[Príbeh úspechu] Janči – „Mám fantastickú partnerku a život“

0

Janci, kurz Majster reči 2Mám rád, keď mi chlapi píšu, že sa posúvajú dopredu a dosahujú so ženami výsledky, po akých túžia.

Hlavne tí, ktorí si pred tým v tomto až tak neverili…

Takýmto chlapom je aj Janči, ktorý si úspešne prešiel kurz Majster Reči 2, tak som sa ho rozhodol podrobnejšie vyspovedať, aby si aj ty mohol vidieť, že to ide.

Najdôležitejšie je uvedomiť si, že sa to dá, ALE treba pre to niečo urobiť a potom sa výsledky dostavia.

Pozri si náš rozhovor s Jančim a zisti, čo všetko mu kurz priniesol (okrem vyššieho sebavedomia a úspechu v práci).

 

Čo ťa vôbec viedlo k tomu, aby si investoval do kurzu, ktorý ti mal pomôcť so ženami, ako si na tom bol predtým, ako si na tom teraz, a aký výsledok si dosiahol, čo konkrétne ti to prinieslo?

Som komunikatívny typ, vždy som spoznával ľudí, ženy. Bol som jednoducho ako dobrý kamarát. Mal som teda priazeň veľa žien, chodieval som s nimi von, na nákupy, na zmrzlinu.

Študoval som na strednej pedagogickej škole, kde bolo 600 dievčat a 40 chalanov. Takže tam boli non-stop rozhovory, nejaké flirty, nič dlhodobejšie.

Časom, keď som dozrieval, keď som mal po 20-tke, tak prišli aj dlhodobejšie vzťahy. Väčšinou to bolo poznamenané sklamaniami, alebo som vždy končil v kamarátskej zóne. Vždy mi dievčatá povedali, že som až príliš dobrý.

Tiež moj najdlhší vzťah skončil kamarátskou zónou. Ona mi povedala, že som pre ňu až príliš dobrý. Nechápal som tomu. Keď som pre teba dobrý, tak prečo ma nechceš?

Po tom sklamaní, ktoré som zažil s dotyčnou slečnou som si povedal, že DOSŤ.

Musím to začať nejako inak riešiť. Tak som hľadal na internete rôzne články, videá. Jednoducho som sa snažil pochopiť, prečo ženy reagujú tak, ako reagujú.

Natrafil som na blog chlap20.sk, hneď som sa zaregistroval a dostával som rôzne maily a články. Zamyslel som sa nad tým, že by táto rada mohla fungovať a musím to vyskúšať.

Takto som sa dostal cez články ku kurzom a môžem povedať, že mi dali tieto kurzy veľmi veľa do života.

Určite by som vyzdvihol časť, čo sa týka komunikácie a zoznamovania. Vždy som mal strach prísť za nejakou ženou a osloviť ju. Prísť za nejakou krásnou ženou mi robilo problém. Nemal som odvahu a bál som sa sklamania, že ma odpíše.

V kurze Majster Reči som sa dozvedel veľmi veľa zaujímavých vecí, napríklad Príťažlivosť 80/20. To bola jedna z vecí, ktorá ma veľmi posunula. Uvedomil som si tú správnu kombináciu, že čo ženy vlastne priťahuje.

Myslel som si, že ženy sú schizofreničky, lebo myslia tak a konajú úplne inak. Myslel som si, že to nie je v poriadku. Práve tento Princíp Príťažlivosti 80/20 mi otvoril oči a začal som to vnímať úplne ináč. Postupne som mnohé veci začal zavádzať do praxe.

Výsledkom toho bolo, že som bol sebavedomejší, istejší, že sa moje vystupovanie trošku zmenilo a proste som si začal veriť. Vždy som nejaké rady od teba skúšal aplikovať a premieňať do svojho života. Po čase sa mi začalo dariť, začal som byť príťažlivejší pre ženy, začal som sa s dievčatami zoznamovať a bolo to fajn.

 

Čo ti potom pomáhalo pri tom zoznamovaní? Vravel si, že predtým si nemal guráž ich osloviť, čo sa zmenilo?

Zmenilo sa to, že tvoje články a kurzy mi dodávali istotu. Ja som sa k nim viackrát vracal. Keď niečo počuješ dookola viackrát, tak sa s tým zžiješ. To je to podstatné, zžiť sa s tými myšlienkami. Keď sa s tým zžiješ, tak to začneš aj aplikovať do svojho života.

