25 pravidiel od žien – vracajú úder!

10

Po tom, ako zožal úspech článok 22 pravidiel od mužov a v komentároch sa viedli búrlivé debaty medzi mužmi a ženami, prichádzajú so svojou reakciou na naše mužské pravidlá aj ženy.

Tu je spätný úder od nich!

 

1. Naučte sa cikať, aj keď je záchodový poklop dole. Ste predsa veľkí a v nohaviciach neskrývate dvojmetrové kobry, ktoré by sa nedali ovládať.

2. Niekedy na vás nemyslíme. Len chceme vyzerať ako milujúce priateľky. 

3. Nedeľa – kávičky, telka, konečne oddych.

4. Nikdy si nedávajte melír – znak prežívania krízy stredného veku. Ak si myslíte, že to vyzerá dobre a trendy, ste na omyle. 

5. Nakupovanie bude vždy pre nás relax a šport. Buď sa s tým naučíte žiť alebo nás necháte ísť radšej samé. Len sa potom nesťažujte, koľko sme dokázali minúť.

6. Plač je náš posledný pokus, ako vám ukázať, že sme smutné, sklamané, nahnevané, nešťastné. 

7. Žiadame v narážkach aj priamo. Efekt žiadny.

8. Ak si myslíte, že my domáce práce vykonávame s radosťou, ste na omyle. Len sme dobré herečky a nechceme žiť v chlieve. A pravdupovediac vás rady do nich zapájame práve pre váš výraz pri ich vykonávaní. 

9. Žijeme v dobe, kedy existujú smartfóny, diáre, kalendáriky, kde by ste si mohli zaznamenať včas a dostatočne zrozumiteľne zapísať dôležitý dátum a udalosť. Ste predsa veľkí chlapci, ktorí vedia čítať aj písať.

10. Sex nie je len o vás. Sex je obojstranne prospešná a zábavná činnosť do ktorej by ste mohli dať niekedy aj trochu fantázie. Ak vám ho dlhodobo odopierame bude to asi tým, že sme našli „niečo“ lepšie. 

11. Žiadame vás o radu pri výbere oblečenia, aby sme sa vyhli neskorším výčitkám, ako: „Tú sukňu máš veľmi krátku!“ a „čo si si to prepána obliekla!“. Stačí, aby ste sa naučili jednoduchú vetu: „Vo všetkom vyzeráš úžasne,“ a potom sa nestarali.

12. Na väčšinu otázok vám odpoveď ANO alebo NIE nestačí. 

13. Každá z nás ma právo mať x párov topánok a kabeliek pohodených na chodbe.

14. S problémami, ktoré naozaj potrebujeme riešiť, sa obraciame väčšinou na niekoho iného, aby sme vás zbytočne nezaťažovali. S kamarátkami riešime väčšinou vás, aby sme si to mohli dobre porovnať. 

15. Ak si myslíte, že máte malý penis, tak ho pravdepodobne máte. Nepýtajte sa na to.

16. Flirtovať s niekým je naša potreba. Hladká nám to sebavedomie, ktoré sa nám pri vás znížilo. 

17. Keď vás o niečo priamo požiadame, musíme to spraviť aj tak samé, lebo to neviete spraviť poriadne.

18. Nepretvarujte sa, nehrajte sa na cukríkov pri prvých dvoch mesiacoch randenia. Budeme to od vás chcieť a očakávať aj pri dlhodobom vzťahu. 

19. Je smiešne, že neviete akú farbu má ovocie alebo potravina, ktorú jete alebo ste ju aspoň raz v živote videli.

20. Netreba vedieť čítať myšlienky, stačí počúvať a nedomýšľať si.

21. Vždy na otázku „čo sa stalo“ budeme odpovedať najprv „nič“. A vždy budeme dúfať, že vám po toľkých razoch, čo ste sa to už pýtali dôjde, že sa asi niečo stalo.

22. Skúste rozšíriť svoje vedomosti a témy záujmu aj o niečo iné ako sú len autá, zbrane, počítače, práca. Prospeje to vášmu všeobecnému rozhľadu. 

23.  Väčšina žien predpokladá, že jej miláčik vie čítať, a preto ho žiada o podanie hydratačného séra alebo peelingu, keďže je to na obale väčšinou napísané.

24. Kabelka a nové handry sú pre nás tak vzrušujúce ako pre vás pivo alebo nové auto.

25. Keď vás nechávame spať na gauči, je to väčšinou preto, že si chceme oddýchnuť od vášho chrápania a funenia.

[chlap_webinar]

Michal Kopecký je zakladateľom hnutia CHLAP 2.0 a jeho cieľom je pomôcť mužom a ženám nájsť, získať a udržať si svojho vysnívaného partnera, s ktorým budú šťastní vo vzťahu. Napísal knihu Aj ja som CHLAP 2.0, ktorú môžeš získať napr. na Martinuse tu »

10 KOMENTÁRE

  1. Je fascinujuce (a mozno ani nie 😉 pozorovat ze musel zniknut clanok v style „… strikes back“. Nech aj susedova koza zdochne! Nuz treba sa iba stym zmierit 😉 a tolerovat to.

  2. Toto mohla napísať iba nejaká zakomplexovaná fúria,ktorá doma bije svojho muža papučou po hlave…hehe…asi ju pekne vytočili naše odkazy,ktoré boli smerované ženám…chill out biatch

  3. 21. Vždy na otázku „čo sa stalo“ budeme odpovedať najprv „nič“. A vždy budeme dúfať, že vám po toľkých razoch, čo ste sa to už pýtali dôjde, že sa asi niečo stalo. -> typicka zenska bolestiva logika… Na otazku „CO?“ je pre nu priatelna odpoved „NIECO“. Vobec jej nechyba konkretna odpoved v style (flirtoval si s nou predomnou, nenakupil si co som povedala, nezlozil so dosku) a podobne konkretne pi*coviny…

  4. 16. Flirtovať s niekým je naša potreba. Hladká nám to sebavedomie, ktoré sa nám pri vás znížilo. -> rovno sa k nemu potom prestahuj a ani sa nevracaj nech ti kludne hladka ego alebo celulitidove boky

    • Myslim si ze podviezt zenu ktora vam perie tie odporne zasrane slipy a ponozky, ktora sa na vas s laskou kazdy den pozrie ked dojdete z prace je daleko horsie nez nevinny flirt 😉 ale faaaajn :D.Dalej ked porodis decko uvidime tvoje krasne „vypracovane brucho a boky, a ine rizikove partie! Prave kvoli takymto somarom sa pisu hentie clanky! Ak sa ti nelubia zeny, ktore su naozaj zeny, tak sa stan ritopichom alebo si najdi modelku, ktora kvoli takymto hovadam jak ty drzi hladovku 😀 zeny netreba chapat ale lubit 🙂

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here