Žena ťa odmieta a nemá záujem? Prestaň sa toho báť! Prečo?

žena odmieta, odmietnutie od ženy, ženské nieAký máš pocit z toho, keď ťa žena odmieta?

Prídeš za ňou nahodený, navoňaný, so sexi úsmevom, vyvinieš maximálnu snahu, aby ste sa nezabudnuteľne zoznámil a… tá „potvora“ ťa odmietne. 🙂

Čo s tým, ako to zvládnuť ako chlap a prečo sa prestať báť odmietnutia od ženy – to všetko sa dozvieš v tomto článku:

 

Odmietla ťa? Čo s tým…

Už len tá predstava, že oslovia krásnu ženu a tá ich odmietne, spôsobuje u väčšiny mužov nevoľnosť, depresiu a hrôzostrašnú kombináciu nervozity, zmätku a smútku.

Predstava ženského NIE pri oslovovaní/zoznamovaní spúšťa u mnohých mužov silne emočne podloženú odozvu.

Keď som mal cca 18 – 19, tak mi zabralo častokrát niekoľko desiatok minút „mentálnej prípravy“ (plus zo dve – tri absolutky), kým som mal odhodlanie osloviť CUDZIU kočku v bare/podniku.

Vždy keď ten okamih prišiel, tak ma ovládol obrovský strach.

Srdce mi bilo ako zvon, dych sa zrýchlil, oči nezvládli udržať očný kontakt a celková myšlienka na odmietnutie zaplnila celú moju myseľ.

Ten hrozný tlak a nepohodlie bolo neznesiteľné.

 

Poznáš to, že?

Väčšina chlapov považuje tento stav za tak strašidelný, že sa rozhodnú danú kočku ani neosloviť, pretože je pohodlnejšie, príjemnejšie a bezpečnejšie to proste nechať tak.

Väčšina chlapov, ktorí sa vykašľú na oslovenie ženy, podľahnú mýtu: „Keď ma odmietne, tak to bude mať katastrofálny dopad a vplyv na môj život.“

Existuje obrovské pokušenie len tak „odísť preč“, pretože keď sa rozhodneš ju osloviť, spustíš u seba nervozitu a túžiš sa tej nervozity zbaviť.

Je veľmi príjemné takto vyvolanú nervozitu a strach zažehnať myšlienkami typu: „určite má frajera“… „nepáčim sa jej“… „určite nie som jej typ“… „nebudem jej mať, aj tak čo povedať“.

Keď si v takýchto chvíľach volíš pohodlie, tým, že ju neoslovíš, tak podvedome túžiš po okamžitom uspokojení vo forme odstránenia strachu, nepohodlia a rizika.

 

Vieš sa s tým stotožniť?

strach z odmietnutia, žena ťa odmieta, odietnutý chlap, zúfalý chlapTiež si pamätám, ako som si to hodiny a hodiny vyčítal v štýle: „Ty somár, aspoň si mohol za ňou prísť a spýtať sa jej. Kde predávajú také vypuklé tričká?“

Proste hocičo!

Mám v pamäti presne tie situácie, kedy som si dobrovoľne zvolil možnosť neosloviť ju, lebo strach bol silnejší.

Dokonca si pamätám čo mala oblečené, kde sedela, kde presne to bolo…

Je však obrovský rozdiel medzi skutočným odmietnutím a strachom z odmietnutia.

V živote som sa naučil (nielen pri vzťahoch so ženami), že je sakra rozdiel medzi SKUTOČNÝM odmietnutím (keď je dievča urazené, drzé, odmerané a odmietavé, keď ju oslovíš) a medzi STRACHOM z odmietnutia (ako sa ty cítiš, keď si vykreslíš odmietnutie ženy).

 

Domnelé odmietnutie (v mysli)

Zistil som, že pre mňa osobne je strach z odmietnutia OMNOHO OMNOHO bolestivejší a strašidelnejší ako to skutočné odmietnutie v reáli.

Posledné 4 roky, čo sa venujem intenzívnejšie vzťahom medzi mužmi a ženami, som si Xkrát potvrdil, že každý muž má takú zvrátenú schopnosť vykresliť dané odmietnutie vo svojej mysli ako tú najhoršiu, najstrašidelnejšiu, najsmutnejšiu a najponižujúcejšiu udalosť  v jeho živote.

Keď sa chceš stať omnoho lepší so ženami, potrebuješ si toto uvedomiť.

myseľ myšlienk, žena odmieta, odmietnutý chlap

Potrebuješ si uvedomovať, ako s tebou niekedy vyj**áva tvoja myseľ.

Všetku tú energiu, ktorú tvoja myseľ „investuje“ do vykresľovania negatívnych scenárov, radšej vedome „investuj“ do pozitívneho scenára, napr. aké krásne bude zoznámenie s tou krásnou ženou.

AKO krásne sa bude smiať na tvojich fóroch. AKO krásne bude voňať.

