Ako a kde zaručene zbaliť dievča svojich snov

10

takto zbaliť dievča svojich snov, veľa modeliek v bikinách, sexi modelky, kočky, nadržané ženy, zaujať, modré plavky

Už si konečne veríš a chceš ísť do terénu skúsiť svoje zvádzačské zručnosti. Prídeš do klubu s cieľom zbaliť dievča svojich snov a zistíš, že konkurencia je veľká a priestor na konverzáciu malý.

Nemáš drahé handry ani sexy pohyby ako zvyšok osadenstva a netušíš, ako zaujať miestne kočky.

Všetky sú nahodené v tom najlepšom, čo doma našli a ty vnímaš, že sú mimo tvojej ligy.

Nohy sa ti podlamujú a sebavedomie si dobíjaš pivom.

Keď už sa s niektorou zarozprávaš, zveríš sa, že hľadáš trvalý vzťah a hneď si u nej za čudáka.

Odchádzaš domov a zapínaš počítač. Oslovenie na pokeci je predsa tak pohodlné a jednoduché, že?

Pokiaľ hľadáš dievča na vzťah a nie na rýchlovku v parku za klubom, tak existuje veľa iných miest, kde máš väčšiu šancu zaujať. Na diskotéke sa ľudia hodnotia podľa výzoru alebo statusu, a pokiaľ si z tých, ktorí vynikajú v inteligencii či vtipoch, nemáš veľkú šancu upútať pozornosť.

Pre začiatok teda skús niečo z následujúcich tipov.

[MT_zoznamenie]

 

Ujasni si, čo chceš

Keď si ideš kupovať nový televízor, určite si ujasníš, aký konkrétne hľadáš.

Koľko miesta máš na stene v obývačke? Aké parametre by mal mať a koľko si ochotný zaň zaplatiť? A rovnako by si si mal najprv ujasniť, aké dievča hľadáš.

Nemusíš popísať všetko od farby vlasov až po veľkosť nohy, inak budeš dlho hľadať. Ak chceš, aby ste si mali čo povedať a zdieľali záujmy, inšpiruj sa niektorými miestami a eventami zo zoznamu.

 

Neformálne stretnutia tých šikovných

Túžiš po inteligentnej babe a zaujímavých ľudoch? Navštív niektoré z neformálnych stretnutí, ktorých hlavným cieľom je networking:

  • Barcamp a TEDx– neformálne konferencie o nápadoch, marketingu, cestovaní, podnikaní či IT, ktorých sa zúčastňuje veľa mladých ľudí vrátane študentov.
  • Dobrovoľníctvo – zapoj sa do lokálneho či celosvetového projektu v oblasti ekológie, sociálnej sféry či kultúry a spoznáš milé baby, čo sa snažia robiť svet lepším.
  • English Coffee  a Toastmasters – stretnutia pre tých, čo sa chcú zlepšiť v angličtine alebo sa naučiť prednášať – kopa mladých a zaujímavých ľudí vrátane cudziniek.
  • MeetUp.com – nájdi otvorené stretnutia na rôzne témy v tvojom meste.
  • Coworkingové miesta – miesta, kde sa stretávajú tvoriví ľudia a organizujú aj rôzne prednášky a akcie.
  • Jazykové a iné školenia – ohúr romantickou francúžštinou svoje spolužiačky.
  • Asociácie a združenia – zapoj sa do aktivít a spoznaj nových ľudí, vyber si nejaké združenie, napríklad pre politicky činnýchdebatérov či mladých podnikateľov.
  • Rôzne lokálne stretnutia v knižniciach, na školách, kaviarňach či čajovňach.

 

Máš športového ducha?

Zabudni na posilku. Ženu odrádzajú spotení a fučiaci chlapi, preto sa čisto ženské fitká rozrastajú ako huby po daždi.

Vsaď skôr na jednoduché kolektívne športy, kde je najviac zábavy. Na futbale určite žiadne single dievča nenájdeš, ale môžeš skúsiť volejbal či bedminton.

behať s kočkou, beh so ženou na moste, ako zbaliť ženu svojich snov, pár behá, dvojica bežci most

Nielenže si užiješ kopu srandy, ale budeš mať možnosť spoznať endorfínom nadupané ženy, žiadne hundrošky. Pokiaľ vôbec nemáš športový kolektív, zaregistruj sa na BuddySport a daj dokopy svoj hviezdny tím.

Pokiaľ sa nehanbíš, určite vyskúšaj jogu. Ak aj nikoho nezbalíš, pohľad na zadočky v leginách stojí za to, že? 🙂

 

Ženy milujú chlapov, ktorí vedia tancovať

Ďalším skvelým miestom na zoznámenie sa so ženami sú kurzy tancov, predovšetkým latinskoamerických a klasických.

Vrtieť sa v rytmoch horúcej kubánskej salsy je sexy a ak sa raz naučíš zvŕtať ženy na parkete, máš vyhraté na celý život. Ver mi, kámo, že takto výrazne zvýšiš svoje šance zbaliť dievča svojich snov.

