Ako dávať ženám sexuálne komplimenty bez toho, aby si vyzeral ako úchyl

2

sexuálne komplimenty prečo, ako dávať ženám sexuálne komplimentyMnoho mužov, aj keď si to myslí, ženu vôbec nepochváli. Nevedia, ako dávať ženám sexuálne komplimenty.

Prečo?

Boja sa, že by vyzerali ako úchyli, keby pochválili jej výzor (ako vyzerá na stretnutí), alebo jej pohyby na parkete, či jej sexi šťavnaté pery, do ktorých sa chceš tak veľmi zahryznúť…

Naozaj!

Nevedia, ako dávať ženám sexuálne komplimenty a nebyť pritom za úchyla.

Dnes sa spoločne pozrieme na celú túto tému, povieme si niekoľko druhov sexuálnych komplimentov, každému sa špeciálne budem venovať a ukážem ti konkrétne príklady, kde ti vysvetlím, ako sexuálne komplimenty fungujú.

No ešte skôr, ako sa spolu do toho pustíme:

 

Prečo by si mal dávať ženám sexuálne komplimenty?

Len v krátkosti zhrniem, že žena ťa môže pri prvom zoznámení zaradiť do jednej zo 4 kategórií:

  1. milenec
  2. kamarát
  3. priateľ
  4. úchyl

(Ak si o tomto ešte nepočul, môžeš si to prečítať v článku o sexuálnych obrazoch TU) 

preselekcia mužPre teba je ideál dostať sa do kategórie „milenec“ (a potom ju prípadne vybudovať na priateľ), pretože práve tam žena prežíva tú chémiu, zažije iskru, a vie si s tebou predstaviť aj niečo viac.

A tu sa dostávame k otázke chlapov, ako sa správať tak, aby som nepadol do kategórie kamarát = málo sexuality, ale zase, aby sa zo mňa nestal úchyl = príliš veľa sexuality. 

Problémom kamarátov a úchylov sú extrémy. Ak si v týchto kategóriách, je dosť možné, že nevieš, ako používať sexuálne obrazy a sexuálne komplimenty. Buď si ich používal príliš málo a žena ťa zaradila ako kamaráta. Alebo si ich používal až priveľa a žena si myslí, že ju chceš iba na to jediné…

Výhodou kamaráta, oproti úchylovi, je to, že kamarát sa zo svojej kategórie ešte môže dostať. A to tak, že začne používať sexuálne komplimenty, o ktorých dnes budeme hovoriť.

Úchyl to má omnoho ťažšie, lebo žena ho nepustí natoľko k sebe ako kamaráta.

Ale ty sa nemusíš ničoho báť, dnes ti presne ukážem, ako sa správať a čo povedať, aby si nevyznel ako úchyl. 

Pozri si teraz toto video, kde to celé dopodrobna rozoberám (alebo si prečítaj text pod videom):




 

Aké sexuálne komplimenty ženám určite dávaj:

Sexuálne komplimenty sú veľmi úzko prepojené s komplimentami a sexuálnymi obrazmi. Ak niečo z týchto vecí nepoznáš, kľudne sa k tomu teraz vráť a pozri si to, ja počkám. 🙂

Sexuálne komplimenty určite používaj s rozumom a uvedom si, že sú akýmsi „štartovačom“ k tomu, aby ste sa bavili o niečom zaujímavejšom.

Dnes sa spoločne pozrieme na jednotlivé časti sexuálnych komplimentov, budú zamerané: 

  1. Na jej výzor.
  2. Na jej osobu. 
  3. Na jej pohyby. 
  4. Na pery. 
  5. Na iné ženy. 

Ešte predtým mám pre teba upozornenie: 

Budem ti tu dávať dosť veľa príkladov. Tie som vymýšľaľ a prispôsoboval môjmu slovníku, mojej osobnosti, jednoducho som rozmýšľal, čo by som povedal v danej situácii ja. Nie ty.

