Ako byť chlapom, ktorý ženy priťahuje

50

Ako byť chlapom, ktorý ženy priťahujeMojimi platenými programami prešlo už vyše 1000 chlapov a pomohol som im nájsť si priateľky, sexuálne partnerky, kamarátky s benefitmi či iba viac žien do ich života.

Podelil som sa s nimi o svoje skúsenosti, názory, pohľady a myšlienky, na ktoré som prišiel na základe neustáleho skúšania a robenia chýb alebo ktorými som sa inšpiroval od druhých na tejto ceste.

A tu sa ti v stručnosti v 28 bodoch pokúsim zhrnúť, čo som sa naučil.

 

Skús zmeniť uhol pohľadu a veci sa pohnú

1. Najdôležitejší princíp. Zistil som, že počet a kvalita žien, ktoré sú v tvojom okolí závisí od tohto jediného rozhodnutia viac ako na čomkoľvek inom.

Miesto toho, aby si sa naháňal za ženami a snažil sa ich baliť za účelom vzťahu či sexu, postav sa najprv do pozície, že budeš šťastný nezadaný.

2. Postav seba na prvé miesto. Pochopil som, že nie ženy by som mal dať na prvé miesto, ale na prvom mieste by som mal byť vždy ja – a tomu všetko prispôsobiť.

3. Nestavaj ich na piedestál. Len preto, že je žena krásna, nemal by si ju uctievať ako bohyňu.

Ber ženy ako rovnocenné bytosti a nie ako niečo viac, kvôli čomu by si mal byť nervózny či nesvoj. Sú to „len“ ženy.

4. Vrana k vrane sadá. Chceš lepšiu, krajšiu, inteligentnejšiu, zábavnejšiu, sexuchtivejšiu, nadržanejšiu ženu?

Sám buď najprv pre ňu „vyvolený“. Makaj na sebe, aby si mal „nárok“ na lepšie ženy. Podobné veci sa priťahujú. Povestné „Protiklady sa priťahujú“ funguje iba v magnetizme (alebo krátkodobo).

5. Neznižuj ľuďom hodnotu. Len preto, aby si ty svietil ako jediné svetlo na ulici, nemusíš povypínať všetky ostatné svetlá. Skús žiariť jasnejšie a všetky ostatné svetlá presvieť.

Tým chcem povedať to, že miesto toho, aby si sa snažil znižovať hodnotu iným ľuďom, pracuj na tej svojej, aby bola prirodzene vyššia.

 

Čo ak si myslíš, že na to nemáš predpoklady či šťastie?

6. Dôležité je, čo si myslíš TY. Nie si dosť dobrý? Nezaslúžiš si ju? Nemáš šťastie na ženy? Pravdepodobne máš pravdu!

Ale nemá to nič spoločné s tým, ako to v skutočnosti je. Zmeň svoj pohľad na seba a aj svet ho zmení. Na čo myslíš, to vyžaruješ.

7. Nemusíš byť vysoký. Áno, mám 192 cm a nikdy som nemal problém s výškou. Pri mne si mohla dať aj 180cm vysoká žena opätky.

Vždy je to však o tom, ako vnímaš sám seba a či z tvojho „nedostatku“ robíš sám problém. Poznám množstvo chlapov, ktorí sú nižší (nanajvýš tak vysoký) ako ich partnerky či milenky. A klape im to.

8. Nemusíš byť bohatý. Popravde, v období môjho najaktívnejšieho „balenia“ žien som iba prežíval. Mal som dlhy, chodili mi upomienky a bol som rád, keď som bol do ďalšieho mesiaca na nule.

Moju snúbenicu som spoznal presne v tomto období, keď som radšej išiel za ňou peši, ako keby som mal dať pár desiatok centov na autobus. Dôležitejšie, ako momentálny stav na účte je, či vieš peniaze zarobiť.

9. Nemusíš byť nabratý. Pri mojej výške 192 cm som bol veľmi dlhú dobu „vychudnutý“ a vážil som niečo okolo 75-80kg. Ruky ako tintítka, tehličky nikde a celkovo som bol chudý v tvári.

