Kompletný zoznam 10 krokov, ako dostať ženu do vzťahu

0

Desiatky chlapov sa ma denne pýtajú, ako dostať ženu do vzťahu, ktorá sa im páči.

A ja im denno-denne odpovedám či už na Facebooku, mailom alebo priamo v mojich prémiových kurzoch. Taktiež môžu využiť aj osobné konzultácie a mentoring.

No sú tu stovky ďalších, ktorí mi ešte nenapísali. Ktorí sa ešte neodvážili ozvať sa. Ani mne, ale ani žene svojich snov.

Mojim poslaním je pomôcť chlapom byť lepšími, aby prinášali ženám lepšie zážitky.

Pripravil som pre teba sériu 10 krokov, ktoré sú nevyhnutné k tomu, aby si sa dostal do vzťahu a v zvlášť článkoch som detailne každý z nich rozobral (pozri nižšie).

Ak sleduješ môj blog pravidelne od začiatku, pravdepodobne tieto princípy už poznáš.

ALE…

Pokiaľ sa nimi neriadiš, ako sa majú tvoje vzťahy so ženami zlepšiť? Je super povedať „veď to už viem“. Ale skutočne to aj ROBÍŠ?!

Pokiaľ robíš veci stále rovnako, nemôžeš očakávať iný výsledok, ako si mal doteraz.

V tejto mojej, na blogu, najhodnotnejšej sérii nájdeš to podstatné. Ale stále je to len špička ľadovca.

 

10 krokov ako dostať ženu do vzťahu:

1. krok: Ako si vybuduješ príťažlivú osobnosť?

2. krok: Ako si zvýšiš svoju hodnotu?

3. krok: Ako získaš zdravé sebavedomie?

4. krok: Ako prekonáš svoj strach z oslovenia a jednoducho sa zoznámiš?

5. krok: Ako viesť rozhovor, aby si vždy vedel, čo povedať?

6. krok: Ako dosiahnuť, aby sa žena pri tebe cítila dobre a dôverovala ti?

7. krok: Ako ženu zavolať na rande, bez toho, aby ťa odmietla?

8. krok: Ako sa žien dotýkať, flirtovať s nimi a zvádzať ich?

9. krok: Ako sa vyhneš kamarátstvu a získaš ju do vzťahu?

10. krok: Ako si udržíš a oživíš vzťah?

 

Prečo práve tieto kroky?

Lebo je to logický, rokmi overený sled 🙂 Áno, občas niečo vypustíš, niečo pridáš… No kostra zostáva rovnaká:

V prvom rade potrebuješ zamakať na sebe. O tom hovorím všade! Vybuduj najprv seba a ženy prídu. Takže zabudni na učenie sa nejakých zaručených skratiek, techník a fintičiek rôznych baličov a „pickuperov“.

[chlap_webinar]

 

Úspech u žien je vždy o veľkej drine na pozadí. To neoklameš!

Ešte pred tým, ako sa pustíš do zoznamovania sa, bavenia sa a randenia so ženami, je dôležité nastaviť svoju osobnosť a pochopiť princípy, vďaka ktorým sa dostaneš do vzťahu s väčšou pravdepodobnosťou.

Potrebuješ zvýšiť svoju hodnotu, aby si tie zaujímavejšie a krajšie nie len zaujal, ale aj dlhodobo zaujímal a udržal. Bližšie o tom hovorím vo webinári k Chlap 2.0.

Je nutné zapracovať aj na svojom sebavedomí a na zbavení sa strachu (hlavne z odmietnutia a zlyhania). Pretože keď príde na ďalší krok, ktorým je práve zoznámenie sa s nejakou ženou, musíš byť pripravený.

A vtedy sa ti budú hodiť moje skúsenosti, ako sa zoznamovať s ľahkosťou, prirodzene a bez stresu a bez používania nejakých naučených viet či fráz. O tom je napríklad môj Majster Reči 2.

Následne sa s ňou potrebuješ vedieť baviť, udržiavať zaujímavú konverzáciu a budovať dôveru a spojenie, aby sa s tebou cítila dobre. K tomu pridáš trochu zvádzania, flirtovania a budeš pokračovať až k stretnutiu (záleží od toho, kde a ako sa s ňou spoznáš). Kľudne aj cez internet, kde ti už bližšie pomôže moja Online Hra 3.