Takže dnešné príklady ber ako inšpiráciu, ako námet pre teba.  Nie ako poučku, ktorú sa musíš od slova do slova naučiť, nedajbože skopírovať a prilepiť do správy.

Ešte raz: Príklady slúžia na tvoju inšpiráciu a lepšie pochopenie. Pozeraj sa, prečo fungujú, ale nie na to, čo presne máš napísať. 

Vďaka sexuálnym komplimentom budú o tebe ženy rozmýšľať a budú si ťa predstavovať, ako sa spolu bozkávate, alebo aj niečo viac…

Začnime teda.

 

1. Sexuálne komplimenty na jej výzor

sexuálne komplimenty výzorPri komplimente na jej výzor jej ukážeš, že vieš oceniť a všímaš si to, ako sa o seba stará a ako vyzerá. 

Preložené do chlapštiny: Žena sa o seba stará, chodí do fitka, dáva si záležať na oblečení, zladí sa, namaľuje sa, aby sa páčila nielen sebe, iným ženám a ľuďom, ale najmä chlapom.

Ak toto dokážeš pochváliť a zapojiť do toho sexualitu (nejakú jemnú narážku či dvojzmysel), tak to môže fungovať skvele ako sexuálny kompliment, ktorý ti ďalej otvorí dvere do šťavnatej konverzácie.

 

Čo v tomto prípade nefunguje?

V žiadnom prípade nebuď vulgárny a nepoužívaj obscénne slová typu „kozy, cecky, riť“ a podobné.

„Máš pekné kozy,“ nie je sexuálny kompliment! To je presne cesta k úchylovi.

 

Príklady sexuálnych komplimentov na jej výzor

Inšpiruj sa týmito mojimi nápadmi, ako by som pochválil žene postavu alebo niečo na nej:

„Rada nosíš výstrihy? Ten tvoj je skvelý. Vôbec nie je vulgárny a decentne zvýrazňuje to, čo má :),“ tento určite povedz namiesto: „Wau, ty máš pekné kozy!“

Už začínaš vidieť ten rozdiel? 😉

Alebo:

„Tie šaty na tebe vyzerajú dosť dobre. Nevedel som, že máš takúto brutálnu postavu.“ Môžeš druhú vetu preformulovať do otázky, a tým naštartovať celú sexuálnu konverzáciu…

„Máš inak skvelý zadok, čo som si všimol, keď si predo mnou stála. Chodíš asi často cvičiť, takýto baby bežne nemajú.“ Opäť veľmi decentný kompliment, kde nepriamo naznačuješ to, že ju vnímaš ako peknú ženu, a aj oceníš, že chodí cvičiť.

Tieto všetky komplimenty sú zaujímavé, neokukané, nie je to typické chlapské: „Wau, ty máš super riť!“ 

Poďme však ďalej, ak chceš pochváliť aj jej osobu:

 

2. Sexuálne komplimenty na jej osobu

sexuálne komplimenty osobaPri komplimente na jej osobu si všímaš aj iné veci ako je vonkajšia krása a ukazuješ žene, že vidíš aj pod jej povrch.

 

Čo v tomto prípade nefunguje?

Pri každom jednom komplimente musíš hovoriť pravdu!

Nemôžeš napríklad hovoriť, že má sexepíl, keď ho nemá…

Alebo že má skvelý zadok, ak ho nemá. Žena to prekukne a zaradí ťa ako úchyla. Veď kto by hovoril žene, že má skevlý zadok, keď ho žena nemá skvelý, ak nie človek, ktorý sa chce s ňou iba vyspať?

Povedz jej pravdu. Ak nemá ten zadok ako fitneska, nájdi niečo iné, čo jej môžeš decentne pochváliť.

Radšej jej ale na prvých stretnutiach nevrav, že má veľký zadok (aj keď sa ti páčia veľké), to by si mohla vziať príliš osobne.

