Flirtovanie – Toto je 5 sexuálnych signálov, že ťa žena chce

4

Flirtovanie, sexuálne signály. signály záujmu55 % oznámení o názoroch a postojoch iného človeka sa k nám dostáva cez reč tela. 38 % zistíme vďaka tónu, rýchlosti a modulácii hlasu.

Iba 7 % je výsledkom toho, čo skutočne hovoríme. V tomto článku sa dozvieš, čo sú to sexuálne signály a ako nimi zlepšíš svoje flirtovanie s krásnymi ženami.

Aj keď si s osobou, ktorá sa ti zapáčila, ešte neprehovoril, tak ona si už vytvorila 80 % názoru o tebe len na základe toho, že sledovala tvoju chôdzu a postoj.

Môže sa ti zdať, že takéto prvotné dojmy o inej osobe sú urážlivé a príliš rýchlo utvorené.

Faktom však, bohužiaľ, zostáva skutočnosť, že takmer každý aspekt tvojej osobnosti je rozpoznateľný z tvojho vzhľadu, držania tela a spôsobu, akým sa pohybuješ.

Ako teda spoznať, či tvoje telo vysiela tie správne signály?

A hlavne, čo je možno ešte dôležitejšie, ako si vysvetliť signály toho druhého?

Nauč svoje telo komunikovať.

Nauč sa rozoznať sexuálne signály flirtovania a budeš mať obrovskú (neférovú) konkurenčnú výhodu oproti ostatným chlapom.

Ak ich podceníš, nemáš u krásnych žien šancu.

Ktoré sú to?

 

1. sexuálny signál – Pohľady (ale kam)

Tvoje smrteľne zvodné zbrane oči a úsmev

Ak sa pozeráš na človeka, s ktorým si nie si blízky, tvoje oči zažmurkajú. Pozrieš sa z očí do očí a potom cez koreň nosa.

S priateľmi sa vaše pohľady pohybujú v tvare trojuholníka. Pozeráte sa z očí do očí, ale tiež o trochu nižšie tak, aby váš pohľad zahrnul aj nos a ústa.

Akonáhle začneš flirtovať, trojuholník sa ešte zväčší. Rozšíri sa o spodnú časť tela druhej osoby.

Čím intenzívnejšie sa flirtovanie stáva, tým viac sa ľudia vzájomne pozerajú do očí a na ústa.

Ak sa pozerá niekto na tvoje ústa, keď hovoríš, pravdepodobne sa ti to zdá veľmi sexy.

Pretože premýšľaš, či si ten druhý predstavuje, aké by to bolo, keby sa s tebou bozkával. A to je presne to, na čo tá druhá osoba myslí, keď sa na tvoje ústa pozerá.

 

2. sexuálny signál – Zrkadlenie

žena a muž pri káve, bavia sa, zoznámenie, oslovenie, sexuálne signályZrkadlenie odlišuje dobrý flirt od úžasného flirtu. Nič ťa nezblíži rýchlejšie a účinnejšie ako zrkadlenie.

To jednoducho znamená, že budeš robiť presne to, čo tá druhá osoba.

Ak sa k tebe nakloní, aby ti povedala niečo intímne, nakloň sa k nej tiež a pošepkaj jej niečo. Ak sa zakloní v sedačke a zapozerá sa ti do očí, urob to isté.

Ak si sadne s hlavou v dlaniach, napodobni ju.

Teória zrkadlenia je založená na tvrdení, že sa ti páčia ľudia, ktorí sú ti podobní. Ak robí iný človek to isté, čo robíš ty, máš pocit, že ste naladení na rovnakú vlnu.

Pri zrkadlení však musíš byť opatrný. Napodobňuj iba pozitívnu reč tela.

Všeobecné pravidlo je, že musíš počkať aspoň minútu, než začneš jednotlivé gestá a postoje napodobňovať.

 

3. sexuálny signál – Blesková signalizácia obočia

Keď sa prvýkrát stretávaš s niekým, kto sa ti páči, tvoje obočie sa zdvíha a zase klesá. Pokiaľ sa páčiš aj ty jej, jej obočie sa tiež nadvihne.

