Rozhovor s Martinou: Neznášam agresivitu, drzosť a aroganciu

0

Ako by sa ti páčilo, keby si mal informácie o ženách priamo od nich?

Áno, často samé nevedia, čo chcú, s tým súhlasím – ale občas sa medzi riadkami dozvieš niečo, čo ti veľmi pomôže do budúcna.

A presne to bol v minulosti jeden z mojich skvelých zdrojov, ktorý mi pomáhal lepšie pochopiť myslenie žien (a viac im dávať to, čo na ne funguje a menej toho, čo nefunguje).

Začal som sa teda znovu pýtať mojich zaujímavých kamarátok otázky na telo a trochu som ich pre teba vyspovedal.

V rozhovoroch sa ženy s tebou podelia o svoje názory a pohľady na chlapov.

Verím, že ti to pomôže v tom, aby si sa stal lepším a schopnejším chlapom a prinášal si ženám lepšie zážitky s tebou.

A okrem toho to pomôže aj iným ženám, ktoré si možno konečne prídu na svoje, keď sa chlapi poučia, čo robiť a čo nie. (Tu nájdeš predchádzajúci rozhovor s Monikou, ak si ho ešte nevidel, tak si ho prečítaj teraz.)

Dnes ti prinášam rozhovor s Martinou. Verím, že ti to pomôže v tom, aby si sa stal lepším a schopnejším chlapom a prinášal si ženám lepšie zážitky s tebou.

rozhovor s Martinou

Martina Čakajdová je žena, ktorá ti opäť viac otvorí dvere do ženskej mysle. 

Martina je 27 ročná absolventka manažmentu, ktorá sa zúčastnila stáže v Maroku a v Nemecku. Je slobodná, väčšinu času jej zaberá práca v marketingu.

V dnešnom článku poodhalila čosi o sebe a chlapoch v jej okolí 🙂

Máš sa na čo tešiť. Poďme sa pozrieť na rozhovor s Martinou:

 

Aký si typ ženy?
Prezraď niečo o sebe, čím si charakteristická.
 

Martina rozhovorVyštudovala som v Brne odbor Manažment so zameraním na psychológiu, potom som strávila asi 1,5 roka v Nemecku a predtým 6 týždňov Maroku na dobrovoľnej stáži.

Teraz som znova na Slovensku. Pracujem v oblasti marketingu, konkrétne s Google Adwords.

Keby som sa mala charakterizovať po osobnostnej stránke, povedala by som o sebe, že som priateľská, milá a kamarátska.

Ľahko sa zoznamujem a nadväzujem nové kontakty, ľahko si zvykám na nové prostredie, mám rada zmeny a nové výzvy.

Som cieľavedomá a keď chcem niečo dosiahnuť, tak idem za tým.

Som veľmi aktívna, vždy som mala veľa aktivít popri štúdiu aj teraz popri práci rozbieham zoznamovaciu agentúru, kde sa ľudia môžu osobne zoznámiť.

Zatiaľ mám len Speed dating/Rýchle rande, no neskôr pribudnú výlety a tábory pre nezadaných.

 

Čo ťa na chlapoch najviac priťahuje?

Tak určite ma chlap musí zaujať výzorom, musí mi byť sympatický.

Nemám nejaký konkrétny typ, ale keďže som nižšej postavy, páčia sa mi nižší chlapi. No nie je to nejaká podmienka, jasné, že ak tam je iskra, tak môže mať aj dva metre 😀

Je to hlavne o osobnosti a spoločných záujmoch. Páči sa mi, keď sa chlap o seba stará, dbá o svoj výzor aj o zdravie, keď športuje a nie je lenivý akokoľvek na sebe pracovať.

Akurát sme sa s kamarátkou nedávno rozprávali, že sa nám páči, keď je muž galantný, gentlemen.

Ak podrží žene dvere, pomôže v zime s kabátom, prípadne jej dá svoje sako ak je jej zima.

No žiaľ galantní muži už dnes vymierajú. Ak aj sú, tak len na začiatku vzťahu a potom ich to omrzí.