 

Príklady sexuálnych komplimentov na jej osobu

Opäť tu využi tú decentnosť, galantnosť, určite zapoj aj nepriamosť a sexuálne predstavy ženy:

Máš v sebe niečo, čo bežne u iných žien nevídam. Niečo z teba vyžaruje, máš zaujímavý sexepíl.“ Lepšie ako, „bože, ty si sexi kosť,“ však?

Alebo:

„Všimol som si, že mnohé krásne ženy sú také prázdne. Nič z nich nevyžaruje. Za to u teba som si všimol úplný opak (teda nie, že by si bola škaredá). Páči sa mi tá energia a ten sexepíl, ktorý z teba ide.“ 

„Inak, minule, keď sme sa spolu bavili a ty si sa začala smiať, to bolo veľmi sexi. Máš niečo do seba. Určite sa usmievaj ďalej, pristane ti to.“ 

Po poslednom sa pravdepodobne usmeje a začervená sa :).

 

3. Sexuálne komplimenty na jej tanec

sexuálne komplimenty tanecTento typ sexuálnych komplimentov je veľmi zaujímavý, pretože tanec je prirodzene spájaný s vášňou.

A vášeň – to je silné sexuálne slovo, ktoré sa ženám páči.

Podľa pohybov pri tanci dokážeš tiež určiť, či bude šikovná aj v posteli.

 

Čo v tomto prípade nefunguje?

Určite nehodnoť nič „štetkovské“.

Čo to znamená?

Nechváľ ju drzo a posmešne, ako sa vešala na tej tyči, alebo ako tam vrtela zadkom (čo by ju mohlo spájať s istým druhom žien).

Radšej nepriamo prepoj tanec so sexom.

Ako?

 

Ako dávať ženám sexuálne komplimenty – konkrétne príklady na jej tanec

„Vieš, že keď vie žena skvele tancovať a hýbať sa pritom zvodne, tak bude určite dobrá aj v posteli. Zaručene. Platí to aj u teba?“ Toto je veľmi zaujímavé, lebo žena na to zvyčajne nadviaže a reaguje…

„Minule, ako sme tak spolu tancovali, tak som sa párkrát musel naozaj ovládať, aby som nebol vzrušený. Robila si so mnou divy.“ Krásne jej dáš najavo, že ťa vzrušuje :).

Pri bare: „Wau, naozaj skvele tancuješ. To, ako sa hýbeš a akú vášeň do toho dávaš… To si radšej nepredstavujem, čo ty musíš robiť v súkromí.“ 

Opäť, nepriama narážka tanca a sexu.

NEnarážaj priamo: „Ty musíš šukať ako diabol, keď takto vrtíš riťkou.“ 

Nehovorím, že toto mužom nefunguje. Respektíve, je istá skupina žien, ktorým sa priame a hrubé sexuálne narážky páčia.

Ja som však skúšal oba druhy a zistil som, že takéto jemné narážky a sexuálne komplimenty mi najlepšie fungujú. Kľudne mi napíš do komentárov, aké máš ty skúsenosti. 

 

4. Sexuálne komplimenty na jej pery

sexuálne komplimenty peryMožno sa pýtaš, prečo práve tento typ sexuálnych komplimentov…

Je to veľmi jednoduché: Bavenie sa o perách navodzuje predstavy bozku.

Súvisí to veľmi dobre so sexuálnymi obrazmi, o ktorých hovorím v mojom kurze Metóda sexuálnych obrazov.

 

Čo v tomto prípade nefunguje?

Nedávaj jej priame narážky na bozkávanie. Tiež jej nedávaj priame otázky na bozkávanie, nepýtaj sa jej, či ťa pobozká, či ju môžeš pobozkať.

Pamätaj: Cieľom je iba navodiť atmosféru, odštartovať ďalšiu sexuálnu konverzáciu, vytvoriť obrazy v jej mysli.

 

Príklady sexuálnych komplimentov na jej pery

„Vieš, že sa podľa pier dá odčítať, ako sa bude žena asi bozkávať? Chceš vedieť, čo hovoria tie tvoje plné a zvodné pery?“ Tu som jej dal chrobáka do hlavy, teraz bude chcieť vedieť, čo hovoria jej pery ;).

