10 vecí, na ktoré si dávaj pri prvom rande pozor

4

Zvýš si svoje šance tým, že zaujmeš tú očarujúcu slečnu nasledovaním týchto praktických rád na skvelé prvé rande.

Po neskutočných prehováraniach a použití „donucovacích prostriedkov“ sa ti konečne podarilo pozvať ju na rande a ona povedala ÁNO!

Teraz je na čase ukázať jej, že to krvopotné ÁNO nepovedala zbytočne.

Každý z nás je iný a jedinečný (aj keď sa všetci do jedného správame občas rovnako). Nie je žiadna správna cesta k ženskému srdcu.

Ale aj tak sú tu niektoré nepísané pravidlá, ktoré ti zvýšia šance pri ženách a ty spravíš na tú krásnu dámu oproti tebe dobrý prvý dojem natoľko, že ju uvidíš neskôr nahú.

 

1. Preboha nedaj si oblek!

Keď pracuješ v banke či pre poisťovňu, tak je oblek nevyhnutnosťou natoľko, že ak prídeš bez neho, koleduješ si o malér. Ale ak chceš spraviť dojem na dotyčnú slečnu, môže sa ti oblek riadne vypomstiť.

Princíp príťažlivostiAk ju berieš na prvé rande do opery a potom do nóbl reštaurácie, ok dobre, daj si oblek. Ale nevezmi ju v obleku do bežného baru! Ak sa nestíhaš prezliecť z práce, tak aspoň zhoď sako a daj si dole kravatu. 

Na druhej strane, nedaj si na prvé rande žabky a šortky s tielkom, ako keby si šiel na kúpalisko. Aj keď sa tak možno v lete bežne obliekaš, ukáž jej, že si si dal na nej trochu záležať a aspoň zakry svoje chlpaté nohy.


2. Ukáž sa aspoň 5 minút skôr

Veľmi jednoduchá vec, ale koľkí to tak robíte? Mal by si sa ukázať aspoň 5 minút skôr a predpokladaj, že ona príde určite aspoň 5 minút neskôr. Je to úplne bežná vec u nás.

Ak chceš spraviť na ňu dojem, tak ju nenechaj sedieť 15 minút pri stole samú. Keď prídeš skôr ty, tak môžeš vybrať miesto, kde sa cítiš byť v pohode. Šanca je, že tak isto ako ty, je z tohto rande nervózna aj ona. Preto sa na ňu okamžite usmej, povedz, ako jej to pristane a odveď si ju k miestu. 


3. Otvor dvere, odtiahni jej stoličku, vyzleč kabát

Ktokoľvek ti tvrdí, že status gentlemana sa dnes už nenosí, tak ti jednoducho klame. Samozrejme, že si vieme otvoriť dvere aj samé a odtiahnuť si stoličku. Ale ak sa ukáže chlap, ktorý má v sebe kúsok zdvorilosti a dávky gentlemana, vždy to oceníme!

Aj keď budeš ignorovať tieto malé gestá, nepokazí ti to u nej úplne šancu, ale keď tieto gestá robíš, všimneme si to. Cítime sa nejak výnimočne. A ty dostaneš body k dobru.


4. Maj svoj telefón displejom smerom dolu

coffee-mug-apple-iphone-largePozri, my to chápeme. Muži nenosia kabelky a sedieť s veľkou tehlou vo vrecku je akosi nepohodlné.

Ak je to len trochu možné, ten kúsok technologického pokroku daj do tichého režimu a ulož niekam, kde nebude zavadzať – displejom smerom dolu.

Aj keď si ňou fascinovaný, tvoje občasné pokukovanie po displeji pôsobí na nás rušivo a my si takéto veci všímame. A keď už musíš ten telefón z nejakého súrneho a neodkladného dôvodu vziať, ospravedlň sa pred tým a nezdvíhaj na nás prst, aby sme sa utíšili – nie sme tvoj pes.


5. Otázky jeden k druhému nech sú aspoň 1:1

Ak sa ťa slečna spýta, odkiaľ si, pokojne jej na to odpovedz a polož jej potom otázku ty. Otvorené otázky (nedá sa na ne odpovedať áno/nie) slúžia na začiatku rande ako na prelomenie ľadov, tak na spoznanie jeden druhého trochu viac.

