Rozhovor s Lucyou: Chlapi, buďte žene oporou

0

Ako by sa ti páčilo, keby si mal informácie o ženách a vzťahoch priamo od nich?

Áno, častokrát samé nevedia, čo chcú, s tým súhlasím – ale občas sa medzi riadkami dozvieš niečo, čo ti veľmi pomôže do budúcna.

A presne to bol v minulosti jeden z mojich skvelých zdrojov, ktorý mi pomáhal lepšie pochopiť myslenie žien (a viac im dávať to, čo na ne funguje a menej toho, čo nefunguje).

Tento rozhovor s Lucyou ti môže lepšie pomôcť pochopiť, ako ženy myslia.

Začal som sa teda znovu pýtať mojich zaujímavých kamarátok otázky na telo a trochu som ich pre teba vyspovedal.

V rozhovoroch sa ženy s tebou podelia o svoje názory a pohľady na chlapov. (Tu nájdeš predchádzajúci rozhovor s Michaelou, ak si ho ešte nevidel, tak si ho prečítaj teraz.)

Dnes ti prinášam rozhovor s Lucyou. Verím, že ti to pomôže v tom, aby si sa stal lepším a schopnejším chlapom a zistil nové informácie o ženách.

Tešíš sa na rozhovor s Lucyou?

rozhovor-lucya-4

 

Aký si typ ženy?

Prezraď niečo o sebe, čím si charakteristická.

Nemám rada stereotyp, nudu, samotu. Mám rada prítomnosť ľudí, rada komunikujem ale samozrejme sú chvíle, keď chcem byť sama. Rada získavam nové skúsenosti a spoznávam nových ľudí.

Z tých lepších vlastností mi patrí energickosť, cieľavedomosť, bláznivosť a z tých negatívnych tvrdohlavosť alebo citlivosť.

 

Čo ťa na chlapoch najviac priťahuje?

rozhovor-lucya-111

Keď z nich vyžaruje energia, radosť zo života. Keď vedia čo od života očakávajú  a idú si za svojím.

Chlap musí byť spoločenský, vedieť vystupovať a najmä sa musí vedieť správať k ženám, nie len na verejnosti ale aj v súkromí t.j. podrží jej dvere pri vchode/východe do budovy, vezme jej ťažký nákup, venuje jej svoj voľný čas, ráno pred odchodom do práce jej napíše pekný odkaz, nehanbí jej pred kamarátmi povedať ako ju ľúbi alebo jej z času na čas len tak prinesie kvety.

 

Čo ťa naopak na chlapoch dokáže odradiť?

Odrádza ma veľa vecí.

V prvom rade ak je chlap závislý od ženy,  je nesamostatný, nevie urobiť nič sám od seba. Čaká neustále na to čo mu „prikáže“ žena.

Ďalej ak sa k žene správa neúctivo, dáva jej pocítiť, že je nikto, že bez muža by bola stratená, ponižuje ju, poprípade ju fyzicky alebo psychicky týra.

A po tretie, neznášam mužov záletníkov.

 

Ako si ťa dokáže chlap získať? Je niečo, na čo by ťa určite zbalil?

Myslím, že ak bude dodržiavať vyššie uvedené body má to o polovicu jednoduchšie.

Ďalej je potrebná chémia, kedy sa jeden pri druhom cíti sám sebou.

Mali by sme si padnúť do oka, vedieť spolu komunikovať teda dodržiavať očný kontakt, vedieť sa spolu smiať.

rozhovor-lucya-2

 

Oslovujú ťa chlapi vonku bežne alebo sa ťa skôr boja? Ak áno, akým spôsobom?

V dnešnej dobe sociálnych sietí mi skôr chlapi píšu na facebooku. Pár krát sa mi stalo, že ma cudzí muž oslovil, pozval na nejaký drink, podal do rúk papierik s telefónnym číslom aby som sa mu ozvala. Prosím Vás, to nikdy ale naozaj nikdy nerobte, ak mate o ženu vážny záujem.

Pred nedávnom mi pri predstavovaní starší muž pobozkal ruku, z čoho som skoro odpadla, nakoľko v dnešnej generácii mladých mužov sa to už nevidí. Toto môžte vyskúšať, je to pekné gesto a určite budú ženy milo prekvapené.

Ale skôr si myslím, že zo mňa majú muži strach, obavu, nakoľko som veľa krát na svoju adresu počula, že som nedostupná namyslená, čo je presný opak mojej osobnosti.

 

Aké najčastejšie chyby pri tebe chlapi robia?

Nie sú sami sebou, klamú aby zaujali ženu o ktorú majú záujem, vyťahujú sa pred ostatnými kamarátmi, že aha akú babenku som zbalil.

