Je nemorálne prebrať ženu inému ? Návod, ako prebrať babu morálne:

4

ako prebrať babu

Nie je na tom nič morálne a správne. Prebrať babu niekomu druhému… niekto na to vždy doplatí. Ako prebrať babu druhému morálne? To sa dozvieš v tomto článku.

Lenže chémii a citom niekedy nerozkážeš. Stalo sa ti už niekedy, že si sa zahľadel do zadanej baby?

Mne sa to stávalo až pravidelne často… Ale je z toho východisko a správnou cestou sa dá prebrať baba inému chlapovi.

Otázka znie – ako spraviť prebratie morálnym? 

Ešte na začiatok by som rád dodal, aby si nikdy NIKDY nebalil babu tvojho dobrého či najlepšieho kamaráta. My chlapi by sme mali držať spolu a žiadna baba nestojí za to, aby sme zradili jeden druhého.

Ok, dosť bolo tejto morálnej časti, odteraz ideme na tú nemorálnu.

 

6 rokov späť do mojej minulosti

Je to už nejaký ten rok, čo som bol prvý krát zaľúbený. Bojoval som o moju najlepšiu kamarátku s mojím najlepším kamarátom (dajte mi prosím vás niekto facku). 

Potom, pri ďalšej slečne, ktorá mala 2 roky priateľa, som robil ďalšiu chybu. Obaja sme sa snažili byť lepší a na tom druhom sme hľadali chyby. To bola ale z mojej strany chyba. Vieš prečo? Jediný, komu tým ubližujem, som ja sám, pretože v jej očiach som bol za chudáka.

Ale človek sa učí na vlastných chybách. Tieto chyby som však opakoval rok čo rok, až kým som si neuvedomil, ako ženy rozmýšľajú. Na prebratie ženy potrebuješ lepšiu metódu – potrebuješ, aby začala k tebe niečo cítiť.

Niečo viac.

 

Oplatí sa ti vôbec zaoberať šťastne zadanou?

Nuž, asi ťa budem musieť sklamať, ale srdce ženy získa ten chlap, ktorého ona viac miluje. To znie logicky však?

Tak prečo sa potom chlapi snažia baliť šťastne zadané ženy? Nemá totižto zmysel baliť ženu, ktorá je spokojná so svojim priateľom a je s ním krátku dobu.

Takejto žene nič nechýba a nepotrebuje ďalšieho chlapa, pretože svoju potrebnú dávku lásky už dostáva.

Ale na druhej strane, baba, ktorá už chodí s priateľom nejaký ten piatok a očividne s ním nie je spokojná, sa prebrať dá. Mal by si ale zvoliť správnu cestu k nej.

 

Ako prebieha cesta k jej srdcu?

Na začiatku je všetko skvelé. Chlap ženu dobýva, snaží sa byť s ňou, berie ju von, prinesie jej kvety, je na ňu milý a je k nej pozorný.

Ako však ale vzťah pokračuje ďalej, všetko toto zo strany chlapa odpadáva, pretože si ňou už je istý. Lenže toto je ten kritický moment, kedy žena očakáva ďalšiu pozornosť.

Skús sa nad tým zamyslieť a zaútoč presne na túto citlivú oblasť (áno je to zákerné a nemorálne).

 

Správna cesta a správna stratégia k jej srdcu

  • Veľmi dobre počúvaj, čo ti slečna hovorí. Nikam ju ten jej už dlho nezobral? Žiadna večera, kino, prechádzka? Nadávať na neho (ako už vieš) nemá moc zmysel.
  • Skús ju celkom nenápadne zavolať do kina či na prechádzku do parku alebo hoci aj do ZOO ty. Že dávajú zaujímavý film a rád by si ju zobral so sebou. Nájdi niečo, čo máte spoločné a čo by ona rada robila.
  • Mal by si mať na pamäti to, že ju chceš získať pre seba a dať jej to, čo jej vo vzťahu chýba. Potom pochopí, že ten ideálny muž pre ňu si ty.
  • Preto predtým, ako sa prejavíš, že máš o ňu záujem, musí o tebe začať premýšľať. Po kine nezaškodí napísať jej, že ti s ňou bolo skvele, poďakovať jej, že s tebou šla a že sa tešíš nabudúce.
  • Keď s ňou budeš tráviť viac a viac času, ono to príde. Musíš ísť na to ale postupne a pomaly. Žiadne hrrr. Akurát by ti naložila, že nemôže, že si jej kamarát a ona je zadaná. Počul si to už však? 🙂
  • Správne prebratie baby chce proste čas. Musí aj ona vidieť, že máš záujem a že si dostatočne vytrvalý.

 

ZÁVER: Ako prebrať babu inému chlapovi?

Táto stratégia bude platiť na väčšinu žien. Samozrejme nájdu sa aj výnimky. Neodporúčam ti prebrať niekomu však babu a potom ju nechať tak.

Nespraviť si z toho nejaký šport alebo výzvu. Pamätáš si, ako som na začiatku vravel, že niekto na to vždy doplatí? Tak nech to nie je ona.

Preberanie má svoje fázy. Zo začiatku je to také kamarátstvo, kedy ste neustále spolu, bavíte sa, flirtujete až pokým sa nedostanete spolu za hranicu, odkiaľ sa už ťažko ide späť…

Michal Kopecký je zakladateľom hnutia CHLAP 2.0 a jeho cieľom je pomôcť mužom a ženám nájsť, získať a udržať si svojho vysnívaného partnera, s ktorým budú šťastní vo vzťahu. Napísal knihu Aj ja som CHLAP 2.0, ktorú môžeš získať napr. na Martinuse tu »

4 KOMENTÁRE

  1. Ahoj Michal,
    mňa by zaujímala nap. téma „Ako si nedať prebrať babu “ myslím , že táto téma je stále dosť aktuálna a nejednému páru pomôže .Povedzme si pravdu , niekedy si viac zaslúži tu babu ten čo je pri nej ako ten čo sa ju snaží odlákať … neberiem kec Á la – správna baba sa nedá obalamutiť a Alfasamec svoju babu nepustí – proste normálne rady čo robiť a ako sa zbaviť pridaného soka v láske 🙂

  2. Chcelo by rozanalyzovať a skúsiť ako by to mohlo ísť keď má ženská niečo rozbehnuté ale možno ešte nieje silno zamilovaná 😀 Nemá niekto takúto skúsenosť ? 😀

  3. nemyslim si ze prebrat inemu muzovi zenu by bolo nemoralne. Aspon podla mna teda, kedze som to robil v minulosti casto. Preco nedopriat zene to co si zasluzi ked jej to ten jej aktualny nedava?(a tym nemyslim intimne veci)

    Niekedy sa vsak uz citil clovek takto: Ahoj mas priatela? NIE? tak nie si moj typ 😀

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here