Keď tam len tak sedí a bombarduje ťa jednou otázkou za druhou v snahe dozvedieť sa niečo o tebe a ty patrične neodpovedáš, tak si buď nezaujatý alebo sebec.

Nezáleží na tom, že si ju posledného pol roka bombardoval na Pokeci či Facebooku otázkami a vieš, že jej trojnohý domáci miláčik zomrel pred dvoma týždňami… pýtaj sa jej!


6. Neobjednávaj si „Iba šalát“ alebo Bravčové koleno s pivom

Starať sa o svoje zdravie a zdravú výživu je skvelé, ale jedno jedlo ti nenaruší celý tvoj zdravý životný štýl. Nemusíš si objednať krvavý steak z vlastnoručne zabitej kravy, aby si jej dokázal, aký si chlap. 

Taktiež sa vyhni pokušeniu objednať si obrovské bravčové koleno, ktoré budeš musieť jesť rukami/nohami.

To isté platí pre objednávanie nápojov. Vyhni sa „teplým“ – čisto ženským drinkom či vodkám s redbullom. Pivom moc toho nepokazíš, tak isto červeným vínom (pokiaľ ste na večeri). Čo nás privádza k…


7. Tri drinky a si odpísaný

drink-glass-theme-summer-bubles-large

Môže sa to tvojou mierou znášanlivosti alkoholu líšiť, ale nikdy si nedávaj na prvom rande viac ako tri alkoholické drinky.

Aj keď to rande prebieha tak dobre, že už spolu vyberáte destinácie na vaše medové týždne, ak sa potom po vonku tackáš opitý, zničíš tie predchádzajúce dve úžasné hodiny strávené spolu s ňou.

Nehovoriac o tom, že by ťa potom rada k sebe pozvala na trošku intímnejšiu debatu, hneď si to rozmyslí. Teda pokým nie je minimálne tak opitá, ako si ty.


8. Nehovor o svojich bývalých

Hovorí sa, že by si na prvom rande nemal nikdy hovoriť o politike, náboženstve a predchádzajúcich vzťahoch. Ale ak máš už o nejakom hovoriť, hovor o tom poslednom. Pamätaj si, že bude k tebe pristupovať tak ako ty pristupuješ k nej.

Predstav si, že by ti začala rozprávať o jej namakanom bohatom bývalom priateľovi, ktorý je hráč za nejaký prestížny zahraničný futbalový klub.

Taktiež si predstav, ako by si sa cítil, keby ti začala rozprávať o jej trápnom bývalom, ktorý ju podvádzal, bol nezamestnaný a prenasleduje ju posledné tri roky.

Tadiaľto cesta veru nevedie.


9. Nechaj slušné sprepitné

Niekto má možno ešte doteraz dilemu, kto platí účet za prvé rande. Popravde, na toto žiadna správna odpoveď neexistuje.

Niektoré ženy sú ochotné zaplatiť aspoň svoju polovicu, ale predpokladaj, že väčšina žien sa po predložení účtu za peňaženkou nenatiahne.

Ak sa teda rozhodneš zaplatiť, nechaj primerané sprepitné. Aj keď obsluha stála za prd. A nepýtaj sa jej, či si nechal dosť. Nepredvádzaj sa každopádne s nejakými 50% navyše. Všetko od 10-20% je v poriadku.


10. Ruky „šmátralky“ si nechaj na inokedy

Všetko prebieha podľa plánu, cítiš to napätie medzi vami, ste si stále bližší a chémia je neskutočná. Nepokaz to ohmatávaním jej intímnych partií. Aj keď je jasné, že medzi vami niečo je, zdržanlivosť je kľúčom do jej nohavičiek.

Nie je vhodné vrhnúť sa na ňu, chytať ju v rozkroku a oboma rukami chytať jej prsia ako nadržaný 15 ročný chalan. Obmedz svoj kontakt na ruky, ramená, chrbát a ak skutočne cítiš tie vibrácie, môžeš ju hladiť aj vyššie na stehnách.

Ak sa jej to páči, pritiahne sa k tebe. Ak nie, odtiahne sa pred tvojimi zajačími úmyslami.

 

Ak chceš vidieť ukážkové príšerné prvé rande, ako by to nemalo vyzerať (väčšina vecí z toho príbehu je podľa skutočných udalostí), pokračuj tu.

Bývalá autorka a spoluzakladateľka blogu

4 KOMENTÁRE

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here