Prečo baličské triky, skvelý výzor a milióny na účte nestačia, keď si chceš nájsť ženu

0

„Ako ju zbaliť? Čo jej mám povedať, aby ma chcela?“ zvykol som sa sám seba pýtať, keď som nejakú ženu chcel. A tak som na ne skúšal rôzne finty a techniky, aby som sa im dostal do hlavy (a nohavičiek) a konečne ich získal.

Hľadal som skratku a spôsoby, ako si to uľahčiť. Ísť cestou najmenšieho odporu a úsilia. Je to pre nás prirodzené. Nepotreboval som na sebe nič meniť.

Potreboval som nájsť tú „zázračnú paličku“, aby som iba mávol prútikom a ženy by ma zrazu chceli. Niektoré ženy som síce zbalil, ale ich záujem netrval dlho.

To je ako keby si sedel pri večernom táboráku a hádzal si doň papier. Čo sa s ním stane? Rýchlo zahorí a po pár minútach po ňom už nie sú ani stopy.

 

Tak isto to bolo aj rôznymi „baličskými technikami“

Po pár dňoch zo žien ošiaľ vyprchal a cítili sa byť oklamané. A ja som bol znovu sám a nespokojný. Neuvedomoval som si, že nič také, ako „zázračná skratka“ neexistuje, aj keď som si to veľmi prial.

Začal som to zvaľovať na svoj priemerný výzor a to, že sa ženám nepáčim. Až neskôr som si uvedomil, že ani ten mi pri nich veľmi nepomôže. Prečo, pýtaš sa?

V dobe, keď som rozbehol projekt „akozbalit.sk(dnes už je to chlap20.sk), sa mi začali ozývať chlapi, o ktorých som si myslel, že nikdy nemôžu mať problém so ženami. Ozývali sa mi fitness tréneri, bodybuilderi, zápasníci či dokonca modeli spodného prádla.

Pýtali sa ma, čo majú ženám povedať, aby ich chceli a ako ich majú zbaliť. Oni, chápeš to?

 

Vtedy mi to došlo

To je ako keby si do toho večerného táboráku hádzal kúsky dreva. Budú horieť o niečo dlhšie, no po pár hodinách nebude ani po nich stopy.

Totižto, keď na tebe nie je nič iné ako iba tvoj príťažlivý výzor, drahé auto či tučné bankové konto, záujem postupne vyhasne. Vďaka čomu teda bude „oheň“ v žene horieť aj na ďalší deň?

Odpoveď je jednoduchá, no zložitá zároveň. Je to tvoja vyššia hodnota a keď si komplexný chlap. Schopný po všetkých stránkach.

To je ako keby si hodil do táboráku uhlie. Bude horieť pomaly, ale dlho.

 

Nedokážeš sa totiž hrať dlhodobo na niekoho, kým nie si

Pretvarovať krátkodobo sa dokáže každý. Aj využívať „nespravodlivé výhody“ typu skvelý výzor či peniaze na účte. Ale byť najlepším možným chlapom dlhodobo je to, kvôli čomu ťa žena nielen bude chcieť do vzťahu, ale na celý život.

Dnes ráno za mnou prišla Evka do pracovne a spýtala sa ma, či mi už dnes povedala, že ma miluje. Na otázku „prečo“ mi odpovedala: „Za to, aký si.“… AJ PO 8 ROKOCH, čo sme spolu! To nedokáže žiadna finta, trik či hriešne telo.

Lásku si za peniaze nekúpiš.

Michal Kopecký je zakladateľom hnutia CHLAP 2.0 a jeho cieľom je pomôcť mužom a ženám nájsť, získať a udržať si svojho vysnívaného partnera, s ktorým budú šťastní vo vzťahu. Napísal knihu Aj ja som CHLAP 2.0, ktorú môžeš získať napr. na Martinuse tu »

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here