Neznášam u mužov pesimizmus, egoizmus a nedôveru v samého seba.

 

Spomínaš si na niektoré rande, ktoré bolo vyslovene že skvelé? Čím to bolo?

Myslím, že to bolo každé jedno stretnutie s mojim terajším priateľom. Stretávali sme sa cez víkendy, nakoľko v tom čase som ja študovala  a on pracoval mimo SR.

Naše stretnutia boli výnimočné tým, že sme si rozumeli aj bez slov, trávili sme spolu čas dlho do noci a nikdy sa mi nechcelo od neho odísť.

A keď som si po stretnutí líhala do postele, zaspávala som so skvelým pocitom, že som našla niekoho s kým by mi to mohlo vydržať.. a zatiaľ drží 🙂

 

Máš nejaký vtipný zážitok s chlapom, o ktorý sa chceš podeliť?

Raz keď sme išli o polnoci z intráku do Tesca na nákup, lebo sme boli hladní a ja dodnes neviem akým nedopatrením som sa zrúbala na zem, len tak z ničoho nič som sa ocitla sedieť na zadku 🙂

 

Ak by mal chlap kocky na bruchu, bavoráka a veľa peňazí, pomohlo by mu to zbaliť ťa? Záleží ti na tom alebo to ide aj bez toho?

V dnešnej neľahkej dobe kedy každý myslí sám na seba a nato, aby z každej situácie vyťažil maximum, by niektorí ľudia očakávali, že na túto otázku odpoviem, samozrejme 🙂

Áno, peniaze, auto aj pekný vzhľad chlapa sú v dnešnej dobe podstatné. Avšak, u mňa nie sú na prvom mieste.

rozhovor-lucya-3

Patrím do skupiny dievčat, ktoré preferujú úprimnú lásku zo srdca, zakladajú si na slovíčkach pre niekoho zabudnutých, a to ďakujem, ľúbim ťa alebo prepáč.

K tomu aby som sa cítila šťastná a milovaná nepotrebujem vyššie uvedené materiálne hodnoty ale stačí mi partnerova láska, pochopenie a úprimnosť 🙂

 

Ako by si si predstavovala ideálne požiadanie o ruku?

Predstavy sú vždy pekné no realita častokrát nie a o ideálnosti ani nevravím 🙂 Malo by to byť v prvom rade z lásky, nič nútené a nič na silu. Napríklad niekde na romantickom pobyte v krásnej prírode.

 

rozhovor-lucya

Čím dokážeš chlapa podľa teba najviac zaujať?

Najskôr hrá úlohu prvý dojem. Ak o niekoho mám záujem dám si záležať na svojom výzore , oblečení a vôni. Potom prichádza na rad otvorenosť, ženskosť alebo úprimnosť.

Avšak, nie  vždy to musí byť dôkaz toho, že zaujmem. Môže to byť pravý opak, pre tých ktorí hľadajú niečo iné. Pre konkrétnejšiu odpoveď sa môžeš spýtať môjho priateľa. 🙂

 

Existuje podľa teba čisto priateľstvo medzi mužom a ženou?

Áno existuje. Dokonca ešte lepšie ako medzi ženami. Ženy medzi sebou neustále bojujú, ohovárajú a neprajú si. Je ozaj málo takých ozajstných priateľstiev medzi ženami.

 

Je niečo, čo by si chcela chlapom a čitateľom tohto blogu odkázať? rozhovor-lucya-aa

Tým správnym a férovým prajem veľa šťastia, pohody a lásky so svojimi priateľkami, snúbenicami, ženami, nech sú im stále oporou a správajú sa k nim ako k dámam.

Tým, ktorí sú správni, ale nie sú zadaní, prajem šťastie a trpezlivosť pri hľadaní tej pravej.

A tým záletníkom, chlípnikom a sebeckým mužom by som rada odkázala, že karma je zdarma a na každého raz príde 🙂

 

Čo hovoríš na tento rozhovor s Lucyou?

Dúfam, že ti dnešný rozhovor s Lucyou priniesol kopec nových informácií a máš lepší prehľad o tom, ako rozmýšľajú ženy.

Ak sa ti rozhovor s Lucyou páčil, zdieľaj ho ďalej so svojimi priateľmi.

[chlap_webinar]

Michal Kopecký je zakladateľom hnutia CHLAP 2.0 a jeho cieľom je pomôcť mužom a ženám nájsť, získať a udržať si svojho vysnívaného partnera, s ktorým budú šťastní vo vzťahu. Napísal knihu Aj ja som CHLAP 2.0, ktorú môžeš získať napr. na Martinuse tu »

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here