Tak toto sa vymklo z rúk… 4 roky chlap20.sk

14

Zmena je na dosah... 4 roky chlap20.skTo už sú fakt 4 roky?

Kto by to bol povedal, že sa dostaneme až sem.

Keď som 6.1.2012 zakladal tento blog s 1 ebookom a 5 článkami, tak som bol vôbec rád, že konečne vznikol.

No čoskoro sa mi to malo vymknúť z rúk a narásť do obrovských rozmerov…

Pred tým, ako budeš pokračovať, ti odporúčam pozrieť si aj aj predchádzajúce výročné články:

V tomto výročnom článku ti chcem prezradiť, kam sme sa spolu za posledný rok posunuli, čo máme za sebou, čo vyšlo a čo (ako vždy) nevyšlo a čo môžeš očakávať ďalej (a aspoň si to aj ja budem pamätať o 10 rokov, aká bola história blogu :P)

Chceš teda najprv tú „zlú“ alebo tú dobrú správu?

 

Čo sa mi NEpodarilo minulý rok

Nie všetko sa vždy podarí. A nie všetky očakávania a predpoklady výjdu.

A tak to bolo aj minulý rok. Predsavzal som si, že konečne prerobím blog. Vynovím ho, zmením štruktúru, prispôsobím obsah a celé to redizajnujem (keďže treba neustále napredovať).

No hádaj čo 🙂 To, na čo sa v tomto momente pozeráš, má už takmer 3 roky. Dizajn, menu, obľúbené články, 52 tipov na email Magnet na ženy… A s tým išla dolu aj návštevnosť a niektoré ďalšie čísla.

Je to pochopiteľné a je to len výsledok toho, koľko energie som za posledný rok blogu venoval.

Musím sa ti priznať, že som sa na to „vyprdol“. Chcel som, no neuskutočnil som. Taktiež úroveň a kvalita obsahu išli miestami dolu na úkor redakčného plánu (čo ma najviac mrzí).

Na druhej strane zas chápem, že nie vždy sa bude všetko čitateľom páčiť a každý má tú svoju predstavu o tom, ako by to malo fungovať (skúsime sa vymeniť?:P).

Chcel som tiež spustiť kurz Vodičák na vzťah (kde by som konečne pomáhal chlapom aj s ich novými vzťahmi, keďže sa im už podarilo ženy na základe mojich rád získať).

No ani to sa nestalo. Ale to z toho dôvodu, že ešte aj ja sám potrebujem v tejto oblasti trochu dozrieť (predsa, vzťah mám „len“ niečo vyše 3,5 roka) a do popredia sa dostali iné projekty.

 

Ale pár vecí predsa len vyšlo… 🙂

A vyšlo toho viac, ako som očakával a ako som si naplánoval. Človek mieni, život mení.

Blog síce stagnoval, no zameriaval som sa viac na biznis stránku na pozadí blogu. Ak si na to ešte neprišiel, tak tento blog ma živí a preto potrebujem tvoriť aj platený obsah, aby mohol vznikať obsah zdarma, ktorý tu čítaš. Všetko niečo stojí. Aj chod blogu a veci okolo neho.

Vytvoril som na Facebooku skupinu Chceme byť lepšími chlapmi, v ktorej sa spoločne s chlapmi posúvame ďalej a akékoľvek otázky, ktoré majú, im pomáhajú vyriešiť chalani z komunity. Ak v nej ešte nie si, určite ti odporúčam sa do nej pridať (je to uzavretá skupina).

