Od dlhov k pasívnemu príjmu s Andym Winsonom

0

Mám pre teba jeden špeciálny rozhovor, ktorý som sa rozhodol spraviť s človekom, ktorého si veľmi vážim a ku ktorému vzhliadam.

No najprv ti prezradím, čo si odnesieš z tohto rozhovoru. Vieš, kedysi som si prechádzal ťažkou situáciou, kedy som riešil dlhy, kedy som sa zbytočne zadĺžil, kedy som nevedel ako z toho von a požieralo to väčšinu mojich príjmov aj nákladov.

V tomto rozhovore sa budeme baviť o tom, ako sa (postupne) oddlžiť, aby väčšinu tvojich nákladov a životných príjmov netvorili splátky na hypotéku. Prezradíme ti, ako sa môžeš dostať von z tohto kolobehu, ako si vytvoriť postupne rezervu, aby sa ti dýchalo lepšie a takisto ako môžeš postupne a dlhodobo investovať, aby si si jedného dňa vytvoril pasívny príjem, ktorý ti zvýši tvoj životný štandard, ktorý ťa spraví finančne slobodným.

Na tieto otázky tu mám, myslím si, že najväčšieho odborníka u nás na Slovensku – Andyho Winsona, ktorý sa 15 rokov venoval financiám spolu so svojím tímom v štyroch krajinách a spolu uzavreli viac ako 65 000 zmlúv. Jeho kniha Mysli, konaj, zbohatni sa stala bestsellerom na Slovensku a v Čechách a predalo sa dokopy vyše 21000 kusov.

Tak isto je Andy autorom populárneho online kurzu Makač vs Boháč, ktorým si prešli stovky a stovky ľudí, ktorí dali dokopy svoje financie, zarábajú viac, znížili svoje náklady a začali si vytvárať svoje finančné bohatstvo. Taktiež je autorom najpopulárnejšieho tréningu na Slovensku a v Čechách zameraného na finančnú inteligenciu Tajomstvo mysle bohatých, ktorého som sa zúčastnil už niekoľkokrát.

Poďme na to.




 

PS: Mrzí nás, že pri nahrávaní rozhovoru došlo k chybe so zvukom. Veríme, že si aj tak užiješ skvelý obsah, ktorý sme s Andym pre teba pripravili.

[CTA_majsterpenazi]

Michal Kopecký je zakladateľom hnutia CHLAP 2.0 a jeho cieľom je pomôcť mužom a ženám nájsť, získať a udržať si svojho vysnívaného partnera, s ktorým budú šťastní vo vzťahu. Napísal knihu Aj ja som CHLAP 2.0, ktorú môžeš získať napr. na Martinuse tu »

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here