Tvoje smrteľne zvodné zbrane oči a úsmev

Už si niekedy obdivoval úspešných ľudí, z ktorých vyžarovala pohoda a spokojnosť so životom?

Pozrieš sa na nich a pomyslíš si, že majú všetko.

Rozprávajú sebavedomo na obchodných stretnutiach alebo pohodlne na spoločenských akciách.

To sú oni. Ľudia s najlepšími džobmi, najkrajšími partnerkami, najviac priateľmi a najväčšími bankovými účtami.

Ženy majú rady presne takých mužov, z ktorých vyžaruje tento spoločenský status. Nemusíš mať peniaze, ani dobre vyzerať (ale zase nebuď zanedbané monštrum) a dokonca ani nemusíš byť vzdelaný alebo múdry.

 

Ženy priťahuje tvoj spoločenský status

To, čo ženy primárne priťahuje, sú tvoj spoločenský status, emócie, ktoré v nich dokážeš vyvolať, charisma a čas strávený s tebou, kedy zažila nejaké dobrodružstvo (opäť založené na emocionálnom princípe).

Ich úspech by som definoval akousi mozaikou – celý život skladali kúsky skla (reč tela, sebavedomie, komunikácia, emočná inteligencia, schopnosti, vzhľad, peniaze, okruh známych, rodina…) tak, aby do seba zapadali. Až nakoniec mali krásne sklo (život).

Dve črepiny skla z tejto mozaiky ti teraz ponúkam v tomto článku a sú to základy úsmevu a pohľadu.

 

Úsmev

Všimni si, ako sa ľudia, ktorých som spomínal vyššie, usmievajú. Nikto z nich pri úsmeve nekrochce, nepredkláňa sa, nehryzie si do pery, ani netrpí takzvaným „rýchlym“ úsmevom.

Ako sa teda usmievať?

Nebleskni hneď úsmevom, keď sa s niekým spoznávaš. Namiesto toho sa pozri na tvár osoby na pár sekúnd. Pauza. Skúmaj jej osobu a charakter.

Doslova „sa zahlaď“. Potom nechaj veľký, príjemný, reagujúci úsmev preplávať tvojou tvárou a zmocniť sa tvojich očí.

Človek, ktorý takýto úsmev dostane, pocíti, akoby ho zasiahla teplá vlna príjemných pocitov. Tá pauza vytvorí dojem, že tvoj príjemný úsmev je jedinečný a venovaný iba jemu.

Dobré je mať mierny úsmev stále. Taký hravý, ktorý o tebe hovorí, že si otvorený novým možnostiam 🙂

Vplyv úsmevu je neskutočne dôležitý aj na tvoju náladu a povahu.

Sprav si malý pokus. Postav sa pred zrkadlo a začni sa usmievať. Aj nasilu, keď je treba. Hneď ti začne byť lepšie.

Skúsil si to? Ak áno, tak teraz už máš rýchlu terapiu na zlé nálady 🙂

 

Pohľad

Tak, ako majstri v bojových umeniach vnímajú svoje päste ako smrteľné zbrane, tvoje oči sú pre teba psychologické smrteľné zbrane.

Predstieraj, že tvoje oči sú prilepené k žene, s ktorou sa rozprávaš, sekundovým lepidlom. Neprerušuj očný kontakt, ani keď prestane rozprávať.

Keď sa musíš pozrieť preč, sprav to pomaly tak, ako keby si naťahoval neviditeľné lanko medzi vašimi očami, až nakoniec praskne.

Pozor! Nepoužívaj tento pohľad pri konverzácii s mužmi. Je to nepríjemné a u druhého muža to môže vyvolať agresiu, pocit, že si gay alebo jednoducho príliš čudný človek.

Maj sa však na pozore, ak si napríklad v podniku a ideš si objednať. Pozri sa na čašníka, pozdrav, usmej sa, vyslov objednávku a ešte chvíľu potom naňho pozeraj a až potom znova pozri do menu.

Budeš pôsobiť úplne iným dojmom, ako keby si len tak zamrmlal objednávku z lístka.

Ďalšia jednoduchá hra s pohľadom je založená na tom, že rozprávajúci je iný človek v skupine a ty si zameraný na nejakú ženu, ktorá je tiež poslucháč.

Je jedno, kto hovorí, stále pozeráš na osobu, ktorú chceš zaujať. Keď si to všimne, použi svoj magický úsmev a máš vybudovanú príťažlivosť ešte skôr, akoby si povedal slovo.

 

Ešte si stále tu alebo trénuješ svoj čarovný úsmev a pohľad?

Nie si autorom na blogu chlap20.sk, ale chceš aj ty niečo k téme hodnoty, príťažlivosti, vzťahov povedať a myslíš si, že by sme mali tvoj článok uverejniť? Napíš mi na michal@chlap20.sk

3 KOMENTÁRE

  1. neda mi to musim prispiet ,aby som potvrdil ze pohlad roby naozaj divy… dnes praci ma napadlo co tak to skusit stym sebavedomim pohladom .na moje prekvapenie isla oproti mne riaditelova frajerka, hned som zbystril a cakal som na ocny kontakt pozrela sa a vtedy sa to stalo nesputil som z nej oci ,pokial nepresla ,potom sla okolo druhy krat a zase ale v tedy som podrzal pohlad a trosku sa usmial ten usmev mi vratila ,medzy tym som sa tak pozrel na ix dalsich a zrazu som si vsymol ze sa dve o niecom bavia a sem tam pozru namna ,to ma trosku vyviedlo z rovnovahy kedze nato som nebol apsolutne pripraveny,ale nastastie isla kamaratka okolo tak som ju hned pristavyl a kecal snov a medzi tym pozrel na ne ,ostali zaskocene a hned si zacali stebotat a pozerat este viac ,prislo mi to ako keby som presne vedel ocom kecaju . O MNE 😀 ale to som este nevedel ze ma caka nieco ine ,zrazu sa okolo zacala podozryvo casto motat pani riaditelova, tak som ju podpichol ci jej z necym pomozem a hned reagovala a strasne sa zacala chytat ,par viet potom dosiel veduci a povedala mi ze by rada pokracovala ,ale ze si to nemoze dovolit ked su tam veduci ale to na zaciatok staci ,este musim popracovat na vela veciach .
    PS : DAKUJEM !!!
    PS2: gramatika mi nikdy nesla 🙂

    • @hobby: Ťažko plne odpovedať na takú otázku lebo koľko ľudí toľko chutí. Každého zaujíma vždy niečo iné a nikdy som to necítil tak, že by som mal potrebu niekoho zaujať alebo mu niečo dokazovať tým, že robím nejaké hobby. Hobby samotné z Teba nespraví alfa samca aj keď sa určite dá povedať že ti k tomu pomôže (najlepšie čo zatiaľ poznám sú bojové umenia)

      Ja osobne sa vo voľnom čase venujem hlavne fitness, trénerstvu, výžive a tiež rád čítam literatúru všetkého druhu okrem poézie. Som hyperaktívny jedinec činností, ktoré by sa dali pokladať za hobby je veľmi veľa 🙂
      Ľudí v podstate ani nezaujíma aký máš koníček pokiaľ máš k nim správny prístup teda vystupovanie, komunikácia, reč tela alebo aj „vtiahnutie“ do svojej reality. Potom môžeš vo voľnom čase predávať drogy a hrávať WoW ak Ťa to napĺňa a spoločnosť to príliš nebude zaujímať ak si alfa 😉

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here