Posledný rok vzniklo rekordné množstvo nových kurzov a produktov:

  • Úplne som prekopal a zmenil prémiový kurz Kamarát Taky Rád 2, v ktorom pomáham chlapom s tým, aby neboli večnými kamarátmi žien a získali konečne tú, ktorú chcú (no ona nie a nie!)
  • K nemu pribudol jeho „mladší brat“ kurz Recept na pobláznenie
  • Konečne som dal dokopy a detailne som popísal moju najtajnejšiu zbraň Metódu sexuálnych obrazov, vďaka ktorej sa dokážeš dostať do hláv žien tak, že bozk či sex príde čo nevidiet (akonáhle ju použiješ správne)
  • Prekopal som aj ďalší z mojich prémiových kurzov a vznikol Majster Reči 2, z ktorého som maximálne nadšený (a aj chalani v ňom). V ňom som sa zameriaval najmä na prirodzené zoznamovanie sa, bavenie sa a stretávanie sa so ženami s ľahkosťou a bez stresu
  • Popri ňom vznikol aj kurz Tajomstvo Príťažlivosti, v ktorom sa detailne zameriavam primárne na príťažlivosť chlapa podľa môjho Princípu Príťažlivosti 80/20
  • Znovu som otvoril brány a sprístupnil môj najdrahší kurz – ročný program Magnet na ženy, ktorý je zameraný ČISTO na osobnosť chlapa a jeho kompletnú transformáciu na príťažlivého a spokojného muža (ktorí ženy priťahuje popri tom akosi „sám od seba“).
  • A finálne v hodine 12tej (doslova) vznikla najnovšia prémiová Online Hra 3, v ktorej chlapov navádzam práve na efektívne a rýchle zoznamovanie sa so ženami cez zoznamky či Facebook.

Do toho som sa s niektorými z vás videl aj naživo na 3 mojich seminároch k Magnetu na ženy LIVE




Či na Majster Reči 2 LIVE




Aspoň vieš, čo som robil celú tú dobu, keď som sa „nestaral“ o blog 🙂

Ani kurzy ani semináre si doteraz nemohol získať kedykoľvek a verejne. Neboli totiž voľne na predaj. Ale to sa už čoskoro zmení… čítaj ďalej.

Bolo mi veľkým potešením prijať aj pozvanie do Talkshow Petra Marcina v rámci špeciálneho valentínskeho vysielania (video z účinkovania nájdeš tu)…

Talkshow Petra Marcina - Neskoro večer

A na jeseň som dostal pozvánku do markizáckeho Telerána (článok a videá nájdeš tu)…

Teleráno - Michal Kopecký

Som nadšený, keď niekto dokáže oceniť môj prínos a prácu a zaujíma ho, čo za tým celým stojí. Je pre mňa obrovskou cťou, že mi prejavili svoju dôveru a chceli ma dostať medzi ďalších ľudí.

Týmto ďakujem aj EMMA, StartItUp, Plus JEDEN DEŇ a ďalším, ktorí so mnou spravili minulý rok rozhovor do svojich médií.

 

Pomáha to vôbec niekomu?

Mnohí sa ma pýtajú (čo je už akási štandardná otázka), že či moje rady aj niekomu pomáhajú.

No, čuduj sa svete, áno, pomáhajú. A sú ich stovky! (o ktorých viem a priznali sa mi s tým)

Jedným z nich je napríklad aj Janči, ktorý si prešiel niektorými mojimi kurzami a našiel si tú svoju:




Dušky sa z „bútľavej vŕby“ a šikanovaného nesebavedomého chalana stal pravým Magnetom na ženy:




Jan sa naučil komunikovať so ženami a mimo to sa zlepšil jeho celkový život:




A takýchto príbehov mám pripravených pre teba množstov. Popravde už čoskoro budem týždeň čo týždeň zverejňovať vždy 1 deň v týždni príbeh úspechu niektorého z chalanov, ktorí aplikovali moje rady, využili ich u seba dosiahli s nimi (častokrát neuveriteľné) výsledky.

A im chcem dávať priestor, aby ťa inšpirovali, že sa to DÁ!

Novinka, ktorú prinesiem v rámci nového blogu bude aj SIEŇ SLÁVY, v ktorej budem zdieľať všetky úspechy chlapov, ktoré sa kedy ku mne dostali 🙂 Áno, bude to tam už teraz plné.