Skvelá správa je, že vždy s tým môžeš niečo robiť. Začal som cvičiť a naberať. Momentálne si držím váhu 100kg a je zo mňa „riadny chlap“ 😉 (aj keď tie tehličky u mňa stále nenájdeš).

 

Koľko asi trvá, kým ich budeš prirodzene priťahovať?

10. Investuj najprv do seba. Miesto toho, aby si neustále platil druhým (a za druhých), zaplať vždy najprv sebe.

Častokrát som aj posledné peniaze minul na nejaký kurz či seminár alebo knihu. Bohatstvo je to, čo ti zostane, keď prídeš o všetky peniaze – povedal niekto múdry.

11. Zmena je dlhodobá. Nie, nestane sa z teba „Magnet na ženy“ zo dňa na deň. Ani z týždňa na týždeň. Nechci všetko HNEĎ! Je k tomu potrebných mnoho skúseností, chýb, poznania a skúšania.

Potrebuješ podstúpiť premenu. A potrebuješ sa STAŤ chlapom, ktorý ženy priťahuje – a to sa nestane naučením sa pár fráz, techník či zmenou šatníka. Je to o kompletnej zmene myslenia a osobnosti. Takže to potrvá.

12. Chyby sú potrebné. Nie moje úspechy, ale chyby ma učili a pomáhali mi rásť. Každé jedno odmietnutie, sklamanie či zlomené srdce.

Stavaj sa k chybám ako k veľmi dôležitej a vitálnej súčasti celého tvojho života (a nie len balenia žien). Pýtaj sa sám seba – „Čo sa môžem z tohoto naučiť? Ako to nabudúce spravím lepšie?“

 

Je lepšie ženy baliť alebo sa naučiť ich priťahovať?

13. Nebal ženy. Ak chceš chytať motýle, je lepšie v kľude si sadnúť a počkať, kým si sadnú do tvojej siete, ako ich naháňať po celej lúke. Rovnako je to aj so ženami.

Čím viac budeš tlačiť a čím ich budeš viac naháňať, tým je menej pravdepodobné, že nejakú „ulovíš“.

14. Nemusíš byť PUA. PickUpArtist, Zvodca Umelec, FlirtGuru alebo akokoľvek to nazveš. Nikdy som sa za niekoho takého nevyhlasoval a ani sa takým nesnažil byť.

V skutočnosti som iba obyčajný chalan, ktorý rád zdieľa svoje skúsenosti a má chuť pomáhať druhým. A som toho názoru, že väčšina chlapov sa ani „profi baličom“ nechce stať.

15. Nezbalíš každú. Všade to na mňa dodnes svieti (či už pri našich alebo zahraničných programoch). „Zbalíš každú ženu!“ „Zbalíš ktorúkoľvek budeš chcieť.“ Nenechaj sa tým kŕmiť, nikdy sa tak nestane.

Žena, ktorú budeš chcieť zbaliť, môže byť jednoducho šťastne zadaná, zamilovaná alebo nebude mať náladu či bude sa chcieť baviť len s kamarátkami. Alebo bude lesbička (a nebude to len výhovorka).

Všetko, čo maximálne môžeš spraviť je, že zvýšiš pravdepodobnosť toho, že budeš priťahovať viac a lepších žien. Nenechaj sa opiť rožkom.

16. Dôležité je, čo sa naučíš ty. Stretol som sa cez internet s vyše 130 ženami? Tamten týpek sa vyspal s viac ako 100 ženami? Vidíš niekoho na videu, ako oslovuje ženy na ulici? NO A ČO?! Čo z toho máš ty?

To, že to vie niekto druhý… z toho sa ty „nenaješ“. Nepotrebuješ viac a viac dôkazov toho, že niekto iný to vie. Zdvihni zadok a choď robiť chyby. Iba tak sa to naučíš aj ty. Nie pozeraním videí či čítaním článkov.

 

Mal by si ženy oslovovať na ulici či v kluboch?

17. Nie je to o oslovení. Neustále pozeráš videá, chodíš na bootcampy, chodíš „sargovať“ na ulice, na „street“. Oslovuješ to rad za radom. To je fantastické! Je skvelé, že robíš prvý krok.

