[Príbeh úspechu] Jan – “Urobil som si svoj vlastný život fantastickým”

0

Jan_Majster reči 2Mám rád, keď mi chlapi píšu, že sa posúvajú dopredu a dosahujú so ženami výsledky, po akých túžia.

Hlavne tí, ktorí si pred tým v tomto až tak neverili…

Takýmto chlapom je aj Jano, ktorý si úspešne prešiel kurz Majster Reči 2, tak som sa ho rozhodol podrobnejšie vyspovedať, aby si aj ty mohol vidieť, že to ide.

Najdôležitejšie je uvedomiť si, že sa to dá, ALE treba pre to niečo urobiť a potom sa výsledky dostavia.

Pozri si náš rozhovor s Janom a zisti, čo všetko mu kurz priniesol (okrem práce snov a žien, ktoré mu samé píšu).

 

Skús povedať chalanom svoj príbeh, čím si si prešiel predtým, aké si mal výsledky, ako si komunikoval so ženami a ostatnými ľuďmi, a čo ti pomohlo v kurze Majster Reči 2 k tomu, aby si dosahoval výsledky, aké dosahuješ dnes?

Kedysi som sa začal zoznamovať s ľuďmi vo vlaku, v autobuse, všade možne, ale nejakým spôsobom mi to nešlo. Mal som zlé myšlienky, myslel som na nejaký cieľ, že ich dostanem do postele, alebo že budem s nimi hneď riešiť niečo viac. Nemyslel som najskôr na tú cestu, ako sa niekam dostať.

Mal som potom aj vzťah. Dobre sme si rozumeli, mali sme spoločné záujmy a názory. Po mesiaci som zistil, že mi celú dobu klamala, a že po celú túto dobu mala priateľa. Všetko to vyzeralo ružovo, ale aj tak sa to pokašľalo.

Po nejakom čase som začal hľadať  v čom je problém, keď mi vzťahy nevychádzali. Stále som sa snažil o komunikáciu. Nevedel som stále v čom je problém.

Potom som narazil na Online Hru od Michala a na Majstra Reči. Tieto dve veci mi zmenili život. Zmenilo mi to úplne pohľad na život, kedy som sa začal so ženami baviť úplne inak. Začal som sa baviť s nimi len tak, že nechcem od nich hneď získať nejaký kontakt, a tým mi vzrástlo sebavedomie a som istejší.

Vďaka tomu som získal mnoho kamarátok a mnoho žien do postele. Vďaka Majstrovi Reči som sa naučil veľa vecí, napríklad o postoji tela a celkovo o striedaní záujmu, o komunikácii. Nemal som potom čas ani kam skočiť, urobil som si svoj vlastný život fantastickým.

Teraz mám každý deň čo robiť, mám dokonca problém nejakú ženu vtesniť do svojho programu. Tým pádom o mňa ženy aj viac stoja, majú o mňa väčší záujem a napíšu mi aj samé.

Samotný kurz Majster Reči 2 mi dal toľko informácií, ktoré mi zmenili všetok potenciál. Keď porovnám teraz a zhruba pred trištvrte rokom, tak je to úplne niečo iné.

 

Takže za trištvrte roka si dosiahol takúto zmenu. Vieš si predstaviť, kde budeš za také 2 až 3 roky?

Myslím si, že v 24-ke vďaka tvojim radám sa mi bude dariť veľmi dobre.

 

Ešte pred Majstrom Reči 2 si mi spomínal, že keď si v skupine ľudí, tak si nevedel o čom sa baviť, ako byť tým pútavým rečníkom a spoločníkom. Pomohol ti Majster Reči 2 aj v niečom inom, ako len zoznamovať sa so ženami, aj v nejakej inej oblasti?

Určite áno. Pomohlo mi to aj pri získaní svojho sebavedomia. Vďaka tomuto kurzu som si uvedomil svoju hodnotu, začal som viacej pracovať na sebe, získal som prácu vo firme, ktorá bola mojím snom. A začal som viacej komunikovať s ľuďmi okolo mňa.

Teraz sa dokážem zoznámiť na každom kroku s kýmkoľvek. Spoznám človeka, začnem konverzáciu, zistíme o sebe niečo viac. Začalo ma baviť spoznávať nových ľudí. Zistil som, že človek nikdy nevie, kedy narazí na toho správneho človeka, ktorý ťa dovedie dopredu.

