Chceš zvýšiť svoje sebavedomie a hodnotu?

0

Chceš zvýšiť svoje sebavedomie? Chceš mať vyššiu hodnotu? Chceš sa naučiť hrať tenis? Chceš vedieť variť fantastické jedlá?




Odoberaj CHLAP 2.0 videá

 

Máš prakticky 2 možnosti, ako sa tam dostaneš

Naučil som sa, že nasledovať nejaký overený návod či recept je oveľa lepšie, lacnejšie a rýchlejšie, ako prichádzať na všetko sám.

Povedzme, že ochutnáš v nejakej reštaurácii fantastické jedlo. Chutí ti a chceš si ho pripraviť sám. Prichádzaš na chute, ingrediencie, ktoré do jedla šéfkuchár asi dal. Snažíš sa vymyslieť jedlo odznovu.

Pokazíš niekoľko receptov, spáliš to, nechutí to tak, ako to chutilo v reštaurácii. Si smutný a sklamaný po niekoľkých nepodarených pokusoch.

Alebo máš druhú možnosť. Pôjdeš za šéfkuchárom. Odchytíš si ho, keď pôjde k svojmu autu. Ponúkneš mu 100 € za to, že ti prezradí recept a postup prípravy.

Sľúbiš mu, že budeš stále chodiť do jeho reštaurácie, ale chceš sa pochváliť pred svojimi kamarátmi a známymi, že im uvaríš fantastické jedlo.

Chceš, aby ti povedal, ako to spravil. Samozrejme, tým na to prídeš oveľa rýchlejšie a koniec koncov oveľa oveľa lacnejšie.

 

Hľadaj odborníkov, ak sa niečo chceš naučiť rýchlejšie

Pokiaľ sa chceš naučiť hrať tenis, tak pravdepodobne, pôjdeš za nejakým tenistom alebo za trénerom, ktorý ťa tenis naučí.

Keď chceš chodiť do posilky, tak nebudeš cvičiť štýlom, že sa pozrieš na stroje a začneš tam s nimi šaškovať a predvádzať nejaké cviky a nakoniec si možno aj ublížiš. Najprv si nájdeš trénera, ktorý ti ukáže na začiatku, ako sa majú cviky správne cvičiť, aké série si máš dávať, koľko opakovaní, aké pauzy… až kým sa to nenaučíš.

Tak isto, keď sa chceš naučiť plávať… áno, môžeš skočiť do vody, niekoľkokrát sa nahltáš, možno sa trochu aj potopíš alebo si nájdeš niekoho, kto ti vysvetlí základy, ako plávať.

Tak isto, keď sa chceš naučiť, ako komunikovať so ženami, ako zvýšiť svoju hodnotu, ako vystupovať, ako sa lepšie obliekať, ako…

Tak je rozumnejšie sledovať overený návod a recept, aby si sa tam dostal rýchlejšie a dosiahol si to oveľa pravdepodobnejšie.

[chlap_webinar]

Michal Kopecký je zakladateľom hnutia CHLAP 2.0 a jeho cieľom je pomôcť mužom a ženám nájsť, získať a udržať si svojho vysnívaného partnera, s ktorým budú šťastní vo vzťahu. Napísal knihu Aj ja som CHLAP 2.0, ktorú môžeš získať napr. na Martinuse tu »

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here