Martina Čakajdová 1

Nemajú sa to kde naučiť, keď polovica národa je rozvedená, muž to nevidel u rodičov, u starých rodičov, nevidel ako sa otec správal k jeho mame, lebo vyrastal iba s jedným rodičom.

Niektorí muži majú pocit, že galantnosť bola moderná pred 30 rokmi a teraz už sa to “nenosí”, no opak je pravdou a my ženy to veľmi oceníme aj dnes.

 

Čo ťa naopak na chlapoch dokáže odradiť?

Najviac ma dokáže odradiť drzosť, arogancia a agresivita.

Nemám rada mužov, čo nemajú žiadne ciele, nevzdelávajú sa ďalej, nepracujú na sebe.

 

Ako si ťa dokáže chlap získať? Je niečo, na čo by ťa určite zbalil?

Neviem nejaký presný návod, že takto ma zbalí, lebo to záleží od toho, ako si rozumieme, ako sa s ním cítim.

Ale určite ak budeme mať spoločné záujmy, budeme si rozumieť, tak to tak jednoducho pôjde samo..Ale tak celkovo mám rada romantiku, takže ak si rozumieme, je príťažlivý, nejaké vínko, večerná prechádzka a je ruka v rukáve 🙂

 

Oslovujú ťa chlapi vonku bežne alebo sa ťa skôr boja?

Ak áno, akým spôsobom?

No, vonku ma moc neoslovujú, teda tu na Slovensku. Ale keď som bola v Nemecku, tak sa mi to stalo niekoľko krát, že sa mi nejaký muž prihovoril.

Raz to bolo v metre, bolo to také dosť trápne… Vlastne si prisadol, predstavil sa, povedal svoje meno a podal mi ruku. Nevedela som, že ako na to zareagovať, bola som trocha v šoku.

 

Aké najčastejšie chyby pri tebe chlapi robia?

Martina ČakajdováNo, asi najväčšou chybou je, ak chlap po prvom rande povie, že poďme ku mne domov. A keď odmietnem, tak ešte začne prehovárať v štýle: ale prečo, veď si len dáme vínko, pozreme si film…

My ženy to aj tak vycítime, že o čo vám ide, takže buď musíte hľadať inde, alebo počkať a dať žene najavo, že skutočne máte o ňu záujem.

Ak už ste vo vzťahu a chlap opakovane urobí nejakú chybu, nestačí len priniesť čokoládu alebo kvety.

Musí si vstupiť do svedomia a uvedomiť si,  prečo to urobil a čo sa teraz zmení, čo bude inak a tak to aj komunikovať žene. Nie len, prepáč už to neurobím.

Spomínam si ešte na jednu situáciu ako sme šli na rande, on prišiel autom a ja autobusom. Po skončení sa ma opýtal, kam potrebujem ísť, či ma odprevadí na zastávku. To ma dostalo, hoci som to nedala najavo.

Namiesto toho, aby sa ponúkol, že ma odvezie tak ma odprevadil na zastávku a potom išiel autom. Myslim, že je to taká samozrejmosť, že ak ideme na rande a muž prišiel autom, tak ženu odvezie domov.

 

Spomínaš si na niektoré rande, ktoré bolo vyslovene že skvelé? Čím to bolo?

No áno, bolo ich viac a zhodou okolností tam vždy bola tá romantika, večerná prechádzka, vínko.

Ale vo všeobecnosti ak si s nejakým mužom rozumiem, tak je to vždy príjemné stretnutie.

Ak sa zaujíma, je medzi nami iskra, netlačí na pílu, je inteligentý, dokáže sa porozpravať na každu tému, tak určite sa budem cítiť dobre.

 

Máš nejaký vtipný zážitok s chlapom, o ktorý sa chceš podeliť?

rozhovor s MartinouÁno, keď som raz išla metrom v Berlíne a na zastávke nastúpil jeden chalan, sadol si hneď oproti mne, potom sa pozrel na mňa a po chvíli sa mi predstavil menom a podal mi ruku.