AKO krásne ti s ňou bude, keď ju zavoláš von. AKO krásne sa bude k tebe túliť, keď ju zbalíš.

AKO krásne sa bude na teba pozerať tesne pred orgazmom s tebou.

 

Skutočné odmietnutie

Neprestáva ma fascinovať, ako si chlapi dokážu tak negatívne asociovať „odmietnutie“ od ženy s niečím katastrofálnym.

odmietnutie ženy Obrovským paradoxom totiž je, že ak žena vie, že chce chlapa odmietnuť, tak je často v danej situácii slušná.

Ženám lichotí, keď o ňu prejavíš záujem (za predpokladu, že nie si 150 cm vysoký štrbavý Quasimodo s dvoma nosmi).

Keď si muž, ktorý sa stará o svoj zovňajšok, cvičí, vhodne sa oblieka, tak 90 % žien polichotí tvoj záujem a oslovenie.

Keď aj vie, že ťa odmietne, tak z toho nerobí nepríjemnú udalosť.

Tak prečo z toho ku**a robíš katastrofu TY?? Ty sám… vo svojej mysli.

Keď ťa žena odmieta a nemá záujem, tak buď ti zbabelo zaklame: „Sorry, mám frajera.“ alebo „Ďakujem, ale nie.“

Alebo proste odíde.

 

Zažil som tie najhoršie typy odmietnutí

Odmietnutia od ženy_žena nie je spokojná_pije víno (312 x 208)Zo všetkých tých stoviek oslovení, ktoré som za život zažil, sa mi ani raz nestalo, že by žena na mňa skríkla: „Ic do prdele, ty lúzer… si špatný jak noc a pri predstave na rande s tebou sa mi chce grcať.“

Tie najhoršie typy odmietnutí, ktoré som zažil (a na 99, 999 % zažiješ podobné aj ty – teda len, ak to myslíš v zlepšovaní sa vážne), boli takéto:

  • robila si srandu, koľkým ženám som tú vetu už povedal v ten večer
  • doberala si ma, aký som vysoký a že by nám to neklapalo
  • premerala si ma, rozosmiala, urobila kyslý ksicht a odišla

Jasné, že nič príjemné…

Ego dostalo šupu, no bolo to 1000-krát príjemnejšie ako obraz, ktorý som si vytvoril v mysli. Zvládol som situáciu, keď ma žena odmietla.

 

Predstavuj si a vizualizuj si…

Preto urob sebe a ženám vo svojom okolí jednu obrovskú láskavosť:

Vizualizuj si v súvislosti so zoznamovaním sa so ženami len príjemné scenáre a situácie.

Predstavuj si, ako veci dobre dopadnú, a teš sa na okamih, kedy ženu oslovíš.

Časom uvidíš, že sa budeš postupne menej a menej báť ženského odmietnutia, tvoje sebavedomie bude raketovo rásť a s ním aj tvoje úspechy so ženami.

Budeš každým dňom atraktívnejším mužom, ktorý ide do akcie napriek strachu, nervozite a nepohodliu.

OK, na dnes ti podľa mňa bohato stačilo na tému: „čo robiť, keď ťa žena odmieta“

V ďalšom článku ti podrobne popíšem, ako sa vyrovnáš so situáciou, keď ťa žena odmieta a ako žena hneď zistí, že si neveríš a niečo hráš.

[MT_zoznamenie]

Nie si autorom na blogu chlap20.sk, ale chceš aj ty niečo k téme hodnoty, príťažlivosti, vzťahov povedať a myslíš si, že by sme mali tvoj článok uverejniť? Napíš mi na michal@chlap20.sk

4 KOMENTÁRE

  1. 🙂 Silvio, perfektne som sa videl v clanku. Ten strach vo mne bol kolko krat vo mne vatsi, ako to dopadlo. Uplne s tebou suhlasim, je to v nas. Ten strach treba pustit, nechat odplavat. Robim teraz presne co pises, programujem pozitivne veci, ako dobre to dopadne, ze ju pobozkam,pohladim prsia. Vyhravam

    • ahoj, Vlado. Ďakujem za tvoj komentár. super, že sa programuješ na pozitívne veci. niekedy si s nami náš strach robí čo chce… teda robil 😉 prajem ti veľa úspechov (nielen) so ženami…

  2. Stručne: Zabi svoje ego a konaj 🙂 Ešte pred pár rokmi som sedel v jednej kaviarni a namiesto toho, aby som hľadel do zeme som sa dal do rečí so servírkou. Z kaviarne som odišiel s kontaktom. Síce som ju nezbalil (ani nechcel), no aspoň som sa prekonal.

    • ahoj, Jurošík. dík za tvoj komentár… skvelé, že si sa vtedy prekonal. teraz si na tom ako ? si zadaný alebo single ? aká je tvoja najväčšia výzva so ženami ? možno ti ja alebo niekto z chalanov poradím a pomôže ti to… 🙂

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here