[Príbeh úspechu] Michal – “Začal som sa púšťať do vecí, ktorých som sa bál“

0

Michal_majster reciMám rád, keď mi chlapi píšu, že sa posúvajú dopredu a dosahujú so ženami výsledky, po akých túžia.

Hlavne tí, ktorí si pred tým v tomto až tak neverili…

Takýmto chlapom je aj Michal, ktorý si úspešne prešiel kurz Majster Reči 2, tak som sa ho rozhodol podrobnejšie vyspovedať, aby si aj ty mohol vidieť, že to ide.

Najdôležitejšie je uvedomiť si, že sa to dá, ALE treba pre to niečo urobiť a potom sa výsledky dostavia.

Pozri si náš rozhovor s Michalom a zisti, čo všetko mu kurz priniesol (okrem zvýšeného sebavedomia).

 

Čo je tvoj životný príbeh, a ako si sa posunul možno aj vďaka mojim kurzom, alebo špeciálne vďaka Majstrovi Reči 2, a ako to dnes vyzerá u teba, čo sa týka výsledkov a v komunikácii so ženami?

So ženami som začínal veľmi ťažko, pretože som strašne mlado vyzeral a dievčatá ma brali ako mladšieho bračeka.

Nemal som ani problém s komunikáciou so ženami, ale mal som strach z toho všetkého. Nevedel som, ako budovať vzťah, alebo ako sa dostať k bozku či k sexu.

Nemal som sebavedomie, pretože keď som prišiel za ženou, tak ma poslala do riti so slovami, že čo tu chcem, že škôlka je inde. Tak toto zničí sebavedomie.

Chodil som na gympel do prvého ročníka. Stretol som jednu ženu, ktorá bola na tej istej škole štvrtáčka. V jeden deň, keď som mal meniny, tak som sa odvážil a išiel som sa s ňou zoznámiť.

Jej prvá reakcia bola, že nevedela, že vedľa jej triedy sú primania. Vtedy ma dosť položila. Stále som sa s ňou však rozprával, ale nevedel som to posunúť na vyššiu úroveň.

Potom boli aj dievčatá, ktoré ma využívali na peniaze. Išli sme do kina, zaplatil som kino. Išli sme na obed, zaplatil som to všetko ja.

Už som mal nejaké tvoje kurzy pred Majstrom Reči 2, ktoré mi pomohli, ale práve z tohto kurzu mi pomohlo, že som prestal mať strach z oslovenia. Povedal si, že aj keď mám strach, ale idem si za svojim, tak mi to aj tak niečo dá.

Je to smutné, keď ma pošle do hája, ale ide o to, že som vystúpil zo svojej komfortnej zóny. Mal som gule na to, aby som ju išiel osloviť. Tým pádom sa moje sebavedomie zvýšilo, vedel som lepšie komunikovať.

Keď som sa zoznamoval predtým, tak som prišiel a povedal: „Ahoj, ja som Michal.“ alebo „Ahoj, ako sa máš?“ To robí každý chlap. Chcel som sa zoznamovať lepšie, aby boli v tom aj emócie.

V kurze som sa naučil, aké vlastnosti mám ukazovať ženám. Dosť dlho som žil so starou mamou a potom aj s mamou a stále som bol dobrý chlapček, pretože ma k tomu viedli.

Potom som spoznal teba a bol som drzejší a dovoloval som si viac k ženám. Bol som pred 3 až 4 týždňami na jednej dedinskej oslave. Sedeli tam 3 slečny, tak som prišiel za nimi, sadol som si ku nim a začali sme sa rozprávať.

Po 15 minútach sa ma pýtali, že ako sa volám a koľko mám rokov. Tak som im povedal, že ako sa volám a že mám 20 rokov. Tak mi nechceli veriť a ja som povedal, že nech sa stavíme. Že keď mám 20 rokov, tak mi musí dať pusu. Samozrejme, že som vyhral, pretože som jej ukázal občiansky preukaz.

Na tomto kurze sa mi páči to, že ako Michal úplne prepracoval zoznamovanie. Tie levely sú úplne bomba. Mne sa to veľmi páčilo.

 

Išiel si podľa tých levelov až do osmičky?

Áno, ale už som mal niečo odžité, tak som niekedy skočil rovno do osmičky. Mne sa páčia situačné zoznámenia. Sám seba som sa stále pýtal, že kde vlastne mám ženy oslovovať. Vedel som, že mám málo žien okolo seba, ktoré ma aj tak odmietali, tak som vedel, že musím niečo zmeniť.

Mne to v baroch nikdy ani nešlo a na ulici sa mi to ani moc nepáči, pretože keď sa na to pozriem zo svojho hľadiska a keby sa niekam ponáhľam a príde za mňou nejaká žena, tak ju pošlem kade ľahšie, lebo nemám čas. Takže tie situačné zoznámenia sa mi veľmi páčia a klobúk dolu.