 

Tento blog však nie je len o mne

V skutočností tí, ktorí to tento rok ťahali a prinášali veľkú hodnotu pre čitaťelov, boli aj ostatní autori, ktorí tu uverejňovali týždeň čo týždeň svoje články.

Týmto im chcem poďakovať, že vydávali zo seba to najlepšie a dlhé hodiny venovali tvorbe a príprave obsahu pre teba. A to len tak.

 

A už to dávno nie je len ONE-MAN-SHOW

K tomu, aby mohol biznis okolo blogu a kurzy rásť rýchlejšie, potreboval som sa doslova rozkrájať (keby si len tušil, čo všetko je potrebné spraviť okolo takého videa či prípravy kurzu ech).

Postupne do tímu pribúdali noví ľudia, ktorí mi obrovsky uľahčovali činnosti, ktoré som ja kedysi sám robil.

Dnes sa môžem sústrediť už na to podstatné a všetko ostatné zvládnu oni (za čo týmto ľuďom patrí moja obrovská vďaka!):

Tím chlap20.sk

Ak si myslíš, že mi vieš s niečím okolo blogu pomôcť a vedel by si byť prínosom (a chceš patriť do môjho tímu, rásť a mať prístup ku mne a k môjmu know-how), pokojne mi napíš email na michal@chlap20.sk

 

chlap20.sk v číslach

Už minulé roky som prvýkrát poodhalil podstatné čísla okolo tohto webu.

Nemám dôvod ich skrývať a chcem, aby slúžili ako inšpirácia pre ostatných, že aj z jednoduchej myšlienky pomôcť druhým a odovzdať im kus seba môže vzniknúť niečo zmysluplné:

  • Na blogu sa momentálne nachádza 501 článkov, ktorým ste dali dokopy viac ako 80 000 lajkov
  • Priemerne blog navštívi a číta 35.000 ľudí mesačne
  • Viac ako 25.000 chlapov odoberá emailom rady a videá zdarma v Magnete na ženy, Online Hre 3, Kamarát Taky Rád 2 a Majstrovi Reči 2
  • Youtube kanál má momentálne 3.523 odberateľov a má 741.220 pozretí videí
  • Za 4 roky má blog chlap20.sk 1.499.450 jedinečných návštevníkov
  • Do mojich kurzov vstúpilo celkovo doteraz cez 1000 chlapov, ktorí za ne minulý rok zaplatili 90.123€

 

Čo plánujem na tento rok (podrž sa)

Stále platí, že neprestanem, kým nevybudujem kompletný Najväčší vzdelávací systém pre chlapov NA SVETE (áno, čítaš dobre)

Za posledný rok som vyrástol najmä podnikateľsky vďaka neustálemu vzdelávaniu, posúvaniu sa vpred a obklopovaniu sa tými správnymi ľuďmi.

Na tento rok je môj plán veľmi odvážny a ty sa môžeš tešiť (okrem iného) aj na:

  • Kompletne prerobený blog chlap20.sk s novým dizajnom (už konečne)
  • 4 veľké 2 dňové živé semináre vždy k jednému z hlavných kurzov (Magnet na ženy, Kamarát Taky Rád 2, Majster Reči 2, Online Hra 3)
  • V Košiciach, Banskej Bystrici, Bratislave, Brne a v Prahe budem organizovať pol dňový workshop (stretnutie) zdarma pre chlapov (dám vedieť, kedy a kde)
  • Možnosť kupovať si ebooky, kurzy či zúčastňovať sa seminárov kedykoľvek priamo na blogu (eshop)
  • Množstvo dostupnejších kurzov v podobe Ebookov
  • Úplne nové kurzy (na skompletizovanie vzdelávacieho systému) Sex Guru na jar a Vodičák na vzťah na jeseň.
  • Appku do mobilu, kde budeš mať pokope články z blogu, videá z youtube a Facebook stránku
  • Vo vývoji je aj Appka do mobilu, ktorá ti pomôže zoznamovať sa na rôznych miestach a dá ti okamžite niekoľko nápadov, čo môžeš povedať či spraviť (a o čom sa ďalej baviť)
  • A v máji výjde aj moja PRVÁ KNIHA (ktorá sa verím stane čoskoro aj bestsellerom)
  • plus niekoľko ďalších vecí, ktoré nebudem sľubovať, no verím, že sa mi podaria a nechám si ich zatiaľ ako prekvapenie…

To len aby si vedel, na čom všetkom sa okolo blogu pracuje 🙂 A videl si aj za oponu.

