#1 kľúč ku konzistentnému úspechu v zoznamovaní sa s atraktívnymi ženami

Spoločnosť nechce, aby si uspel. Spoločnosť nechce, aby si bol v zoznamovaní sa s atraktívnymi ženami úspešný.

 

Čo tým mám na mysli?

V povrchnom hodnotovom rebríčku, ktorý v dnešnej spoločnosti vďaka reklamám a marketingu máme je atraktívne dievča vrcholom úspechu. Môžeš byť doktor, ktorý zachránil tisícky životov, precestoval Afriku a dávno zaistil celú svoju rodinu, ale keď ideš do nočného klubu…

Kto prechádza cez dvere prvý? Správne, minisukňa.

Dievča, ktorému zaplatil predošlý priateľ, ktorého potom nechala, falošné prsia. Je vychudnutá, čo jej zas nezaberá až tak veľa energie, pretože berie kokaín, ale zistila, ako si upraviť vlasy a natlačiť sa do úzkeho trička, vďaka ktorému nemôže dýchať – a toto dievča, bude mať v očiach spoločnosti väčšiu hodnotu ako lekár.

Bude mať väčšiu hodnotu ako ty.

Ty, ktorý sa vzdelávaš, sleduješ videá, čítaš články ako je tento, pracuješ na svojom osobnom rozvoji, na svojej komunikácii, na svojej budúcnosti, na tom, kým si a ako sa postarať nielen o seba, ale tiež o ľudí, na ktorých ti záleží, na tom ako sa stať vodcom, ktorého ľudia nasledujú s radosťou…

Ale prídeš do klubu… a všetci veria tomu, že ty si ten, kto sa má snažiť zaujať ju. Predpokladajú to všetci – vrátane teba… ak… veríš v povrchné hodnoty spoločnosti…

Ak veríš v systém presvedčení, ktorý ti je dennodenne vnucovaný, rovnako ako všetkým z nás, systematickým opakovaním rovnakých vzorcov zaobalených v príbehoch a šírených televíziou, rádiami, článkami, všetkými dostupnými médiami, pretože to prináša konzum a spolu s ním profit.

Ak nechávaš spoločnosť diktovať ti takto tvoju realitu úspešne a potom prídeš k takémuto dievčaťu… Je jasné, že cítiš nervozitu. Pretože nezávisle na tom, ako vysoko si sa dostal ako muž, ak hráš hru, ktorá je od začiatku nastavená proti tebe, budeš mať sakra problém vyhrať.

 

TU je dôvod prečo

Žena je k tebe priťahovaná, iba ak verí tomu, že ty máš vyššiu hodnotu ako ona.

Avšak, ty už len tým, že sa snažíš získať si jej pozornosť, zaujať, zaslúžiť si ju, už len tým, že k nej prichádzaš so snahou zapáčiť sa jej, alebo jej kupuješ darčeky či drinky, presne tak, ako ti hovoria všetci dookola, že by si to mal robiť…

Už len tým, že vôbec hráš túto hru, potvrdzuješ predpoklad, že tú vyššiu hodnotu nemáš.

Potvrdzuješ predpoklad, že tvoja hodnota je nižšia než tá jej.

Tým ju vedieš nechtiac, ale predvídateľne k tomu, aby ti podvedome kládla odpor. Čím viac sa budeš “snažiť”, tým väčší ten odpor bude.

Pretože mať s tebou sex za takýchto podmienok znamená, že sa ti poddala. Že sa ti podvolila. Že podľa pravidiel spoločnosti, ktoré ste obaja prijali a práve ste podľa nich hrali – ona prehrala.

Ak sa tvoja komunikácia zakladá na predpoklade, že máš nižšiu hodnotu ako ona, predstava toho, že sa s tebou vyspí v nej vyvoláva pocit, že ty získavaš a ona stráca.

Čo viac, ak si ju získal tým, že si si ju “dobyl” a zaslúžil, tak v momente, keď sa prestaneš snažiť a investovať tak, ako sa ťa k tomu bude snažiť podvedome manipulovať, keďže také sú pravidlá, ktoré ste prijali, tak odchádza. Vyparí sa. Neudržíš ju vo vzťahu. Je preč.

Beng! Bez varovania. Nemá ju tam viac čo držať.

 

Zamysli sa pozorne nad tým, či chceš skutočne hrať túto hru

Ak znie tvoja odpoveď áno, v tom prípade je to absolútne okej. Na rovinu avšak, toto video nie je pre teba.

