SÚŤAŽ: Vyhlásenie víťazov! Prečítaj si Príbeh úspechu 3 chlapov, ktorí to dokázali

0

Pravý chlap vie byť hrdinaA je to tu..

Dlho očakávaná chvíľa…

Tamtadadááá… Po dvoch týždňoch máme 3 výhercov.

Ale ešte predtým ťa trochu ponapínam 🙂

 

O čo vlastne v súťaži išlo?

Mám veľmi rád výsledky. A veľmi rád čítam vaše spätné väzby, keď vidím, že sa vám darí.

Preto aj vznikol nápad so súťažou. Chcel som od teba, aby si mi napísal tvoj Príbeh úspechu.

Chcel som, aby sa o ňom dozvedeli všetci, ktorí čítaju blog chlap20.sk.

Pretože to nie je len o mne, ale je to aj o vás, o tebe a o tom, ako sa tebe darí.

O čo teda v súťaži išlo? Mal si mi napísať tvoj príbeh, čo ty považuješ za úspech v oblasti balenia žien a vzťahov.

Do súťaže sa mohli zapojiť všetci chlapi, ktorí využili niektorú z mojich rád na dosiahnutie konkrétneho výsledku či úspechu.

Potom som už len čakal na vaše príbehy. A veruže som sa dočkal.

Som vám vďačný za každý jeden príbeh, ktorý ste mi poslali. Prečítal som si ich všetky.

Musím povedať, že som bol príjemne prekvapený. Boli skvelé.

 

A asi budem robiť tieto súťaže častejšie

Pretože nebyť nej, nenakopol by som ďalších, aby sa so mnou podelili o svoje výsledky (okrem tých, ktorí to robia priebežne za tie roky automaticky). A to by bola teda náramná škoda.

Mal som trochu problém s výberom.

Našťastie mi s tým pomohla kamoška, ale aj tá sa s tým natrápila 🙂 Ale dali sme to. Dúfam, že budeš spokojný s výberom aj ty.

Všetkým výhercom gratulujem (Onedlho očakávajte odo mňa email s bližšími informáciami, ako si vyzdvihnete svoje výhry).

Ak si sa do súťaže nezapojil, pretože si nenabral odvahu alebo čakáš na ten správny príbeh, nezúfaj.

Budeš mať ešte príležitosť a možno skôr, ako si myslíš.

Dôležité je, aby si išiel do akcie, cvičil si to v praxi a výsledky sa dostavia.

Takže tu je to. Tri Príbehy úspechu.

Začnem od 3. miesta, aby to malo grády…

P. S.: Príbehy som iba trochu gramaticky upravil, inak sú bez zmeny. Fotky sú iba ilustračné.

 

3. miesto: DVD Sexuálne obrazy získal Ján Krafčík

Sexuálne obrazy považujem za „Moju najtajnejšiu zbraň“. Vďaka tejto technike ťa začnú ženy vnímať ako potenciálneho milenca, kamaráta s benefitmi alebo priateľa. Ak sa jej dostaneš do hlavy, už ťa odtiaľ nebude vedieť dať preč, dokým sa jej túžby nenaplnia. Ak vieš, na čo narážam.

A tu je Jánov Príbeh úspechu…

sexi chlap v uteráku, vychádza zo sprchy (312 x 208)Servus Michal, tvoju stránku som objavil asi tak pred rokom. Ako mladistvý som mal dosť odvahy si z dievčat uťahovať, ale som aj dobrý tanečník, takže som aj často s dievčatami flirtoval.

Prišiel som na to, že mojím problémom bol častokrát alkohol, …atď, atď. Ale nikdy som nemal dosť odvahy na tie najkrajšie holky.

Po rozchode s mojou bývalou, s ktorou som bol viac než tri roky sa mi jednoducho nedarilo. To som nebol ja, pri nej som bol úplne zmätený a ešte to bola aj Nemka. Ostal som žiť naďalej v Nemecku, no tu je to o úplne niečom inom ako u mňa doma. Doma je ľahšie si niekoho nájsť.

A tak som sadol za net a našiel teba. Pozeral som videá ráno, večer,… Dodal si mi veľa odvahy posunúť sa v živote ďalej.

Najprv som sa zoznamoval s ľuďmi, ktorí chodia takisto do haly alebo na skaly liezť a získal som nové kontakty. Potom som prešiel  na telefónne čísla. Sem-tam nejaká schôdzka, sem -tam len tak náhodne stretnutie.

Potom som to skúsil pri nakupovaní a môžem povedať: „Funguje to!“ Teraz mám v mobile asi 10, možno 15 nových čísel, ale nie je žena ako žena.

Cez leto som chodieval na jednu vysokohorskú chatu vypomáhať na víkendy a vtedy to prišlo. Vyjdem zo sprchy v spodnom prádle a ona chcela práve vojsť dnu.

