Ako dosiahnuť 15 minútový ženský orgazmus?

2

ženský orgazmus, žena má orgazmus, sťahy, pošva, kričí slasti, rozkoš žena, dievča orgazmusPokiaľ ťa pohoršuje grafické vyobrazenie ženskej anatómie, môžeš tento článok preskočiť. Naozaj…

S vagínami sa tu roztrhlo vrece. Ale ak ostaneš, dozvieš sa ako vyvolať 15 minútový ženský orgazmus.

 

„V časopisoch pre mužov je len veľmi málo rád, pretože muži si myslia – „Ja viem, čo mám robiť, len mi ukážte nahú ženu.“ – Jerry Seinfeld

 

Predstav si komplikovanú scénu, ktorá sa po celom svete opakuje miliónkrát za noc:

Muž sa konečne dostal k rozkroku a tápavo sa vydáva rukou k jadru veci. Muž zahajuje náhodné pohyby hore a dole (prípadne kruhové) a dúfa, že sa mu s božou pomocou  podarí trafiť ten správny bod a nebude vyzerať pri tom prekvapene.

Žena vzdychá a muž si myslí, že to robí dobre. Žena prestane vzdychať. Muž zmení techniku alebo prepne na hyperpohon a žena ho požiada, aby trochu spomalil.

Muž spomalí a presne po piatich sekundách vľúdnych a pozitívnych reakcií nič. Muž si pripadá ako pes, čo sa snaží otvoriť dvere, ale bohužiaľ nemá prsty.

Pokiaľ sa vydá na výpravu, v ktorej chce dostať klitoris živý či mŕtvy, tak ako väčšina mužov, žena jeho stupňujúcu sa zmätenú ofenzívu po 10 minútach jemne zastaví.

V lepšom prípade sa presunie k niečomu, čo muž chápe – ako napríklad penis vo vagíne. 

 

Nácvik a ako docieliť 15 minútový ženský orgazmus

Domnievam sa, že príčinou výbornej funkčnosti tejto metódy je, že je reprezentovaná ako nácvik bez dosiahnutia cieľa, a že oddeľuje orgazmus od sexu.

Bozkávanie, láskanie, vyzliekanie, šepkanie a žiadostivosť sú podľa mňa príjemnou a úžasnou súčasťou sexu. Nanešťastie toto nadmerné množstvo úloh rozptyľuje jej  pozornosť, ktorá potrebuje dosiahnuť ženský orgazmus.

Schopnosť sústrediť sa na jednu vec si vypestujeme izolovaným nácvikom a ten sa dá neskôr zakomponovať do sexu samotného.

Táto technika vyžaduje 15 minút 100%-tnej koncentrácie na približne troch štvorcových milimetroch kontaktu. Nič viac! Skús si to a nacvičuj. Odmenou ti bude raz a navždy zmenená skúsenosť v oblasti sexu.

Skúsim ti to vysvetliť z pohľadu muža (koniec koncov nie som nič iného).

 

1. Vysvetli svojej partnerke, že ide o nácvik bez dosiahnutia cieľa

To je stopercentne dôležité. Neexistuje cieľ, len zameranie sa na jediný bod kontaktu.

To by si mal zdôrazniť. Odstrániš tak akýkoľvek tlak a očakávania.

„Budem sa ťa 15 minút dotýkať. Ty nemusíš robiť nič. Nikam nesmerujeme, nič sa nestane. Len sa sústreď na miesto dotyku. Je to iba cvičenie. :)“

Jediné, na čo sa zameriaš, je krátky pohyb – jeden a stále dokola. Sústredíš sa rovnako, ako keby si sa sústredil na dýchanie vo väčšine foriem meditácií. Cieľ neexistuje.

[MT_sex]

 

2. Zaujmi správnu pozíciu

Najprv sa žena vyzlečie a ľahne si na chrbát.

Krk si podloží vankúšom.

Nohy má roztiahnuté a ohnuté, päty k sebe do polohy motýlik. Pokiaľ je to nepríjemné pre jej boky, môže si položiť pod kolená tiež vankúše.

ženský orgazmus, žena má orgazmus, sťahy, pošva, inštruktáž orgazmus

 

3. Nastav si stopky na 15 minút, nájdi si horný kvadrant, kde je žena najcitlivejšia a masíruj.

Obmedz to na 15 minút. Tým odstrániš tlak na výkon a žena sa bude pri stanovení na začiatku a konci cítiť istejšie. Hľaď na to, ako keby išlo o nácvik jógy alebo hlbokého dýchania. Ide o tréning zameraný na sústredené opakovanie, nie cieľ.

Nájdenie horného kvadrantu a uchopenie:

  1. Odtiahni pysky
  2. Stiahni dolnou časťou dlane klitorisovú kožnú riasu smerom dozadu
  3. Uchop klitoris pravým palcom, kožnú riasu pritom ťahaj dozadu
  4. Polož ľavú ruku pod jej zadok, dva prsty pod každú polku, pričom palec zostane na (nie v) spodnej časti pošvového vchodu. To bude fungovať ako oporný bod a pomôže to žene, aby sa uvolnila.
  5. Predstav si, že sa pozeráš na klitoris priamo s hlavou medzi jej nohami. Horná časť klitorisu je ako 12 hodín na ciferníku. Nájdi si 13.00 hodinu – ideálne malý zúbok alebo kapsička medzi kožnou riasou a klitorisom – ukazovákom pravej ruky začni masírovať. Používaj čo najmenší dotyk a pohyb asi tak 2 milimetre dlhý. Špička prstu je lepšia ako bruško, preto si pred akciou ostrihaj nechty. Masíruj rovnakou rýchlosťou dve až tri minúty, ale neboj sa pre jednotlivé úseky túto rýchlosť meniť.
  6. Akonáhle ubehne 15 minút, začni robiť „uzemnenie“- má uľahčiť žene zážitok, ktorý je mimo jej okruh skúseností. Aj keď pre túto záverečnú časť neexistujú dômyselné možnosti, muži, ktorí sú v danom obore nováčikmi, môžu jednoducho vyvinúť silný tlak ako je naznačený na obrázku.