Ale tam to ani nezačína ani nekončí. V skutočnosti je to tak max 3% toho, čo všetko ťa čaká. Nestoj neustále na jednom mieste a nevenuj tomu viac pozornosti, ako je treba.

18. Neoslovuj ženy za účelom. Nikdy som sa nevybral do ulíc či na diskotéky s tým, že idem baliť baby či oslovovať ich. Nerád sa totiž do niečoho nútim a nerobím veci nasilu.

Vždy som to robil iba popri tom, ako som sa bavil, niečo vybavoval či oddychoval. Potrebuješ si to užívať a potrebuješ sa v tom cítiť prirodzene. Nechceš či nemáš náladu? Nerob to.

19. A už vôbec to nevolaj oslovenie. Aké pocity v tebe toto slovo vyvoláva? Nepríjemné, však? Už sa ti v hlave vynárajú odmietnutia, výsmech a strach.

Neoslovuj ženy. Začínaj s nimi konverzácie a zoznamuj sa s nimi. To je postoj, ktorý ti pomôže a posmelí ťa spraviť prvý krok. Je to len uhol pohľadu.

20. Nemusíš získať jej číslo. Mal by si si pýtať číslo vždy, keď sa bavíš s nejakou ženou? A prečo? Načo?

Ak ste si rozumeli, cítite sa spolu príjemne a rád by ste pokračovali niekedy inokedy, je prirodzené a vítané mať na seba nejaký kontakt. Pokojne si ho vymeňte.

Ale aby si mal neustále v hlave to, že vždy keď sa bavíš s nejakou babou, musíš si na ňu vypýtať kontakt, lebo inak si sa s ňou bavil zbytočne, tak to ťa nikam neposunie. Číslo nie je cieľ.

21. Trénuj. Pýtaš sa ma, prečo inak by si sa mal s niekým baviť bez toho, aby si mal na neho kontakt? LEN TAK! Čím častejšie to robíš, tým sa ti to stáva automatickým.

Je to ako šoférovanie auta. Keď sadneš za volant prvý krát, si vystresovaný, spotený a nevieš, čo robiť. Ale aké to pre teba je, keď šoféruješ 100 či 1000x? Trénuj všade, kde sa len dá.

 

Dokážeš to aj ty?

22. Jedna lastovička leto nerobí. Už ti neodpísala? Nezdvíha ti telefón? Rozišla sa s tebou? Nechce ťa? Nájdi si ďalších 5! Žien je dostatok. Neupínaj sa na jednu, keď to stojí za prd. Ono sa to nezlepší.

23. Neustále sa zlepšuj. Niečo sa ti nepodarilo? Skús to znovu! Prestaň robiť to, čo ti nefunguje a opakuj veci, ktoré ťa privádzajú k výsledkom, aké požaduješ. Spätne všetko analyzuj a spozoruj, kde máš slabé a silné miesta.

24. Nie je to o šťastí. Ako sa vraví, šťastie praje pripraveným. Nemôžeš sa však na nejaké šťastie spoliehať a určite nie je zodpovedné sa vyhovárať, že ty nemáš na ženy šťastie. Môžeš si za to iba ty sám. Zmeň to.

25. Dá sa to naučiť. Nie, nevedel som toto všetko prirodzene. Nenaučil ma to otec a ani som o tom nepočul v škole. Ak sa chceš naučiť nejakú zručnosť, ktorá ti chýba, môžeš. Fňukanie ti nepomôže, činy áno.

26. Maj v hlave konečný cieľ. Verím, že našou podstatou je nájsť si v konečnom dôsledku partnera, s ktorým budeme zdieľať radosti tohto života. Áno, je ľahšie sa vyspať s 3 novými ženami ako 3x s jednou. Preto to nie je jednoduché, ale stojí to za to.

27. Konaj. Gram činu je viac, ako tona vedomostí. V hlave ti to je na nič. Čítanie článkov a pozeranie videí je síce fajn, ale… Všetko, čo sa naučíš, skús okamžite aplikovať v praxi a otestuj si to pre seba. Len tak sa niekam posunieš.