Naše prvé stretnutie, ona sexi, o niečo staršia. Asi tri sekundy si ma obzerala od hora až dole (keďže mám vyšportované telo) a až potom mi podala ruku (to bola tá najväčšia haluz tohto leta).

Vtedy som si na teba spomenul (Hlavne buď v kľude ako keby sa nič nestalo :)).

Celý víkend sme sa smiali, spoznávali, doberal som si ju,… Chcela na mňa mobilné číslo, nedal som jej ho, ale povedal som jej: ,,Na chate je päť ľudí, ktorí moje číslo majú. Zisti si ho!”

[MT_zoznamenie]

 

2. miesto: Online kurz Kamarát Taky Rád 2 získal Dávid Kurcina

Online kurz KTR2 ti pomôže v prípade, ak nechceš byť už iba kamarátom žien, chceš nejakú konkrétnu kamarátku, no nedarí sa ti ju získať, či chceš späť svoju ex. Získaš plnohodnotný prístup k základnej verzii tohto 4-dielného online kurzu.

A tu je Dávidom Príbeh úspechu…

pár sa na seba pozerá, zaľúbený pár (312 x 207)Všetko sa to začalo, keď som sa prihlásil k odberu chlap20.sk od teba. Tu som sa naučil veľa zaujímavých vecí, ktoré mi doposiaľ robili nemalé problémy ohľadom balenia žien a ich bezproblémového oslovovania vždy a všade.

Dal si mi toho veľa a ja som si nedovolil vynechať jeden jediný mail od teba k tomu, aby som sa posunul vo vzťahoch ďalej. Teraz tiež čítam blogy a recenzie na tvoj program, ktoré ma len utvrdzujú o tom, že som sa rozhodol správne.

Aj keď som bol na začiatku iba obyčajný PFU a nedarilo sa mi hneď, lebo som sa nedokázal zrovnať s myšlienkou, že toto musím naozaj podstúpiť, aby som bol príťažlivejší muž pre ostatné ženy, môj sen sa začínal stávať skutočnosťou….

Prišla jedna akcia, ktorú som si nemohol nechať ujsť na jednej strane aj kvôli tomu, že sa zaoberala tým, čo mám rád, ale hlavne som to bral ako skvelú zoznamovaciu príležitosť.

Keď som dorazil, prebehlo mi pred očami veľa trápnych situácií zo začiatkov, ale po tom, ako som narazil na jednu sexy kočku v korzete s vypnutými prsiami a zadkom, ktorý sa mimochodom držal perfektne, vykukujúc spod minisukne, bol som rozhodnutý, že ešte v ten večer bude moja.

Odhodlane som sa za ňou pustil, a nakoniec moja snaha priniesla ovocie. Od začiatku som babu pomaly negoval, čo jej prišlo celkom žartovné a dobre sa na tom bavila. To bol pre mňa bod k dobru.

Ďalej som si nenechal ujsť pocit, že je na nej vidieť, ako sa na mňa viaže. To som bral ako jasný signál, že musím podniknúť niečo viac a neskončím v najlepšom. Pozvala ma do spoločnosti jej známych, kde sa mi moje „hracie“ pole otvorilo na veľkosť futbalového štadióna.

Vyskúšal som pár trikov, ktoré ma naučil jeden známy a v tom pasca sklapla. Pribehla ku mne, aby som jej vysvetlil, ako sa to robí a chcela vidieť viac. Ja som ju ubezpečil, že ak bude chcieť, niečo mám v rukáve aj navyše…

Na nete som sa naučil niečo o mimozmyslovom vnímaní a tak som na ňu hodil trik s hádaním čísel. Uhádol som, na čo myslela a to bolo pre ňu ako jasný signál, že by som bol možno aj celkom dobrý.

Potom som ju chytil za ruku pod domienkou, že jej budem čítať z dlane, no vyhovoril som sa, že už musím ísť za priateľmi. Ako som ju držal za ruku, vložil som jej do nej môj mobil, kde mi dala svoje číslo a uložila mi ho do kontaktov. O necelú hodinu mi volala, že by sa chcela rozlúčiť, lebo už odchádza.

Potvrdil som teda, že ju počkám a keď prišla, vzal som ju mimo ľudí, aby sme boli opäť sami. Objala ma a začali sme sa bozkávať. Keď mi chcela povedať, že si nie je istá, či ešte príde, rozhodla sa, že sa ešte vráti kvôli mne.

Keď sme sa neskôr opäť stretli, dobre sme sa bavili a niečo sme aj popili. Potom ma vzala k jej kamarátke, u ktorej bývala. Mala voľný byt, takže to bolo skvelé. Bavili sme sa do rána a keď malo dôjsť aj k sexu, ospravedlnila sa, že má svoje dni a že to teraz asi nebude vhodné.