Celý tento proces trvá len niekoľko sekúnd. Tento nevedomý posunok robia ľudia po celom svete.

Niektorí odborníci o ňom prehlasujú, že je to najrýchlejšie rozpoznateľný neverbálny signál, ktorý signalizuje priateľský postoj (okrem úsmevu).

Trik je v tom, používať toto gesto, keď spoznáš niekoho nového, kto sa ti páči.

Ak chceš dať niekomu najavo, že sa ti páči, drž svoje obočie zdvihnuté dlhšie než jednu sekundu a schválne ho zdvíhaj, keď sa vzájomne pozeráte do očí.

 

4. sexuálny signál – Ukazovanie prstami je tiež flirtovanie

pár, muž a žena, balenie, flirtovanie, rande

Pozoruj, čo robia ruky a nohy ženy, o ktorú sa zaujímaš. Ľudia majú totiž tendenciu ukazovať na tých, ktorí sa im páčia.

Stáva sa totiž, že pokiaľ sa ti niekto páči, podvedome na neho ukazuješ svojimi rukami, nohami či prstami.

Je to ďalší neúmyselný sexuálny signál naznačujúci tvoj záujem o inú osobu. Tá si to často podvedome všimne, ale nevie presne prečo.

To znamená, že pokiaľ sa ti páči nejaká baba v rohu, stačí sa k nej natočiť telom. Ani nemusí prebehnúť očný kontakt a ona už vie, že sa o ňu zaujímaš.

 

5. sexuálny signál – Žmurkanie

Pokiaľ sa žene páči to, čo vidí, jej zreničky sa automaticky rozšíria a zvýši sa frekvencia žmurkania jej viečok.

Ak chceš zvýšiť pravdepodobnosť svojho úspechu, skús zvýšiť frekvenciu žmurkania pri druhej osobe tým, že sám začneš žmurkať viacej.

V prípade, že sa tej druhej osobe páčiš, bude sa snažiť udržať rytmus tvojho žmurkania. Vďaka tomu budete prepojení a vzájomne ešte viac priťahovaní. 

Verím, že si tieto sexuálne signály budeš odteraz pravidelne všímať a pritiahne to do tvojho života nové zaujímavé ženy, ktorým dáš lepšie a nezabudnuteľnejšie zážitky.

Všimol si si niektorý z týchto sexuálnych signáloch na ženách, ktoré mali o teba záujem? Podeľ sa so mnou a s ostatnými chlapmi o svoje skúsenosti dole v komentároch.

Michal Kopecký je zakladateľom hnutia CHLAP 2.0 a jeho cieľom je pomôcť mužom a ženám nájsť, získať a udržať si svojho vysnívaného partnera, s ktorým budú šťastní vo vzťahu. Napísal knihu Aj ja som CHLAP 2.0, ktorú môžeš získať napr. na Martinuse tu »

4 KOMENTÁRE

  1. Týchto signálov zo strany žien je trošku viac 😉 Veľa z nich si ženy ani neuvedomujú, že ich robia. Ja ich poznám dokopy 13:
    1. Pohadzovanie hlavou a vlasmi
    2. Vlhké pery, našpúlené pery a pootvorené ústa
    3. Hladkanie sa
    4. „Ochabnuté“ zápestie
    5. Hladkanie oblého predmetu
    6. Odhalené zápästia (napr. pri fajčení)
    7. Pohľad ponad zdvihnuté plece
    8. Krútenie bokmi
    9. Vystrčenie panvy
    10. Kabelka po ruke (položenie kabelky v blízkosti muža)
    11. Namierené koleno na muža
    12. Pohrávanie sa s topánkou
    13. Ovíjanie nôh
    Na stručné charakterizovanie a vysvetlenie všetkých týchto signálov by to chcelo jeden celý článok 😉 …. (zdroj: odborná literatúra)

  2. Zistil som, že veľa vecí z toho robím automaticky. Napríklad to natáčanie tela a pohľady atď. … Takže to asi robím správne 😀

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here