28. Nájdi si mentora. Je lepšie, keď ťa niekto na tejto ceste vedie a dáva na teba pozor. Navádza ťa a keď už nevládzeš, nakopne ťa a nedovolí ti prestať. Môže ti pomôcť človek, ktorý je už tam, kde chceš byť ty. A on ti povie, ako sa tam dostal.

 

Je to všetko, čo viem?

Každý jeden z týchto bodov dokáže dramaticky zlepšiť tvoje vzťahy so ženami a spôsobí, že ich miesto balenia a naháňania začneš priťahovať ako správny Magnet.

Buď však skeptický! Pochybuj o nich. Vyskúšaj si to sám u seba a zisti, či ti to dáva zmysel. Ak áno, zavádzaj ich postupne do svojho života. Buď však voči všetkým bodom najprv skeptický a zisti si to sám.

Ale to nie je všetko. Je to len škrtnutie po povrchu. Sfúknutie prachu z pandorinej skrinky. Špička ľadovca. Stále potrebuješ na sebe makať v rôznych aspektoch príťažlivého a schopného chlapa.

Mal by si byť pre ženy:

– magneticky príťažlivý

– mať vyššiu hodnotu

– mať zdravé sebavedomie

– ultimátny postoj

– zanechať skvelý prvý dojem a mať vlastný image

– mal by si charizmaticky vystupovať

– mať dominantnú reč tela

– dospieť z chlapca na chlapa

– makať na svojich vášniach a koníčkoch

– mať ideálne vlastný biznis

– ovládať medziľudské vzťahy

– a aspoň trochu pochopiť myslenie žien

A ja takéhoto chlapa volám Magnet na ženy. Všetky tieto body budú samostatné kapitoly, ktorým sa budem venovať vždy celý jeden mesiac v prémiovom ročnom programe.

Ale ešte pred tým som pre teba prichystal sériu 5 videí, v ktorých ti ukážem, ako aj ty môžeš ženy priťahovať a tým jednoduchšie a prirodzenejšie privádzať ženy do svojho života.

Tieto videá sú zdarma a prístupné na tomto odkaze.

Michal Kopecký je zakladateľom hnutia CHLAP 2.0 a jeho cieľom je pomôcť mužom a ženám nájsť, získať a udržať si svojho vysnívaného partnera, s ktorým budú šťastní vo vzťahu. Napísal knihu Aj ja som CHLAP 2.0, ktorú môžeš získať napr. na Martinuse tu »

50 KOMENTÁRE

  1. Citujem – „Pri mojej výške 192 cm som bol veľmi dlhú dobu “vychudnutý” a vážil som niečo okolo 75-80kg. Ruky ako tintítka“.

    Haha, ja mám 21 rokov, výšku 194 a váhu nie 75-80kg ale 65kg !! 😀 čo mám povedať ja na tintítka ? 😀 špajdle ? (ale cvičím už takže pracujem na sebe) 😛

  2. Ahoj Michal, všetko to začalo pred pár rokmi (ešte si pamätám starý dizajn), kedy som objavil túto stránku a myslím, že ma to trochu zmenilo. Začal som na sebe pracovať a hlavne sa nebáť a veriť si. Všetko moje úsilie vyvrcholilo asi pred pol rokom kedy som spoznal pre mňa ideálne dievča a sme spolu šťastný pár. ďakujem Michal 😉

  3. Co je v tomto clanku nove, co uz nebolo na tomto blogu 100krat napisane?

    V bode 16 spominas, co mi to da ak vidim niekoho videa, ako oslovuje baby na ulici. No da mi to velmi vela. Predsa motivaciu a ukazku ako sa to ma stravne robit. Kazdy co nieco v zivote dokazal sa to ucil od niekoho kto bol v tom majster a ukazal to. Presne ako pises v bode 21. Ja som najprv videl ako moj instruktor autoskoli jazdi, vysvetlil mi to a az potom som isiel ja. Ked som sa ucil anglistinu, tiez ma to ucila osoba, ktora perfektne ovladala anglicky a spikovala.