Potom sme obaja skonštatovali, že sme moc opití na to, aby sme z toho niečo mali a rozhodli sme sa vrátiť k partii, ktorú sme nechali na akcii.

Cestou v električke mi to vynahradila bozkami, a kým sme čakali na ďalší spoj, v jednom tmavom kúte ma aj orálne uspokojila, aby som sa na ňu nehneval za ten sex. Po akcii som išiel spať k nej, kde som bol celý víkend a doteraz si spolu píšeme a komunikujeme.

Stretávame sa tiež, ale len občas lebo študuje v Londýne a ja tu, takže to moc nejde. Avšak vidíme sa hneď po tom, ako sa vráti. Som rád, že ju mám a sme spolu celkom šťastní… Je mi ľúto, že nemáme spolu viac fotografií, akosi na to nebol čas a nikoho z nás to nenapadlo.

Som ti vďačný a nebyť teba, dnes toto nepíšem.

[MT_zoznamenie]

 

1. miesto: 1 vstupenku na živý seminár Majster Reči 2 získal Peter Zemančík

Na seminári, ktorý sa uskutoční už koncom októbra, budeš môcť osobne pokecať so mnou, s autormi blogu a ostatnými chlapmi, ktorí už v programe sú. Bude to fantastické a ešte sa aj naučíš plno nových vecí.

PS: Inak, na tento seminár sa bežne dostanú iba chlapi, ktorí si zakúpili online kurz MR2. Inak sa naň nedá dostať. Takže teraz máš jedinečnú šancu.

A tu je Peťov Príbeh úspechu…

pár hrá na gitare, chlap učí hrať na gitare babu (312 x 209)Môj príbeh úspechu začal tak, že ma prijali na Dopravnú vo Zvolene. Bývam odtiaľ ďaleko, tak samozrejme, že som teraz na intráku. A už ako som dopredu vedel, že tam pôjdem, tak som si pozrel niektoré Michalove rady, aby som sa vedel lepšie zoznamovať. 🙂

Prvé dni som sa zoznamoval s chalanmi z dopravnej, čo tiež dochádzajú, koho mám v triede a tak. No už vtedy som si všimol, ako niektorí chalani behajú za babami. Keby sa aspoň normálne zoznámili, ale oni hneď, že ako sa volajú na FB a ďalšie originálne vety.

Ja som to takto určite nechcel spraviť, tak som ani za tými peknými babami nešiel. Chodili síce za nimi na izby a baby chodili k nim, ale vedel som, že spolu nič neriešia. Pretože som raz išiel za tými chalanmi, za ktorými chodia na izbu za domácu úlohu a baby tam prišli a proste som to vedel, že sa bavia len tak kamarátsky.

Jeden nás predstavil, takže už sme si vedeli mená, ale hneď ma posielal preč, nech sa už idem učiť. Vyhodil ma. Odišiel som, ale nemohol som to takto nechať.

Večer som nad všetkým premýšľal, ako by som sa im mohol prihovoriť a zistiť, či vlastne sú aj niečo viac než pekné tváričky.

Na druhý deň som vstal, išiel na raňajky ako každé iné ráno, no toto ráno tam konečne prišla sama. A dokázal som to!

Sedel som tam, papal lupienky s mliekom… prišla ona, tá najkrajšia s prváčok. Ako si brala, čo mala na raňajky a nalievala si mlieko do lupienok, tak sa jej to tam vylialo… začal som sa smiať a ona si to všimla. 😀

Pamätám si Michalovu radu, ako sa prihovoriť. Má to byť tak situačne, také situačné zoznámenie. Reku, idem skúsiť :). Poupratovala to a išla okolo môjho stolu (mal som ho pár krokov od toho, kde som si to mal zobrať, lebo ďalej by som s tým mliekom ani ja nezašiel).

Ako už bola pri mne, tak som sa jej s úsmevom spýtal či každé ráno robí takýto bordel v jedálni. 😀 Zasmiala sa a povedala, že nie to len teraz je taká unavená.

Následne som povedal: „Vidím, že ani tú tácku už neunesieš, sadni si ku mne, ale prosím ťa, tu taký prevrat nesprav.“

Zasmiala sa a povedala: „Dobre neboj.“ Sadla si vedľa mňa a ja som povedal, že jej to už celkom ide. Buchla ma do pleca nech si z nej už nerobím srandu. 😀

Pokračoval som: „Len ma tu celkom pobavila táto komédia, ja som ťa tu vlastne nevidel ani na obed a na večeru, Boh vie, čo za výbuchy robíš vtedy.“

Jej odpoveď: „Ty si o mne myslíš, že som nešikovná, ale ma vôbec nepoznáš. Mimochodom, som preto taká unavená, pretože som včera cvičila.“ Od Michala som už vedel, že v tomto je signál toho, že chce aby som ju viac spoznal.

