Ako vystupovať na internete, aby si nevyzeral ako blbec (toto nerob)

1

internet Pýtaš sa aj ty, keď si prechádzaš svoju nástenku, ako niekto z tvojich priateľov môže vymyslieť takú blbosť do statusu? Ten človek zjavne vôbec netuší, ako vystupovať na internete.

Pozeráš si fotografie tvojho kamoša a len sa divíš, aké hrozné fotky zverejnil?

A čo to o ňom vypovedá? 

Čo si pomyslí žena o tebe, keď máš na Facebooku iba opilecké fotky a v statusoch výlevy emócií, ako vonku sneží, prší, príliš svieti slnko, hráš hru už 36 hodín v kuse a podobné…

Myslíš, že bude presvedčená, že rozumieš tomu, ako vystupovať na internete? No nebude.

Musíš si uvedomiť, že všetko, čo na internete spravíš, zanecháva za tebou určitú stopu, ktorá vypovedá o tebe ako o osobe, a buduješ tým svoju celkovú hodnotu a značku.

Verím tomu, že by si nerád odradil ženy ešte pred tým, ako sa vôbec spoznáte. Určite chceš dať najavo, že vieš na internete vystupovať ako príťažlivý, dôveryhodný chlap, ktorého stojí za to spoznať.

V článku ti prezradím 7 tipov, ako by si mal vystupovať na internete, aby si bol príťažlivý, dôveryhodný a charizmatický chlap. Poviem ti, čo ti odporúčam a neodporúčam na internete robiť, aby si od seba neodrádzal pozornosť žien.

 

Ako vystupovať na internete? Konkrétne rady pre teba

Keď sa s niekým spoznáš, tak si automaticky pozrieš jeho profil a fotky. Aj tá osoba si pozrie tvoje. Potom sa však nečuduj, že ti neodpisuje, ochladne, keď tam nájde nejakú hlúposť.

internet, ako vyzerať Schválne. Skús sa teraz nestranne pozrieť na svoj Facebook. Pozri si svoju cover fotku, profilovú fotku, svojich posledných 10 statusov…

A teraz sa spýtaj sám seba: „Čo to v tebe vyvoláva? Aké pocity máš z profilu, ktorý si práve teraz videl?“

Možno si zažil pocit zdesenia, údivu či mierneho pohoršenia :D. To je v poriadku.

Ak si bol spokojný so svojím profilom, tak je to super.

Ak nie, nevadí. Preto som si pre teba pripravil tento článok, v ktorom nájdeš potrebnú inšpiráciu a tipy, aby si odo dnes presne vedel, ako vystupovať na internete.

Odporúčam ti prečítať si tieto konkrétne a užitočné rady, ako vystupovať na internete, aby si… jednoducho nevyzeral ako blbec.

 

1. Nelajkuj a nekomentuj tzv. Attention Whores (túžia po pozornosti)

Sú to ženy, ktoré naháňajú lajky a komentáre.

Ako vystupovať na internete príťažlivo, pokec, badoo, ako zaujať na interneteIch príznaky sú: často pridávajú fotky a menia si profilovky, dávajú fotky v spodnom prádle, fotia sa do zrkadla, majú 358 fotiek toho istého druhu len z iného uhla a majú hromady lajkov a komentárov k ich fotkám.

Keď má žena veľa komentárov pri fotke, kde jej vypisujú chlapi, aká je krásna, ako ju chcú mať pri sebe a podobne, tak hádaj ktorého si vyberie?

Ani jedného z nich.

Písal som jednej, ktorá mala na jednej fotke 260 lajkov a plno komentárov, že či by si vybrala niektorého z tých, čo jej tam komentujú, a odpovedala mi, že nie.

Takže, nekomentuj a nereaguj na fotky žien snažiacich sa o pozornosť. Nikdy ti to nepomôže v tom, že budeš vystupovať na internete ako príťažlivý chlap.

Najlepšie bude, keď si takéto ženy rovno vymažeš, pretože aj tak s nimi nikdy nič nebudeš riešiť.

Alebo sa s nimi môžeš baviť, môžeš im dať iný a zaujímavý komentár, ale určite im nehoniť ego.

 

2. Nezdieľaj negatívne a nezaujímavé veci na svojej nástenke

smutné veci, negatívne Môžu to byť negatívne statusy, napríklad: smutné smajlíky, že sa ti nedarí, všetko je na pi**, ako sa cítiš, že sneží, dostal si v škole zlú známku… Alebo podobné veci, ktoré odkazujú na politiku, počasie, tvoju náladu či školu/prácu.

To absolútne nikoho nezaujíma.

Si len dva kroky od toho, aby si ťa možno potenciálna žena odstránila z priateľov.

Taktiež ti odporúčam nezdieľať žiadne hudobné videá (raz za pol roka môžeš dať jednu pesničku, aby ženy vedeli tvoj hudobný vkus).

Určite tiež nezdieľaj na Facebooku rôzne vtipné videá – pozri si ich sám pre seba a hotovo.

Odporúčam ti obmedziť takéto veci a nespamovať svoju nástenku, pretože väčšinu ľudí to ani nezaujíma.

Namiesto toho zdieľaj radšej niečo pozitívne, obohacujúce a zaujímavé pre ostatných ľudí.

Keď chceš presne vedieť, ako vystupovať na internete, ukazuj ľuďom, ako sa môžu zlepšiť. Alebo čím môžeš byť prínosný ty pre nich, namiesto toho, aby si ich len zabával alebo nudil.

 

3. Zoznám sa s gramatikou

Mne je úplne jedno, že si dyslektik, dysgrafik alebo si mal samé 5-ky v škole, ale ženám, ktorým píšeš, to jedno nie je.gramatika na internete

Keď píšeš gramaticky správne, tak pôsobíš na ňu inteligentnejšie.