 

To najdôležitejšie na záver

Tento blog je o tebe a pre teba. Áno o tebe, ktorý si to prečítal až sem a vydržal si to so mnou.

Presne pre teba to robím. Aj keď občas sa ti to tu nemusí páčiť a nie vždy je to podľa tvojich predstáv.

Ja nie som dokonalý a ani tento projekt nie je (a nikdy nebude).

Ale sľubujem ti, že budem robiť všetko pre to, aby sa posúval stále dopredu a prinášal nové a lepšie veci, ktoré ti ešte viac pomôžu.

Ak ti tu niečo chýba, zlepšil by si alebo máš nejaké návrhy, napíš mi osobne email na michal@chlap20.sk. Zaujíma ma tvoj názor a nápady na zlepšenie.

Chcem, aby si sa tu cítil dobre, našiel si tu, čo hľadáš a dosahoval si výsledky, po akých túžiš.

Ani mňa nebavilo byť na tom istom mieste. Zožínať jeden neúspech za druhým. Jedného dňa si aj ty potrebuješ povedať “DOSŤ!” a začať na sebe makať.

Verím, že keď budú chlapi pracovať na sebe, svojom sebavedomí, príťažlivosti, hodnote, charizme a komunikácii, budú priťahovať ženy úplne prirodzene a nebudú ich musieť naháňať, baliť a skúšať na ne rôzne naučené triky.

Nie baliť ženy, makať na sebe! To je to podstatné. Rozvíjať sa, rásť, dávať svojmu životu zmysel a to, čo sa naučíš, o to sa podel s ostatnými.

Verím, že to dokážeš, že si sám zodpovedný za svoj život a za výsledky, ktoré dosahuješ. A že iba TY máš tú silu zmeniť to. Ja ti môžem len pomôcť objaviť to v tebe.

Aj najbližší rok budem na tejto ceste s tebou a budem ti pomáhať tak, ako len budem vedieť…

Si v tom aj ty so mnou?

Napíš mi dolu komentár, na čo sa ty najviac tešíš v tomto roku z toho, čo som ti predstavil (a čo by si možno ešte chcel pridať, čo som nespomenul).

[chlap_webinar]

Michal Kopecký je zakladateľom hnutia CHLAP 2.0 a jeho cieľom je pomôcť mužom a ženám nájsť, získať a udržať si svojho vysnívaného partnera, s ktorým budú šťastní vo vzťahu. Napísal knihu Aj ja som CHLAP 2.0, ktorú môžeš získať napr. na Martinuse tu »

14 KOMENTÁRE

  1. #3 Prípadová štúdia „Ľudia, ktorí si kúpia váš produkt“

    Okej, doteraz to boli videá či články. Ale platí to aj pri platených veciach? Predplatné, produkty, služby, kurzy…?

    Si píšte, že áno!

    Občas sa ma ľudia spýtajú, aké výsledky majú chlapi, ktorí vstúpili do mojich kurzov.

    Bolo by naivné si myslieť, že VŠETCI uspejú. Áno, každý má rovnakú šancu. Len keby neexistovala ľudská prirodzenosť a Gaussova krivka…

    A funguje dokonale aj napríklad v mojich kurzoch (čísla sú ilustračné):

    Produkt si kúpi 100 ľudí a z toho:

    – cca 80-85 ľudí (80-85% stred) ho „ako tak“ využívajú, niečo z toho aplikujú (no väčšinou nikdy nejdú do praxe), a ich život sa nijaký závratným spôsobom nezmení. Nemajú na to čas, riešia iné veci a niektorí sa do toho nikdy ani nepustia (áno, kúpia si niečo, no nevyužívajú to. Poznáte to aj vy?). Nijak ďalej to neriešia. Sú OK.