    Takze to, ze wonderboy, chan, milan a mnoho dalsich maju ukazky, to ma velmi velky naucny efekt. Len povedat niekomu, sprav toto a toto a bez realnej ukazky, to uz v dnesnom svete multimedii je velmi zastarale a jednoducho to nefunguje. Chalani si mozu predsa vsetko stiahnut z internetu zadarmo a ist na ulice aj bez online produktov.

    • počuj, Klonmaster. ja som ten 16.bod pochopil tak, že nestačí len pozerať videá na ľudí čo to vedia. treba robiť. čo mám z toho, že wonder, chan a milan mi to ukážu ked s tým ja nič neurobím? mne to prišlo podľa mňa tak ako to Michal myslel, že prestaň pozerať videá a čítať blog a choď do mesta/baru/disco atď…o tom je 16.bod. o AKCIE a nie o neustálom sledovaní videí milana/wondera/chana… inšpirácie, videí a motivácie a článkov ti už aj tak tečie ušami.

  4. Na Michalovi, a aj jeho článkoch, a tom čo stále tvrdí, sa my strašne páči to, že je to neskutočne pravdivé. Aj keby dakto ozaj veľmi veľmi chcel náisť nejakú lož, alebo polopravdu, tak sa mu to pravdepodobne nepodarí. Ak by to aj skúsil, tak to bude len blud jeho fantázie.

  5. Viem, že toto môžno nie je stránka presne na to, ale myslím, že viacerých chalanov by to zaujímalo. Mohol by si spraviť článok o tom ako si pribral. Diki 🙂

    • Dobrá otázka 🙂 Do roku 2011 som mal malé ručičky, „prepadnutý“ hrudník, užšie stehná a trochu brucho. Našiel som si na začiatku trénera, ktorý ma naučil pár cvikov v posilke (chodil so mnou tak 3-4 mesiace) a poradil mi čo to o strave. Výsledky prišli celkom rýchlo a začal rásť hrudník, ruky aj ramená 🙂

      Potom som po roku prestal cvičiť (začal som viac cestovať za priateľkou na východ) a aj stravu som si pokazil, tak sa mi to začalo vracať späť, aj keď základ zostal (len tuky prichádzali viac a svaly vôbec).

      No a keď som objavil knihu Telo ako posilňovňa cca v apríli, tak som začal makať na sebe opäť 🙂 Rozpisuje v nej všetko potrebné a úplne iný pohľad na celé cvičenie a fitness. Odvtedy do fitiek nechodím a cvičím vlastnou váhou doma kedy chcem. Tam som získal výsledky veľmi rýchlo za niekoľko týždňov a rozvíjam všetky potrebné oblasti – sila, svalová výdrž, rovnováha, dynamika, objem…

      Nie som expert na cvičenie ani fitness tréner 🙂 Stále mám nejaké nedostatky a kocky som nikdy ani nemal. Dôležitejšie pre mňa je, že viac vyzerám ako poriadny chlap už. Knihu teda odporúčam.

  6. Vyborny clanok, tak ako vsetky ostatne, ktore som tu cital. Skoda, ze som toto vsetko nevedel par rokov dozadu 😉 Trosku mimo temy, ale nejake odporucanie na vhodne miesta na zoznamenie sa okrem internetu (nemyslim teraz bary ani diskoteky)?

  7. Čau Majkle,
    veřejně bych ti rád poděkoval a prohlásil, že i ty, jako jeden z mála, máš vliv a podíl na mým úspěchu u žen. Všechno začalo uvědoměním, že musím změnit myšlení, protože stejné myšlení=stejné výsledky a to jsem nechtěl. Jelikož jsem byl tlustej kluk a to znamená neseběvědomej kluk, omezenej ve spoustě aktivitách, protože jsem se styděl, musel jsem začít od váhy. Upravil jsem si jídelníček, začal sportovat a hlavně, vykašlal se na myšlenku nahánět holky. Pár měsíců dřiny a odříkání jsem shodil 17 kilo, cítíl se dobře a seběvědomě a hlavně, najednou jsem prokoukl, což mi řeklo víc holek a úplně nenásilně zjistil, že mám 3 milenky. Takže nebudu to jmenovat, co všechno jsem pro to udělal, jelikož to máš vše napsané v článku, kterej je opravdu velmi úderně napsanej. Je to oprvadu o tom, aby člověk jen nesmyslně nečetl miliony článků, ale otevřel si hlavu a šel do akce. Článků, kterých za to stojí, je jako šafránu a Michale, tvý příspěvky mezi ně patří, protože jsou úderný a není z nich cítit prahnutí po byznysu, kterej děláš pro peníze, ale poskytnutí kvality. Hezký léto všem a klid v sobě.