Keď píšeš s chybami, tak si to ona môže vysvetliť, že nie si až tak inteligentný.

Náročnejšie a inteligentnejšie ženy si na to potrpia.

Odporúčam ti, používaj čiarky, mäkčene, správne i/y. Keď si nie si istý, tak môžeš použiť stránku http://www.sk-spell.sk.cx/speller/.

Takže to zopakujem: „Keď píšeš ženám na internete, tak si daj na tom záležať, lebo ony ťa podľa toho posudzujú.“

 

4. Nepublikuj svoje nezaujímavé fotky

muž nezaujímavý Nepublikuj a zmaž zo svojho profilu, zo svojej zoznamky, zo svojej sociálnej siete všetky fotky, kde vyzeráš „ako z občianskeho“, kde sa fotíš do zrkadla, fotíš sa hore bez, fotíš sa s bleskom, dávaš fotky s vulgárnymi gestami či alkoholom.

Toto ti môže skôr uškodiť, keď sa učíš, ako vystupovať na internete príťažlivo a charizmaticky.

Dúfam, že ti nemusím pripomínať, že na tvoje sociálne siete sa dostane každý, kto vie aspoň trošku googliť. To znamená, že sa môže pozrieť aj tvoj šéf, tvoji spolužiaci, môžu sa na to pozrieť ženy z tvojho okolia, ktoré by mali potenciálny záujem…

Ale vďaka nudným tuctovým fotkám budeš len nudný tuctový chlap, ktorý im nemá čo priniesť, a s takým si nebudú chcieť ani nič začínať.

Moje odporúčanie pre teba je, aby si si tieto fotky okamžite vymazal a vymazal si aj fotky, ktoré nemajú žiadne reakcie, žiadne lajky.

 

5. Neposielaj/Nezdieľaj ženám pozvánky na rôzne hry

Ani si nerob rôzne testy, že čo si bol v minulosti, kto si pozeral naposledy tvoj profil, s kým si si písal najviac správ, ktorá žena sa najlepšie k tebe hodí… Sú to spamové hovadiny a pravdepodobne z toho chytíš aj nejaký vírus.zamysli sa ako vystupuješ na internete

Za žiadnych okolností neposielaj ženám rôzne pozvánky na hry, čo sú na Facebooku (Farmville, Mafia Wars, Biliard, Poker ani nič iné). Žena si uvedomí, že nič iné nerobíš a nemáš pre ňu žiaden extra prínos.

Bude si myslieť, že sa pri tebe bude celý deň iba nudiť – a ona sa nudiť nechce. 🙂

 

6. Neprejavuj sa ako pubertiak

Nekomentuj a nelajkuj fotky holých žien (rôzne fanpage, skupiny, kde sa zdieľajú zadky, kozy, sexuálne polohy).

like na facebooku Len sa ukazuješ ako úchylný a nenásytný chlap, ktorý slintá za každým kúskom odhaleného ženského tela.

Nepoužívaj prehnané smajlíky. Keď ti žena napíše nejakú vetu a ty tam dáš 25 vysmiatych smajlíkov, tak tým naozaj pôsobíš veľmi detinsky a nedospelo.

Nepoužívaj „W“ miesto „V“ pri písaní. Nepoužívaj tie detské frázy ako: „Hihi, xixi, ahojček, papa, cmuq.“ Tieto veci možno priťahujú dievčatá v puberte, ale nie dospelé a zaujímavé ženy, ktoré pravdepodobne chceš aj ty získať.

Takže moje odporúčanie (a lekcia ako vystupovať na internete) pre teba je: Vyjadruj sa dospelo a kultivovane, a nepreháňaj to so smajlíkmi (hlavne vysmiatymi).

 

7. Dávaj si pozor na vyjadrovanie sa v komentároch

Nekritizuj druhých, neútoč na nich, nevyjadruj sa vulgárne, nepôsob arogantne a nehádaj sa s druhými verejne.

žena vidí ako vystupuješ na internete Moje odporúčanie je, že úplne obmedz akékoľvek negatívne vyjadrovanie sa v komentároch a týmto dáš jasne najavo výnimočným ženám v tvojom okolí, ako sa má správne vystupovať na internete.

Súvisí to s vnímaním ľudí a s tým, aké sú ženy vnímavé osoby.

Videl si už niekedy uznávaného podnikateľa (okrem Gary Vaynerchuka) alebo profesora v škole nadávať?

Ja nie. Ani ony nie. Preto si vyberaný jazyk, kultivovaný, v ktorom nie sú nadávky a vulgárnosti, spájame s ľuďmi vysoko postavenými, na úrovni.

Aby sme si to zhrnuli: Ak nechceš na internete vystupovať ako blbec, ale chceš pôsobiť ako inteligentný muž, ktorého sa oplatí spoznať, tak sa vyvaruj týmto chybám, ktoré zvyknú ľudia na internete robiť.

Michal Kopecký je zakladateľom hnutia CHLAP 2.0 a jeho cieľom je pomôcť mužom a ženám nájsť, získať a udržať si svojho vysnívaného partnera, s ktorým budú šťastní vo vzťahu. Napísal knihu Aj ja som CHLAP 2.0, ktorú môžeš získať napr. na Martinuse tu »

1 komentár

  1. Michal, nič v zlom, ale slovo „mäkkčene“ sa píše s jedným „k“ („mäkčene“) …len mi to prišlo vtipné v tom kontexte 😉 . Inak chválim Tvoj pravopis, keďže dnes už nie je nijako výnimočné nájsť pravopisné chyby trebárs aj v denníkoch.

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here