„Podľa mňa sa budeš vedieť dobre bozkávať, keď som sa pozrel na tvoje pery,“ nehovoríš, že nevieš bez bozku vydržať, nehovoríš, že to má byť s tebou, hneď… Ale dáš jej obraz do hlavy.

„Tvoje pery vyzerajú také plné a šťavnaté. K zakusnutiu. Vieš to nimi tak aj pri bozkávaní?“

Posledný sexuálny kompliment bol už pokročilý, priamy. Pri ňom už niečo naznačuješ a žena si to uvedomuje.

 

5. Sexuálne komplimenty na iné ženy

sexuálne komplimentyUrčite to nemusím veľmi zdôrazňovať, ale ženy hodnotia aj iné ženy. 

Hodnotia to, ako vyzerajú, aké majú vlasy, aké oblečenie…. Ale ženy to robia so svojimi kamarátkami, nie s mužmi.

Keď jej na inej žene ukážeš, že dokážeš tieto veci zachytiť a zhodnotiť, ona uvidí, aký si vnímavý. Môžete tiež nájsť aj spoločnú tému.

Výhodou je, že zapojíš ženskú súťaživosť. Žena bude chcieť, aby si komplimenty dával jej, a nie inej žene. Tak sa o ne bude snažiť ;).

 

Čo v tomto prípade nefunguje?

Tieto komplimenty na iné ženy sú veľmi zradné. Určite sa neobzeraj za každou sukňou. Môžeš ženy hodnotiť, ale odporúčam len 1-2x za stretnutie, aby to nevyznelo, že nechceš byť s ňou, ale iba okukuješ iné.

Tiež nebuď vulgárny. „Tú by som dal tam za rohom,“ alebo „Tú by som fikol!“ si odpusti.

Neohováraj, ale chváľ!

Keď hodnotíš na druhej žene niečo, pochváľ jej ženskosť, zladenie, doplnky… Určite nie kozy, riť a podobné veci, čo sme si hovorili na začiatku.

 

Príklady sexuálnych komplimentov na iné ženy

Čašníčke, ktorá vás obsluhuje – „Máte veľmi pekné nechty, dobre to na vás vyzerá.“

Keď ste vonku: „Všimla si si, ako je tamtá dievčina dobre zladená? Úplne vynikla jej ženskosť a sexepíl. Čo na ňu hovoríš?“

Keď ide okolo baba v opätkoch: „Milujem, keď ženy nosia opätky. Skvele vytvarujú ich nohy a zadok a pôsobia oveľa viac žensky. Keby mala napr. balerínky, tak mi tak do oka nepadne.“

Určite mi napíš dolu do komentárov, ktoré sexuálne komplimenty tebe fungujú, ktoré používaš. Spýtaj sa čokoľvek, čo ťa zaujíma na tému, ako dávať ženám sexuálne komplimenty.

 

Aby som to všetko zhrnul:

Sexuálne komplimenty používaj z toho dôvodu, aby ťa videla vo svetle milenca. Aby si oživil konverzáciu a bol si vnímaný ako poriadny chlap, nie ako kamarát.

Toto je len začiatok. Ďalej rozvíjaj sexuálne obrazy a uč sa sexuálne konverzácie, aby si predstavila bozk a sex práve s tebou ;).

V takejto podobe a s takou hodnotou som to doteraz nikde nepublikoval! Dokonca v žiadnom kurze:).

[CTA_MSO]

Michal Kopecký je zakladateľom hnutia CHLAP 2.0 a jeho cieľom je pomôcť mužom a ženám nájsť, získať a udržať si svojho vysnívaného partnera, s ktorým budú šťastní vo vzťahu. Napísal knihu Aj ja som CHLAP 2.0, ktorú môžeš získať napr. na Martinuse tu »

2 KOMENTÁRE

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here