Rozhovor s Veronikou – “Neznášam, ak chlap robí zo seba machra“

4

Ako by sa ti páčilo, keby si mal informácie o ženách priamo od nich?

Áno, častokrát samé nevedia, čo chcú, s tým súhlasím – ale občas sa medzi riadkami dozvieš niečo, čo ti veľmi pomôže do budúcna. Tento rozhovor s Veronikou ti podľa mňa veľmi pomôže.

Začal som sa teda znovu pýtať mojich zaujímavých kamarátok otázky na telo a trochu som ich pre teba vyspovedal.

Každý týždeň zverejním jeden rozhovor so ženou, ktorá sa s tebou podelí o svoje názory a pohľady na chlapov. Dnes to bude rozhovor s Veronikou.

Verím, že ti to pomôže v tom, aby si sa stal lepším a schopnejším chlapom a prinášal si ženám lepšie zážitky s tebou.

A okrem toho to pomôže aj iným ženám, ktoré si možno konečne prídu na svoje, keď sa chlapi poučia, čo robiť a čo nie. 🙂

Chcem ti dnes predstaviť rozhovor s Veronikou. Veronika je 24 ročná nezadaná študentku, ktorá ti prezradí niečo zo ženského sveta.

Máš sa na čo tešiť. Poďme na to.

Ozaj,ak si ešte nevidel predchádzajúci rozhovor s Lenkou, tak si ho prečítaj teraz.

 

Aký si typ ženy?

12948419_10205205866900793_1813581008_oNa úvod by som seba charakterizovala jednoducho :D, že som tvrdohlavá, autorita, občas papuľnatá, ale to záleží od danej situácie a ako si rozumiem s danou osobou, usmievavá, nedostupná :D, ambiciózna, impulzívna, zábavná a charizmatická.

Taktiež som veľmi citlivá osoba s mäkkým srdcom, ale nedostupným pohľadom (to používam, ako obrnenie pred mužmi, aby ma hneď neodhalili haha).

Som žena, ktorá sa rada zabáva, tancuje, cestuje, spoznáva nových ľudí, nové miesta, rada niekoho obdarujem alebo prekvapím. A samozrejme, som zabudla, že rada vystrájam a robím huncútstva 😀 a podobne.

To všetko rada robím s dobrými ľuďmi, ktorí sú mne podobní. Mam rada smiech a ešte radšej mám, keď ho niekomu vyčarujem.

Nemám rada zákerných a protivných ľudí, ktorí na úkor svojho uspokojenia ublížia mne alebo niekomu z môjho okolia, koho mám rada.

 

Čo ťa na chlapoch najviac priťahuje?

12962427_10205205866340779_437634774_oPoviem to jednoducho. Pozriem sa na chlapa a musím byť z neho namäkko, musí sa mi jazyk pliesť, hlas roztrasený a vtedy je muž vo výhode. Musí tam byť iskra.

Priťahujem ma chlap s humorom, musí byť gentleman! Ak sa o seba stará a má sa rád. Nie ako narcis, ale ako sám seba.

Mám rada mužov v obleku, elegánov s jednoduchosťou. Musí vedieť oceniť druhých, ich snahu a taktiež sa musí vedieť správať podľa danej situácie a okolností.

Výzorovo sa mi páčia vysokí muži s atletickou postavou, tmavé vlasy, plné pery a hlavne pekný úsmev a dobrý zadok do ruky!!! 😀

Žiadne výstrelky, ale jednoduchý elegán, ktorý sa odlíši niečím od iných. 🙂

 

Čo ťa naopak na chlapoch dokáže odradiť?

12941048_10205205867820816_873149791_oAk robí zo seba veľkého machra a ukazuje sa, predvádza sa, ako si všetko môže dovoliť.

Povyšuje sa nad druhých, alebo ak sa posmieva, že on má napr. lepšie auto, mobil ako niekto iný a podobné veci!!!

Chváli sa tým, pýši sa vecami, ktoré jednoducho nadobudol. Alebo takého, ktorý robí zo seba niečo, na čo nemá.

