Ukážka kapitoly z knihy Príťažlivosť: Zlý CHLAPEC

0

Systém hodnoty - Ukážka kompletnej kapitoly z knihy Príťažlivosť

Predtým, ako sa rozhodneš pre celú knihu Príťažlivosť, som ti pripravil malú ochutnávku.

Táto kapitola predstavuje dôležitú časť skladačky, ktorú potrebuješ na to, aby si pochopil, ako funguje príťažlivosť.

Teším sa, keď si časť kapitoly prečítaš 🙂

 

ZLÝ CHLAPEC – Príťažlivosť 

Potom, ako sme si istú dobu písali, sme sa s Martinou dohodli na stretnutí. Už pri písaní mala zo mňa pocit, že sa so mnou môže stretnúť, pretože nebudem na ňu nič skúšať. Klasika.

Navyše, bola len pár týždňov po nevydarenom vzťahu a teraz si vraj nikoho nehľadá. Bývala na tom istom sídlisku, iba niekoľko ulíc odo mňa. Vždy som po ňu prišiel pešo a chodili sme sa prechádzať.

Rozprávala mi o svojom živote, o škole a o chalanoch. Boli to príjemné kamarátske debaty, ktorých som predtým viedol už mnoho.

Prešlo prvé stretnutie, druhé… a ja som po každom z nich rozmýšľal: „Ako ju mám pobozkať? Mám sa jej uprostred rozhovoru spýtať, či by jej to nevadilo? Alebo sa mám pred ňu postaviť a z ničoho nič prilepiť moje pery na tie jej? Nabudúce to už musím rozhodne spraviť!”

Prišlo ďalšie stretnutie a opäť sme sa boli prejsť. Pomaly nám už dochádzali témy, ale vždy som sa vedel nejako vynájsť a nechal som ju, nech rozpráva o sebe.

Plán bol z ničoho nič ju pobozkať, nech zistím, na čom som a či z toho niečo bude. Ona rozprávala, no ja som ju nepočúval. V hlave mi vírilo len to, ako to spravím.

Musela už ísť domov a rozlúčili sme sa. „Zbabelec! Opäť si to nedal!” v duchu som si po ceste dolu kopcom domov opakoval.

Prestali sme sa stretávať a viac sme sa nevideli. Písal sa rok 2008.

 

Presuňme sa o pár rokov DOPREDU

„To sa ma ani nespýtaš na meno?” napísala mi Simona do chatu, keď som sa s ňou lúčil v deň, čo som jej prvýkrát napísal. Popravde, ani ma to v tom momente nezaujímalo, pretože som bol v kontakte s desiatkami ďalších a vedel som, že o nej nepotrebujem vedieť všetky osobné informácie k tomu, aby som ju priťahoval.

Počas našich rozhovorov som bol drzý, podpichoval som ju a nič som si nerobil z toho, keď sa mi “vyhrážala”, že si s takým drzáňom nebude písať. Jasné. Písala si.

Postupne naše konverzácie prešli do sexuálnych a opisovala mi, ako to má rada a ja som len prikladal polienka do ohníka. Očividne mala o mňa záujem aj “tak inak”.

„Sadneme si vzadu do kina a budem ti prechádzať rukou po kolene až k tvojmu rozkroku a budem ťa dráždiť,” opisovala Simona svoje predstavy z kina.

Ale ja si tam fakt chcem ísť pozrieť film. Rob si, čo chceš,” schladil som ju mojou nedostupnosťou. Nedal som sa. Nebol som pri nej tým prvoplánovým chlapom, u ktorého by dostala hneď to, čo chcela a to ju na mne vzrušovalo ešte viac.

 

DOTÝKAJ sa jej od prvého momentu

Prišlo naše prvé stretnutie a dohodli sme sa, že si pôjdeme pozrieť film do kina. Obrazy toho, čo sa tam bude diať, už boli zasadené a vedel som, čo si môžem dovoliť.

Prišiel som po ňu, nasadla mi do auta. Sexi dlhovlasá blondínka v čižmách na vysokom opätku a v obtiahnutých rifliach, v ktorých sa vynímal jej malý pevný zadok. Dopĺňala to celé blúzkou s decentným výstrihom, aby ma až príliš neprovokovala.

„Veľmi dobre voniaš,” poznamenala, keď sa odo mňa odťahovala po úvodnom letmom bozku. „Ďakujem, som rád, že sa ti páči,” sebavedome som jej poďakoval a usmial som sa.

Už od samého začiatku som sa jej začal dotýkať. Najprv som jej chytil ruku, pobozkal jej ju, a potom ju v rámci bežného rozhovoru zahŕňal (ne)pravidelnými letmými dotykmi na jej stehne.

