[Analýza konverzácie Badoo] 18 správ k stretnutiu ešte v ten deň večer

27

Na to, aby si sa so ženou stretol cez internet stretol si s ňou nepotrebuješ písať mesiace. Ba ani týždne či dokonca ani dni.

Tu je ukážka toho, ako sa môžeš dohodnúť na stretnutí s dievčaťom ešte v ten istý deň v priebehu 18-tich správ (aj keď môj osobný rekord je 7, ale o tom niekedy inokedy).




 

Nie v každom prípade to však ide takto “ľahko”

Toto samozrejme považuj len za malú ukážku. Nie vždy sa konverzácia vyvíja hladko.

Dôležité je však vedieť, že všetko podstatné sa v rozhovore dialo na pozadí. Nešlo ani tak priamo o to, čo konkrétne som jej napísal, ale hlavne akým štýlom som sa s ňou rozprával.

Ak chceš viac príkladov, tak si prečítaj aj tento článok: Ako si so ženou dohodnúť stretnutie do 10 správ od spoznania (3 ukážkové konverzácie).

[SOS2_webinar]

Michal Kopecký je zakladateľom hnutia CHLAP 2.0 a jeho cieľom je pomôcť mužom a ženám nájsť, získať a udržať si svojho vysnívaného partnera, s ktorým budú šťastní vo vzťahu. Napísal knihu Aj ja som CHLAP 2.0, ktorú môžeš získať napr. na Martinuse tu »

27 KOMENTÁRE

  1. Moja analyza na Badoo:

    Napisal som 20 babam

    12 z toho na Badoo do 14 dni ani neprislo
    3 si precitali spravu a neunuvali sa ani odpisat
    3 si precitali a odpovedali stroho, ze na Badoo velmi nechodia, alebo sa len ozdravili a zvysok ignorovali
    zvysne dve ma po par spravach odignorovali a neunuvali sa uz odpisovat

    Toto je realna analyza Badoo, nie cocotiny vymyslene len pre marketing a predaj kurzov

  2. Čauko, písal som nedávno s jednou babou a vše vyzeralo, že ide dobrým smerom. No mal osm pocit, že nie je taká super baba ako vyzerá na fotke. Po čase sa to začalo zlepšovať, tak som ju zavolal von. a ona že : „von ?“, a ja že áno, veď nebudeme písať do nekonečna, prechádzka na čerstvom vzduchu neuškodí. ona “ neviem. Prosto cítim to tak, ako keby mala strach a aj asi to bolo to čo som vycítil z komunikácie. Vieš mi poradiť ako ďalej ? či kašľať na to ?

  3. Mna moj ex priatel zbalil na ovela zaujimavejsiu konverzaciu, fakt z nej salala brutalna inteligencia a humor, proste ako z filmu, zial po roku a pol sa z neho vyklul podvodnik, ktory okrem krasnych reci nebol nic, len ten co ublizuje teda clovek so sociopatickymi sklonmi. takze dobra rada pre zeny ale aj chlapov, uprednostnite pri zoznamovani na vztah ludi ktorych poznate z realu, ak sa to neda a uz musite cez ten nestastny net, tak si ho dobre preklepnite co je zac a hlavne netahajte cas s prvym stretkom, lebo idiotov treba eliminovat hned. 🙂 vela stastia

    • Predpokladám, že bol vysoko inteligentný, keď píšeš, že to bol sociopat, s tým treba proste počítať, keď ideš po niekom, kto je ozaj inteligentný a nehrá sa na to.

  4. Tiež chcem pridať jednu moju čerstvú skúsenosť. Túto babu som ale spoznal skoro pred 3 rokmi osobne, skoro 2 dni sme boli spolu tak cez rodinu to bolo… Prebehla nejaká iskra medzi nami, ozval som sa jej skoro po 2 týždnoch najprv sms nereagovala, keď som zavolal tak povedala nemôžme ísť do kina lebo mám frajera… To ma dostalo. Teraz som si ju pridal na FB a porád prvý som napísal ahoj ako sa máš si sa zmenila opeknela atd. Ona nato príjemne, že ja tiež a aký som super, mám bohovú svalnatú postavu. Tak po pár správach asi štyroch 😀 som jej naznačil že niekedy som chodil kúsok od jej mesta a ona že mám sa kľudne staviť. Tak to šlo v pohode ďalej sa zaujímala o mňa, pýtala prečo už toľko necvičím že ona chce začať naplno, ja že teda chodím na disko menej sa tomu venujem kebyže je nejaká frajerka… Ona: že prečo nemám frajerku, potom o dôvere, láske, aj to či by som niekedy podviedol svoje dievča. Ja som jej odpovedal že ja by som si natoľko vážil a ľúbil že by som to nedokázal, nato odpísala KISS smajla a že takto má byť vo vzťahoch v osobe treba mať oporu niekoho kto ťa nesklame. Takže som si ju aj takto naklonil a dalej sa omňa zaujímala ako sa má oco, kde pracujem, aké mám vyhliadky do budúcna a ja som sa tiež naňu pýtal. Potom keď sme si povedali svoje ona žije so svojou sestrou ktorá si našla frajera a to si slúbili že budú chvílu samé a on tá moja sa cíti osamotene že… Čiže by potrebovala niekoho ja jej podľa analýzi pasujem ako jej typ som vydedukoval. Potom mi dala ešte svoje číslo v pohode ako som si ho vyžiadal aj ona moje a potom čo sme si písali otom ako sa museli od 18 rokov osamostatniť žiť samé sestry, že mama sa nane vyklašlala viac menej tak mi neodpísala… V tomto smere muži stresujú prečo mi už neodpisuje atd… tak som jej teda teraz napísal či tento víkend platí ako mi ho sama navrhla pred 6 dňami som jej posledný odpísal…

