[Príbeh úspechu] Tarek: „Našiel som svoj štýl a svoju osobnosť“

0

Tarek_pribeh uspechuMám rád, keď mi chlapi píšu, že sa posúvajú dopredu a dosahujú so ženami výsledky, po akých túžia.

Hlavne tí, ktorí si pred tým v tomto až tak neverili…

Takýmto chlapom je aj Tarek, ktorého som sa rozhodol podrobnejšie vyspovedať, aby si aj ty mohol vidieť, že to ide.

Najdôležitejšie je uvedomiť si, že sa to dá, ALE treba pre to niečo urobiť a potom sa výsledky dostavia.

Pozri si náš rozhovor s Tarekom a zisti, čo všetko mu blog chlap20.sk priniesol (okrem zvýšeného sebavedomia a zlepšenia sa v komunikácii).




 

Tarek, predstav sa trochu chlapom. Kto si, aký bol tvoj príbeh pred tým, ako si objavil blog chlap20.sk a s čím si sa stretával?

Začal by som rokom 2014 v auguste, kedy som natrafil na tvoj úplne prvý článok. Dalo mi to nejaké prvé informácie o tebe a o celom koncepte.

Keď som začal prijímať tvoje informácie, tak som zistil, že tvoj blog nie je vôbec len o ženách, ale aj o tom, ako máš v prvom rade pracovať na sebe. Čo mi dosť vyhovovalo oproti rôznym PUA stránkam. Bol som dosť skeptický.

V mojich 17-tich rokoch boli len prvé bozky. V roku 2013 som bol so svojím sebavedomím na tom veľmi nízko. V komunikácii tak isto.

Spoznal som jednu ženu, do ktorej som sa po 2 dňoch zaľúbil. Mala o mňa aj záujem, ale potom to stroskotalo na mojich chybách. Začal som ju bombardovať správami, milými rečičkami, u ktorých som si myslel, že zaberú. Toto všetko malo skôr opačný efekt, aj keď mala na začiatku záujem.

Koncom roku 2014 som začal prijímať tvoje informácie. A začal som zle. Keď som písal nejakej žene, tak som kopíroval tvoju správu odslova doslova. Čakal som na jej reakciu a po pár reakciách som nemal vlastne čo povedať.

Následne som použil nejakú tvoju ďalšiu vetu, ktorá mi absolútne nepasovala. Chyba bola proste, že som kopíroval tvoj štýl – ako aj väčšina chlapov.

Neskôr sa to trochu zlepšilo, pochopil som, že nemôžem kopírovať teba a snažil som sa pracovať na sebe, zlepšil som sa v komunikácii. Cesta je stále dosť hrboľatá, ale najmä posledné mesiace cítim, že sa to dosť zlepšilo. Je to tým, že som si z tvojich informácií, z tvojho blogu zobral to svoje. To, čo mne pasuje pre môj štýl a moju osobnosť.

 

Čo ťa vlastne presvedčilo, kde sa to zlomilo? Vravel si, že v auguste 2014 si objavil moje rady.

Kde boli tvoje prvé výsledky, že to má zmysel a funguje to?

U mňa taká tá fáza „temna“ trvala takmer jeden rok. Každý to má individuálne. Niekto sa zlepší za pár mesiacov.

U mňa sa to zlomilo vtedy, keď som začal skutočne vidieť, že je veľa chlapov, ktorí majú oveľa väčšie problémy so sebavedomím, komunikáciou a videl som, ako sa zlepšili.

Povedal som si, že buď chlap, nebuď bábovka, a že sa to dá. Keď buduješ svoju osobnosť, máš nejakú hodnotu a postupne rastieš, tak aj ten život si potom môžeš urobiť taký, aký chceš.

 

Kedy si pochopil, že by si mal na sebe pracovať, že aj ostatní to dokázali, i keď mali možno na nič podmienky a okolnosti, tak prečo by sme to nedokázali my?

K tomuto mi napadla jedna myšlienka, ktorú som čítal v jednom článku: „Nemal by si sa pozerať na niekoho druhého.“

Napríklad, ak chceš schudnúť alebo pribrať, tak každý má nejaké iné genetické predispozície. V tvojom koncepte tiež nehrá genetika nejakú rolu, v tom byť lepším chlapom, každý si prešiel tú svoju cestu.

Niekto bol už v 15-tich sebavedomý, niekto zasa nebol (ako ja) sebavedomý, mal problémy s komunikáciou. Dnes je veľa chlapov nesebavedomých, čo si všímam.

Dobre vravíš, podľa mňa to bude ešte horšie. Pretože tablety, mobily, internet, technológie nás zbavujú interakcie so ženami a pri tomto nemáme, ako získať sebavedomie.

S tým súhlasím, určite.

 

Aký konkrétny výsledok si dosiahol, čo podľa teba by si pred rokom 2014 nemal šancu dosiahnuť?

Poviem to tak, že som dlho váhal, keď si mi napísal, či spravím s tebou tento rozhovor. Povedal som si, že veď nemám za sebou nejaký dlhodobý vzťah a nemám za sebou taký výsledok ako Michal.

Pomohlo mi to, ako si mi napísal, že nemusíš mať takú a takú ženu, nejaké neskutočné skúsenosti, aby si pochopil, že už teraz si na dobrej ceste. Že nie je nič zlé na tom sa podeliť o svoje skúsenosti s chlapmi, ktorí sú možno na začiatku tejto cesty.

Teda, keď sa pozriem spätne, tak teraz tá zmena u mňa je veľká. Najmä v komunikácii, v sebavedomí, v tom, že konečne som našiel svoj štýl, svoju osobnosť. Určite sa cítim aj hodnotnejší, pretože tie zmeny sú v tebe. Keď si ty sám neuvedomuješ svoju hodnotu, tak aj ľudia ťa budú tak brať.