Tak, ako som čisto náhodou narazil na Michala na internete. A zrazu mi to obrátilo život hore nohami. Stačilo, aby som nevyužil príležitosť a môj život by vyzeral úplne inak. Nevedel by som, ako komunikovať so ženami. Nebol nikto, kto by ma naučil tieto veci.

Vďaka tebe Michal som tento spôsob našiel a bolo to aj tým, že som sa nevzdal. Táto cesta je dlhá, ale pokiaľ človek vydrží a nevzdá sa, tak sa potom môže dostať aj k takýmto ľuďom, ktorí mu otvoria toľko úžasných smerov, ktoré si ani nedokáže predstaviť. Mne samému to prinieslo strašne veľa.

 

Som nadšený a netušil som, že si toľko toho dosiahol. Sledujem aj tvoju zmenu, aké výsledky dosahuješ, ktoré by si nemusel získať z môjho kurzu, ale možno by ti to trvalo trochu dlhšie, keby si na to časom prišiel.

Jeden tip, jedna rada, jeden príklad, jedno video, ktoré práve tebe z celého Majstra Reči 2 najviac pomohlo? Aj keď je to súbor a je to komplexné, ale čo tebe tak docvaklo, že už len kvôli tomuto sa oplatilo do tohto kurzu investovať?

Rozhodne ma nadchla myšlienka pracovania na sebe. Pokiaľ človek chce dosiahnuť nejaký úspech, tak nemá inú možnosť, ako skúsiť najskôr pracovať na sebe, urobiť si život fantastickým, nájsť si nejaké koníčky, začať športovať, začať si hľadať skvelú prácu.

Toto si myslím, že bolo u mňa najdôležitejšie. Lebo potom som si uvedomil, že keď budem v pohode, tak aj ženy budú v pohode. Ženy budú cítiť, že mám svoj život pod kontrolou, a tým pádom môžem komunikáciu viesť dobrým smerom, pretože ony budú tiež naladené pozitívnym smerom, tak ako aj ja.

 

Som z teba nadšený a gratulujem ti k tomu, že si vstúpil do Majstra Reči 2, a že si nielen vstúpil doň, ale si si aj vzal veci, vyskúšal si ich v praxi a ako ti to funguje. Určite nie všetko ti sadlo ako riť na šerbel, ale určite si si našiel to, čo ťa posunulo tam, kde si dnes.

Ako si spomínal, tak si vyplnil čas toľkými aktivitami, že teraz ženy sa snažia o tvoju pozornosť a nie naopak.

Ešte by som rád dodal, že je veľmi dôležité, ako som to už hovoril, NEVZDÁVAŤ SA.

Mám za sebou veľa neúspechov, kedy som prišiel za ženami a narazil som na plno odmietnutí. Každé odmietnutie mi ale dodalo novú sebadôveru. Tým, že som si povedal, že sa nevzdám, tak nakoniec sa mi pošťastilo mať okolo seba toľko žien, že som to doslova až nezvládal a musel som ukľudniť svoj hormón, aby som bol opäť na svojej trase.

Naozaj stojí za to nevzdávať sa, ísť cez svoje neúspechy a využiť možnosti, ktoré Michal ponúka. Pretože Michal podľa mňa ponúka získať skúsenosti, ktoré on získal, ktoré môžete získať behom 2 až 3 mesiacov. Môžete získať určité rady, ktoré inak musíte získavať 10 rokov.

 

Jan, máš nejaký ďalší nápad, ktorý je možno tým základom úspechu Majstra Reči pre teba, aj keď sa človeku nedarí, tak aby vytrval?

Je určite najdôležitejšie tie dané veci aj spraviť. Nielen pozerať videá, ale aj chodiť do akcie. Ja osobne som počas kurzu chodil aj na diskotéky, skúšal som s kamarátmi tie veci, urobili sme si z toho srandu.

Išli sme aj do obchodného centra, kde som sám začal vtipné konverzácie, kde sa človek dokáže odviazať. Človek pri tom zistí, že naozaj mu môže byť jedno, čo si kto o ňom myslí. Toto zistí iba tým, že začne chodiť do akcie a začne tie veci robiť.

Taktiež som narazil na mnoho neúspechov, ale nevzdal som to. Začal som hľadať, akým spôsobom to urobím najlepšie vďaka Majstrovi Reči. Vidím aj na sebe, že sa to o moc zlepšilo.

 

Akú hodnotu majú pre teba tieto všetky informácie? Prekonalo to vôbec tvoje očakávania predtým, ako si išiel do Majstra Reči 2?

