Chceš písať zamilované sms alebo aby sa do teba zamilovala?

9

zamilované SMSKedysi som bol snáď najhorší v písaní „esemsiek“ a veľa mojich konverzácií išlo dolu vodou. Avšak teraz… moja textová hra je veľmi slušná.

Získať na ňu číslo je skvelý výsledok. Ale ako iste vieš, ešte to nie je záruka toho, že by si si s ňou dohodol aj nejaké rande.

A určite to neznamená, že z toho niečo bude. Máš to však vo svojich rukách. Ako sa budeš prezentovať v dosledovaní vo veľkej miere ovplyvní rozhodnutia danej baby.

Pozrime sa teda na niekoľko možností, ktoré máš pri následnej komunikácii cez smsky a na ich výhody a nástrahy, ktoré na teba čakajú.

 

Textová hra

Otázka  ako písať babám, je jedna z najčastejších, ktoré sa ma chalani pýtajú. Verte mi, kedysi som bol v tomto hrozný a moje konverzácie veľmi rýchlo upadali. Dnes je moja textová hra dosť slušná a nikdy ma nesklame.

Textová hra je vlastne veľmi jednoduchá a ak budeš nasledovať moje pravidlá písania, mal by si spozorovať obrovské výsledky ihneď.

Ak nechceš, aby ti číslo, ktoré si od nej dostal, otrieskala o hlavu, tak dávaj dobrý pozor:

  • zamilovane-sms-mobil-onlinePoužívaj len jeden otáznik v jednej správe.
  • Tvoje správy by mali byť kratšie ako tie jej. Pokiaľ jej teda nepíšeš prvý.
  • Používaj stratégiu „vystreľ a zabudni“ – pošli správu, polož telefón a choď robiť niečo iné.
  • Ak ti odpíše naspäť, daj si so svojou odpoveďou na čas. Neodpisuj jej ihneď, keď si prečítaš správu. Počkaj na odpísanie minimálne tak dlho, ako neodpisovala ona.
  • Keď píšeš správu tak si ju odlož a neodosielaj ju ešte 10 minút. Potom si ju znovu prečítaj a uisti sa, že to nie je trápne!
  • Ak sa ťa spýta nejakú otázku napríklad „Ako sa máš?“, na ktorú sa dá odpovedať len nejak nudne, neodpovedaj na ňu.
  • Ak sa ťa spýta viacero otázok, tak neodpovedaj na všetky.
  • Najlepší čas na odosielanie esemesiek je, keď si príliš zaneprázdnený alebo si na ceste niekam. Nemalo by to vyzerať tak, že si strávil príliš veľa času premýšľaním nad tým, čo jej odpíšeš. Malo by to vyzerať tak, že si si konečne našiel chvíľku čas na odpísanie a odpovedáš stručne a pritom dostatočne.
  • Nepoužívaj xixi, haha a ani žiadne smajlíky (len ak sa ti tam fakt hodia). Aj keď ona používa.
  • Nikdy neposielaj dve správy za sebou v rozmedzí 48 hodín bez odpovede.
  • Ak ti neodpovie, počkaj aspoň 5 dní, pokým jej napíšeš znovu.
  • Nesnaž sa dohodnúť si s ňou rande hneď v pravej správe. To by bola tvoja okamžitá smrť!
  • Neposielaj jej hneď od prvého kontaktu zamilované SMS.

Dosiahneš tak to, že ju nebudeš otravovať a dostaneš sa do jej mysle.

Ženy nemajú rady, keď na ne tlačíš alebo po 5 minútach, čo neodpíše, sa jej spýtaš, prečo neodpisuje.

A nielen, že je to otravné. Takto výrazné klesá tvoja hodnota v očiach danej kočky. Ty máš predsa lepšie veci na práci, ako sedieť a čakať nad mobilom, kým ti ona odpíše!

Nie je naozaj nič horšie, ako napísať babe: „Prečo mi neodpisuješ? :(„ A nemusím ti hovoriť, že takéto niečo niektorí pošlú aj 4x za deň.

A čo ty? Aká je tvoja textová hra? Podeľ sa s chlapmi dole v komentároch…
[MT_prva_sprava1]

Michal Kopecký je zakladateľom hnutia CHLAP 2.0 a jeho cieľom je pomôcť mužom a ženám nájsť, získať a udržať si svojho vysnívaného partnera, s ktorým budú šťastní vo vzťahu. Napísal knihu Aj ja som CHLAP 2.0, ktorú môžeš získať napr. na Martinuse tu »

9 KOMENTÁRE

  1. potreboval by som poradiť, cez víkend som na jednej party stretol strašne skvelé dievča, rozumeli sme si, potancovali, niečo popili a dala mi svoje číslo. nechcel som sa jej ozvať hneď, zdá sa mi to trochu trapne…..šak nech si počka, nech ma o čom premýšlať 🙂 no tento týždeň by som jej rad napísal..niečo krátke a stručné, žiadne priblble sladke reči. jednoducho, že to bola super noc, že ma zaujala, že by som si to rad zopakoval a chcem jej kontakt na fb. Za normálnych okolností by som o radu nežiadal, no fakt mi na tom záleží a nechcem nič pokaziť! dik 😉

    • Ahoj Marek 🙂 Napíš jej tak medzi 2-4 dňom. Respektíve jej zavolaj 😉 Že si sa skvele bavil a že by si ju chcel bližšie spoznať – to sa dohodni najlepšie na stretnutí rovno, alebo si vypýtaj fb 🙂

    • Pýtaj sa jej otvorené otázky a ona ti sama prezradí, čo ju zaujíma. Práve toho sa chyť a rozvíjaj debatu hlbšie. Daj si za cieľ dozvedieť sa o nej čo najviac! 🙂

  2. Vsetko beriem az na tie smajliky. Oni sice na prvy pohled vyzeraju pomerne bezvyznamne a snad aj „detinsky“, ale niekedy su naozaj potrebne na dotvorenie a odlahcenie celej spravy. Samozrejme tym nemyslim kvanta a za kazdym druhym slovom, ale sem-tam, ked sa to hodi. Napr. za niecim vtipnym. Vtedy to funguje ako v roznych sitcomoch, kde byva po kazdej humornej scene pauza pre nahraty smiech, ktory cloveka podvedome nuti zasmiat sa tiez. Fakt to funguje! 🙂

    • Súhlasím s tebou. Občas mi uletí a pri osobách, s ktorými som smajlíkoval od začiatku, tak v tom aj pokračujem. Skúsil som to však od začiatku bez smajlíkov a tá slečna sa fakt namotala. Lebo také niečo nezažila ešte 😉 Treba vyskúšať

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here