Občas som ju po ňom aj hravo capol, keď povedala niečo, za čo som ju mohol podpichnúť. Teraz nemám na mysli premyslené úchylné dotýkanie sa. Žiadne zmeny v správaní, keď sa jej ideš dotknúť či zmena tónu tvojho hlasu, alebo rovno celej konverzácie. Nič z toho. Iba nevinné prirodzené dotýkanie sa.

Ukázal som jej, že som spoločenský a dotyky sú pre mňa prirodzená vec. Nerobil som z toho žiadnu vedu.

 

Keď sa oddeľuje zrno od pliev

Aj takto sa dá slušne programovať podvedomie a sexuálna túžba, keď príde na lámanie chleba, ktorým je bozk. Príde jej to už úplne prirodzené, keď k bozku nakoniec dôjde a nebude mať vôbec žiadne zábrany. To preto, že všetko k tomu od prvej správy smerovalo a bozk je len prirodzeným vyvrcholením.

Predstav si, aké to musí byť pre ženu divné, keď sa k nej celú dobu chováš ako kamarát. Si zdvorilý, ani sa jej nedotkneš a potom, na sedemnástom rande, sa k nej nakloníš a očakávaš, že sa na teba vrhne ako vyhladovaná tigrica, ktorá týždeň nevidela potravu.

Nič také sa však nedeje, ona sa odtiahne a ty počuješ: „Prepáč, ja nemôžem. Nepokazme si naše krásne kamarátstvo,“ a ty absolútne netušíš, kde si spravil chybu.

Cestou do kina mi však nezabudla párkrát pripomenúť: „Ale ideme len ako kamaráti a budeme slušní, dobre?!”

„Pravdaže, ako inak? Nestraš ma!” povedal som jej vystrašeným hlasom. Zahral som to geniálne. Jedným uchom dnu, druhým von.

Jej správy a to, o čom sme sa celú dobu bavili, však hovorili o niečom úplne inom. Iba si chcela držať formu. Chcela sa uistiť, že sa na ňu nenamotám a nebudem si od toho nič sľubovať. Nechcela predsa pôsobiť ako “ľahká” žena, ktorá s chlapmi niečo rieši hneď na prvom rande. To sa predsa nerobí.

Chceš viac? Chceš vedieť, ako sa to skončí? 🙂

Klikni na tento odkaz a získaj celú knihu Príťažlivosť »

 

NESPRAVODLIVÉ výhody nestačia

Väčšina chlapov, keď vidí krásnu ženu, sa vzdáva hneď na začiatku. Myslia si, že pokiaľ nemajú prachy, drahé autá, dokonalý vzhľad či úžasnú prácu, tak jednoducho nemajú u atraktívnejších žien šancu.

Z časti majú určite pravdu. Ale za tie roky, čo som sa stretával s krásnymi ženami, modelkami či hosteskami, som zistil, že im na tom takmer vôbec nezáleží!

Čo je pre teba FANTASTICKÁ správa, pretože pokiaľ by si tie veci mal, tak by si práve nečítal tieto riadky, však? To bol chyták.

Odhliadnuc od toho, že množstvo chlapov, ktorých poznám a majú tieto, nazvime to, nespravodlivé výhody, tak to buď so ženami absolútne nevedia alebo si nemôžu byť istí tým, či ich ženy chcú kvôli ich osobnosti, alebo kvôli niečomu inému.

Raz mi napísal jeden takýto chlap: „Mám aj krásnu Audi Q7, aj polovyšportované opálené telo, aj peniaze a určitý životný štandard, ale aj tak nie som obklopený ženami do tej miery, ako by som chcel. Mám problém s nimi komunikovať, neviem, čo sa ich pýtať a myslím si, že nie som pre ne zaujímavý…”

Chápeš to? A to nehovorím ja, to hovorí on. Chcel by si mať jeho problémy? Väčšina chlapov sa naháňa za tým, čo má on. A myslia si, že to VYRIEŠI ich problémy so ženami. Nie, nevyrieši… Problém je niekde úplne inde.

Tá dobrá správa je, že ženy nepriťahuje primárne tvoje auto, tvoje svaly či tvoj bankový účet. Pre ňu sú to iba vonkajšie prejavy toho, že si pravdepodobne SCHOPNÝ chlap a budeš sa o ňu vedieť aj POSTARAŤ.

Mať tieto nespravodlivé výhody je fajn, no dnes to už nestačí.

Tak ako je množstvo žien krásnych a sexi, tak aj čím ďalej, tým viac chlapov je úspešných a majú peniaze. Musí teda existovať niečo ďalšie, čo rozhoduje.

PREČO ťa tak krásne ženy nechcú? Odpoveď nájdeš v mojej knihe Príťažlivosť.

Michal Kopecký je zakladateľom hnutia CHLAP 2.0 a jeho cieľom je pomôcť mužom a ženám nájsť, získať a udržať si svojho vysnívaného partnera, s ktorým budú šťastní vo vzťahu. Napísal knihu Aj ja som CHLAP 2.0, ktorú môžeš získať napr. na Martinuse tu »

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here