Pre mňa má Majster Reči 2 obrovskú hodnotu. Zbavilo ma to strachu z odmietnutia. Aj keby sa mi to nepodarilo s nejakou ženou, tak mi to je jedno, pretože som začal mať okolo seba viac žien. Pomohlo mi to zmeniť svoje celkové myslenie a správanie k ženám.

Za to všetko ďakujem aj tebe, pretože ma to nakoplo iným smerom a rozhodne sa cítim oveľa lepšie, ako som sa cítil predtým.

 

Keby si mal za tento pocit dať jednu výplatu, ktorú zarobíš za jeden mesiac v živote, dal by si ju?

Rozhodne áno. Peniaze, ktoré som investoval do tohto kurzu, tak boli moje posledné našetrené, ale určite toho neľutujem. Neľutujem to, pretože som si povedal, že chcem so svojím životom niečo robiť.

Nevedel som vôbec, ako mám komunikovať so ženami a potom, ako som absolvoval tento kurz, tak som zrazu dokázal so ženami prehodiť viac viet. Zrazu dokážem s nimi v pohode komunikovať.

Určite mi to dodalo väčšie sebavedomie a je mi teraz úplne jedno, ako dopadnie stretnutie. Pretože viem, že za hodinu alebo na ďalší deň stretnem ďalšiu ženu a dokážem sa s ňou bez problémov zoznámiť.

 

Dala by sa táto investícia do tohto kurzu brať, že v konečnom dôsledku si investoval peniaze, ktoré ti pomôžu peniaze zarobiť niekoľkonásobne späť, čo sa týka sebavedomia, komunikačných zručností aj v tej novej práci?

Určite áno. Vďaka tomuto kurzu som začal premýšľať úplne iným smerom. Začal som napríklad uvažovať aj o podnikaní, pretože ma láka získať viac peňazí, láka ma ísť ešte niekam vyššie, ako som v tej práci.

Keby som nemal tento kurz, tak by som si povedal, že ok tá práca, v ktorej som, tak je to dobré, budem si nejako žiť ten svoj život. Ale teraz sa nejakým spôsobom stále snažím ísť dopredu. Takže nechcem mať v konečnom dôsledku úspech len u žien, ale aj celkovo v živote.

 

Až ma prekvapuje, že čo všetko z toho dokážete vyťažiť, že tam nájdete aj niečo, čo tam prvotne nebolo tak myslené.

Ešte mám takú historku, že som bol s kamarátmi v podniku a hovorili mi, že nech sa teda predvediem, keď mám takýto kurz.

Tak som si vyhliadol jednu kočku a začali sme konverzovať. O chvíľu prišla ďalšia žena. Začali sme sa baviť a oni len pozerali s otvorenými ústami, že ako som to spravil, že som sa s nimi skoro hodinu bavil.

Potom sa ma pýtali, čo som spravil, čo som povedal. Povedal som im, že som normálne len prišiel za nimi, začali sme sa baviť a bolo.

 

Niečo podobné a možno ešte lepšie čaká aj na teba

Tak čo, pôjdeš do toho?

Takéto výsledky nedosiahol len Jan, ale aj množstvo iných chlapov, ktorí prešli napríklad Majstrom Reči 2 (či inými mojimi prémiovými kurzami).

O ich príbeh a výsledky sa s tebou podelím takto každý týždeň. Prečítaj si predchádzajúci príbeh úspechu, o ktorý sa so mnou podelil Janči.

Ak si vďaka tomuto blogu či vďaka mojim kurzom zaznamenal u seba pozitívnu zmenu a máš výsledky, o ktoré sa chceš aj s ostatnými podeliť, napíš mi e-mail na michal@akozbalit.sk a nabudúce tu môžeš byť aj ty. 🙂

PS: Už si sa pridal do FB skupiny Chceme byť lepšími chlapmi?! Ak si na Facebooku, je to skvelý spôsob, ako komunikovať spolu so mnou a ostatnými chlapmi (a vidieť odpovede aj na ich otázky).

Michal Kopecký je zakladateľom hnutia CHLAP 2.0 a jeho cieľom je pomôcť mužom a ženám nájsť, získať a udržať si svojho vysnívaného partnera, s ktorým budú šťastní vo vzťahu. Napísal knihu Aj ja som CHLAP 2.0, ktorú môžeš získať napr. na Martinuse tu »

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here