    – cca 10 ľudí (10% vpravo pozitívnych) to začnú využívať, prechádzajú tým systematicky, idú do praxe a prináša im to fantastické výsledky! Hovoria o tom, komentujú, zdieľajú, doporučujú, zanechávajú referencie a investujú aj do ďalších vašich produktov.

    – a 5-10 ľudí budú nespokojných (5-10% vľavo negatívnych). Budú sa sťažovať, že im to nefunguje, že to nevedia, neveria si, že… a 5 to budú reklamovať a požiadajú vás o vrátenie peňazí. Niektorí ani nie kvôli tomu, že by to nefungovalo, ale jednoducho potrebujú peniaze…

  2. Blahoželám Michal, vyšlo ti niečo, čomu si ani sám na začiatku možno neveril 🙂 Vedel by si ale poradiť, ako taký blog založiť? Hosting, dizajn a pod. ? Budem rád ak poradí hocikto(či už jeden s autorov alebo čitatelov)

    • Ahoj Met, ďakujem 🙂 Nie že neveril, ale nepredpokladal. Momentálne je najrozumnejším riešením (do čoho by som išiel dnes a do čoho som aj išiel s mojim osobným blogom) Webovač – http://webovac.sk

      Je to platforma, ktorú som spoluvyvíjal 🙂 A dali sme do nej štruktúru konvertujúcich stránok. Nepotrebuješ pri nej hosting a dizajny sú už integrované dnu. Ušetríš tak kopec peňazí na programátora či grafika a hosting. Alebo môžeš ísť cestou WordPressu napríklad 🙂 Ale tam rátaj s hostingom, kúpou šablón a pracným upravovaním 🙂

  3. Nazdar…

    Budeš sem dávať XY článkov o chlapcoch, ktorých si ty sám motivoval a zlepšili sa, gratulujem, zlepšuješ svoj marketing… 😉
    To ako keby PUA autori na svojich stránkach mali dávať neustále príbehy mužov, ktorích vyškolili a naučili kvalitne zvádzať ženy v teréne.
    Michal, keď sám seba nepovažuješ za PUA autora, tak hrozne by ma zaujímalo, že prečo si si potom zvolil nickname „CASANOVA“ ? Považuješ sa aj v skutočnom živote za Cassanovu či to je len žart?
    Ďalej píšeš, že rady, ktoré druhým dávaš, vychádzaš v prvom rade z vlastných skúseností. To znamená tých 100 či koľko stretnutí so ženami čo si mal cez POKEC?
    A čo tie tvoje pôvodne anglické, preložené, vykradnuté články na tvojej stránke? Na jednej nemenovanej PUA stránke veľa ľudí videlo porovnanie anglických a tvojich článkov, ty proste kopíruješ cudzie diela…
    Budem veľmi rád za tvoje odpovede, ale tiež je dosť možné, že tento príspevok zmažeš, lebo ti ničí reputáciu…

    • Zdravím ťa Donnie 🙂

      Opäť aj k tebe. Prečo by som tento príspevok mazal? Vôbec nič mi neničí. Sú to len vaše názory, na ktoré máte plné právo. Pokiaľ sú konštruktíve, pýtate sa k veci a neurážate, tak je to úplne v poriadku. Ja to beriem ako spätnú väzbu, keď nemáš všetky informácie, tak sa prirodzene zaujímaš.

      Podľa môjho názoru je úplne v poriadku, keď zdieľam príbehy chlapov, ktorým to vyšlo. Nevidím na tom vôbec nič zlé. Ak ty áno, pokojne to rob po svojom a inak.

