Ak nerobíš túto JEDNU vec, si stratený

0

Mám pre teba ďalší skvelý TIP, ako byť lepším chlapom. Prezradím ti, že ak nezačneš robiť túto jednu vec, o ktorej sa budeme baviť v článku a vo videu, tak si už teraz stratený.

Chceš vedieť, čo to je? Mal by si, ak si chceš nájsť ženu svojich snov…




 

Začni využívať vzťahový lievik

V mojej knihe Ako ju získať, som ti predstavil koncept s názvom vzťahový lievik, ktorý hovorí o tom, že na to, aby si nakoniec získal tú, ktorú chceš, bude nutné spoznať množstvo žien, z ktorých nakoniec vzíde tá JEDNA.

A ONA bude musieť prejsť niekoľkými úrovňami. „Akými úrovňami?” pýtaš sa. Dobrá otázka! Aby si to lepšie pochopil, čo mám na mysli, predstav si lievik, ktorý si rozdelíme na 5 častí, teda 5 úrovní:

Do Úrovne 1 prídu všetky ženy, ktoré spoznáš. V tomto štádiu si najmenej vyberavý. Jednoducho sa zoznamuješ rad za radom. Nepreberáš. Tu je to len o tom, aby si bol medzi ľuďmi, začínal konverzácie a zoznamoval sa, trénoval si komunikáciu či flirtovanie. Proste sa bavíš.

Do Úrovne 2 ďalej prejdú tie ženy, ktoré ti prídu sympatické a páčia sa ti. A ty sa páčiš im. Potrebuješ na ne získať kontakt. Keď už budeš mať na ne číslo, tak si potrebuješ s nimi dohodnúť stretnutie.Do Úrovne 3 sa dostanú ženy, s ktorými sa chceš aj ďalej stretávať a investovať do nich svoj čas a energiu. Možno budeš natoľko zaneprázdnený prácou na sebe a svojich koníčkoch, že na niektoré ženy nebudeš mať priestor ani chuť. No a nie všetky, ktoré ti dajú svoj kontakt, sa budú chcieť aj reálne stretnúť. Pamätaj, že to musí byť vždy obojstranné.

Do Úrovne 4 sa prepracujú len tie, ktoré ti budú stáť aj za viac ako len jedno stretnutie. Budete si rozumieť, budete sa spolu smiať, budete si podobní a možno by z toho mohlo aj niečo byť. Kto vie. No a priťahujú ťa aj fyzicky natoľko, že by si chcel mať s nimi sex.

Výsadu prejsť do Úrovne 5 získajú nakoniec tie ženy, ktoré budú po tomto všetkom najviac spĺňať predstavu tvojej vysnívanej partnerky a budeš si s nimi vedieť predstaviť aj vzťah. A zároveň aj ty budeš mužom, ktorého si po svojom boku budú vedieť predstaviť ony.

Nakoniec z tých všetkých žien, s ktorými budeš randiť, tak vzíde tá tvoja životná partnerka. Žena tvojich snov. Tvoja láska.

 

Ako je to teraz u teba?

Toto je 5 úrovní, ktorými potrebuješ prejsť v rámci vzťahového lievika, aby si získal svoju ženu snov.

Moja otázka na teba teraz znie: „S koľkými novými ženami sa za týždeň alebo za mesiac spoznáš a na koľké z nich aj získaš kontakt?“

Ďalšie otázky: „S koľkými z nich, od ktorých si získal kontakt, sa aj reálne stretneš? A z tých, s ktorými sa stretneš, tak koľké z nich pretavíš do randenia, prípadne do vzťahu?“

 

Toto je môj TIP pre teba

Ak nerobíš túto jednu jedinú vec, tak si naozaj so ženami stratený.

Ako už Peter Drucker povedal pred mnohými a mnohými rokmi, že čo nemeriaš, nekontroluješ. Preto potrebuješ vedieť svoje čísla.

Ak spoznáš jednu novú ženu za týždeň alebo za mesiac, tak to si môžeš rovno napísať, že budeš SÁM. Možno len jednému z milióna sa podarí spoznať jednu ženu a z tej bude nakoniec jeho partnerka.

Ty potrebuješ spoznávať množstvo žien.

Ak to dáme do konkrétnych čísel, tak ak spoznáš 100 žien, 20 z nich ti dá na seba kontakt a stretneš sa nakoniec len s jednou, tak vieš, kde je tvoj najslabší článok reťaze. Áno, je to konkrétne zo získania kontaktu presmerovať na stretnutie.

Alebo, keď sa spoznáš so stovkou žien a na 50 získaš kontakt, tak si naozaj silný v získavaní kontaktov. To ti ide skvele. Ak si dohodneš z tých 50 kontaktov 30 stretnutí, tak to je fantastické. Opäť si môžeš pogratulovať.

Ale keď nakoniec z tých 30 stretnutí, ktoré si s tými ženami dohodneš je len jeden sex alebo jedno bozkávanie, prípadne nejaké ďalšie randenie smerom do vzťahu, tak toto je tvoj najslabší článok reťaze. Na tom by si mal popracovať.

Môžeš byť fantastickým v získavaní kontaktov, respektíve v nadväzovaní stretnutí a zoznámení, lenže, keď si milý, sympatický a nevieš flirtovať so ženami a zvádzať ich, nie si typ chlapa, s ktorými by sa chceli stretávať aj ďalej, tak vieš, že presne na tomto by si mal popracovať.

 

Toto ti chcem odovzdať v tomto videu

Meraj a kontroluje svoje čísla a svoje výsledky.

Nielen v tejto oblasti, ale samozrejme, aj vo všetkých oblastiach svojho života. Konkrétne v vzťahovom lieviku ti odporúčam poznať svoje čísla.

Zisti, v čom si dobrý, v čom naopak nie si taký dobrý a na čom by si mal popracovať.

Najslabší článok reťaze odhalíš jedine tak, že budeš tieto veci robiť a budeš si ich zapisovať.

Následne to zlepši, aby si sa zlepšil vo všetkých oblastiach. Bol si vyrovnaný, dobrý a dosiahol si výsledky, ktoré chceš. Či už je to viac sexu alebo životná partnerka, ktorú by si chcel do svojho života získať.

Treba sa zamerať na ten najslabší článok, ktorý zlepšíš. Či už budeš čítať takéto články alebo pozerať videá, ktoré si vyhľadáš na tému, ktoré potrebuješ. Ako sa zlepšíš v získavaní kontaktov alebo ako sa zlepšiť už v prvom kroku, v zoznamovaní sa alebo môžeš investovať do niektorého z mojich prémiových kurzov, v ktorých toto riešim.

Poznaj svoje čísla, vyrieš svoj najslabší článok reťaze a získavaj do svojho života oveľa viac žien, z ktorých potom následne objavíš tú svoju ženu snov.

Ak sa ti tento článok páčil lajkuj ho, zdieľaj ho a komentuj dole, čo je tvojím najsilnejším alebo najslabším článkom reťaze.

Pridaj sa aj na odber môjho YouTube kanála, aby si mal prístup k ďalším praktickým videám.

[MT_sebavedomie]

Michal Kopecký je zakladateľom hnutia CHLAP 2.0 a jeho cieľom je pomôcť mužom a ženám nájsť, získať a udržať si svojho vysnívaného partnera, s ktorým budú šťastní vo vzťahu. Napísal knihu Aj ja som CHLAP 2.0, ktorú môžeš získať napr. na Martinuse tu »

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here