Nauč sa čítať medzi riadkami a nenechaj viac zo seba robiť handru

16

čítanie medzi riadkamiBlondínka? Čiernovláska? Alebo bruneta?

Viem!

Máš to úplne na háku, pretože v tejto chvíli tvoju hlavu ovládlo len jedno meno. Ženské meno.

Jej zvodné oči, sladké pery a hebký krk, do ktorého by si sa jej najradšej zahryzol.

Štíhla postavička, pevný zadoček a husté dlhé vlasy, za ktoré by si ju najradšej poriadne schmatol a… Veď povedzme si na rovinu, na čo sa tu hrať, že to nemáme takto rady ;).

Z jej pŕs či vypracovaného bruška tak ľahko povahu a jej osobnosť nevyčítaš. Preto ťa dostáva na kolená práve jej sexepíl a nedostupnosť, ktorou sa tak obrnila.

Tento nezáujem ťa rajcuje čoraz viac a viac. Zakázané ovocie totiž chutí najlepšie, všakže.

 

Uvažuješ, ako sa s ňou zoznámiť?

Čo tak facebook? Veď predsa to je najlepší spôsob, ako sa vyhnúť statusu totálneho truľa so spotenými dlaňami, koktavým hlasom a blbými neistými pohybmi ako zo škôlky.

čítanie medzi riadkami - zoznámenie Mnoho chlapov začína konverzáciu rôznymi spôsobmi. Niekto staví na klasiku, iní na originalitu.

No každý sa skôr či neskôr dopracuje k fáze dohadovania osobného stretka.

Nechcem hádzať všetkých do jedného vreca.

Avšak, existuje jedna skupinka mužov, ktorí majú tendenciu nás zavaliť neustálymi otázkami, kedy si s nimi dáme tú ich vytúženú kávičku.

Najprv je to káva, džús, miešaný drink (tí „menej čitateľní“ nás pozývajú na vínko či tvrdší alkohol), a keď stihne vymenovať celý nápojový lístok, tak sa nám znechutí až do nepríčetnosti.

[MT_friendzone1]

 

Naivnosť a dobrota sa ti nevyplatí

čítanie medzi riadkami a nebuď len bábka Potom jej posielaš pusinky, milučké obrázky Hello Kitty a točíš sa okolo nej ako okolo princeznej.

Radíš, pomáhaš jej a riešiš za ňu jej domáce úlohy, na ktoré ona nemá čas.

Robíš jednoducho tú špinavú prácu, ktorou by nezaťažovala nikoho iného.

Dávno vie, že máš o ňu záujem, ale ona ťa necháva neustále v tom srdiečkovom a macíkovom svete.

Prečo to tak je?

Niektoré ženy sa spoliehajú na to, že tie jej náznaky nezáujmu pochopíš a dáš jej pokoj, čo je v tomto prípade od nej riadna, ale riadna hlúposť.

čítanie medzi riadkami a nenechaj sa zneužívať Tebe to totižto ani po 50-tom odmietnutí akosi nedochádza a ona hrá nevinnú anjelskú formu a využíva ťa ako svojho sponzora, taxikára a bútľavú vŕbu, keď ju práve nejaký hajzel opäť ranil a odkopol.

Zobuď sa a vykašli sa na ňu! Maj svoju hrdosť a buď chlap, lebo nestratíš len ju, ale aj jej kamošky a tvoje potenciálne partnerky či iné jej ženské okolie. Ženy sú v tomto riadne mrchy, to mi ver.

Klebetíme, klebetíme a ešte raz klebetíme. Takže každá naša kamoška sa dozvie o tom, aký si ty dobrý chlapček. I keď chlapi v krčme nie sú na tom o nič lepšie, nalejme si čistého.

 

No a čo spravíš, keď ťa odmieta?

čítanie medzi riadkami - odmietnutie Začneš na ňu ísť rôznymi výčitkami a ukazuješ jej, ako ťa to všetko moc berie a si z toho zúfalý.

Presne toto je tá posledná fáza. Keď sa dopracuješ k nej, tak sa z teba vykľuje trapko prvého stupňa a zabiješ aj ten posledný záujem v nej (ak tam teda vôbec doteraz nejaký z jej strany bol).

Nie len ženy, ale aj muži neznášajú vtierky a výčitky. Mám pocit, ako keby som sa ocitla v 20-ročnom manželstve. Žiadna žena nevydrží neustály nátlak a reči, aká je nespravodlivá, hnusná potvora a ako spravila chybu.

Poriadne ťa nepozná, ešte ste sa ani nestretli, povedzme, a už ťa odsúdila na post kamaráta? Využila tvoju dobrotu a spravila z teba hotovú babku?

Chyba! Jedinú hračku si urobil TY sám zo seba.

 

Koľko jej dovolíš, toľko si k tebe dovolí

čítanie medzi riadkami a buď alfa samec Takto sa dáš teda využiť nielen takzvanými mrchami, no takisto môžeš prísť o super babu. Pretože takéto vtieranie a prestieranie tácky rovno pod nos je neatraktívne až odpudzujúce.

Nenadávaj na všetky ženy a neškatuľkuj nás. Sú totižto ženy a Ženy!

Je na tebe, či podľahneš tým nesprávnym a opäť to pre teba skončí veľkým fiaskom a sklamaním. No takisto môžeš ísť na to pomalšie alebo jednoducho úplne iným štýlom.

Niekedy je príjemným úprimný rozhovor na rovinu a oceníme to viac ako romantické a nudné točenie sa okolo horúcej kaše.

Čo teraz?

