[Príbeh úspechu] Jakub – „Točí sa okolo mňa dosť žien, ale už sa k nim chovám inak“

0

Jakub_ Majster rečiMám rád, keď mi chlapi píšu, že sa posúvajú dopredu a dosahujú so ženami výsledky, po akých túžia.

Hlavne tí, ktorí si pred tým v tomto až tak neverili…

Takýmto chlapom je aj Jakub, ktorý absolvoval program Online hra, tak som sa ho rozhodol podrobnejšie vyspovedať, aby si aj ty mohol vidieť, že to ide.

Najdôležitejšie je uvedomiť si, že sa to dá, ALE treba pre to niečo urobiť a potom sa výsledky dostavia.

Pozri si náš rozhovor s Jakubom a zisti, čo všetko mu kurz priniesol.




 

Čo povedal Jakub?

„Vyžaruje zo mňa väčšie sebavedomie a väčší kľud.“

„Globálne som sa posunul na úplne inú hranicu, ktorú som ani neočakával, ale dosť ma to posunulo ďalej.“

 

Jakub, predstav sa chalanom, čo si zač, čo si absolvoval a skús povedať, aký je tvoj príbeh. Aký si bol predtým, aký si teraz a čo ti pomohlo.

Volám sa Jakub, pôsobím v Rádiu R ako moderátor, ale aj ako riaditeľ. Popritom mám aj podnikateľský projekt.

Tá časť „pred“ a „po“ bola u mňa veľmi striktná, pretože som prešiel programom Online Hra. Chcel som lepšie oslovovať ženy na internete a myslím si, že sa to celkom podarilo.

Išiel som do toho preto, pretože po čase som začal byť pre ženy obyčajný. Nebol som pre ne atraktívny, začal som ich uháňať a v zásade to dopadlo vždy ako kamarátstvo.

Chcel som to zmeniť, tak som sa prihlásil do Online Hry, ktorá ma neposunula len, čo sa týka žien, ale celkovo globálne ma posunula na úplne inú hranicu, ktorú som ani neočakával. Dosť ma to posunulo ďalej.

Dnes sa okolo mňa točí dosť žien, ale už sa k nim inak chovám a vyzerá to aj viac tak, že sa s nimi hrám. Už to nie je, že musím mať za každú cenu nejakú ženu, že sa jej musím pchať do zadku.

Teraz mi to je plus mínus jedno, ako to dopadne. Ono to vždy nejak dopadne. A potom sa mi darí viac.

Ono to je presne takto. Najskôr sa chlapi snažia ženy uháňať, že nejakú ženu potrebujú. Ale potom, keď chlap na sebe maká, získava ženy, tak potom si povie, že a čo.

 

Skús povedať chalanom, ako sa zmenila tvoja reč tela, ako si pôsobil predtým navonok, a ako je to práve teraz.

Moja reč tela sa zmenila z 2 dôvodov. Jednak vedome som si dával pozor na svoju reč tela, pozeral som sa aj na reč tela ostatných, viac som sa o to začal zaujímať. Alebo naopak, nevedomá reč tela, ktorá sa u mňa presadila tým, pretože som začal žiť aktívny a zaujímavý život.

Zrazu zo mňa vyžaruje väčšie sebavedomie a kľud. Reč tela sa premietla na základe vnútorných javov, to že som niekam smeroval.

Takže, keď beriem tú vedomú, tak som sa dosť zameral na to, ako chodím, ako mám natiahnutý chrbát. Keď človek sedí vzpriamene alebo ide vzpriamene, tak úplne inak pôsobí. Začneš sa viac usmievať na ženy a ony ti to začnú vracať.

Veľmi sa to prejaví aj v tvojom hlase, pretože, keď si narovnaný, tak uvoľníš bránicu a tvoj hlas je hlbší. Vtedy je to aj atraktívnejšie pre ženy, pretože ženy majú rady hlbší a kľudnejší hlas.

 

Neviem, či v rádiu máte nejaké hlasové cvičenia. Máš možno nejaké rýchle cvičenie, ktoré ti pomáhalo v tom, aby si mal hlbší hlas?

Každý ti potvrdí, že aby si mal hrubší hlas, tak by si mal začať fajčiť. 🙂

V zásade hlbší hlas máš, keď hovoríš trochu pomalšie a viac sa sústredíš na hlas, snažíš sa ho vedome položiť nižšie a môžeš dosiahnuť v zásade hlbší hlas.

Pri ženách rozprávame trochu pomalšie, hlbšie, intímnejšie a hráme sa s hlasom. Všetko inak povedané má iný vplyv. Chcem tým povedať, že to nie je o tých slovách, ale o tom, ako ich rozprávame, ako pri tom využívame telo, ako pracujeme s hlasom.

Presne tak. Ale hlavne telo potom odráža aj naše myslenie. Keď vedome upravíme pozíciu tela, tak sa zmení naše myslenie, a tým pádom sa dokážeme úplne inak chovať.

To sa týka aj hlasu. Keď si na rande, tak sa nemusíš nikam ponáhľať. Môžeš sa s tým hrať, môžeš s tým pracovať. Je to možno trochu sprosté, ale v zásade v tomto sú ženy trochu ako psy (ja viem, že je to možno čudné prirovnanie). Ale u psa tiež nejde moc o to, čo hovoríš, ale ako to hovoríš.

Rozdiel je, či budem sedieť zhrbený a niečo si rozprávať popod nos, alebo či budem vystretý a budem vyzerať viac ako chlap.

Pôsobíš a vyzeráš, že si dominantnejší, sebavedomejší, vieš pracovať s hlasom, vyrovnanejší a reč tela mala u teba očividne nejaký vplyv.

 

Vieš dať chalanom nejaký tip, nejakú jednu radu, ktorá ti možno najviac pomohla vo vzťahoch so ženami či v priťahovaní žien?

Veľmi mi pomohlo sledovať oči ženy. Podľa jej očí spoznáš, či prejavuje o danú tému záujem alebo nie. Pokiaľ sa jej zreničky rozširujú, tak vieš, že má záujem. A tiež, ak sa ešte k tebe nahne, boky nasmeruje na teba.

Aj jej reč tela naznačuje, či sa jej to páči alebo nie. Dokážeš odhadnúť, či ideš správnym smerom alebo nie.

Super, toto boli 3 signály, ktoré ti povedia viac, ako keby ti to mala povedať verbálne.

[MT_zoznamenie]

 

Niečo podobné a možno ešte lepšie čaká aj na teba

Tak čo, pôjdeš do toho?

Takéto výsledky nedosiahol len Jakub, ale aj množstvo iných chlapov, ktorí čítajú blog chlap20.sk alebo prešli mojimi prémiovými kurzami.

Prečítaj si predchádzajúci príbeh úspechu, o ktorý sa so mnou podelil Danny.

Michal Kopecký je zakladateľom hnutia CHLAP 2.0 a jeho cieľom je pomôcť mužom a ženám nájsť, získať a udržať si svojho vysnívaného partnera, s ktorým budú šťastní vo vzťahu. Napísal knihu Aj ja som CHLAP 2.0, ktorú môžeš získať napr. na Martinuse tu »

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here