    • Ďakujem 🙂 Som rád, že pomáhajú. Nevravím, že každým článkom trafím klinec po hlavičke, ale občas sa to podarí. Chce to len písať s chuti a s cieľom pomôcť. Beriem to ako moje poslanie.

  8. Michal, preco mazes komentare? Uz 3 komentare si k tejto diskusii vymazal, ja som videl iba jeden a neboli tam ziadne urazky a ani spamy od konkurencie. Takto sa biznis nerobi.

    • Máte vynikajúci postreh chlapi! 🙂 3 komentáre, ktoré som k tejto diskusii vymazal:

      nudne napísal 24. júl 2014 o 22:45: „Toto niekto cita? :)))“

      meme napísal 24. júl 2014 o 22:52: „nic z toho nefunguje“

      meme napísal 24. júl 2014 o 23:19: „preco mazes komentare?“

      Tieto komentáre som považoval za bezpredmentné a nič neprinášajúce diskusii. Preto som ich zmazal. Pokojne som mohol k prvým dvom niečo krátke a výstižné odpísať, ale bol by to tu myslím zbytočný balast.

      Ako ste si chalani všimli, nemám problém tu nechávať negatívne veci na mňa, pokiaľ sú k veci a konštruktívne. Také naopak vítam a som za ne rád! 🙂

      Ale tieto 3 komentáre tu podľa môjho názoru nemajú čo robiť.

  9. Michal, poklona 🙂 Pri čítaní tohto článku mi došlo, čím všetkým som si od prvej návštevy stránky prešiel ale aj to, čo potrebujem vychytať. Boli omyly, boli neúspechy, priateľku ešte stále nemám, no už nie som ten vyhúkaný zelenáč spred roka. Je vidieť, že sa na nič nehráš, si chlap takisto ako my a nesľubuješ blbosti, marketingový brainwash „guruov“ nikdy nenahradí vlastné skúsenosti obyčajného smrteľníka.

    Mimochodom, onedlho sa mám stretnúť s kamoškou. Pekná, vtipná, inteligentná, môj typ. Ak to vyjde, bude fajn. Ak nie, sú tu stovky iných. Hlavne využijem charizmu a skúsenosti, ktoré som tu nabral 🙂

      • Jeden trocha off topic dotaz. Čo sa stalo s Lindou? Už nie je v zozname autorov. Najprv Wonderboy, potom Milan, teraz ona… Ani Pietra a Dídžejku nevidím.

        • Linda – „nie je možné, aby som písala ďalej pre teba. Nedokážem to plniť, som na iné písanie.Ďakujem za prílezitost:-)“

          Wonderboy – má vlastný štýl a nepáčilo sa mu, kam sa tento blog uberá
          Milan – stačí pozrieť na jeho vlastný blog
          Pietro a Dídžejka finišovali školu, tak sa chceli primárne venovať jej 🙂

          Autori prichádzajú a odchádzajú. Sami sa prirodzene filtrujú. Nikoho nevyhadzujem a neobmedzujem. Je to ich slobodné rozhodnutie, nie sú za články nijak odmeňovaní, preto ich tu nič nedrží.

          • … nikoho nevyhadzujem…

            Pisal som si s Milanom po tom co si preslal ten email, ze s nim koncis a Milan mi odpisal, ze chcel u teba pisat dalej, ale ze ked si uvidel jeho template, ktory normalne kupil, tak si ho bez akejkolvek konzultacie vyhodil.

