Miro a jeho skúsenosť a výsledky s ročným mentoringom CHLAP 2.0 MASTER***

0

Keď nám Miro posielal prihlášku do ročného mentoringového programu CHLAP 2.0 MASTER***, nebol s tým, ako to mal ohľadom žien, životného štýlu a svojho príjmu spokojný.

Bol iba večný kamarát, dobrý chlapec a vždy ženám na všetko prikývol.

Bál sa odmietnuť a povedať NIE. Nevedel sa zastať sám seba.

A aj kvôli tomu mu nevyšiel vzťah s poslednou partnerkou.

Uvedomoval si, že chce a potrebuje zmenu.

Svoj životný štýl nejako neriešil a nepokladal to za dôležité. Podceňoval svoje vystupovanie a väčšinou nerobil dobrý prvý dojem.

Taktiež si nemyslel, že je dôležité mať kontrolu nad peniazmi a svojimi výdajmi. Tým, že sa nevedel zastať sám seba, si nevedel ani vypýtať väčší plat či bonusy a príplatky v práci.

Samému sa mu nepodarilo s tým niečo robiť a pochopil, že keď sa chce posúvať vpred, potrebuje pomoc, dobre mierené rady šité na mieru práve jemu a nonstop kopanie do zadku.

Podarilo sa mu to. A toto je jeho skúsenosť po 12 mesiacoch…




 

Mal veľkú túžbu spraviť niečo pre seba

Chcel sa dokázať baviť so ženami prirodzene, odvážne, bez problémov a byť pre ne príťažlivý. Chcel si nájsť priateľku a nebyť viac sám ako prst.

Chcel zarábať viac, najmä kvôli tomu, aby do budúcna vedel zabezpečiť svoju rodinu a mal na nich aj viac času.

Chcel mať pokojnejší život, pretože mal pocit, že mu roky unikajú pomedzi prsty. Chcel sa venovať viac sebe, rodine, priateľom, záľubám a svojmu vlastnému podnikaniu.

Chcel mať najmä vyššie sebavedomie, chcel zlepšiť aj svoj výzor, vystupovanie a chcel sa vedieť viac presadiť v pracovnom ako aj súkromnom živote.

Našiel si sa v niečom z toho aj TY?

 

Toto sa mu za 12 mesiacov v mentoringu podarilo

Už prvé mesiace spoznal vďaka našim odporúčaniam vyše 100 nových žien, začal sa stretávať s novými ženami a konečne, uzavrel aj vzťah s bývalou, čo ho riadne nakoplo.

Začal sa venovať aj novým koníčkom, začal otužovať, chodil na tančiarne a venoval sa aj boxu či vystupovaniu v rečníckom klube Toastmasters. Vďaka tomuto zvýšil svoje sebavedomie a aj vystupovanie.

A ÁNO, do konca programu si našiel priateľku.

Vyššie sebavedomie mu pomohlo získať aj vyšší plat v práci či prémie a začal dostávať aj ďalšie ponuky, z ktorých si vybral tú najlepšiu pre seba a získal oveľa lepší príjem a podmienky, ako mal dovtedy.

Vo financiách si urobil veľký poriadok, zredukoval zbytočné výdavky a zostávalo mu každý mesiac 2x viac peňazí ako predtým.

Začal investovať peniaze, ktoré mu prinášali pasívne ďalšie peniaze.

Podľa Kolesa CHLAPA 2.0 bola na začiatku programu jeho hodnota 5,8 z 10 a najväčšie medzery mal ohľadom sebavedomia, vystupovania, žien v okolí a komunikácie.

Zaujíma ťa Mirova celková hodnota po 12 mesiacoch?

Tu to je… Po skončení programu je jeho hodnota 9,7!/10 a všetky oblasti sú vyrovnané! Spravil úžasný pokrok.

V takejto pozícii “zrazu” priťahuješ úplne iné ženy, príležitosti a ľudí, však?

Miro povedal: “Určite to stálo za to a neľutujem, že som túto investíciu spravil, pretože investícia do seba, svojho posunu a vzdelávania mi v budúcnosti prinesie mnohonásobne viac.”

Táto skúsenosť ho za rok posunula o kilometre dopredu. A bez tohto programu by mu to trvalo oveľa, oveľa dlhšie. A otázne je či by tam vôbec prišiel…

Prečo? Pretože pokiaľ kráčaš sám, zídeš ľahko z cesty.

A tu na teba dohliadajú mentori, ktorí ti podajú pomocnú ruku v konkrétnej oblasti a vedú tvoje kroky.

Ak mentori počujú výhovorku, tak ťa hneď nasmerujú späť na tvoju cestu a povedia ti, AKO to máš spraviť. Takto je tvoja cesta bezpečnejšia s menšími až žiadnymi pádmi.

 

Pes je zakopaný oveľa hlbšie…

Veľa chlapov si myslí, že má problém so ženami preto, lebo nemajú sebavedomie, boja sa odmietnutia, nevedia sa s nimi baviť a neveria si.

Prípadne preto, že nie sú dosť atraktívni či nemajú peniaze.

Úprimne? Pes je zakopaný oveľa hlbšie…

Pozri chlapi si uvedomujú, že keď zlepšia seba a zároveň dôležité oblasti svojho života, ženy prídu takmer automaticky.

A to aj tie, o ktorých kedysi len snívali.

 

Keď dnes nič nespravíš, nič sa nezmení

Popravde, bude to len horšie. A to, predpokladám, nechceš, je tak?

Nevravím, že dosiahneš také úžasné veci ako Miro či ostatní chlapi už za 12 mesiacov. Každý má svoje tempo a svoj priestor na zlepšenie.

3 jednoduché tipy na okamžité sebavedomieNo, uvedom si, že čas prejde tak či tak. Otázkou je, aká bude tvoja budúcnosť.

Môžeš to odkladať a váhať. No jedno je isté. Takto o rok si budeš želať, aby si začal dnes.

Tak, aký bude tvoj prvý krok na tvojej ceste stať sa vysokohodnotným chlapom?

Michal Kopecký je zakladateľom hnutia CHLAP 2.0 a jeho cieľom je pomôcť mužom a ženám nájsť, získať a udržať si svojho vysnívaného partnera, s ktorým budú šťastní vo vzťahu. Napísal knihu Aj ja som CHLAP 2.0, ktorú môžeš získať napr. na Martinuse tu »

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here