      Určite ťa zaujíma, prečo som si na začiatku pri tvorbe blogu dal nickname „CASANOVA“. Bolo to prvé, čo mi na túto tému napadlo. Nič viac, nič menej. V skutočnosti som sa prvé mesiace ze túto prezývku (bez fotky) skrýval, pretože som mal strach, čo na to povedia moji známi a ostatní, keď sa dozvedia, že takéto niečo robím. Vtedy to bolo ešte tabu veľké a niečo kontroverzné. No časom som prišiel na to, že jediný, kto s tým mal problém, som bol ja 🙂 Tak som odstránil Casanova a dal si svoje meno a aj svoju reálnu foto. Toľko príbeh za tým.

      Pomer žien, s ktorými som bol vonku, bol cca 80% internet – študoval som mimo bydliska (Pokec, Badoo, Partner, Facebook… bez presného poradia) a zvyšok 20% bol zo všadiaľ možne (viď napr. http://chlap20.sk/blog/10-rychlych-napadov-na-zoznamenie-v-bezny-den)

      Áno, máš pravdu. Keď som začínal a „búchal som každý deň jeden článok hlava nehlava“, tak som sa inšpiroval hlavne zahraničnými webmi typu mens health a podobne (čiže nie priamo PUA weby). No cca posledné 3 roky nič také nerobím. Obsahu mám obrovské množstvo originálneho z mojej dielne (moje názory a skúsenosti a spätná detailná analýza toho, čo som robil a čo fungovalo a čo nefungovalo).

      A to, že milión ďalších chlapov hovorí v podstate to isté? Že treba zvyšovať svoju hodnotu a nebyť zo žien „posratí?“ Základ máme všetci rovnaký (preto tá podobnosť), no príbehy, príklady a uhol pohľadu už svoj. Preto ťa chcem poprosiť do budúcna Donnie, aby si sa na to pozrel aj takto a skúsil to pochopiť už. Nikoho nekopírujem a už vôbec nie články na blogu. Na to jednoducho nemám momentálne ani priestor ani chuť.

      Ešte raz ti ďakujem za komentár a za to, že si si dal tú námahu ma sledovať a že venuješ energiu práve k tomu, aby si „ničil moju reputáciu“. Ja som s tým úplne v pohode 🙂 Nemám čo skrývať totiž a vždy rád odpoviem na takýto a aj komentáre podobného typu (ktoré sa len obmieňajú, ale stále vyjadrujú frustráciu nado mnou a riešia mňa, nie seba).

  4. chlapi, uz po 4 rokoch pisania tychto rozpravok by stacilo. To co tu pisete su vase mokre sny ktorymi namotate 15 rocnych, ale ti vam za kurzy platit nebudu. A kazdy dospely jedinec s IQ 70 a viac velmi dobre vie, ze realita funguje trosku inak a tieto sracky mu nijako nepomozu. A uz sa chlapi prestante strapnovat a byt posrati zo zien.

  5. Gratulujem k vysledkom Michal. Marcel a Karol ak sa clovek s niecim nestotoznuje alebo sa mu nieco nepaci tak predpokladam ze sa ma na tolko rad ze si najde nieco co ho bude naplnat. Ak si kupite v obchode celozrny chleba a vobec Vam nebude chutit, predpokladam ze Vy si ho pojdete kupit aj na druhy den. Na Vasich komentarov sa mozu inteligentni ludia len zasmiat ?
    Chalani rada do zivota nestracajte cas niecim co Vas nenaplna! Ak Vas nazor na Michalov blog je negativny, tak preco ho navstevujete? Nemate nic lepsie na pracu? Alebo len tak zo zavisti dozvediet sa ako sa Michalovi dari? Nuz ludia ktori su za Michalovim chrbtom, su za tym chrbtom z nejakeho dovodu… Niekomu jeho praca pomaha, inym sa nepaci. Vec nazoru a osobneho vkusu. Prajem vela uspechov Michal!