No ja som bola trocha v šoku, tak som ho odmietla, ale bolo to celé také divné, boli sme v metre, bol to cudzí chlap, ktorý sa mi zrazu predstavil.

Potom ani nenadviazal ďalej rozhovor, lebo sa citil odmietnutý. Na ďalšej zastávke vystúpil, lebo mu to bolo trápne.

Škoda, bol celkom sympatický, ak by najskôr nadviazal očný kontakt a usmial sa a potom nadviazal rozhovor, tak možno by uspel.

Na ďalšej zastávke vystúpil, chudák, lebo mu to bolo trápne. Ja som tam sedela, obzrela som sa za ním a bola som ešte stále v šoku.

 

Ak by mal chlap kocky na bruchu, bavoráka a veľa peňazí, pomohlo by mu to zbaliť ťa?

Záleží ti na tom alebo to ide aj bez toho?

To určite nie, ak by sa chlap pokúšal dostať ma na svoj majetok, to by sa mi protivilo. Zaleží mi na osobnosti, spoločných záujmoch a na tom, či si rozumieme.

Samozrejme ak muž dobre zarába, lebo niečo sám vybudoval a môže si dovoliť peknú dovolenku s rodinou alebo s priateľkou, tak prečo nie.

 

Čím dokážeš chlapa podľa teba najviac zaujať?

Myslím, že na prvý dojem výzorom, svojou príjemnou povahou a milým úsmevom.

 

Existuje podľa teba čisto priateľstvo medzi mužom a ženou? 

Martina Čakajdová 2No, na to nie je jednoznačná odpoveď. Záleží od okolností, od toho odkiaľ sa poznáme a aké hlboké je to priateľstvo.

Ak sa s kamarátkou stretávam raz do týždňa a preberieme všetky témy od práce až po sex, tak s mužom nadviazať takéto, by som povedala až intímne priateľstvo (myslím tým, že si všetko hovoríte), nie je možné.

Mám kamarátov z jednej organizácie, kde som pracovala ako študentka, ale to nás spájajú spoločné zážitky, práca. Ale keď sa stretneme, tak preberáme skôr prácu, cestovanie. Áno, možno sa zmienime, či máme priateľa/priateľku, ale nejdeme do podrobností.

Teda aspoň ja momentálne zo Slovenska/Česka nemám takého muža za kamaráta, komu by som všetko hovorila.

Ale keď som bývala v Nemecku, mala som kamarátov z Ázie a Južnej Ameriky (to je zase iná kultúra) a dokázali sme prebrať takmer všetky témy, spolu sme varili, šli sme do kina, na večeru… Doteraz sme v kontakte aj keď už som na Slovensku, skypujeme si a píšeme si.

Ale určite je dobré mať kamaráta, s ktorým občas preberiete niečo ohľadom chlapov. Získate taký mužský pohľad na vec. To je super.

 

Je niečo, čo by si chcela chlapom a čitateľom tohto blogu odkázať?

Určite by mali vyskúšať aj iné formy zoznamovania než len cez internetové zoznamky, kde sa rozhodujú na základe fotky. Kľudne môžu vyskúšať aj taký Speed dating.

Určite by sa nemali báť prísť, je to ako normálne rande, akurát, že s viacerými ženami za jeden večer. To je predsa ešte lepšie ako rande len s jednou, no nie?:-)

[MT_sebavedomie]

 

Čo hovoríš na tento rozhovor s Martinou?

Dúfam, že ti dnešný rozhovor s Martinou priniesol kopec nových informácií a máš lepší prehľad o tom, ako rozmýšľajú ženy.

Ak sa ti rozhovor s Martinou páčil, zdieľaj ho ďalej so svojimi priateľmi.

Michal Kopecký je zakladateľom hnutia CHLAP 2.0 a jeho cieľom je pomôcť mužom a ženám nájsť, získať a udržať si svojho vysnívaného partnera, s ktorým budú šťastní vo vzťahu. Napísal knihu Aj ja som CHLAP 2.0, ktorú môžeš získať napr. na Martinuse tu »

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here