Čo vlastne ženy na internete chcú?

3

Čo vlastne ženy na internete chcú?

Ak dokážeš nabrať odvahu a prídeš za tou krásavicou k baru a pokúsiš sa s ňou nadviazať rozhovor, väčšinou (pokiaľ nevieš, čo máš robiť) ťa pošle k vode.

Napriek všetkému, tá  slečna pri bare môže mať vzťah, nemusí hľadať práve teraz žiadneho muža, je lesbička alebo dokonca nemá o teba záujem.

Toto všetko sťažuje mužom situáciu, aby si našli dobrú ženu. Konkurencia medzi chlapmi o dobré ženy je obrovská a potom tým priemerným nezostáva nič iné, než to rovno zabaliť.

Ale vďaka internetu, môžu všetky tvoje neúspechy skončiť.

Áno presne tak, ženy na internete hľadajú mužov, teda aj teba. Prečo sa ich tak bojíme? A obzvlášť na internete. Veď ony nehryzú! Teda… Iba v aute do zadného sedadla pri tom, ako ich držíme za boky a prirážame O:-)

 

Prečo je tak jednoduché nájsť si ženu cez internet?

Určite to poznáš z vlastných skúseností. Nájsť si ženu, ktorá ťa bude priťahovať a zároveň, čo je ešte dôležitejšie, ty budeš priťahovať ju, je extrémne náročné.

Vieš…

Ženy, ktoré sú registrované na internetových zoznamkách hľadajú mužov. Hľadajú rande, častokrát aj sex. Dúfajú, že tam nájdu svojho vysnívaného princa…

A vieš čo?

A určite sú online aj desiatky žien z tvojho okolia, ktoré hľadajú niekoho, ako si ty! Ale pokiaľ im nedáš o sebe vedieť, pripravuješ sa o ne!

Takže, kdekoľvek na svete si, je veľmi ťažké nájsť ženu svojich snov, pristúpiť k nej, rozprávať sa s ňou a čakať, že sama od seba skočí do tvojej postele a do tvojho života. So ženami na internete je to ľahšie.

 

Odmietnutie cez internet. Bolí to?

odmietnutie, ženy na interneteĎalšia skvelá vec stretávania žien na internete je, že ak ťa odmietnu (a dovoľ mi povedať ti, ak budeš nasledovať moje rady, väčšina neodmietne), nebolí to. Ani trochu to nebolí!

Ak ťa žena odmietne v bare, pravdepodobne sa budeš cítiť otrasne, pretože odmietnutie prirodzene zabolí. A vždy, keď budeš odmietnutý, otrasie to tvojím sebavedomím viac a viac až do bodu, kedy nebudeš mať odvahu skúšať to znovu.

No keď ťa žena odmietne cez internet, tak ti proste neodpovedá. Môže to znieť kruto, ale v skutočnosti nie je.

Nemusíš tu zvádzať vnútorný boj sám so sebou, keď sa pokúšaš prísť na to, čo jej ďalej povieš, alebo keď sa snažíš pozbierať kúsok svojej pýchy. Proste si povieš: „Ďalšia!“ A chlape, je to jednoduchšie cez internet.

 

A vieš, čo je tiež skvelé na zoznamovaní cez internet?

Ženy prichádzajú za tebou!

Správne. V tom reálnom „offline“ svete randenia len veľmi málo žien príde za tebou, keď sa im páčiš. Len preto, lebo sa to nepovažuje za „správna vec“. A ženy, ktoré sa ťa snažia zbaliť, môžu pôsobiť ako agresívne, zúfalé a nútené. A také my predsa nechceme!

Ono, na internete je to trochu inak.

Ženy sa budú o teba zaujímať. A budú už „predpripravené“. To znamená, že už sa im na tebe bude niečo páčiť. Možno to budú slová v tvojom profile, alebo tvoja fotka (ak sa rozhodneš pridať si ju).

Takže, môžeš „vyhľadávať“ určité typy žien, ktoré budú pre teba zaujímavé a ony môžu robiť presne to isté. Je jednoducho faktom, že internet je skvelé miesto a zdroj krásnych žien!

 

Po čom ženy túžia?

V prvom rade zahoď všetky pochybnosti, že sa o teba ženy nezaujímajú. Pokiaľ nie sú lesbičky, tak sa o mužov zaujímajú. A nevidím dôvod, prečo by nemohli túžiť aj po tebe!

[MT_prva_sprava1]

Michal Kopecký je zakladateľom hnutia CHLAP 2.0 a jeho cieľom je pomôcť mužom a ženám nájsť, získať a udržať si svojho vysnívaného partnera, s ktorým budú šťastní vo vzťahu. Napísal knihu Aj ja som CHLAP 2.0, ktorú môžeš získať napr. na Martinuse tu »

3 KOMENTÁRE

  1. Myslím že odmietnutiami si prešiel každý … ale čo sa týka mňa myslím si že pri troške fantázie sa dá minimálne to číslo z baby vybúchať pomerne rýchlo , netreba veľa slov ale kombinácia správnych slov 🙂

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here