Ako zistíš, že sa necíti príjemne? Prezradí to reč tela ženy

Každý to robí, každý deň.

Tým, že sa pozrieš na špeciálne typy neverbálnej komunikácie, ako muž môžeš mať dobrý pohľad na to, čo ženy chcú (alebo si myslíme, že chceme) a ako sa cítime práve v tom danom momente.

Ako rozoznať, že sa žena necíti s tebou dobre a ako to napraviť?

Dobre si všimni ženu na obrázku, je to typický príklad toho, že by sme dotyčného už najradšej nevideli!

Ako už iste vieš, ľudia podvedome vysielajú svoje pocity alebo to, čo si myslia prostredníctvom určitých pohybov ich tela. Nazýva sa to aj reč tela ženy.

Uzavretá reč tela je použitá v prípade, keď sa ľudia cítia nepohodlne, na hrane, vystrašení situáciou v ktorej sa nachádzajú alebo osobou, s ktorou sú. Tu ti ponúkam kľúčové typy uzavretej reči tela:

 

Orientácia jej tela

Keď sa rozprávaš so ženou, z jej postoju a držania tela môžeš vycítiť, ako sa voči tebe a debate cíti.

Ak je otočená žena, s ktorou sa rozprávaš čelom, to ukazuje, že sa s tebou cíti dobre.

reč tela ženy Zatiaľ čo orientácia jej tela smerom od teba pod nejakým uhlom je silným znakom toho, že sa cíti nepohodlne, s nezáujmom, unudená alebo dokonca všetky tri prípady naraz.

Keď hráš hru zvádzania, orientácia tela ženy ti môže napovedať, ako sa cíti predtým, ako k nej prídeš, počas a po tom, ako sa spolu bavíte (a aj ako metóda psychologického presviedčania z tvojej strany -čo sa dozvieš neskôr).

 

Obranné signály

Ďalší spôsob, ktorým my ženy podvedome vysielame signály, že sme skľúčené, cítime sa nepohodlne alebo si len potichu želáme, aby si konečne zmizol, je cez naše obranné signály.

To využívame dvoma spôsobmi. Poviem ti niečo o obranných signáloch s objektami a obranných signáloch tela.

 

Obranné signály s objektami

Ten prvý spôsob zahŕňa nejaký predmet ako obrannú stenu, ktorú umiestnime medzi teba a seba, keď sa cítime negatívne či neutrálne.

Vynikajúci príklad takéhoto objektu, ktorý uvidíš veľmi často počas tvojho balenia, je pohárik s drinkom, ktorý držíme pred svojim hrudníkom počas toho, ako stojíme a rozprávame sa.

woman-828888_640Napokon je tu hranie sa s vecami. Je dobré, keď dokážeš zistiť rozdiel medzi hraním sa s vecami od nervov alebo hraním sa s vecami ako tiché flirtovanie.

Nateraz, jednoducho si pamätaj, že hranie sa s vecami pomáha vytvárať neviditeľnú bariéru (ako hranie sa s gombíkom na tričku, zapínanie zipsu alebo načahovaním sa cez telo) a je to dobrý indikátor nervozity a úzkosti.

 

Obranné signály tela

reč tela ženy Obranné signály tela, na druhej strane, používajme v prípade, keď sa nemáme o čo oprieť alebo keď sme príliš nervózne na to, aby sme zakryli svoju úzkosť efektívne.

Ako najčastejší obranný signály tela používame „sebaobíjmanie“. Keď sa držíme samé za ruku, akoby sme sa chceli objať. To je uzavretá reč tela ženy.

Tu tá stará klasika: prekrížené ruky. Väčšina ľudí si však dnes uvedomuje, čo znamenajú prekrížené ruky pre pozorovateľov a tak podvedome používajú iné obranné signály miesto toho, ako napríklad obranné signály s objektami alebo sebaobíjmanie.

Pozor aj na čítanie týchto signálov, lebo nemusia 100-percentne znamenať jedno a to isté…

 

Zrnutie- reč tela ženy

Ženy používajú uzavretú reč tela v momentoch, keď sa cítia neisto,  nervózne, nezainteresovane spoločnosťou, s ktorou sa bavia.

Je veľmi dôležité, aby žena mala otvorenú reč tela pred akoukoľvek zvádzacou technikou, o ktorú sa pokúsiš.

Avšak môžeš manipulovať svoju vlastnú reč tela, aby si vytvoril pocit napätia alebo neutrality v mysli ženy alebo, naopak, pocit pohody a úľavy.

Skús sa v najbližšom rozhovore s nejakou babou zamerať hlavne na jej reč tela. Uvidíš, že ti o sebe prezradí viac, ako sama chce 😉

Nie si autorom na blogu chlap20.sk, ale chceš aj ty niečo k téme hodnoty, príťažlivosti, vzťahov povedať a myslíš si, že by sme mali tvoj článok uverejniť? Napíš mi na michal@chlap20.sk

3 KOMENTÁRE

  1. jj pravda, možná mi tam chybí ještě ignorování, to se mi stává docela často 😀 Pak ještě strašně krátké vyhýbavé odpovědi, toho si lze všimnout docela snadno, odpovídá ti jenom ze slušnosti a nejradši by byla kdybys už byl sticha 😀

  2. Len som chcel dodať že prekrizene ruky sa často zle chápu a nemusia naznačovať niečo negativne.V niektorých prípadoch znamenajú ze ten skym sa bavis sa nateba plne sústredí a nechce byť rušení niekým z okolia

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here