Ako zistíš, či bude dobrá aj v sexe?

3

My muži chceme ženy, ktoré majú rady sex a navyše sú v ňom dobré. Sme my ale nenároční, však?

Niektoré ženy môžu považovať sex vo vzťahu iba za nutnosť. No a žiaden muž nechce tráviť svoj drahocenný čas so ženou, ktorá sa bojí spotiť sa a užiť si ;). Ako teda zistíš, či bude dobrá v sexe?

Existujú ženy, ktoré sa boja mať sex, lebo nie sú stotožnené so svojou sexualitou. Nemajú rady svoje vlastné telo alebo sa proste boja takejto intimity…

Keď si totiž žena chvíle s tebou v posteli nebude skutočne užívať, stane sa sex únavným, nudným a totálne neuspokojivým.

Teraz už však nemusíš riskovať, že by žena v sexe dobrá nebola, keď si ju už predtým preveríš. Aspoň nebudeš potom sklamaný. Tu je zopár znamení, že bude dobrá aj v sexe:

 

Vidíš to už na jej očiach

pohľad očiKeď sa spolu rozprávate, hľadí ti uprene do očí alebo rýchlo stráca pozornosť a behá pohľadom kade tade?

Ak konverzácia prebieha dobre a jej oči hľadia na teba, akoby ťa chcela v tom momente dostať, je to tam.

Keď sa však len pozerá na hodinky, kontroluje si neustále mobil a pozerá sa radšej po iných chlapoch, má na rozume úplne niečo iné ako teba.

To znamená, že sa nielen že nezaujíma o sex s tebou, ale nezaujíma sa o teba vôbec. Postav sa, zaplať a zober ju domov. Z nej fakt nič nebude.

Schválne, na budúcom stretnutí si všimni jej oči. Tie prezradia naozaj veľa.

[CTA_MSO]

 

Prezradia ju jej dotyky

Dotyky sú druhá najsilnejšia vec po očnom kontakte – pre ženy.

Ak sa dotýka tvojej ruky, tvojej tváre či tvojho tela bez toho, aby si sa jej ty prvý dotkol, pravdepodobne sa jej páči fyzický kontakt.

dotyky pár aká bude v sexe, bude dobrá v sexe, nadržaný pár v parku

To je skvelý náznak toho, že si obaja užijete spolu dobrý sex a bude v tom dobrá.

A to už nemusím hovoriť o tom, ak si na teba sama sadne obkročmo, začne sa na tebe vrtieť, ako keby ju svrbel zadok a bude ťa bozkávať na krku.

Bude nasledovať svoje inštinkty miesto toho, aby svoju náklonnosť k tebe nejako skrývala.

Od nás mužov sa väčšinou očakáva, že spravíme ten prvý krok v ktorejkoľvek oblasti vzťahu so ženou.

Keď má rada sex a je v ňom dobrá, sama bude iniciovať dotyky a bude si užívať to, že ťa môže dostávať do varu.

Ak žena nerobí prvý krok v dotykoch, skús ich nenápadne používať ty a opäť sleduj, čo sa udeje.

Pohladil si ju po kolene a ona sa odtiahla? To nie je veľmi dobrý znak náklonnosti a túžby po sexe.

Položil si jej ruku na koleno a ona ju posunula vyššie alebo sa aspoň pousmiala? Takáto reakcia je super.

Poďme sa však pozrieť aj na ďalšie náznaky toho, že dotyčná bude skvelá v sexe. 😉

 

Je v skvelej forme

Sú tu isté náznaky toho, že bude dobrá v sexe, pokiaľ je v dobrej fyzickej kondícii.

To znamená, že bude ohybná a môžeš si u nej čo to dovoliť. Tým, že môže svoje telo ohýbať do neskutočných pozícií, ti poskytne skutočný sexuálny zážitok.

joga a fyzická kondícia, bude dobrá v sexe

Nemusí byť ani majsterka v gymnastike.

Úplne stačí, ak si všimneš, ako si zaviazuje šnúrky na topánkach alebo ako sa zohýna na zem (napríklad po kabelku alebo padnutú šatku).

Dokáže sa s narovanými nohami zohnúť a dotknúť sa zeme?

Spomenula medzi rečou Pilates, jogu, či iné strečingové cvičenia?

Tak to je super.

Dobrá fyzická kondícia neznamená len ohybnosť, ale aj že sa nezadýcha z jedného schodiska v obchodnom centre. Alebo že dokáže pobehnúť na autobus.

Jej kondícia bude mať veľký vplyv na výdrž v sexe.

Tu sa samozrejme očakáva, že aj ty máš kondíciu a nezabalíte to po tvojich dvoch zasunutiach dnu a von! Ak máš s tým problémy (no tak, nehanbi sa, aj mne sa to podarilo), tak si prečítaj ako bojovať proti predčasnej ejakulácii.

Ženy, ktoré nie sú celkom vo forme a majú nejaké to kilečko navyše, môžu byť taktiež perfektné a skúsené v sexe, ale tie kilečká ju môžu počas sexu natoľko vyčerpať, že si moc dlho neužijete.

Nie je to pravidlo, ale zdravý sedliacky rozum hovorí, že žena, ktorá sa o seba stará a je v dobrej fyzickej kondícii, bude mať oveľa väčšiu výdrž ako žena, ktorá má problém vybehnúť na prvé poschodie a funí ako žrebec po celodennom dostihu.

Všímaj si teda malé náznaky jej fyzickej kondície v konverzácii a v pohyboch, aké má.

 

Ako sa bozkáva?

bozkávanie pár sa bozkáva, bude dobrá v sexe, bozkávanie pri západe slnkaSnáď pre teba nie je žiadnym prekvapením, že bozkávanie sa je asi najjasnejším znamením toho, či slečna bude  dobrá v sexe alebo nie.

Keď si nadržaný už len pri bozkávaní sa s ňou, pravdepodobne, si užiješ aj onen samotný akt lásky.

Keď však cítiš, že jej jazyk je akosi bez života a ledva ním hýbe, milovanie sa s ňou bude pre teba, pravdepodobne, nuda a bude pozerať do plafóna, len aby sa to už skončilo.

Platí to však aj naopak. Veľmi rýchlo zistí, či budeš dobrodružný aj v sexe, pokiaľ sa vieš veľmi dobre bozkávať. Tvoj jazyk nesmie len tak byť v ústach ako zdochnutý hroch.

Ak si tým nie si až tak istý a chceš vedieť, ako sa dobre bozkávať, pozri si kompletný návod na bozkávanie.

[CTA_MSO]

Michal Kopecký je zakladateľom hnutia CHLAP 2.0 a jeho cieľom je pomôcť mužom a ženám nájsť, získať a udržať si svojho vysnívaného partnera, s ktorým budú šťastní vo vzťahu. Napísal knihu Aj ja som CHLAP 2.0, ktorú môžeš získať napr. na Martinuse tu »

3 KOMENTÁRE

  1. bodu o skvelej forme si dovolím protestovať 😉 ja síce nie som celkom vo forme a mám aj to kilečko navyše, ale moje kilečká ma vo výdrži nijako neobmedzujú… a nestalo sa mi, že by som chlapovi „nestačila“… skôr vyštavím ja chlapa… 😉 😛 😛

  2. Super návod ako to rozpoznať na prvý pohľad. Ale ani zvyšok dievčat by som nezavrhoval. Ak je milá, jemná a nechá sa viesť – je vysoká pravdepodobnosť, že bude v posteli omnoho lepšia ako „party bitch queen“. Skôr ju naučíš ako to máš rád ty. Hlavne ale treba komunikovať, komunikovať a komunikovať.

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here