Utekaj! 7 varovných signálov, že je tvoja baba šialená

0

„Ako som sa len mohol zapliesť s touto šialenou ženskou?“

Stáva sa ti často, že sa musíš toto sám seba pýtať? Ak áno, zíde sa ti malá pomoc s identifikovaním týchto bláznivých slečien.

Našťastie, som na tvojej strane.

Tento článok ti pomôže vyhnúť sa tomu typu žien, ktoré ťa budú v noci budiť so strachom, že ti môže dom zhorieť a ľahnúť popolom.

Čoskoro budeš vedieť rozoznať červivé jablko od toho skvelého chutného a šťavnatého a zahryzneš sa do toho správneho.

 

1. Vyžaduje príliš veľa kontaktu a pozornosti

Pozri, milujeme ten kontakt a pozornosť, keď ešte len začínaš s ňou randiť a je skvelé byť neustále v kontakte. Si rád, keď si posielate milión esemesiek, počuješ jej hlas a vo všeobecnosti ignoruješ všetkých navôkol.

Avšak, stále musí rešpektovať to, že máš okrem nej aj iné veci na robote. Či už si v práci, venuješ sa koníčkom alebo len si vybehneš s partiou na nočný záťah. Potrebuješ chvíľku sám pre seba, aj keď veci s ňou naberajú na obrátkach.

Daj si pozor na ženu, ktorá ti vypisuje 10 krát za hodinu, keď si v práci. Ak dostávaš kopu správ, v ktorých sa ťa pýta, prečo jej neodpovedáš, mal by si sa spýtať samého seba, či toto naozaj potrebuješ.

 

2. Nevie, kde je jej miera

Zakaždým, keď má v ruke drink, sa strieska pod obraz boží? Potom začne histericky plakať, vykrikovať a rozprávať príliš veľa osobných informácií?

Aj keď je to všetko sprevádzané sexi správaním – ako napríklad veľmi flirtuje, šepká ti nadržané veci do ucha… neveští to z dlhodobého hladiska nič dobrého.

 

3. Klame. Klame neustále

Klamanie je veľký problém a z určitého dôvodu to človeku hneď nenapadne. Ak klame kvôli veciam, na ktorých záleží, no… je to zlé. Ak klame o bezvýznamných veciach, je to ešte horšie.

Mal by si sa spýtať sám seba – Prečo povedala, že ide do obchodu, keď v skutočnosti bola doma u mamy? Ktorá osoba takéto niečo povie?

Všeobecne, typ osoby, ktorá klame úplne vo všetkom bez toho, aby nad tým vôbec rozmýšľala. A to skutočne nie je vlastnosť, ktorú by si hľadal v človeku, na ktorého sa máš spoľahnúť.

 

4. Nenávidí jej rodičov

Nikto nevychádza dokonale s rodičmi. Nemusíš mať moc v láske svojich rodičov. Ale jeden so znakov dospelosti je, že sa snažíš akceptovať a rešpektovať ich chyby a chovať sa k nim s úctou.

„Moja mama je taká krava“ – znie trochu hlúpo z úst puberťáčky. Ale z úst dospelej ženy – to je už iná káva. Pokým ju rodičia nezatvárali s potkanmi v pivnici na celé dni, keď jej prednášali úryvky z Biblie a bola ešte malé dieťa.

Pravdepodobne nemá dôvod nenávidieť jej rodičov. Ak má, pravdepodobne jej šibe. Poslať preč.

 

5. Kvôli pozornosti by vraždila

„Vynucovačky pozornosti“ – ako napríklad ženy, ktoré si menia každý deň svoju profilovú fotku za novú, kde majú zakaždým inú pózu – sú nestále a nebezpečné.

Rád by som poznamenal veľmi jednoducho a jasno, by si tomu na 100% porozumel. Nie je to tá tvoja vysnívaná žena tvojho života. Má poruchu osobnosti a potrebuje lieky. Zavolaj jej, keď sa vráti z terapie.

 

6. Nemá žiadne kamarátky

Nie je „jedna z nás.“ Je to ten typ bláznivej ženy, s ktorou sa žiadna radšej nechce kamarátiť a chlapi ju tolerujú preto, lebo jej telo je neskutočné a zdá sa byť v pohode, pokým nerozbalíš obal.

Je len otázkou času, kedy uvarí tvojho domáceho králika a nechá ti ho na tanieri k obedu.

 

7. Je neznesiteľne otravná

Mať niekoho neustále za zadkom je nepríjemné. Mať niekoho, kto po tebe neustále ziape na verejnosti, je na pokraji mentálneho narušenia.

Prvý krát, keď sa to stane, máš dve možnosti – porozprávať sa s ňou o tom, že „nie je to o tebe, ale o nej“ alebo ju odpinkni nadobro. Nie je tu žiadna tretia možnosť, takže sa neunúvaj pýtať sa na ňu 🙂

Michal Kopecký je zakladateľom hnutia CHLAP 2.0 a jeho cieľom je pomôcť mužom a ženám nájsť, získať a udržať si svojho vysnívaného partnera, s ktorým budú šťastní vo vzťahu. Napísal knihu Aj ja som CHLAP 2.0, ktorú môžeš získať napr. na Martinuse tu »

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here