Kde sa zoznámiť so ženou – 10 rýchlych nápadov na zoznámenie

14

zoznámie v bežný deň, nápady na zoznámenie, tipy na oslovenie, najlepšie miesta na zoznámenie sa so ženou, chalan oslovuje ženuOd tohto momentu už nebudeš musieť vymýšľať žiadne oslovenia. Nebudeš musieť rozmýšľať, či je v tomto momente vhodné použiť túto naučenú vetu, alebo tamtú.

Nič z naučených viet, totižto, nefunguje tak dobre, ako zoznamovanie sa pri bežných denných činnostiach.

Odstrániš tak stres a ten blbý pocit vždy, keď uvidíš krásnu babu a nevieš, čo by si jej mal povedať.

V predchádzajúcom článku som ti ukázal, ako sa veľmi rýchlo zbavíš strachu z oslovenia. 

Ak sa ti zdá, že je pre teba zoznámiť sa ešte veľmi veľká výzva, radšej sa k nemu vráť.

Dnes ti pomôžem ešte viac – ukážem ti 10 rýchlych a až smiešne jednoduchých nápadov na zoznámenie sa v bežný deň.

Keď si ich prejdeš až dokonca, budeš sám prekvapený, na akých miestach si sa doteraz denne zdržiaval a neuvedomil si si, že aj tam sa môžeš zoznámiť. 🙂

Takže otázka znie: „Kde sú tie najlepšie a menej „okukané“ miesta na zoznámenie v bežný deň?“

Poďme si ich spolu postupne prejsť.

 

#1 PÁRTY je typická na zoznámenie

Na domovej párty u známeho, kde sú aj iné neznáme ženy sa usmej na dievča, ktoré sedí oproti tebe a ponúkni sa, že jej doplníš víno, ktoré práve dopila.

 

#2 DISKOTÉKA

Stojíš vedľa dievčaťa pri bare. Snaží sa objednať si drink, rozmýšľa, čo si dá.

A práve v tej chvíli, všetko, čo ti stačí povedať, je – „Hej, odporúčam ti koktejly, majú ich tu naozaj skvelé.“ Ona môže zareagovať – „Áno? A máš tu nejaký, ktorý je tvoj obľúbený?“ či „Ako vieš?“

Alebo rovno môžeš pochváliť jej výber. Správny kompliment, to však nie je len tak. Daj si pozor, aby z toho nebola lichôtka (a ty za úchyla).

 

#3 OBCHODNÉ CENTRUM

oslovenie veľa ľudí, nápady na zoznámenie, plné obchodné centrumSpýtaj sa dievčaťa, ktoré sedí na lavičke v nákupnom centre a prezerá si svoj tablet, či je s ním spokojná.

Povedz jej, že tiež uvažuješ nad tabletom a chcel by si vedieť, či sa taká vec vôbec oplatí a čo sa s ňou dá robiť.

Žena sa „pretrhne“, len aby mohla pomôcť bezbrannému chlapovi v núdzi. 😉

 

#4 PREDAJŇA OBLEČENIA

Vezmi do ruky dve tričká (alebo košeľu a tričko) a prídi za slečnou, ktorá si tiež vyberá oblečenie.

Povedz jej niečo v zmysle – „Ahoj, mohla by si mi prosím ťa poradiť? Vidím, že máš vkus. Ktoré z týchto dvoch sa ti viac páči?“ Prípadne sa môžeš ísť prezliecť do kabínky a ukázať sa jej v oboch.

Za odmenu ju môžeš pozvať do neďalekej kaviarne.

 

#5 INTERNETOVÁ ZOZNAMKA

Možno najjednoduchšia možnosť zo všetkých. Prezri si užívateľov, vyber si ženy, ktoré sa ti páčia, a napíš im originálnu správu, ktorú im nikto iný doteraz nenapísal.

Môžeš skúsiť niečo ako – „Ahoj, teba tu denne musí otravovať veľa chalanov. Ako im to ide?“

Najlepšie, čo sa mi na zoznamkách osvedčilo, je, keď reaguješ na situáciu, ktorá sa denne ženám deje – otravujú ich nudní, úchylní a neoriginálni chlapi.

 

#6 POKLADŇA V OBCHODE – nevšedné miesto na zoznámeniepeniaze, oslovenie zahrievačky

Nakupovali sme s otcom v NAY televízor. Prišli sme k pokladni a on si zabudol svoju Orange kartu v aute (kvôli nejakým bodom…).

Sedela tam mladá brigádnička.