            Tak aka je teda pravda s tym vyhadzovanim?

            Lebo ak teraz citam oba blogy a porovnavam ich, je to skoda, lebo on ma fakt genialne clanky z praxe. A aj Wonderboy robi super blaznive veci. Je to skratka skoda, neudrzat kvalitnych ludi po kope.

            • Messi, ty mudrlant

              počúvaj, ty by si spolupracoval s niekým kto by ťa celého vizuálne aj sloganovo vykradol ? a je podla teba „normálne“ kupiť na vlas PRESNE podobný template ako má človek, s ktorým robíš? nemal to byť Milan, ktorý mal vizuál jeho blogu konzultovať s Mišom Kopeckým??? to je taká logika, že pome jebať… Mišo sa normálne rozhodol ukončiť spoluprácu s niekým, kto sa najprv neopýtal VOPRED: „Mišo, môžem mať takýto template?“ je škoda, že Wonderboy sa rohodol ísť vlastnou cestou? skôr tak jedine jeho škoda…

              • Cakal som podobnu reakciu na moj prispevok. Matej ty si asi tiez z tych 15-rocnych fans na tomto blogu. Lebo presne a podobne su dve rozdielne veci a nedaju sa dat do jednej vety. Mne nejde teraz o to, co sa stalo medzi Milanom a MIchalom, aj ked som toho nazoru, ze ten template nie je PRESNE podobny .:))) Moze vyzerat ako chce, pokial ho legalne kupil a ma tam svoj vlastny obsah a svoje clanky. A tiez si myslim a bolo by asi trochu hlupe. aby 35 rocny chlap s obrovskymi skusenostami v obore sa nieco pytal 25 rocneho zaciatocnika, ktory sa podla jeho slov ani nepoklada za guru: „Prepac Misko ze ta otravujem, ale mozem mat takyto a takyto template, mozem ist na vecko, mozem toto a hento?“

                Ale ako vravim, toto je medzi nimi. Ja som v mojom prispevku narazal len na Michalove tvrdenie, ze nikoho nevyhodil. Pretoze, ak Milana vyhodil z akehokolvek dovodu, potom by to bolo od Michala klamstvo.

                Myslim, ze Michal by sa mal ku vsetkemu vyjadrit.

                • Počuj 🙂 Prečo by som sa mal ku všetkému vyjadrovať, keď si ty zapískaš a neustále len rýpeš a presadzuješ si svoje? A ešte ma budeš chytať za slovíčka? Máš svoj názor a svoju pravdu a pokojne si ver, čomu chceš.

                  Od tohto tvojho príspevku nemám už ani chuť sa ti k niečomu neustále vyjadrovať. Drž sa Messi a spravíš najlepšie, ak budeš sledovať len Milanov blog a Wonderboyove videá. Vôbec sa potom nemusíš mnou rozčuľovať a zapodievať. Ďakujem 🙂

                • MIchal nechcel som sa ta dotknut a uznavam ta co robis. Nechytam ta ani za slovicka a ani tu nejde o moj nazor. Chcem (ako urcite aj vela dalsich citatelov) len vediet, kde je pravda, ci si niekoho vyhodil, alebo nie, ako tvrdis. Idem nam vsetkym o to, aby bol tento blog dobry, ci nie?

                • Mňa si sa Messi nijak nedotkol. Áno, máš pravdu, Milana som impulzívne vyhodil po tom, čo som zbadal jeho blog. Áno, template, ktorý si kúpil, je jeho vlastný a proti nemu absolútne nič nemám. Obsahovo je tiež jeho web originálny. Je len na posúdenie, čo všetko ostatné má vlastné alebo či je tu nejaká náhodná podobnosť s týmto blogom. Iba o to ide, o nič iné. Keď som to videl, reagoval som impulzívne a rozviazal s ním spoluprácu. Nie, nemusel sa so mnou v ničom radiť, bolo to jeho vlastné rozhodnutie a to rešpektujem. Inak sme spolu komunikujeme bez problémov a nie sú medzi nami nejaké osobnostné problémy.

