Prečo baličské techniky a triky nefungujú

0

„Ako ju zbaliť? Čo jej mám povedať, aby ma chcela?“ zvykol som sa sám seba pýtať, keď som nejakú ženu chcel. A tak som na ne skúšal rôzne finty a techniky, aby som sa im dostal do hlavy (a nohavičiek) a konečne ich získal.

Hľadal som skratku a spôsoby, ako si to uľahčiť. Ísť cestou najmenšieho odporu a úsilia. Je to pre nás prirodzené. Lenže, ono to dlho nefungovalo.

V tomto videu ti prezradím, prečo si myslím, že baličské techniky a triky nefungujú a prečo by si sa mal od nich držať, čo najďalej.

Chceš to vedieť? Tak si pozri toto video hneď teraz!

Odoberaj CHLAP 2.0 videá

Predstav si, že si chceš postaviť najväčší mrakodrap alebo najväčšiu budovu v meste široko ďaleko. Máš na to dve možnosti, ako to dosiahneš.

 

Pustíš sa do plánovania projektu

Zoženieš investorov, prejde niekoľko mesiacov, možno rokov, budeš sa trápiť so stavbou, budeš sa trápiť so štrajkami a niekoľko ľudí ti dá výpoveď. Nepôjde to všetko podľa tvojich predstáv, ale NAKONIEC najväčší mrakodrap široko-ďaleko postavíš a ľudia ho budú obdivovať.

Niečo sa naučíš, budeš mať veľa skúseností, no a samozrejme, najlepší pocit z toho všetkého.

 

Mnohí chlapi sa však rozhodnú spraviť niečo iné

Rozhodnú sa vyskúšať nejakú baličskú techniku, rozhodnú sa ísť za nejakou fintou a znížia hodnotu žien, ohejtujú im topánky, povedia im nejaký blbý kompliment a snažia sa dostať jej hodnotu dole.

To je presne také isté ako keby si si najal demolačnú čatu a chcel zbúrať všetky mrakodrapy a budovy naokolo.

Nakoniec sa ti to podarí a tá tvoja „búdka“, ktorú si mal na začiatku bude najvyššia, lenže stále bude stáť za prd. Nič si sa nenaučil a všetkých ostatných naokolo len naserieš.

To je presne ako s tými baličskými technikami a fintami. Áno, podarí sa ti jednorázovo na krátku dobu oblbnúť nejakú ženu. Áno, zbalíš ju, možno ju dostaneš do postele, ale časom ťa skutočne prekukne a zistí, čo si zač, aký si a uvidí tvoju skutočnú hodnotu.

 

Toto ti odporúčam spraviť JA

Podľa môjho názoru by si si mal voliť ťažšiu cestu a vybudovať najväčšiu budovu v meste. Vybudovať svoju hodnotu a ísť ťažšou cestou.

Nakoniec zistíš, že keď si tam hore, keď máš vyššiu hodnotu, tak ti to s tými ženami ide jednoducho a prichádzajú do tvojho života lepší ľudia, lepšie príležitosti a tam hore sa ti aj lepšie dýcha, budeš mať viac skúseností a pôjde ti to od ruky.

Mnohí chlapi to ale skúšajú cez triky, finty a snažia sa krátkodobo hľadať skratky, ktoré dlhodobo nebudú fungovať. Viem to, sám som to kedysi tak robil a sám som to kedysi tak skúšal.

 

O tomto je ťažšia cesta

Dlhodobé budovanie hodnoty nie je o tom, že si nájdeš najlepšiu techniku, fintu, najlepšiu skratku, najlepšiu konverzačnú techniku.

Je to o tom, aký si CHLAP!

Ako sa so ženou bavíš, z akej pozície a akú energiu vyžaruješ. Ako stojíš, ako sa držíš, ako kráčaš, ako sa obliekaš, ako sa o seba staráš, akých máš ľudí vo svojom okolí, aké máš ženy vo svojom okolí, ako sa na teba pozerajú ženy alebo naopak ostatní chlapi, ako k tebe vzhliadajú a čo sa chcú od teba naučiť.

Hodnota pozostáva z 10 oblastí, ktoré popisujem v mojej knihe Aj ja som CHLAP 2.0, na ktorých by si mal dlhodobo pracovať, aby si priťahoval ženy tým, aký si a aby sa ženy nakoniec o teba bili a aby aj tie ženy, ktoré ťa teraz nechcú, tak „zrazu“ budú mať na teba úplne iný názor, úplne iný pohľad a budú s tebou flirtovať a chcieť s tebou niečo riešiť.

Staň sa lepším a hodnotnejším chlapom (po všetkých stránkach), aby si si nakoniec získal čo najlepšiu možnú ženu pre seba a udržal si si ju. Buď CHLAPOM, o ktorého sa budú ženy BIŤ!

Michal Kopecký je zakladateľom hnutia CHLAP 2.0 a jeho cieľom je pomôcť mužom a ženám nájsť, získať a udržať si svojho vysnívaného partnera, s ktorým budú šťastní vo vzťahu. Napísal knihu Aj ja som CHLAP 2.0, ktorú môžeš získať napr. na Martinuse tu »

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here