4 zakázané otázky: Výzva! Vydržíš sa ich nepýtať najbližší mesiac?

0

clanok10V poriadku, začal si používať moje rady. 

Otestuješ ich v praxi a ona ti prekvapivo odpíše. Ty však netušíš, o čom by si sa s ňou mal ďalej baviť. Proste nevieš, čo ďalej napísať.

Konverzácia tak po chvíli upadá… Kočka ti začne odpovedať sucho, jednoslovne. A ty si lámeš hlavu nad tým, kde robíš chybu.

Premýšľaš o tom, ako ju dokážeš zaujať práve ty, ako sa môžeš odlíšiť od všetkých ostatných chalanov, ktorí jej každodenne vypisujú.

Čo keby som ti prezradil, že chyba, ktorú s najväčšou pravdepodobnosťou robíš, je tak banálna, že si až začneš vytrhávať vlasy?

A že odstránenie jedného malého detailu ti pomôže udržať konverzáciu s ňou dlhšie, ako je len prehodenie 3 viet…

Pomôžem ti preklenúť ten moment, keď jej už napíšeš a budeš mať istotu v tom, ako pokračovať, aby sa o teba zaujímala a mala záujem sa následne s tebou aj stretnúť:

 

Chyba v úplnom začiatku rozhovoru

Dajme tomu, že si si s ňou písal deň dozadu a všetko bolo v poriadku. Rozlúčili ste sa a ty jej máš záujem napísať aj na druhý deň. Napíšeš jej len: „Ahoj“? V poriadku, ale čo potom? Čo sa jej opýtaš ďalej?

A my obaja vieme, čo to bude, všakže?

Je takmer isté, že po 4 zakázaných otázkach, ktoré sa ti už prirodzene derú na jazyk, nastane ticho…

 

4 zakázané otázky

Ako si vytvoriť neodolateľný profil tak, aby ženy na internete zaujalKeď začínaš konverzáciu, tak sa jej to pýtaš v podstate už automaticky. Si predsa slušne vychovaný…

Opýtaš sa jej, že ako sa má, čo dnes robila, aký mala deň, čo nové a podobne…

“Na tom ale predsa nie je nič zlé, Michal!“

Máš pravdu, nie je.

Sám si však musíš zodpovedať otázku, či chceš byť len ten slušný (ako desiatka ďalších chlapov, ktorí sa jej v rovnaký deň spýtali presne to isté) alebo budeš kreatívny, originálny a dokážeš medzi nimi vyniknúť.

Teraz nehovorím, že sa už o ne nikdy v živote nemáš zaujímať. No divil by si sa, ako takáto somarina dokáže zabiť akúkoľvek sľubnú konverzáciu.

Denne sa ich to pýta mnoho chalanov a im sa už pochopiteľne nechce na to odpovedať stále dookola.

A potom len dostávaš odpovede typu: „fajn; v pohode; celkom sa dá“ a podobné odpovede, ktoré jednoducho nikam nevedú.

 

Výzva na ďalší mesiac

Čo sa s tým dá urobiť? písanie správ ženám

Daj si jeden malý cieľ a aplikuj ho už dnes, keď sa potom, čo si prečítaš tento článok, pôjdeš baviť so ženami.

Prestaň používať otázky:

“Ako sa máš?” 

“Aký si mala deň?” 

“Čo si dnes robila?” 

“Čo máš nové?”

Vyskúšaj to!

Ak to dokážeš, urob to rovnako aj ďalší deň. A potom aj ten ďalší…

Až kým neprejde 30 dní.

Nie, v tomto článku ti ešte neprezradím, čo jej máš namiesto toho napísať. Mojim cieľom je naučiť ťa rozmýšľať. Nemôžem predsa robiť všetko za teba!

Jednoducho vyhoď tieto slová zo svojho slovníka. Čím skôr, tým lepšie. Bránia ti totiž konverzovať naozaj zaujímavo, teda tak, aby sa ženy bavili.

 

Keď som toto pravidlo pred 6 rokmi pochopil…

… v momente začali moje konverzácie prekvitať.

Vždy sa snažím vcítiť sa do ženy a pozrieť sa na vec jej očami.

Keď som si uvedomil, že sa ich na tieto veci pýta naozaj každý druhý chalan, tak aj mňa by na ich mieste prešla chuť rozprávať sa ďalej, a tiež by som chalanov odbíjal jedno či dvojslovnými odpoveďami.

Bolo pre mňa ťažké dávať si pozor vždy, keď som chcel niektorú zo zakázaných otázok použiť.

No hneď, ako som si “kusol do jazyka“, keď som to chcel napísať niektorej žene, tak čuduj sa svete, začali mi prichádzať na um nové kreatívne nápady, čo iné by som sa jej mohol opýtať.

 

Vyskúšaj to a uvidíš, čo to spraví

online balenieČo sa stane, ak sa nebudeš môcť žien 30 dní pýtať tieto otázky? (A dúfam, že nakoniec z toho budú mesiace či roky.)

Tvoja originálna časť zrazu začne pracovať na plné obrátky.

Začneš sa pýtať sám seba: “Ok, čo jej mám teda napísať, aby som sa vyhol nudným a otrepaným veciam, na ktoré už dnes musela odpovedať minimálne desaťkrát?“

A odpovede ti začnú prichádzať samé…

Ideš so mnou do toho? Ak áno, tak budem rád, ak mi pomôžeš dostať túto výzvu do sveta a budeš ju zdieľať aspoň s 3 ďalšími kamarátmi.

[MT_prva_sprava1]

Michal Kopecký je zakladateľom hnutia CHLAP 2.0 a jeho cieľom je pomôcť mužom a ženám nájsť, získať a udržať si svojho vysnívaného partnera, s ktorým budú šťastní vo vzťahu. Napísal knihu Aj ja som CHLAP 2.0, ktorú môžeš získať napr. na Martinuse tu »

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here