                • Dovolte pani, aby som sa zamiesal, ak uz je rec o mne.:) po dlhom case som sem zabludil.
                  Michal ma pravdu a uplne spolu OK vychadzame. Design vyzera mozno podobne, ale sme to vykonzultovali, ze to bude zmenene.
                  Nie sme konkurencia, mame uplne inu cielovku a este k tomu, ja sa momentalne venujem Zvadzaniu minimalne. Momentalne vsetok cas berie moja Forex kniha a cestovanie…
                  Myslim, ze ja nie som ten,v kom by mohol Michal vidiet konkurenciu. Je tu silna partia okolo Wonderboya, Silvio mal vraj tiez super blog, neviem ako to je u neho teraz a aj este som pocul, ze nejaky dalsi „Lamaci zenskych srdc“ idu nieco rozbiehat. Ale vsetko vekovky pod 25. A tie ja uz nejako obzvlast neoslovim.
                  Takze vsetkym drzim palce a prajem super zvodcovske leto…;)
                  S pozdravom, Milan

                • Ja tiež budem meniť komplet štruktúru a dizajn blogu, Milan si ho upraví podľa svojho gusta tiež 🙂 Teším sa na ďalších chalanov, ktorí sa rozhodnú pomôcť tým „menej šťastným“. To je skvelá správa!

                • Cavesy Michal,
                  aku webadresu ma Milan po jeho vyhadzove? Niektore jeho clanky bola bombove….

                  Diky

                • Ina cielovka? Naco si tu teda robis reklamu?

                  Milan Marko

                  Ačojaviem

                  pred 16 dňami

                  U mna taky najdes. Akademia.UmenieZvadzania. Mam iba jeden produkt a
                  najdes tam uplne vsetko a aj realne ukazky s analyzami… Nepotrebujes
                  dalsie a dalsie produkty. Ked budes platit viac a kupovat dalsie
                  produkty, nebudes zakonite lepsi so zenami.

                • Forex uz nevynáša? Chcel som si kúpiť knihu o forexe, ale keď vydím jak pracuješ pilne na svojich zvodcovských kurzov normálne pochybujem že na forexe zarábaš. Jake to je?

                • Marko chcel preniknut na slovensky trh lacno a rychlo a preto si osedlal Misa Kopeckeho ako takeho tazneho kona. Ked si medzi komunitou spravil meno, tak dal zbohom Misovi. Naco sa delit o zisk?

                  Uz Misa nepotrebuje….

  10. Super, hodnotný článok, Michal, takto sa píše kvalita!

    Ale stavím sa, že vždy sa nájdu ľudia, ktorí sa aj tak budú do teba púšťať, napádať ťa na blogu, kopírovať tvoju stránku (a komplet slogany od slova do slova), lebo proste závisť je silná… je výborné, že sa zameriavaš na rast, rozvoj, máš pokoru, vytváraš hodnotné kurzy a veľa vecí dávaš zadarmo. ked sa takéto niečo niekomu nepáči, tak nech nechodí na tvoju stránku, odhlási sa z odberu a nech ťa predsa uplne pustí z hlavy. ale nie, slovač musí rýpať, podpichovať, konkurencia musí vytvárať falošné profily a „útočiť“….to je len známka podvedomej závisti človeka čo by chcel mať čo ty. tak to vidím ja, jasné, môžem sa mýliť… obdivujem na tebe veľmi, že dobre praješ aj neprajníkom, hejterom a trápnym kopírovačom… nech sa darí, vytvárajme ďalej hodnotné, užitočné a prospešné články, produkty a kurzy čo pomôžu nielen chlapom ale v konečnom dôsledku hlavne ženám 😉

    • Vždy sa nájde niekto, kto ma zaňho bude označovať, pretože v rámci tohto trhu nepoznajú niečo iné. A ja to chápem, je to prirodzené. Číha to na chlapov všade a každý, kto balí baby, je hneď „PUA“. Premielalo sa to pár krát v reakciách na mňa, preto som sa to snažil už takto jasne a priamo to vysvetliť. Nemám nič proti „PUA“, iba ja sa za to nepokladám a neriešim to tak… toť vše 🙂

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here