No a aby ťa popri tom všetkom nebrala len ako ďalšieho jej kamaráta, tak sa podľa toho musíš aj celú dobu správať, vyvolávať v nej emócie a smerovať k bozku. V tom ti už viac pomôže Kamarát Taky Rád 2.

Ďalšími krokmi už potom putujete spolu od sexu do vzťahu. A v tomto finále netreba zaspať, pretože tu to nekončí, tu to v skutočnosti len začína. Doteraz to bola len „detská hra“. Ale udržať si jej pozornosť, záujem a iskrenie aj ďalej vo vzťahu bude už úloha pre skutočne SCHOPNÝCH chlapov. O tom, ako získať a dlhodobo si udrž ženu, po ktorej túžiš hovorím v prémiovom programe Vodičák na vzťah.

Na to, aby si bol lepším chlap po všetkých oblastiach potrebuješ vedieť, aj ako pracovať s peniazmi. V online kurze Majster peňazí ti odhalím, ako už v nasledujúcich 30 dňoch pracovať so svojimi peniazmi, ako to robia milionári, znížiť svoje náklady, zbaviť sa väčšiny dlhov a zarobiť viac. OVEĽA viac!

Ak chceš vybudovať svoj vlastný online biznis s čistým ziskom 1000 € za mesiac už v nasledujúcich 12 mesiacoch aj popri štúdiu či práci, tak to bude pre teba online kurz Online automat na peniaze.

 

Ak máš radšej osobný kontakt

1. To, ako môžeš prirodzene priťahovať o level krajšie ženy, AJ bez trápnych taktík, DOKONALÉHO VÝZORU ČI MILIÓNOV NA ÚČTE sa dozvieš na živom tréningu Ďalší level.

Na Ďalšom leveli získaš moje najlepšie know-how ohľadom toho, ako na sebe pracovať, čo robiť, ako sa posúvať, a teda priviesť do svojho života krásne a inteligentné ženy, z ktorých si raz jednu vyberieš celoživotnú partnerku.

Tento tréning som navrhol tak, aby bol pre teba čo najviac praktický a neustále si vychádzal zo svojej komfortnej zóny.

Dám ti do rúk konkrétne kroky a stratégie, ako na sebe pracovať, ktoré môžeš začať ihneď využívať vo svojom živote a zvyšovať tak svoju hodnotu.

Ukážem ti, čo robiť a načo by si sa mal sústreďovať, aby si priťahoval krásne ženy do života automaticky.

 

2. Na praktickom 3 dňovom živom tréningu Magnet na ženy LIVE ti ukážem, ako sa môžeš vďaka správnym postupom zmeniť z obyčajného chlapca na chlapa, ktorý priťahuje ženy prirodzene ako magnet.

Strávime spolu 3 dni nabité informáciami a (HLAVNE!) praktickými ukážkami. To aby ti nešla hlava prasknúť, ale aby si okamžite vedel, ako to môžeš aplikovať vo svojom živote a dosahovať rýchle výsledky.

Celý tréning som nadizajnoval tak, aby si dané veci, praktiky a informácie vedel sám použiť v rôznych situáciách, do ktorých sa so ženami dostaneš. Budeš to mať zakódované hlboko v hlave a vynorí sa ti to práve vtedy, keď to budeš najviac potrebovať.

 

Máš radšej knihy?

1. Buď chlapom, o ktorého sa ženy budú biť! V tom, aby si sa stal CHLAPOM 2.0 ti pomôže kniha Aj ja som CHLAP 2.0

Aplikovaním informácií a rád z tejto knihy dosiahneš zlepšenie v 10 smeroch:

  • Zvýši sa tvoje sebavedomie a budeš si viac veriť v akejkoľvek situácii.
  • Na druhých budeš pôsobiť okúzľujúco a budú ťa pokladať za charizmatického, vďaka čomu na nich získaš väčší vplyv.
  • Zlepšíš svoj image, ženy sa budú za tebou otáčať a budeš získavať viac komplimentov.
  • Budeš vyzerať a cítiť sa vo svojom tele oveľa lepšie a príťažlivejšie.
  • Staneš sa neotrasiteľným, získaš viac istoty a tvoja hlava ťa nebude viac sabotovať.
  • V tvojom okolí bude viac atraktívnych žien, z ktorých si budeš môcť ty vyberať.
  • Ľudia ťa budú pokladať za hodnotnejšieho a budú chcieť byť v tvojej spoločnosti.
  • Objavíš svoju vášeň, tvoj život získa zmysel a začneš sa venovať niečomu, čo budeš milovať.
  • Budeš mať viac peňazí, vďaka čomu získaš slobodu pre seba a tvojich blízkych.
  • Budeš sa vedieť baviť s kýmkoľvek o čomkoľvek s úplnou ľahkosťou, staneš sa fantastickým spoločníkom a vždy budeš vedieť, čo povedať.