Ak si rozhodnutý povedať si dosť, ak si rozhodnutý obrátiť pravidlá hry a narušiť status quo, v tom prípade, miesto, kde chceš začať je – naučiť sa, ako vyžarovať neodolateľnú a nezničiteľnú auru sebavedomia.

Vec sa má totiž takto, či už dokážeš vyžarovať skrz tvoje komunikačné zručnosti, čo a akým spôsobom hovoríš alebo skrz to, že sa tak cítiš, čo je definitívne skvelé miesto, kde začať a na ktorom následne stavať, budeš mať omnoho väčší predpoklad na úspech.

Práve toto je základný, absolútne prvý kľúč ku konzistentnému úspechu v komunikácii so ženami a zoznamovaní sa.

Je tu množstvo nástrojov, množstvo techník, množstvo princípov a stratégií, ktoré sa dajú vložiť do tvojho života na to, aby tvoje sebavedomie vzrástlo.

Niektoré fungujú rýchlejšie, niektoré pomalšie. Avšak všetky, stojí za to vyskúšať.

Toto však nie je účel dnešného článku. Nie je to účel ani téma.

 

Toto je účel

Účel dnešného článku je doviesť ťa k tomu, aby si sa zamyslel: „Čo môžeš spraviť tento mesiac, čo môžeš spraviť tento týždeň, tento rok na to, aby si svoje sebavedomie zvýšil?“

Čo môžeš spraviť na to, aby si sa stal sebavedomejším mužom, aby si začal budovať túto auru, aby si začal vyžarovať auru nezničiteľného sebavedomia všade kam prídeš?

Pretože, ak sa ti to podarí, ak sa na to zameriaš, tvoje výsledky vo všetkom ďalšom čo v komunikácii spravíš dosiahneš oveľa ľahšie.

 

BONUS, ak chceš viac

Výskum harvardských profesorov psychológie Micheala Nortona, Daniela Mochona a Dana Arielyho z roku 2012 pod názvom „Práca vedie k láske“ ukázal, že ak zoberieš skupinu ľudí a dáš im návod na to, ako poskladať origami či papierovú skladačku, oni to poskladajú a potom sa ich opýtaš: „Aká je cena, alebo hodnota, ktorú si myslíte, že sú za vašu skladačku ostatní ochotní zaplatiť?“, tak zistíš, že predvídateľne bude ich odhad v porovnaní s ľuďmi, ktorí sa na to origami iba prišli pozrieť, ale neodpracovali si ho – v priemere až 5-násobne vyššia.

Samotný proces toho, že si ľudia výsledok zaslúžili, významne zvyšoval v ich očiach jeho hodnotu.

Ak pri návode sťažili inštrukcie a poskladať origami zabralo ešte viac práce, nezávisle od toho, že nezainteresovaní ľudia ho hodnotili ešte nižšie ako pred tým, pretože bolo škaredšie, tí, ktorí si ho museli odpracovať mu prisudzovali hodnotu ešte vyššiu ako pred tým.

A to celé napriek tomu, že keď sa ich neskôr spýtali, či by zaplatili viac za produkt, ktorý je už pripravený, alebo za produkt, ktorého nejakú časť si musia dokončiť sami, celých 92 % povedalo, že by zaplatili viac za ten hotový.

Čo vypovedá o skutočnosti, že napriek tomu, ako veľmi investícia zvyšuje vnímanú hodnotu, neuvedomujeme si, že na nás tento vplyv má.

To znamená, že keď vieš, ako ženu doviesť k tomu, aby do interakcie investovala, aby sa snažila zaujať ona teba, aby si ťa “zaslúžila”, nielenže ti to pomôže pri balení viac ako čokoľvek iné, čo by si mohol spraviť, ale to dievča nebude ani len tušiť, prečo je tebou priťahovaná o TOĽKO viac ako kýmkoľvek iným (kto náhodou práve nesleduje rovnaké video ;)).

Schopnosť spraviť to začína v schopnosti vyžarovať vyššiu spoločenskú hodnotu a predpokladať ju. Je tu množstvo komunikačných techník, ktoré môžeš použiť… ALE všetko to začína rozvinutím tvojho sebavedomia. Následne bude ich používanie pre teba oveľa ľahšie…

Autor článku: Radovan

[dalsilevel]

Nie si autorom na blogu chlap20.sk, ale chceš aj ty niečo k téme hodnoty, príťažlivosti, vzťahov povedať a myslíš si, že by sme mali tvoj článok uverejniť? Napíš mi na michal@chlap20.sk

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here