Aká žena je pre teba vhodná?

0

Prezradím ti, prečo väčšina žien, s ktorými kedy prídeš do kontaktu, nie je pre teba vhodných a čo s tým.

Keď sa tak nad tým zamyslíš, tak chlapi, ale aj ženy, s ktorými prichádzam do kontaktu, majú presne rovnaký problém.

Chytajú sa neustále tej istej šance, tej istej ženy. Snažia sa spraviť nemožné. Držia sa zubami-nechtami aj ženy, ktorá vôbec neodpisuje, nereaguje, uráža ich, skáče im po hlave, nedodržuje svoje sľuby, možno ich ani nepriťahuje tak, ako by si predstavovali, nie je vhodná do vzťahu, pretŕča sa. Proste má množstvo chýb, s ktorými by si za iných okolností nesúhlasil.

 

Dáme si do toho trochu matematiky

Vychádzajme zo základu, že 90 % žien, s ktorými za život prídeš do kontaktu, nebude pre teba vhodných. V realite je to vyššie percento, ale pre zaokrúhlenie, nech sa nám lepšie počíta, budeme používať 90 %.

Predstav si spoznávanie žien ako nejaký lievik, v ktorom bude 5 úrovní. Do lievika budeš postupne „prilievať“ ženy, až nakoniec cez úzku časť lievika ti vypadne jedna partnerka, s ktorou prežiješ život.

Je teda logické, že najprv potrebuješ spoznávať veľké množstvo žien, zoznámiť sa s nimi, baviť sa s nimi, stretnúť sa s nimi, mať s nimi sex až ti nakoniec z toho lieviku vypadne tá jedna, tvoja vyvolená, s ktorou ideálne prežiješ celý svoj život, splodíš s ňou deti, budeš s ňou šťastný až do konca života.

 

5 úrovní vzťahového lievika

V prvej úrovni sú všetky ženy, ktoré spoznáš, s ktorými sa zoznámiš, s ktorými prídeš do kontaktu, prehodíš s nimi zopár slov, napíšeš si s nimi na zoznamke či facebooku. Čiže všetky ženy, s ktorými bežne prídeš do kontaktu. Samozrejme, už aj v tejto úrovni sa ti môže niektorá žena páčiť viac, iná menej.

Do druhej úrovne prechádzajú len tie ženy, ktoré sa ti zdajú atraktívne, páčia sa ti, sú to pre teba tie ženy, s ktorými by si si vedel predstaviť aj niečo viac. Takže do druhej úrovne prechádzajú len (pre teba) atraktívne ženy.

Do tretej tej úrovne prejdú len ženy, s ktorými sa chceš stretnúť, chceš s nimi randiť, chceš im venovať svoj čas. Pretože v druhej úrovni môžu byť ženy veľmi atraktívne, ale keď s nimi nie je niečo v poriadku, niečo ti vadí a ty vieš, čo to je, tak aj tak nebudeš chcieť s nimi fyzicky tráviť svoj čas.

Do štvrtej úrovne prejdú zo všetkých tých žien, s ktorými chceš tráviť svoj čas, len tie, s ktorými sa chceš stretnúť aj opakovane a chceš mať s nimi aj sex. Pretože nie s každou ženou, s ktorou sa stretneš, si vieš predstaviť aj niečo viac.

Do poslednej, teda piatej, úrovne prejdú len tie ženy, ktoré prešli všetkými úrovňami pomyselného lievika či filtra, ktorý máš nastavený v hlave. Ženy, s ktorými si po stretnutiach a aj po sexe vieš predstaviť, že budú tvojou partnerkou aj do budúcna.

Takto teda funguje lievik.

 

Dám ti zákernú otázku

„Ako môžeš vedieť, keď stretneš nejakú ženu, píšeš si s ňou a pod., či je to tá pravá pre teba, keď neprešla všetkými úrovňami tvojho lievika? Keď si s ňou ešte nemal sex, nestretával si sa s ňou opakovane..?“

Áno, môžeš dávať na svoj pocit, ale dajme do toho trochu reality a logiky (aspoň my muži), lebo inak ťa to trošku poťahá za uši a budeš zbytočne tráviť čas tam, kde by si nemusel.

Pozrime sa teraz na tento lievik z iného uhla pohľadu (matematického). Povedzme, že do prvej úrovne lievika príde 100 žien, sú to ženy, s ktorými sa zoznámiš alebo im napíšeš na zoznamke.

Do druhej úrovne sa z nich dostane len 20, ktoré ti odpíšu a prejavia aj nejaký záujem o komunikáciu s tebou. Ďalej do tretej úrovne prejde možno 5 žien, ktoré sa budú chcieť s tebou stretnúť a aj ty s nimi. Do úrovne č. 4 prejdú možno 2 až 3 ženy, ktoré budú chcieť s tebou niečo viac, možno sex a pod., a budeš to chcieť aj ty.

Nakoniec celkovo zo 100 žien ti z lievika vypadne len tá jedna, ktorá by mohla byť tvoja potencionálna partnerka.

 

A čo keď to nevyjde?

Keď to nevyjde, potrebuješ opäť ďalších 100 žien dostať do úrovne 5 a zopakovať celý cyklus odznova.

Už možno začínaš chápať, že to nie je také jednoduché a je priam štatisticky nemožné, aby si spoznal jednu ženu a hneď si s ňou perfektne rozumel a začal s ňou niečo riešiť.

Takže na to, aby si spoznal jednu ženu, ktorá ti bude vyhovovať takmer po všetkých stránkach a bude to tá tvoja vyvolená, potencionálna partnerka, musíš sa zoznámiť s množstvom a množstvom žien.

Začni si vážiť svoj čas, začni sa zoznamovať so ženami vo veľkom, pretože nakoniec ti vypadne aj tak len tá jedna.

[chlap_webinar]

Michal Kopecký je zakladateľom hnutia CHLAP 2.0 a jeho cieľom je pomôcť mužom a ženám nájsť, získať a udržať si svojho vysnívaného partnera, s ktorým budú šťastní vo vzťahu. Napísal knihu Aj ja som CHLAP 2.0, ktorú môžeš získať napr. na Martinuse tu »

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here