  5. Ahoj, priznám sa rozhodol som sa vyskúšať tvoju úvodnú vetu na dve ženy na badoo, no obidve napísali ,,prečo,,? . Trik bude asi v tom slovíčku ,,chlapy,, ze?:)

  6. Co by si odporucil, ked baba napriklad odpisuje neskorsie, teda po 10-15 minutach. Najskor to vyzeralo, ze sa chytila, prvy den sme si pisali dost intenzivne dlho do noci o vsetkom moznom, ale na druhy den, par krat po sebe odpisovala na kazdu spravu neskorsie a bez vysvetlenia, aj ked vyzerala, ze zaujem tam stale je. Ked mi takto odpisala asi 4 krat, na poslednu spravu som jej neodpisal. Mozno banalita, ale zaujimal by ma tvoj nazor. Diky.

    • Neriesil by som to, kedy baba odpisuje, nie kazdy sedi cely den na socialnej sieti a vypisuje, to by si mal pochopit, aj ona je len clovek, vobec by som to neriesil, praveze to je super, ze ti stale odpisuje, ale aj keby neodpisala, tak by som to neriesil, hlavne jej nevypisuj blbosti, ze „co sa deje, ze neodpisujes“ a podobne zamerane otazky, ani sa jej nepchaj do zadku, ze budes pisat spravy len ty a ona pri tom neodpisuje. Prosto, ked napise, tak jej odpis a ked na nejaku z tvojich sprav neodpise vobec, to este neznamena, ze uz na teba kasle. Ozvi sa jej zas o 3-4 dni, odporuca sa 5, ale viem si predstavit aky si na nu napichany a ze tych 5 by si asi nevydrzal, potom jej normalne napis, ako keby sa nic nestalo, hlavne sa nevracaj k tomu, ze kde bola, preco neodpisovala a podobne hovadiny, ktorymi to absolutne pochovas.

    • V prvom rade je chyba, že ste si písali dosť intenzívne a dokonca dlho do noci. Navyše, ona nie je povinná ti čokoľvek vysvetlovať a keď to budeš zbytočne analyzovať + sa jej pýtať, prečo ti hneď nepodpisuje, pošle ťa do riti ona 🙂

  7. Takychto bajok si navymyslam za vecer 1000, chlapi mi to tu budu zrat, navstevnost webu stupa, prijmy z reklamy detto, ale nikomu inemu nepomozem len svojej penazenke, ze ti to nie je trapne

      • Lebo je to casto krat rychlejsie a efektivnejsie ako balenie na ulici a to pisem ja, co som skor zastanca ziveho ako online kontaktu.

      • Majstrovi na podmienkach nemusí záležať, ak bude výsledok vždy úspešný 🙂 A netvrdím, že všetky rady na mňa fungovali, ani som všetky nevyskúšal, no niekoľko mi pomohlo.

      • Jurošík a Sergej ďakujem, že tomu rozumiete 🙂

        Dominatee… Každému podľa jeho chuti. Na balení cez internet osobne nevidím nič zlé. Ak ty áno, nerob to a rob to, čo ti funguje.

        Dokonca ti odporúčam prestať navštevovať tento blog a čítať odo mňa rady, aby som ti náhodou nevymyl mozog a ty si tu so mnou nestrácal čas, keď ti nič z toho nefunguje 🙂 Dovidenia

  8. S tymto mavam ja mensi problem, ale uz som sa to naucil casom eliminovat, ze ked mam uz pocit (alebo mi to aj dava najavo), ze ci uz moje pisanie neznie povysenecky a namyslene, niekedy, ked sa clovek moc snazi, tak sa mu stane, ze do toho sklzne, ale da sa z toho este vylizat 😀 nie vzdy ale da

  9. ja som na badoo bol registrovany , ale nic moc , za cca styri mesiace ucet zruseny , dovod nedostatok zaujimavych uzivateliek v mojom okoli , minimum odpovedi , väcsina tam chodi raz za uhorsky rok , t.j. 2-3 krat za pol roka , mna tam nezaujala ziadna z okolia , jedina co sa chcela stretnut bola len jedna a aj z tej vyliezlo ze je zadana a hlada tam vlastne klientov na zivotne poistky.cize uplne na… , este jeden postreh odo mna , ak babu neukecate na stretko hned v ten den , vecer , tak uz sa s vami nestretne , skusal som to ako michal , podobne , vsetko ok, , baba bola zvedava , lenze v hned v ten den sa nedalo a ked sa clovek dohodne povedzme za tyzden , dva , nic z toho nebude , zaujem ochladne .

    • Áno „st“, tie dohadovačky na stretnutie sú veľmi citlivé. Dá sa stretnúť aj po týždňoch či mesiacoch, ale to treba byť stále natoľko zaujímavý a príťažlivý, že vaše prvé rande vlastne neprebehlo na internete, ale je tam tajomno a zvedavosť…

      • Súhlasím, treba ísť s babou čím skôr von, tiež som si s jednou písal, a som sa pýtal teda či niekedy von a odpovedala, že určite pojdeme von, a potom sa už neozvala, teda mam ju nna FB, ale pokiaľ ja nenapíšem ona nenapíše, a to ja som jej sám písal asi 3x a viac ssa mi nechce, nech sa aj ona posnaží… Či zoznámenie na pokeci, či na živo, každé má svoje výhody a nevýhody

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here