[Príbeh úspechu] Jakub: „Zmenil som pohľad na svet a ženy“

0

Jakub_pribeh uspechuMám rád, keď mi chlapi píšu, že sa posúvajú dopredu a dosahujú so ženami výsledky, po akých túžia.

Hlavne tí, ktorí si pred tým v tomto až tak neverili…

Takýmto chlapom je aj Jakub, ktorý je účastníkom kurzu Magnet na ženy (nahradil ho Chlap 2.0), tak som sa ho rozhodol podrobnejšie vyspovedať, aby si aj ty mohol vidieť, že to ide.

Najdôležitejšie je uvedomiť si, že sa to dá, ALE treba pre to niečo urobiť a potom sa výsledky dostavia.

Pozri si náš rozhovor s Jakubom a zisti, čo všetko mu kurz priniesol.




 

Čo povedal Jakub o kurze Magnet na ženy?

„Prvé 4 mesiace tohto kurzu mi prekopali skoro celú osobnosť. Zmenil som pohľad na svet, hlavne na ženy a aj na okolie, ako ma berie.“

 

Jakub ti prezradí zo svojich skúseností, zo svojich vlastných výsledkov, ako na tom bol so ženami predtým, a ako je na tom teraz. Na základe niektorých rád, ktoré už aplikoval z predchádzajúcich mesiacov a možno prezradí, aký je momentálne jeho prvý dojem, ktorý vysiela ľuďom, a ako sa zmenil jeho výzor a image.

Skús povedať niečo o sebe, ako si sa dostal k mojim radám, a aké si mal predtým skúsenosti?

K tvojim radám som sa dostal asi pred rokom a pol. Objavil som tvoj web chlap20.sk. Náhodou som naňho natrafil, prezrel som si nejaké články a dosť ma to zaujalo.

Keď si sprístupnil ročný program Magnet na ženy, tak som si povedal, že prečo nie, nemám čo stratiť, môžem iba získať.

Už prvé 4 mesiace mi prekopali skoro celú osobnosť. Zmenil som pohľad na svet, hlavne na ženy, aj na okolie, ako ma berie.

 

Aký si bol teda predtým? Keď si vravel, že si sa zmenil?

Bol som taký utiahnutý. Mal som predtým pár žien, ale nevydržalo to dlho. Bol som v podstate dobrý chlapček, ako stále rozprávaš. Ženy si zo mňa robili handru.

Potom som u teba ponachádzal pár rád, že čo využijem. Niektoré rady sa mi osvedčili, niektoré mi nešli, lebo mi niečo ešte chýbalo v osobnosti.

Prvé mesiace kurzu ako príťažlivosť, sebavedomie, vyššia hodnota, tak to mi úplne zmenilo pohľad. Kontakt so ženami a ostatnými ľuďmi je už prirodzenejší a je to aj vidieť na ľuďoch, že zmenili pohľad na mňa.

Je tam sebaistota v komunikácii a aj v práci sa mi darilo, takže zatiaľ samé plus v tomto programe.

 

Keď si sa stretával so ženami predtým, tak aký prvý dojem si v nich vytváral, s akými myšlienkami si do toho šiel? Ten prvý kontakt, aké to bolo, a aké to je teraz?

Predtým to bolo také strojené, lebo som sa snažil hrať na niečo, čo nie som. Niekedy to vyšlo, niekedy to bolo až moc prehnané.

Teraz som zmenil hlavne šatník a aj držanie tela. Som dosť vysoký, začal som sa vystierať, je to dosť vidieť, lebo ľudia si ma hneď aj všimnú.

[MT_sebavedomie]

 

Ako si sa obliekal predtým, a ako sa obliekaš teraz? Keď si spomínal, že si zmenil šatník.

Predtým to boli skôr také hip-hoperské mikiny. Teraz som začal nosiť viac košele, rifle s lepším strihom, pekné topánky. Človek sa aj cíti lepšie, keď na sebe pracuje a vidí, že to prináša nejaké výsledky.