Reagoval som: „V poriadku, na večeru sem môžeme ísť spolu a som zvedavý či sa budeš správať ako dáma a nič nerozleješ.“ Súhlasila.

Ďalej sme sa bavili o cvičení a že ma práve začala trochu zaujímať. Chodil som na intrák do posilky aj ja, tak sme mali toto spoločné. 🙂

Spýtala sa ma, ako sme tam sedeli, že odkiaľ som, potom som sa ja jej spýtal a využil som vtedy Michalovu radu, aby sa mi kvalifikovala: „To naozaj? Bože.“ Spýtala sa prečo.

Pokračoval som: „Počul som všelijaké zlé veci o babách z toho mesta. Všelijaké mi odtiaľ aj písali a boli také milé a zábavné zo začiatku, no ako som ich lepšie spoznal, vždy sa tam s nimi niečo strašne pokazilo. Ak je to aj tvoj prípad, to sa radšej rozíďme, hneď teraz“.

Zistil som, aká je toto silná zbraň… začala sa mi kvalifikovať a všetko to šlo dobrým smerom. 🙂

Rozprávali sme sa ďalej a ako už musela ísť pomaly do školy, pretože jej začínala skorej, tak mi sama dala svoj FB, že nech si ju pridám a dohodneme sa. Už teraz som vedel, že som vyhral nad všetkými chalanmi, ktorí si od nej pýtali FB :D.

Dohodli sme sa a šli sme na večeru. Zoznamovali sme sa a od Michala viem, že by som ju mal viacej počúvať a menej hovoriť. Povedal som len, nech mi niečo povie o sebe, čo by ma tak zaujalo. Rozprávala, rozprávala, rozprávala….

Keď prišli moji kamaráti, tak som ju predstavil, keď prišli jej kamarátky ona zase mňa. Potom sme tam boli zas sami a ja som ju chcel nejak dostať ku mne na izbu. Povedal som jej, že už je veľa hodín a že o takomto čase zvyknem trénovať na gitare nejaké skladby a že ak chce tak sa môže prísť pozrieť a môžem ju niečo naučiť.

Chodil som 3 roky na gitaru, tak som to celkom vedel a keď prišla so mnou na izbu, tak sa jej to páčilo. 🙂 Učil som ju niečo jednoduché a už vtedy sme sa dotýkali. Povedal som, že dobre už dosť, nech si jej prsty už oddýchnu z toho hrania na gitare a iných vecí a zasmial som sa. 😀 A aj ona.

Ležala na mne a začala ma bozkávať. Žiaľ, prišla večierka a išla preč, pri odchode som ju len cmukol krátko na pery.

No, bol iba utorok a každý si vie predstaviť, čo sa dialo do piatka a čo sa bude diať aj ďalšie dni. 🙂

Ešte počas tých dní si ma pridávali baby z intráku a vypytovali sa na moje meno…Každá sa chcela so mnou zoznámiť a na mojom stole bolo zrazu plno. A tak sa to otočilo. Už všetci chceli spoznať mňa, ja som už nepotreboval nikoho spoznať. A teraz neviem, čo skôr 😀

A to ešte, keď začnem využívať Michalove rady na pokeci a vonku na ulici a kdekoľvek sa bude dať. Toto mi naozaj vyšlo Mišo. 😉 Ďakujem ti.

[MT_zoznamenie]

 

Čo na to hovoríš?

Gratulujem výhercom. Zaslúžili si to.

Odviedli kus skvelej roboty. Som na nich hrdý a som nadmieru spokojný.

Zvládli to a čím ďalej tým to bude pre nich ľahšie a ľahšie.

Pamätaj, choď do akcie, cvič v praxi a výsledky sa dostavia. Možno ešte lepšie ako mali chalani v príbehoch. Teším sa, keď mi o nich nabudúce porozprávaš.

Napíš mi dole do komentárov, čo si o týchto príbehoch myslíš. Pomohli ti v niečom? Ak áno, tak v čom konkrétne? Povedz o tom aj svojim kamošom. Ukáž im, že sa to dá. Stačí len chcieť.

Zdieľaj tento článok. Urobíš tým radosť aj výhercom – užijú si svoju slávu dlhšie. 🙂 Veď, aj majú byť na čo hrdí.

Michal Kopecký je zakladateľom hnutia CHLAP 2.0 a jeho cieľom je pomôcť mužom a ženám nájsť, získať a udržať si svojho vysnívaného partnera, s ktorým budú šťastní vo vzťahu. Napísal knihu Aj ja som CHLAP 2.0, ktorú môžeš získať napr. na Martinuse tu »

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here