Tlak nech si určí ona sama. Väčšina žien si ale aj tak zvolí ten najsilnejší možný tlak, ktorý pre ňu predstavuje najpríjemnejšie zakončenie tohto „cviku“ – teda pokiaľ ste ho nezakončili už predčasne sexom 😉

 

Rady, ktoré zaručia úspech u začiatočníkov

  • Mierny kontakt. Nezabúdaj – tlak ako na dva listy papieru. Viac nie. Ľahký tlak vyžaduje veľa sily a koncentrácie.
  • Netvor nič, čo by niekam smerovalo. Nácvik nemá cieľ a nezabúdaj na svoj zámer – mimoriadne sústredené opakovanie po dobu 15 minút.
  • Zváž, či žene nezaviažeš oči. Uberá jej to na nervozite a zvyšuje to citlivosť na tvoje dotyky.
  • Zaisti, aby „nehrala divadlo“. Jej úlohou nie je potešiť ťa. To nech je jasné. Nemusí vzdychať ani kričať. Ide o vnútorný pocit, nič navonok.
  • Nech je to sranda a nazvi si to povedzme „experiment“. Vážnosť = napätie. Odľahči to.
  • V súvislosti s vyššie uvedeným – žiadne rozprávanie sa. Či sa jej to páči, či si to užíva. Nič.
  • Môžeš dopomôcť miernemu pocitu uvoľnenia, keď žena cíti tlak alebo napätie – „Všimol som si, že si napätá. Skús sa trochu uvolniť.“ Pokiaľ prežíva silné kontrakcie, čo ju môže silno vyčerpať skôr ako ubehne 15 minút, povzbuď ju, aby dýchala a ľahko tlačila.

 

Aké máme skúsenosti s 15 minútovým ženským orgazmom?

„Aké to bolo? Pred týždňom a pol sa stalo: S priateľkou sme sa konečne dohádali (áno, šlo o hovadinu) a šli sme hádku zavŕšiť sexom. Nakoľko som predtým čítal Timovu knihu, chcel som tie nové veci vyskúšať. Peťa nevedela, čo zamýšľam.

Hovorím jej, „dnes budeme trochu experimentovať a ak to vyjde, tak zažiješ niečo ohromné. Ak nie, tak to už nezopakujeme.“ Skúsili sme jeho techniku na klitoris. A bolo to neuveriteľné.

V 4 hodinovom tele je spomínaný 15 minútový orgazmus. Ak niekto hľadá 15 minút trvajúce vyvrcholenie, tak to síce nepríde (fyziologicky nie je možné). Ak ale stačí 15 minút trvajúce, do neba vynášajúce partnerkine vzrušenie a nádherný pocit zadosťučinenia zo strany partnera, tak to jednoznačne stojí za vyskúšanie.

Čo nasledovalo potom? Jedno z najlepších milovaní v mojom živote. Dva palce hore pre 4 hodinové telo.“ Alex

 

Život je krátky a sex by mal byť jeho nádhernou súčasťou.

 

Je základným stavebným prvkom našej prirodzenej podstaty. Nie je už čas uvolniť sa a užiť si poriadnu zábavu? Trvá to len 15 minút 😉 Daj mi potom vedieť, ako to dopadlo alebo sa podel v komentároch.

Ak chceš zaistiť, že si to žena náramne užije (a to dokonca opakovane), tak ti odporúčam siahnuť po doplnku na tvrdšiu a dlhšiu erekciu od Zerex.sk. Mne pomohol a baby žasli, koľko som vydržal potom vydržal čísiel.

Pre tento článok ma inšpirovala kapitola “Zlepšenie sexu” z knihy od Tima Ferrissa – Štvorhodinové telo.

[CTA_MSO]

Michal Kopecký je zakladateľom hnutia CHLAP 2.0 a jeho cieľom je pomôcť mužom a ženám nájsť, získať a udržať si svojho vysnívaného partnera, s ktorým budú šťastní vo vzťahu. Napísal knihu Aj ja som CHLAP 2.0, ktorú môžeš získať napr. na Martinuse tu »

2 KOMENTÁRE

  1. Skvělý článek. Se zmíněnou metodou pracuje také škola OneTaste v San Franciscu a New Yorku pod názvem OM = Orgasmic Meditation. Je to součást ranní meditace a nášlap do celého dne 😉 Obdobnou techniku jsme používai v rámci 14-tienního profesionálního výcviku Sexological Bodywork. Je to nejen skvělý způsob jak zintenzivnit následující milování, ale vůbec způsob jak provbudit svou životní sílu a kreativitu a radost.

  2. Skvělý článek. Se zmíněnou metodou pracuje také škola OneTaste v San Franciscu a New Yorku. Je to součást ranní meditace a nášlap do celého dne 😉 Obdobnou techniku jsme používai v rámci 14-tienního profesionálního výcviku Sexological Bodywork. Je to nejen skvělý způsob jak zintenzivnit následující milování, ale vůbec způsob jak provbudit svou životní sílu a kreativitu a radost.

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here