[5/10] Platíš za ňu neustále na rande? | 10 zabijakov príťažlivosti

0

platenie na randeMáš pocit a myslíš si, že ženy nepriťahuješ, že ťa nechcú a ak prejavíš o ne záujem, tak končíš vždy iba ako ich kamarát?

Prečo je to tak? Kde konkrétne robíš chybu?

Každá jedna z týchto chýb, ktoré ti postupne odhaľujem, môže spôsobiť, že ťa ženy jednoducho nebudú chcieť.

Budú ti stále dookola hovoriť: „Buďme len kamaráti,“ a popri tom budú randiť a spávať s inými.

Preto pozeraj toto video až do konca a vyhni sa zabijakovi príťažlivosti číslo 5.




 

Platenie na rande, toto nikdy nerob!

Zabijak príťažlivosti číslo 5 je, pokiaľ platíš neustále za ženu na rande.

Je úplne v poriadku, pokiaľ zaplatíš za ženu na prvom rande. Voči tomu nemám vôbec žiadne výhrady a voči tomu nebude mať ani žena výhrady, pretože je to očakávané.

Lenže problémom je, pokiaľ ti tvoja hrdosť nedovolí nechať ženu zaplatiť aspoň za seba.

Pokiaľ to spravíš po X-tý krát, tak vedz, že žena sa potom nebude cítiť príjemne a jednoducho si na to zvykne.

Hlavne tie sebestačné a inteligentné ženy dokážu za seba úplne v pohode zaplatiť a berú to úplne prirodzene.

Ale akonáhle budeš všetko platiť za ženu, tak ťa to dostane jedine do kamarátstva, pretože ona si zvykne, že za ňu všetko zaplatíš a spravíš.

Čo je na tom ešte horšie?

Ona to bude prirodzene očakávať od každého ďalšieho chlapa. Bude tak naučená, zvykne si na to a možno pokazíš niečo ďalšiemu chlapovi.

Možno si myslíš, že pokiaľ za ňu za všetko zaplatíš, že ti bude vďačná, budeš o krok bližšie k tomu, aby si ju dostal do postele, a že budeš mať pri nej vyššiu hodnotu, ale opak je pravdou.

 

Čo by si mal teda robiť namiesto toho?

Veľmi jednoduchý liek na to, aby si za ňu stále neplatil na rande je, aby ste sa delili o účet alebo raz si zaplatil ty a raz ona.

Ako to spraviť?

Môžeš napríklad na prvom alebo druhom rande pri platení povedať „nechaj tak, dnes je to na mňa, dnes ťa pozývam, nabudúce ma môžeš pozvať ty“.

Alebo si môžete recipročne pomáhať. dokonalé rande

Ty ju vezmeš do kina, kúpiš lístky a ona vezme pukance a pitie. Ty ju vezmeš na večeru a potom, keď sa pôjdete po večeri prejsť, tak ona môže kúpiť zmrzlinu.

Alebo pôjdete na výlet, nebudeš od nej pýtať za benzín, ale ona môže zaplatiť za jedlo, keď sa niekde zastavíte po ceste v reštaurácii.

Ak ti vyhovuje žena, za ktorú musíš neustále niečo platiť, míňať na ňu energiu, čas, peniaze a nikam to nevedie, len do kamarátstva, tak je to tvoja vec.

Ja som chcel jednoducho takú ženu, ktorá je schopná vytiahnuť pri platení peňaženku, zaplatiť minimálne za seba, niekedy aj za mňa a nemusela mať milióny na účte.

 

Takéto ženy sú veľmi vzácne

Ja som veľmi vďačný, že som si jednu takúto uchmatol.

Potom tu bude istá skupinka žien, ktoré už len z princípu budú chcieť, aby muž za ne všetko zaplatil, budú kričať, rozhadzovať rukami a nohami, len aby si zachovali tento status, aby chlapi za ne platili celý život.

Ty to tolerovať nemusíš.

Nesnaž sa neustále všetko platiť za ženu. Častokrát aj ony samé, a rady, niečo zaplatia. Pokojne sa delte alebo striedajte s platením.

V ďalšom videu sa už pozrieme na to, prečo by si sa mal žien viac dotýkať. A keď sa ich naopak nedotýkaš, čo zlé ťa čaká.

Aký je tvoj názor na platenie na rande? Platil si doteraz neustále všetko za ne? Ženy len sedeli a obzerali sa a čakali, že všetko zaplatíš?

Napíš mi svoje skúsenosti, svoje názory, ako to prípadne robíš ty, aby si prinútil alebo povzbudil ženu, aby minimálne zaplatila za seba.

Sprav pre mňa láskavosť. Keď ti toto video pomohlo, malo pre teba prínos, prípadne ťa pobavilo, tak podel sa oň so svojimi priateľmi, zdieľaj ho na Facebooku a pomôžeš mi ho takýmto spôsobom šíriť.

No a na záver, nenaháňaj sa za ženami, nauč sa ich priťahovať úplne prirodzene a staň sa magnetom na ženy.

[chlap_webinar]

 

V sérii 10 zabijakov príťažlivosti, na teba čakajú tieto videá

1. krok: Si príliš milý a dobrý?

2. krok: Prejavuješ jej city a náklonnosť?

3. krok: Príliš dlho s ňou randíš?

4. krok: Čakáš, kým ťa bude chcieť?

5. krok: Platíš za ňu neustále na rande?

6. krok: Držíš si od nej odstup?

7. krok: Robíš neustále prvý krok ty?

8. krok: Kupuješ jej darčeky?

9. krok: Máš od nej vždy očakávania?

10. krok: Spravíš vždy to, čo ti povie?

Michal Kopecký je zakladateľom hnutia CHLAP 2.0 a jeho cieľom je pomôcť mužom a ženám nájsť, získať a udržať si svojho vysnívaného partnera, s ktorým budú šťastní vo vzťahu. Napísal knihu Aj ja som CHLAP 2.0, ktorú môžeš získať napr. na Martinuse tu »

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here