Na rozdiel od r’n’b, kde ti stačí stáť ako soľný stĺp, kým sa okolo teba partnerka zvodne ovíja, v spoločenských tancoch udáva tempo a taktiež vedie ženu chlap. Mnohým to robí problém, avšak keď to prekonáš, budú na teba stáť fronty.

Na kurzoch je už tradične nedostatok mužov a začínajúce kurzy dobrovoľne „obsluhujú“ tanečníci z vyšších levelov. Latinskoamerické kluby, aj s pravidelnými tančiarňami, sú po celom Slovensku, latino fanúšikovia dokonca organizujú spoločné chaty a dovolenky.

 

Umelecké duše

Jedna z vecí, ktoré ženy priťahujú, sú fotografie. Veď ktorá by nechcela mať zbierku svojich fotiek alebo originálnu profilovku?

Zapísať sa do kurzu fotografovania je jedna vec, zohnať modelky však druhá.

Sprav si web alebo popros kamarátov a kamarátky, aby ti dohodili dievčatá na fotografovanie. Odprezentuj to ako výmenný obchod – ty sa zlepšíš vo fotení a ony dostanú pekné fotografie zdarma.

Nehovoriac o tom, že spoznáš veľa kočiek, ich kamarátky a fotky krásnych žien ti v profile zvýšia tvoju hodnotu. A čo ty vieš, možno sa časom dostaneš k foteniu aktov a s tým súvisiacimi dobrodružstvami. 🙂

Umelecky založené ženy sú super – sú zväčša liberálnejšie a kreatívnejšie (obe vlastnosti sú výhodou v posteli :-)), a stretneš ich na rôznych filmových/divadelných/výstavných podujatiach na miestach ako je KC Dunaj v Bratislave či Stanica v Žiline.

 

A kde určite NEzbalíš ženu?

  • Na pive – pre ženu nie je nič odpudivejšie ako tlupa chlapov na pive, ktorí na ňu civia, pričom si škrabú gule, grgajú a rozprávajú sa o „mužských veciach“.
  • V saune či wellnesse – skús baliť ženu, keď je polonahá, a budeš okamžite za úchyla. Toto dokážu iba tí najväčší majstri zvádzači.
  • Na joggingu – žena beží sama v lese alebo okolo jazera a ty sa k nej chceš pridať. To je scéna z hororového filmu, kde je žena unesená a znásilnená a nie pozvaná na romantické rande. Takto sa ti absolútne nepodarí zbaliť dievča svojich snov.

Nabudúce, keď ťa budú volať kamoši na pivo, navrhni inú zaujímavú aktivitu a spoj príjemné s užitočným.

Čím viac chodíš na rôzne akcie, učíš sa nové veci a stretávaš zaujímavých ľudí, o to viac si aj ty zaujímavý a tvoja hodnota stúpa.

Pokiaľ však sedíš doma na riti, tak nebudeš ani zaujímavý, ani nestretneš dievča (pizza donášku robia zväčša chlapi a poštárky sú staré tety).  🙂

Ak si ešte nečítal článok: Kde sa zoznámiť so ženou – 10 rýchlych nápadov na zoznámenie, tak si ho určite prečítaj. Dozvieš sa v ňom ďalšie typy na zoznámenie so ženami.

[MT_zoznamenie]

Cytheria je tu pre všetkých, ktorých zaujíma ženský pohľad na vzťahy, randenie a sex. Rada ťa štve a provokuje, ale myslí to dobre ;) Ak sa odvážiš, môžeš jej napísať na cytheria@akozbalit.sk

10 KOMENTÁRE

  1. Inak kto hovori ze sa ide do posilky balit baby??? To skor uz taky co nemaju kde inde, do posilky sa chodi cvicit a nie balit…a zeny miluju muzov co vedia tancovat je tiez individualne…

    • @R-Jay: to je mi luto ze sa ta minule clanok dotkol 🙂 ale tak musela som nejak zaujat, vacsinu clankov budem mat praktickych a sem tam nieco nasieracie, snad mi to odpustis :*

      • @Cytheria: No snáď ti to odpustím niekedy 😀 Ale mne sa to celkom páčilo nejako extra mi žilami netrhalo … Som sa pousmial nad tým a to bolo asi všetko … Môžeš písať aj častejšie články tohoto tipu ( ten predchádzajúci )… 🙂 Skús napísať niečo v podobe fejtónu 😀 Ale zaujala si tým článkom

  2. “Ženu odrádzajú spotení a fučiaci chlapi”
    Je super, že si taký skvelý milenec, že sa ani nestihneš zapotiť Myslím si, že ženy rady obdivujú orosené mužské svaly.

    • @Majco: Ale jasne, kazda zena si rada pozrie vypracovaneho fesaka, skoda ze takto po Vianociach su fitka plne bruchatych fuciacich chlapov 😉 Na tom samozrejme nie je nic zle ale na prvy kontakt to skor uskodi. 1) Vacsina zien je vo fitku spotenych a kontakt a flirtovanie im nie je ;)prihemne hence tie cisto zenske fitka co sa otvaraju 2) Pokial je chlap taky uzasne svalnaty tak tento clanok pre neho nie je Na zaciatku som napisala ze je to urcene tym, co vynikaju skor v inteligencii ci humore.

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here