Nebudem tam predsa stáť ako úd. Usmial som sa a spýtal som sa jej – „Robíš tu už dlho?“ A kým sa otec vrátil z auta, mal som jej číslo. 😀

 

#7 RAD V OBCHODE

Páčia sa ti zatiaľ tieto nápady na zoznámenie? Tak poďme ďalej:

V jeden piatok večer som videl, v supermarkete za mnou, stáť upravenú a nahodenú kočku v opätkoch a šatách s Redbullom a vodkou v ruke. Bolo jasné, že sa ide baviť, tak som sa pozrel na obsah jej ruky a povedal som – „No, to vyzerá, že niekto bude hore celú noc!“

Zasmiala sa, prelomili sa ľady a bavili sme sa až k autu. Pred rozlúčením sa, som stihol ešte na ňu získať kontakt.

 

#8 V ŠKOLE NA CHODBE

zoznámenie sa v školePrihovor sa konečne tej babe, s ktorú na seba v škole neustále (či už na strednej alebo na výške) narážate„Ahoj, stále na seba narazíme, už to budem brať ako že ma sleduješ.  🙂 Do ktorého ročníka chodíš?“

Nič komplikované…

A nabudúce ju môžeš pozvať po škole na kávu.

 

#9 HODINY TANCA

O spoločenských tancoch je známe, že majú žalostný nedostatok chlapov. Prihlás sa na ne.

Okrem toho, že sa naučíš tancovať a na zábavách tým zaujmeš všetky ženy na okolo, môžeš sa tam veľmi jednoducho zoznámiť – „Ahoj, koľko už tancuješ? Prečo si sa rozhodla práve pre spoločenské tance?“ Nepotrebuješ nič iné vymýšľať.

Ide to samé.

 

#10 KÚPALISKO

Leto je môj obľúbený čas na zoznámenie.  🙂zoznámenie sa leto žena, nápady na zoznámenie, blondína bikiny

Jedno leto som sa na kúpaliskách zoznamoval jednoducho tak, že som si vzal slnečné okuliare k bazénu. Ženy často ležia pri bazénoch a opaľujú sa.

Prišiel som k bazénu, položil som si k ním moje okuliare s tým, že či mi ich môžu na chvíľu postrážiť, že sa potrebujem schladiť – a skočil som.

Po pár sekundách som sa po ne vrátil a z vody som už začal rozhovor. Či už som sa trochu „posťažoval“ na to nehorázne teplo, alebo som sa spýtal, či sa aj ony nejdu trochu schladiť, pretože ich pokožka vyzerá byť suchá…

 

Nápady na zoznámenie – zhrnutie

Ako vidíš, nepotrebuješ nič vymýšľať. Jednoducho reaguješ na situácie, ktoré ti bežný deň prináša ako na striebornom podnose.

Ak chceš vedieť viac a chceš sa naučiť so ženami baviť s ľahkosťou a bez stresu, tak začni trénovať.

[MT_zoznamenie]

Michal Kopecký je zakladateľom hnutia CHLAP 2.0 a jeho cieľom je pomôcť mužom a ženám nájsť, získať a udržať si svojho vysnívaného partnera, s ktorým budú šťastní vo vzťahu. Napísal knihu Aj ja som CHLAP 2.0, ktorú môžeš získať napr. na Martinuse tu »

14 KOMENTÁRE

  1. Žena sa pretrhne, len aby mohla pomôcť bezbrannému chlapovi v núdzi…toto je pekna cctina. Zena sa nikdy nepretrhne, aby v niecom chlapovi pomohla a uz vobec nie cudziemu. Cudzi chlap v zene vzbudzuje opatrnost, strach, odstup, neistotu. Takze maximalne zdvorilo odpovie a pojde prec.

      • Skor to asi ja zle chapem, vsetko mi sedi je uplne okej, ale podla mojho nazoru sa musia hladat taki dvaja, ktori k sebe ladia aj fyzicky, ci sa mylim? Skusil som raz jednu fintu, co si v minulosti opisoval, ze som sa zobral a isiel pozdravit skupinu bab kde sa mi jedna lubila / lubili sa mi vsetky, ale ta jedna asi najviac/ No ale bohuzial, po uvodnej vete sa na mna divali ako na magora… a to ti tiez neda vela k Egu./ a chcem podotknut ze zase nevyzeram uplne najhorsie/

  2. Myslím si že je to pekne zhrnuté v podstate to, čo už bolo napísane a spomínané v tomto blogu 🙂 Ale ako sa hovorí. Opakovanie je matka múdrosti… Uf.. normálne som dostal chuť ísť do obchodného centra… 😀

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here