Nepchaj sa ženám do zadku. Nevyčítaj jej, že sa s tebou nestretla alebo stretnutie odvolala na poslednú chvíľu, lebo jej do toho „vraj“ niečo prišlo.

Ženy sú majsterky vo výhovorkách, keď nechcú, aby ťa ranili. Ostatne, používajú ich hojné množstvo – viď týchto Top 5 najväčších klamstiev žien, keď ťa nechcú.

Malo by to byť pre teba varovným signálom toho, že niekde robíš chybu. Nauč sa čítať medzi riadkami a nenechaj viac zo seba robiť handru, ktorou ženy rady vytierajú podlahu.

Budem rada, ak dolu do komentárov napíšeš a podelíš sa aj s ostatnými o výhovorky, ktoré pri tebe ženy používajú, keď sa nechcú stretnúť.

[MT_friendzone2]

16 KOMENTÁRE

  1. Jako kdybych četla o jednom nejmenovaném chlapovi. I muži to dělají ! 🙁 Nikdy není dobrý být pod úrovní, a to platí z obou stran pohlaví.

  2. Zdá sa mi, že už proti sebe muži a ženy príliš bojujeme a neveríme si…videla som to aj na svojom správaní, a tu to vidím tiež…

  3. Presne toto zažívam teraz. Iné ženy ani nevnímam len JU! Priznávam že je atraktívna no viac túžim po ňej ako po jej ceckoch 🙂 Pomáham jej, chcem aby bola šťastná, skúšam jej vylepšíť náladu a vôbec som tu vždy pre ňu ! I keď som jej povedal (opitý) čo k nej cítim, ONA ma má úplne na háku. Je furt s iným trapkom, ktorého keď vidím mám problém ovládnuť sa. Viem že je krava a sú lepšie. Snažím sa ju dostať z hlavy no keďže je to spolužiačka, uvidím ju a som zase zaľúbený. Viem že som stratený prípad no poraďte mi ako mám danú situáciu riešiť. Keďže ju mám naozaj rád a už dlhé WTF 4 roky !!

    • Každy na to príde časom že mu je lepšie bez nej … 😉 Najlepšie čo môžeš spraviť je, že budeš vyhladavať žensku spoločnosť v zmysle, že budeš chodiť s inými babami.
      Skús urobiť sam so sebou dohodu, že budeš mať 2-3 rande do týždna s inými babami. Samozrejme podľa tvojich možnosti 🙂 .
      Mnohí si tým prešli a prechádzaju … nie si prvý a ani nebudeš posledný.
      Tak nesed doma a neľutuj sa chod vonka a objavuj 😉 🙂

      • Tak toto je 100 % pravda. Sama som to zažila na vlastnej koži. Keď som ho mala vždy, keď som chcela, brala som to ako samozrejmosť. Zrazu sa v jeho živote niečo stalo a už tu nie je vždy, keď ho chcem a teraz som ja nešťastná a trápim sa. Už mi nie je ľahostajný, už ho ľúbim, a chcela by som vrátiť čas späť, keď ma priam zbožňoval

    • Je ľahké poradiť, aby si sa na ňu vykašlal, avšak vieme, že v praxi je to 1000x ťažšie. Poviem ti len jedno. Nikto nemá rád, keď sa niekto naňho vešia, takže prestaň sa takto okato o ňu zaujímať. Žiadna žena či chlap nechce partnera, ktorý sa mu takto núka. Prečo? Lebo chceme mať vedľa seba tú jedničku, ktorú môže mať len on(a). Buď viac nedostupný a začni byť aktívnejší- posilka, pivko s kamošmi, kavička s kamarátkou, venuj sa viac práci/škole,… Keď budeš sedieť znudene doma, tak samozrejme, že budeš uvažovať nad takými hlúposťami a budeš to riešiť ako 15-ročná ženská. Ak sa jej pohľad na teba nezmení, tak sa poobzeraj po inej. Nie je jediná a niekde tam čaká zaručene lepšia. Držím palce

    • Ty pako aj ja ta ľúbim a prestaň byť už vyplašene kuriatko – to nebo sakra nepadá. Veci treba riešiť a nie sa večne skrývať a cykliť to .. nap. úprimnosť mimo alkoholu ?

  4. Jednoznačne som za pravdu,chlapec sa ma vyjadriť o čo mu ide ,aby sa baba vedela zariadiť . A veď ktovie možno aj ona čaká na rozuzlenie…jasné že sú situácie, kedy to je ťažké ,ale pred-príprava je myslím práve tu 🙂

  5. Budem rada, ak dolu do komentárov napíšeš a podelíš sa aj s ostatnými o výhovorky, ktoré pri tebe ženy používajú, keď sa nechcú stretnút.

    Vyhovorky co som dostal: Som velmi zaneprazdnena, dam ti vediet (neozvala sa), podrzis mi bundu?, jasne, mozme ist do kina, ale zoberes ma autom na urad prace?, ziadna vyhovorka;cely rozhovor mala pod kontrolou, stanovila mi mantinely, obtrie sa o mna prsiami a povie: vymenis mi ziarovky v kuchyni?,
    Velmi zle sa citim, je mi z toho zle,nechal som zo seba robit handru

      • Nie. Mas pravdu Michal. Za tento clanok davam 10 bodov z 10-tich. Vsetky baby s tymto narabaju, niekolke by to aj chalanom povedali, ale iba jedna to povie. Dakujem za vyborny clanok, lebo toto je presne to, co mi otvara oci a uplne ma to zasahuje. Dakujem Romanka, ze si to napisala

          • Prečo by mal byť chlap vo vzťahu v ktorom žena nie je úprimná a nehovorí niečo narovinu ? Ten vzťah nemá budúcnosť..

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here