Nebolo to samozrejme hneď, niektoré veci som pomaly začal aplikovať do svojho života (ako začať konverzáciu, ako sa správne dotýkať, ako správne flirtovať, ako vzbudiť príťažlivosť). Toto boli veci, ktoré mňa veľmi obohatili, a ktoré mi dali veľa do života.

 

Čo ti nakoniec priniesli? Pretože toto sú nástroje a návody, ktoré ti dajú nové schopnosti, vedomosť, že čo konkrétne máš robiť, pretože predtým si to pravdepodobne nevedel. S týmto si získal väčšiu istotu, sebavedomie, začal si si asi veriť, a čo ti to prinieslo?

Výsledok bol ten, že mi to prinieslo viacej priateliek, ale na záver ma to dostalo k jednej úžasnej žene, ktorú si momentálne za týždeň a pol beriem. Zoznámili sme sa na svadbe našich spoločných známych. Ona bola po nejakom sklamaní zo vzťahu, ja som v podstate nič neriešil, len som sa išiel zabaviť na tú svadbu.

Čosi sa popilo, začali sme spolu komunikovať a vypýtal som si číslo. Potom sme sa začali stretávať. Môžem povedať, že to boli moje najkrajšie randenia s touto ženou. Stále sme sa mali o čom rozprávať, stále sme sa smiali. Zažili sme neskutočnú harmóniu v spoznávaní. Krásne plynulo to prešlo do vzťahu.

Výsledok toho je, že mám skvelú partnerku, s ktorou si rozumiem a nenudím sa s ňou. Takže toto mi to prinieslo a ešte by som podotkol, že nielen úspech u žien mi to prinieslo, ale prinieslo mi to úspech aj v práci.

Momentálne pracujem ako obchoďák predaja výriviek, sáun, wellnessu. Práve tie veci, ktoré som aplikoval na seba mi priniesli aj druhé ovocie, čo sa týka biznisu.

Vrelo odporúčam všetky kurzy, ktoré Michal robí, lebo dokážu priniesť veľmi veľa ovocia do vašich životov. Určite priniesli do môjho života veľmi veľa pozitívnych vecí.

 

Myslíš si, že by si to zvládol aj bez mojich kurzov?

Asi by som sa veľmi dlho trápil a hľadal. Dalo mi to nový rozhľad, skúsenosti, poznatky. Možno by som sa k tomu dopracoval, ale trvalo by to 5 rokov, možno viac.

 

Takže pre teba to bola možno nejaká skratka, nejaká úspora času, možno aj nervov a energie.

Áno, určite.

V podstate, ono to bolo v najlepšom veku. Ja som teba a tvoje kurzy spoznal, keď som mal 28 rokov. Postupne som veci začal aplikovať do svojho života a teraz mám jednoducho fantastickú partnerku a život.

 

Niečo podobné a možno ešte lepšie čaká aj na teba

Tak čo, pôjdeš do toho?

Takéto výsledky nedosiahol len Janči, ale aj množstvo iných chlapov, ktorí prešli napríklad Majstrom Reči 2 (či inými mojimi prémiovými kurzami).

O ich príbeh a výsledky sa s tebou podelím takto každý týždeň. Prečítaj si predchádzajúci príbeh úspechu, o ktorý sa so mnou podelil Gregor.

Ak si vďaka tomuto blogu či vďaka mojim kurzom zaznamenal u seba pozitívnu zmenu a máš výsledky, o ktoré sa chceš aj s ostatnými podeliť, napíš mi e-mail na michal@akozbalit.sk a nabudúce tu môžeš byť aj ty. 🙂

PS: Už si sa pridal do FB skupiny Chceme byť lepšími chlapmi?! Ak si na Facebooku, je to skvelý spôsob, ako komunikovať spolu so mnou a ostatnými chlapmi (a vidieť odpovede aj na ich otázky).

Michal Kopecký je zakladateľom hnutia CHLAP 2.0 a jeho cieľom je pomôcť mužom a ženám nájsť, získať a udržať si svojho vysnívaného partnera, s ktorým budú šťastní vo vzťahu. Napísal knihu Aj ja som CHLAP 2.0, ktorú môžeš získať napr. na Martinuse tu »

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here