Hovorím to aj v inom programe. Chlapi idú do kurzu s nejakým očakávaním, že či to bude fungovať, či sa dokáže zmeniť. Práve výsledky, ktoré začneš dosahovať, tú zmenu, ktorú budeš pociťovať počas toho programu, tak samotná zmena ťa bude motivovať.

 

Je to aj u teba tak?

Áno, samozrejme. Bol som trochu skeptický, keď som sem išiel. Videl som, že to funguje aj ostatným chalanom, tak hádam nie som nejaký mimozemšťaň, že mne to nebude fungovať.

Už v prvých mesiacoch boli videá tak postavené, že pochopiť to nedokázal iba ten, čo nechcel. Je to vysvetlené krok za krokom.

 

Skús chalanom povedať niekoľko slov, inšpirovať ich, že aj oni to dokážu a zvládnu, alebo možno zo svojich skúseností, na základe prvých 4 mesiacov, čo konkrétne si si ty odniesol, a aký tip máš pre nich ty?

Pre chalanov mám všeobecný tip – nevzdávať sa. Aj keď hneď na začiatku ti to nepôjde, človek sa nedokáže zmeniť zo dňa na deň, takže treba vytrvať a snažiť sa.

Ak sa človek nevzdáva, tak neúspech nehrozí. U mňa je už po 4 mesiacoch zmena, tak som zvedavý, že čo bude na konci programu.

 

Sľuboval som vám, že od momentu, ako vstúpite do programu, tak až o rok uvidíte zmenu, lenže ako čítam a vidím, tak dôležitý nie je cieľ, ale cesta k cieľu.

Jakub to povedal, zmena sa zo dňa na deň nestane, preto tento program trvá rok, ale vy už sami uvidíte, že na tom konci si neuvedomíte, že ste sa zmenili, vy sa budete meniť kontinuálne.

Hm, viem, ako by sa dal ešte vylepšiť tento kurz. Napíšte si na list A4, na začiatku programu, kde momentálne ste, aké máte skúsenosti so ženami, ako sa vám darí. Potom po roku tento list vytiahnite a prečítajte si ho. Vtedy to chlap uvidí, keď si prečíta niečo o sebe, že čo za ten čas dosiahol.

Keď človek na sebe začne makať, tak tie všetky veci sa začnú akoby samé objavovať v živote. Či už o rok, dva, alebo päť, ony tam niekedy prídu.

 

Jakub, máš ešte niečo pre chalanov?

Ako vravím, nevzdávať sa a snažiť sa program úspešne ukončiť, aby sa nevzdávali v polke cesty.

Vidím to vo svojich štatistikách, že kto sa zaviazal na rok, a kto mesačne. Z mesačných pomaly ubúda. Vytrvalosť a nevzdávanie sa, vydržať to až do konca je práve to, čo oddeľuje zrno od plevu.

Nemyslím si, že každý, kto vstúpi do tohto programu bude úspešný. Je to individuálne a je to iba na ňom.

[chlap_webinar]

 

Niečo podobné a možno ešte lepšie čaká aj na teba

Tak čo, pôjdeš do toho?

Takéto výsledky nedosiahol len Jakub, ale aj množstvo iných chlapov, ktorí čítajú blog chlap20.sk alebo prešli mojimi prémiovými kurzami.

Prečítaj si predchádzajúci príbeh úspechu, o ktorý sa so mnou podelil Josef.

Ak si vďaka tomuto blogu či vďaka mojim kurzom zaznamenal u seba pozitívnu zmenu a máš výsledky, o ktoré sa chceš aj s ostatnými podeliť, napíš mi e-mail na michal@chlap20.sk a nabudúce tu môžeš byť aj ty. 🙂

Michal Kopecký je zakladateľom hnutia CHLAP 2.0 a jeho cieľom je pomôcť mužom a ženám nájsť, získať a udržať si svojho vysnívaného partnera, s ktorým budú šťastní vo vzťahu. Napísal knihu Aj ja som CHLAP 2.0, ktorú môžeš získať napr. na Martinuse tu »

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here