Začal som sa teda spoznávať s novými ženami, mal som nejaké rande, väčšinou zatiaľ neúspešné.

[MT_sebavedomie]

 

A ja viem o tebe, že si mal teraz nedávno aj jedno rande úspešné, kľudne prezraď viacej.

Začal som si písať s jednou ženou, ktorá je staršia ako ja. Je vyspelá, sebestačná, krásna. Ja som od toho nič neočakával, užíval som si to, že s takou ženou komunikujem. Následne si uvedomíš, že to ide aj lepšie, pokiaľ sa moc nesnažíš a netlačíš.

Bol som s ňou prvý deň a vyšlo úplne všetko. Tí, ktorí si nesedia na vedení, tak asi chápu, čo pod tým „všetko“ myslím.

Dnes sú od toho dva dni, takže je to dosť čerstvé, neviem či z toho niečo ďalej bude, ale už teraz viem, že som v komunikácii, sebavedomí a v pohľade na to, ako sa snažiť, či nesnažiť, úplne niekde inde.

 

Krásnu, hodnotnú, zaujímavú, inteligentnú, sebestačnú, vyspelú žena si dokázal pritiahnuť tým, kto si.

Myslím, že áno. Keby som bol tým, kým som bol v auguste 2014, tak by ma odpálkovala po prvej vete.

 

Čo konkrétne sa ti najviac páčilo z mojich rád, čo ti pomohlo, keby si mal vypichnúť možno jednu, dve veci, čo ti najviac dalo?

Najviac mi pomohol tvoj koncept Šťastný nezadaný. Snažil som sa o ženy menej. Možno si niekto povie, že je to kontraproduktívne, ale práve naopak.

Uvedomil som si, že tým, že budem tlačiť na pílu, že sa budem snažiť o jednu ženu, tak týmto sa nikam nepohnem.

Určite mi pomohli aj koncept Princíp príťažlivosti 80/20 a Sexuálne obrazy, ktoré dokážu dosť. Možno to berieš aj ty ako tvoje najhodnotnejšie veci, ktoré si vytvoril.

 

Nie najhodnotnejšie, ale sú to tajné zbrane, ktoré môžu spôsobiť dosť dramatické výsledky.

Určite áno. Keď si dal nejaké tipy na sexuálne obrazy, tak som ich tiež kopíroval, ale potom som našťastie rýchlo pochopil, že takto to nepôjde a musí sa to stotožnovať s mojou osobnosťou.

 

Toto je úplne prirodzená cesta a prirodzený vývoj. Proste si niekde na nejakej úrovni a teraz sa ideálne potrebuješ dostať na nejakú inú úroveň.

Keď chceš byť schopnejším chlapom, tak sa potrebuješ akosi nakalibrovať, prispôsobiť a bude sa to v tebe biť. Začneš využívať nejaké techniky, koncepty, princípy a možno to zo začiatku nebude spolu ladiť.

Ale akonáhle budeš rásť osobnosťou, tak koniec koncov sa vyrovnáš s tým, čo aj robíš a staneš sa tou lepšou verziou samého seba.

Ja to cítim tak isto. Na tej ceste som možno v prvej štvrtine a využíval som niektoré veci, ale neuvedomoval som si, že niektorí chlapi, ktorí to využívajú sú na tej ceste už ďalej.

Súhlasím s tebou, že používať niektoré veci, ktoré nerezonujú s tvojou osobnosťou sa neoplatí. Oplatí sa to v tom, že padneš na hubu.

 

To treba Tarek. Padnúť na hubu a uvedomíš si, že o čom to v skutočnosti je.

Po tom všetkom, čo si si prešiel, odporúčal by si možno inšpirovať sa mnou, radami, blogom, možno nejakými kurzami aj ostatným chalanom?

Toto už je ľahšia otázka. Určite áno, veď sám vidím, že keď som konečne prestal kopírovať tvoje správy, tak vidím, že tie veci skutočne fungujú a skutočne mi to pomohlo.

Keby som nenarazil na tvoj blog, tak by som možno teraz bol iba na začiatku tejto cesty a bol by som stále neistý a nesebavedomý.

Určite by som ťa iným chlapom odporúčal. Síce je pravdepodobné, že neraz padnú na hubu, ale stojí to za to, pretože keď nerobíš nič, tak ani nepadneš na hubu, ale ani nič nezažiješ. Keď to skúšaš, tak je veľmi pravdepodobné, že sa budeš zlepšovať a niečo zažiješ.

[chlap_webinar]

 

Niečo podobné a možno ešte lepšie čaká aj na teba

Tak čo, pôjdeš do toho?

Takéto výsledky nedosiahol len Tarek, ale aj množstvo iných chlapov, ktorí čítajú blog chlap20.sk alebo prešli mojimi prémiovými kurzami.

Prečítaj si predchádzajúci príbeh úspechu, o ktorý sa so mnou podelil Peťo.

Ak si vďaka tomuto blogu či vďaka mojim kurzom zaznamenal u seba pozitívnu zmenu a máš výsledky, o ktoré sa chceš aj s ostatnými podeliť, napíš mi e-mail na michal@achlap20.sk a nabudúce tu môžeš byť aj ty. 🙂

Michal Kopecký je zakladateľom hnutia CHLAP 2.0 a jeho cieľom je pomôcť mužom a ženám nájsť, získať a udržať si svojho vysnívaného partnera, s ktorým budú šťastní vo vzťahu. Napísal knihu Aj ja som CHLAP 2.0, ktorú môžeš získať napr. na Martinuse tu »

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here