  6. Gratulujem k biznisu. Mohol si tam dať aj reakcie chlapov, ktorí s tvojimi produktami neboli spokojní. Dosť sa hovorí o tvojich prémiových platených kurzoch hlavne v negatívnom.

    • To by si chcel veľa, šlo by to proti jeho marketingu. Nič v zlom Michal ale videl ťa niekto (nezávyslá osoba, NIE nejaký tvoj kamoš prípadne Andy a pod. ľudia, ktorí robia v online marketingu) naživo baliť nejakú babu? Ja myslím, že NIE. Pokiaľ ide o tvoj profil na Badoo, tak tam je vidieť jasne, že nemáš žiadne PRAKTICKÉ skúsenosti (celkové hodnotenie profilu, komunikácia na ňom atď. Áno dal som si námahu a urobil som si aj ja ženský profil a napísal ti ale veď to poznáš, sám si si vytváral, ženské profily a písal so sebou len aby si mal „vzorové“ konverzácie na OH. Tu je vidieť to, že máš len teóriu nakúpenu alebo požičanú zo zahraničných kníh/blogov. Prepodkladám, že tento komentár tu ani nebude zverejnený lebo hovorí pravdu taká aká v skutočnosti je a nie taká akú ponúka stránka akozbalit nám ľuďom.
      PS: Štatistiky máš ozaj presné, viac ako 25000 ľudí odoberá e-mail? Z toho každá databáza má samostatné maily (teda, svoj jeden mail mám na 3-4 tvojích stránkach tak to asi počítaš za 3-4 maily), mám takéto maily asi 3-4 u teba registrované na každej stránke (vďaka za spamovanie). Len aby som nezabudol, počitať mail, ktorý tam napr ja (a nielen ja) zadávam vo forme abeceda@gmail.com (vymyslený mail, ktorý nik nemá) len aby mi spustilo stranku je trocha divné nemyslíš?
      PS2: Vďaka za zmazanie komentáru 🙂

      • K tomu „baleniu na ulici“ som sa už vyjadril minulý rok v predchádzajúcom výročnom článku Karol. Pokojne si to pozri tam.

        Na Badoo som profil neaktualizoval 2 roky a bol som tam chvíľu pred Online Hrou 3 (v rámci aktuálnych info).

        Ešte raz pripomínam, že nemám čas ani chuť niečo študovať zo zahraničných blogov. Mám dosť čo robiť, aby som dal dokopy to, čo viem a čo som robil. Už je to naozaj obohraná platňa s tým „kopírovaním“. Mal by si prstom ukazovať skôr na tých, čo kopírujú mňa a kričia „chyťte zlodeja“ (ak si niečo také u mňa zachytil, pokojne mi podobnosť či zhodnosť ukáž – inak je to opäť len tvoj dojem a názor).

        P.S. 25000 UNIKÁTNYCH emailov. Tie, ktoré sa opakujú a sú zadané na viacerých stránkach ráta ako 1. O to sa teda nemusíš báť. A každý jeden deň sa čistí databáza od tých vašich vymyslených emailov, pretože to len robí bordel. Čiže takéto emaily sú denne odstraňované.

        PS2: Nie som z tých, čo by mazali komentáre 🙂 To sa neboj

        Očividne sú to len tvoje dojmy a názory a niečo, čo si po svojom interpretuješ Karol 🙂 Ja to chápem a je to v poriadku. Kedykoľvek som pripravený odpovedať na tvoje otázky, keď ti bude niečo nejasné. Som rád za tvoju spätnú väzbu a skús prosím nabudúce mať fakty v rukách pred tým, ako napíšeš opäť takéto krivé domnienky a pocity 🙂

    • Tak to sa hovorí asi mimo mňa 🙂 Kde si také niečo Marcel zachytil? Máš s niekým osobnú skúsenosť? Pokojne nech sa vyjadria tu v komentároch alebo mne, pretože ja túto informáciu nemám. Rád sa dozviem ich spätnú väzbu, aby som mohol svoje kurzy ešte vylepšiť.

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here