 

2. Ako priťahovať ženy úplne prirodzene tým, aký si, bez miliónov na účte, bavoráka v garáži, tehličiek na bruchu či výzoru Taliana sa dozvieš v knihe Príťažlivosť.

Príťažlivosť je tá tajná ingrediencia, ktorá chýba väčšine dnešných chlapov. Je to tá „iskra“ či „chémia“, ktorú ženy tak zúfalo hľadajú a potrebujú. Vďaka nej bude pre teba možné získať kamarátku, po ktorej už tak dlho túžiš, ale pomôže ti aj v tom, aby ťa ženy od prvého momentu, ako sa spoznáte, vnímali v úplne inom svetle.

A to najlepšie na tom je, že k tomu, aby si bol pre ženy príťažlivý, nepotrebuješ mať milióny na účte, bavoráka v garáži, kocky na bruchu a dokonca ani výzor Taliana. V tomto momente máš vo svojich rukách tie najlepšie koncepty vytvárania osobnej príťažlivosti, ktoré z teba dokážu spraviť Magnet pre ženy.

 

3. Ako stretnúť, spoznať a získať ženu snov sa dozvieš v kniha Ako ju získať.

Aplikovaním informácií a rád z tejto knihy dosiahneš zlepšenie v 10 smeroch:

  • Budeš k sebe priťahovať ženy, ktoré sa k tebe hodia a ktoré chceš ty.
  • Staneš sa pre ženy pánom božským a ženy sa ti budú chcieť zapáčiť.
  • Dokážeš sa baviť s kýmkoľvek neznámym s ľahkosťou a bez stresu.
  • Budeš  sa vedieť zoznámiť s akoukoľvek ženou v akejkoľvek situácii.
  • Ženy ti s radosťou nechajú na seba kontakt a budú sa chcieť s tebou stretnúť aj opakovane.
  • Budeš pre ženy oveľa sympatickejší a dokážeš im vyčariť úsmev na tvári. 
  • Ženy ťa nebudú viac vnímať iba ako kamaráta.
  • Naučíš sa vyvolávať v ženách túžbu a chuť pobozkať ťa. 
  • Budeš vedieť ženu nielen získať, ale ju aj udržať v dlhodobom vzťahu. 
  • A ju ani len nenapadne podviesť ťa s niekým iným, pretože bude pri tebe šťastná a spokojná. 

Nezáleží na tom, kto si, odkiaľ pochádzaš, ako vyzeráš (do istej miery), čomu sa venuješ, či si už doteraz nejakú babu mal, či si nízky, blonďavý, plešatý… Môžeš mať ženy a život, ktoré si doteraz nemal.

Keď aplikuješ informácie z tejto knihy do praxe, budeš mať vo svojom okolí obrovské množstvo žien, z ktorých si budeš môcť vyberať.

 

Dalo ti to zabrať?

V sérii 10 krokov do vzťahu je množstvo informácií, ale je to úplný základ toho, čo potrebuješ vedieť ešte pred tým, ako sa reálne pustíš do získavania žien.

Schválne píšem „získavania“ a nie „balenia“, pretože klasické balenie nie je cesta, ktorou chceš ísť. Nauč sa ženy priťahovať tým, KTO SI a nie baliť ich na to, čo POUŽÍVAŠ.

Som presvedčený, že keď budeš najprv budovať svoju hodnotu, tak sa z teba stane príťažlivý a sebavedomý chlap.

A až potom ti odporúčam prejsť na samotné zoznamovanie sa, randenie a nakoniec – vzťah.

[CTA_VNV]

Michal Kopecký je zakladateľom hnutia CHLAP 2.0 a jeho cieľom je pomôcť mužom a ženám nájsť, získať a udržať si svojho vysnívaného partnera, s ktorým budú šťastní vo vzťahu. Napísal knihu Aj ja som CHLAP 2.0, ktorú môžeš získať napr. na Martinuse tu »

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here