Takže chlapi buďte sami sebou! Prirodzená krása je tá najlepšia voľba, pretože časom tak či onak daná osoba (žena) zistí, aký si a ty zase budeš sám. 🙂

Tiež ma odrádzajú veľmi vážni muži, ktorí nepoznajú srandu, nevedia si zo seba samého srandu urobiť.

Nemajú zmysel pre humor, nevedia vypnúť, odreagovať, uvoľniť sa či už sami s pohárom vína, alebo s partiou a tak podobne bežné veci, situácie, momenty, ktoré prináša sám život. 🙂

 

Ako si ťa dokáže chlap získať?

12948339_10205205867460807_952410711_oJe niečo, na čo by ťa určite zbalil?

Jednoznačne pekný úsmev a ešte, keď tak uprene pozerá do očí. Kvietok poteší, ale nemusí byť, alebo drobnou čokoládkou to zaklincuje, pretože ja to milujem – sladké  :D.

Získa si ma, ak bude sám sebou, a ukáže kto je a aký je, že sa nebude hanbiť ukázať ma pred niekým na kom mu záleží.

A hlavne bude to všetko dávať z lásky a úprimne. Nemusia to byť dary, ale hlavne také tie nemateriálne veci majú u mňa veľkú váhu (objatie, pusa na líčko, alebo čelíčko, úsmev a pod.).

 

Oslovujú ťa chlapi vonku bežne alebo sa ťa skôr boja? Ak áno, akým spôsobom?

Myslím si, že sa ma skôr boja, pretože pôsobím namyslene, sebaisto a ako osoba s autoritou a taktiež ako nedostupná žena.

Na ulici sa mi ešte nestalo, aby ma nejaký muž zastavil, oslovil. Muži nemajú na to odvahu, nie to sa opýtať.

 

Aké najčastejšie chyby pri tebe chlapi robia?

Jednoznačne, buď nemajú toľko odvahy, alebo veľmi preháňajú a chvastajú sa s materiálnymi vecami, alebo ak mi dáva sexuálne narážky. Toto výslovné neznášam.

U mňa v tom momente stratil šancu. A nemám chuť sa s ním ďalej baviť.

 

Máš nejaký vtipný zážitok s chlapom, o ktorý sa chceš podeliť?

12970237_10205205868620836_1616636819_oMomentálne mi nič nenapadá… Hmm…. Ale, tak predsa milá príhoda s kamarátom.

Písali sme si dlho a potom sme sa išli von najesť na sushi. A ja veľmi dobre s tými paličkami neviem narábať, tak som tam šaškovala.

Sushi sa mi rozpadlo na omrvinky a ja som 1 kúsok ryže zbierala s tým paličkami, ale v tej situácii nám to obom bolo jedno, pretože sme sa obaja na tom kvalitne zabávali a smiali sa. A to bolo pre mňa hlavné.

Nakoniec, keď sme dojedli, čašníčka všetko zobrala a pozbierala tú ryžu zo stola :D, sme s kamarátom začali fúkať do servítky, že kto má silnejší fukanec (haha) proste bitka o servítku.

Tuším, že do tej reštaurácie sa nikdy asi nevrátime, lebo tie pohľady pri odchode hovorili za všetko. 😀 Tak asi takýto zážitok. 😀

 

Ak by mal chlap kocky na bruchu, bavoráka a veľa peňazí, pomohlo by mu to zbaliť ťa?

brunetka Veronika, rozhovor s veronikou, vztýčený prst, pusa, bruneta v kožuchuZáleží ti na tom alebo to ide aj bez toho?

Dovoľ mi zasmiať sa!!!!!!!!!!!!!! Ak si myslíš, že to je všetko, tak si ma dobre pobavil :D.

Ja sa neviem pretvarovať a poviem to na rovinu. Môže mať všetko z toho čo si vymenoval, ale ak tam nepreskočí niečo viac nejaká iskra, tak zbytočne budem strácať s tým človekom čas.

Maximálne čo môže byť je, že ostaneme fajn kamaráti, ktorí keď sa stretnú inokedy na drinku, tak sa len zasmejú ako to celé bolo. 😀

Veď všetko je len o ľuďoch, povahách a svedomí.  😉

 

Čím dokážeš chlapa podľa teba najviac zaujať?