Ďalšia vec, čo mi chýbala predtým je spojenie. Bez dôvery nedôjde ani k bozku či k sexu. Táto rovnica jednoducho platí. Michal mi ukázal, aký má byť prirodzený systém. Je to systém, ktorý keď každý chlap chce dostať nejakú ženu do vzťahu, tak musí ísť jednoducho tými krokmi.

 

Daj za seba jeden tip, ktorý by si odporučil. Môže to byť tip z Majstra Reči 2 alebo to môže byť tip priamo od teba, ktorý by si odporučil chalanom, aby sa začali zoznamovať, komunikovať so ženami a čo im v tom môže pomôcť.

V prvom rade si myslím, že keď sa chce ísť niekto zoznamovať, tak to musí mať v hlave v poriadku. Nemôže mať v hlave ešte keď vyjde len z domu, že či je vôbec atraktívny, či sa vôbec on môže ísť zoznamovať s niekým.

Keď pôjde takto naľadený, tak môže mať kurzy od teba alebo môže mať čokoľvek, tak aj tak ho tie ženy pošlú do riti. Takže si treba vyčistiť hlavu.

A čo mi dal tento kurz do života?

V minulosti som robil nejaké veci, ale neprekračoval som svoju komfortnú zónu. Keď som už išiel mimo svoju komfortnú zónu, tak som sa začal potiť, triasť, moja reč sa zmenila na úplne niečo zlé a začal som veľmi rýchlo rozprávať.

Po tomto kurze som sa začal púšťať do vecí, ktorých som sa dovtedy bál. Takže komfortná zóna je určite vec, ktorá ma posunula ďalej.

 

Takže si začal robiť to, z čoho si mal strach a zlepšil si aj svoju reč tela, svoje vyjadrovanie, svoje tempo reči, veci ktoré si hovoril.

Áno, presne tak. Musím ešte ale pracovať na sebe, mám pred sebou dlhú cestu, aby som sa dostal tam kde si ty.

 

Ty sa musíš dostať oveľa ďalej, ako som sa dostal kedysi ja. A to je aj mojim cieľom, inšpirovať vás k tomu, že sa to dá, že aj chlap, ktorý bol kedysi nesebavedomý, nekomunikatívny a čistý kamarát sa dokáže na základe práce na sebe posunúť niekam. Je len na každom jednom z vás, kam to bude.

Vy ste vašim vlastným limitom, vašou vlastnou hranicou. Moje odporúčanie je, že vždy sa porovnávajte sami so sebou. Pozrite sa na seba, kde ste v tomto momente a kde chcete byť. Vždy je to o nás.

Ak môžem niečo k tomu povedať, tak je potrebné seba samého analyzovať.

To ti ukazuje, že kde si bol a to ťa viac motivuje, že vidíš, že si na dobrej ceste a vidíš, že sa to dá spraviť. A to ťa nakopne.

 

Na tebe obdivujem to, že si neostal len pri jednom kurze, ale že si chcel pracovať na sebe ďalej a systematicky sa rozvíjať. Už teraz ti môžem úprimne povedať, že už teraz si možno 50-krát ďalej, ako som bol ja v tvojom veku.

Máš za sebou obrovskú cestu, zážitky, skúsenosti. Pôjdeš na vysokú školu, pôjdeš do sveta a už teraz si oveľa ďalej, ako som bol kedysi ja. A teraz si predstav, kde budeš o 7 rokov s týmto tempom, ktoré si nasadil.

Populácia na Slovensku vzrastie o 50 %. 🙂

 

Niečo podobné a možno ešte lepšie čaká aj na teba

Tak čo, pôjdeš do toho?

Takéto výsledky nedosiahol len Michal, ale aj množstvo iných chlapov, ktorí prešli napríklad Majstrom Reči 2 (či inými mojimi prémiovými kurzami).

O ich príbeh a výsledky sa s tebou podelím takto každý týždeň. Prečítaj si predchádzajúci príbeh úspechu, o ktorý sa so mnou podelil Jan.

Ak si vďaka tomuto blogu či vďaka mojim kurzom zaznamenal u seba pozitívnu zmenu a máš výsledky, o ktoré sa chceš aj s ostatnými podeliť, napíš mi e-mail na michal@akozbalit.sk a nabudúce tu môžeš byť aj ty. 🙂

PS: Už si sa pridal do FB skupiny Chceme byť lepšími chlapmi?! Ak si na Facebooku, je to skvelý spôsob, ako komunikovať spolu so mnou a ostatnými chlapmi (a vidieť odpovede aj na ich otázky).

Michal Kopecký je zakladateľom hnutia CHLAP 2.0 a jeho cieľom je pomôcť mužom a ženám nájsť, získať a udržať si svojho vysnívaného partnera, s ktorým budú šťastní vo vzťahu. Napísal knihu Aj ja som CHLAP 2.0, ktorú môžeš získať napr. na Martinuse tu »

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here