Možno tým, že som taký vyškerený smejo. Kde donútim druhú stranu byť rovnako trafení ako som ja sama (haha). Možno tým, že som hanblivka a pre niekoho je to také milé a rozkošné.

Túto otázku by si mal smerovať na niekoho z môjho okolia, aby ti povedali, že čím som ich zaujala.

Alebo aj teba Miško sa môžem opýtať čím som teba zaujala, že si ma oslovil, aby som spravila s tebou rozhovor pre tvoj blog. 😉

 

Existuje podľa teba čisto priateľstvo medzi mužom a ženou?

No samozrejme!!!  Tu nie je k tomu viac čo dodať.

 

Je niečo, čo by si chcela chlapom a čitateľom tohto blogu odkázať?

rozhovor s veronikou, interview so ženou, pekná baba, sexi modelka, krásna brunetkaV prvom rade viac sebavedomia, sebaistoty, prirodzené správanie, úsmev na tvári, vnímať ženu, nenaháňať sa za takou, ktorá o teba nestojí. Určite nie, lebo je to strata času.

Hľadaj, čo je na nej pekné, aké má záujmy, či viete nájsť spoločnú debatu, rozprávať sa rozprávať a rozprávať. Skúšať nejaké spoločné nápady, výlety, akcie.

Hlavne sa nenechaj odradiť na začiatku od zápornej odpovede. Hľadaj a skúšaj iné metódy, ako si nájsť cestu k nej.

Musíš vedieť, ako ju zaujať a ono potom zvyšok pôjde samo či sa vyvinie niečo z toho alebo ostanete kamaráti na celý život. 🙂

 

Rozhovor s Veronikou – Čo na to hovoríš?

Tento rozhovor s Veronikou ti prezradil niekoľko užitočných informácií. Verím, že si si z toho zobral maximum.

Podeľ sa dole do komentárov o svoje názory a o to, ako sa ti páčil tento rozhovor s Veronikou a v čom ti pomohol.

Michal Kopecký je zakladateľom hnutia CHLAP 2.0 a jeho cieľom je pomôcť mužom a ženám nájsť, získať a udržať si svojho vysnívaného partnera, s ktorým budú šťastní vo vzťahu. Napísal knihu Aj ja som CHLAP 2.0, ktorú môžeš získať napr. na Martinuse tu »

4 KOMENTÁRE

  1. Vies co je na tychto rozhovoroch zaujimave Michal? V zasade nic. Su na hovno. Ak by som to teraz komentoval ako typicky hejter (a mal by si pravo mysliet si to), tak by si musel popriet sam seba (a tvojich kamosov co tu prispievaju) v clankoch, kde vysvetlujes, ze zeny netreba pocuvat, pretoze konaju intuitivne a emocionalne. Presne tak je to aj tu. Clanky su mozno pekny doplnok, pre muzov, ktori si budu mysliet, ze nejaka mantra, ktora tuto dama zvysujuca si svoju hodnotu len krasou (pretoze nic ine v clanku neposkytla) bude pre nich posvatna a moze ich viest k uspechu. Chyba…

  2. Ahoj tak atletická postava,tak to půlka z nás nemá šanci,a Míšo já jsem myslel že když je kluk z holky nervózní,tak to dokáže i pochopit?a ta nervozita jebz toho že kluk nemá velké zkušenosti s střetávání jinsich holek

    • Čítaj poriadne Milan:)) Nižšie píše, že aj keď máš atletickú postavu, ale nie si sám sebou, nemáš zmysel pre humor a nedokážeš sa s ňou baviť, tak ti je na nič. Ide o tú iskru (o ktorej hovorím v knihe Príťažlivosť).

      Prečo by to mala chápať? Má na teba čakať, kým nebudeš z nej nervózny? Je to celé o systéme hodnoty Milan. Najprv naberaj skúsenosti, makaj na sebe a staň sa prirodzeným aj pri krásnych ženách. Potom ťa budú chcieť 🙂

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here