DVA kroky dopredu a JEDEN späť

0

Tento tip sa ti možno bude na začiatku zdať kontraproduktívny, ale uisťujem ťa, že to má zmysel.

Vo videu ti prezradím, čo by si mal spraviť, ak chceš, aby si ťa žena viac cenila a nebrala ťa ako samozrejmosť:




Odoberaj CHLAP 2.0 videá

Možno si myslíš: „Táto žena sa mi páči, nechcem ju odplašiť a čo ak spravím niečo, čo sa jej nebude páčiť?“

Keď sa nám niekto páči, tak automaticky sa snažíme byť milí, dostupní, pozorní a nedávame tam žiadne prekážky, ktorými by tá druhá osoba musela prejsť.

Lenže práve tie prekážky sú to, čo ťa robí zaujímavým a pri čom tá druhá osoba rastie a povie si: „Áno, toto stojí za to, toto je vhodné môjho času.“

 

Takto to bolo u mňa

Keď som bol na začiatku svojho online podnikania s chlapom20.sk (predtým sa blog volal akozbalit.sk), tak som odpovedal na každú jednu správu, ktorú mi chlapi poslali. Chcel som byť príliš dostupný a chcel som každému jednému vyhovieť.

Lenže časom sa to stalo neúnosným a pri tých desiatkach a stovkách správ som to už nezvládal. Dal som na zákaznícku podporu a na odpovede na e-maily môjho brata, moju ženu, následne ďalších ľudí a ja som sa stal trochu viac nedostupným.

Keď chceli chlapi odpoveď priamo odo mňa, tak si vážili, keď som im ja osobne odpísal. To je aj dôvod, prečo sú chlapi ochotní platiť dnes 200 € za hodinu môjho času na osobných konzultáciách.

Odpoveď odo mňa má nejakú váhu a moja odpoveď už niečo stojí. Samozrejme, musím mať za sebou podložené nejaké skúsenosti, aby tí chlapi boli ochotní za to zaplatiť.

Pozri, keby som rozdával rady na počkanie, odpovedal som každému osobne, tak by som mal nízku hodnotu pre chlapov, pretože by to brali ako samozrejmosť, že im odpíšem a na druhej strane by toto len využívali a zneužívali.

zoznámenie cez internet

 

Presne tak isto je to aj so ženami

Pokiaľ som bol nedostupný, tak moja hodnota vzrástla.

Pokiaľ si príliš dostupný, tak si to ani žena necení. Áno, cieľom je dať najavo, že si dostupný a zaujímaš sa, ale nie na úkor tvojho vlastného času.

Nebuď dostupný kedy si ona zmyslí. Nemusíš je hneď písať, keď je online, alebo keď máš jej číslo, tak jej hneď zavoláš. Proste, potrebuješ mať svoj vlastný čas a nedávať všetok čas len ženám.

Maj vlastnú rodinu, maj vlastné koníčky, maj vlastné víkendy, maj vlastné povedzme piatkové večery, venuj ich kamarátom a nie keď si žena zmyslí, že môže, tak môžeš aj ty. Proste musíte sa nejakým spôsobom zladiť.

Čím viac budeš nedostupný, tým viac bude tvoja hodnota rásť. Teraz nemyslím, že by si mal hrať nejaké psychologické hry na ťažko dostupného.

Buď prirodzene zaneprázdnený a maj svoj život tak zaneprázdnený, že budeš hľadať, kde tam napcháš ženu.

Toto prirodzene bude evokovať, že si hodnotný chlap a že žena by si mala zaslúžiť tvoj osobný čas.

 

Poviem ti to ešte raz

To, že máš jej Facebook, jej telefónne číslo, to neznamená, že jej musíš zakaždým volať alebo si s ňou písať vždy, keď je ona online, alebo keď si ty online.

Venuje svoj čas hlavne sebe, nevypisuj jej neustále, nevyvolávaj jej neustále, nevolaj ju neustále na stretnutie, ale maj tam aj iné ženy, s ktorými môžeš niečo riešiť.

Maj aj svoj čas len pre seba, svoje koníčky, svoj biznis, svoju prácu a nebuď dostupný za každú cenu.

Proste vážime si to, čo nemôžeme mať, čo je nedostupné, na čom sa musíme nejak namakať, aby sme to získali. Ak budeš dávať napríklad nejakej kočke svoje číslo, alebo si od teba vypýta číslo, či Facebook, tak jej daj najavo, že nebudeš tam zakaždým hneď od prvého momentu.

Keď sa už dnes bavíš s nejakou ženou a bol si dostupný, tak začni byť viac nedostupný a zaneprázdnený. Prestaň jej písať, prestaň sa jej ozývať, prestaň jej volať a začni byť pre ňu zaujímavejší tým, že vytvoríš pre ňu trochu nedostupnosti a trochu zvýšiš týmto aj svoju hodnotu.

Buď nedostupnejší, nebuď v momente, keď si ona zmyslí na internete, neodpisuj jej hneď, nepíš si s ňou vždy a maj svoj život na dlani.

Buď zaneprázdnený, venuj sa ženám, venuj sa svojim koníčkom a uvidíš, že budeš pre ženy zaujímavejší. Budú si viac ceniť tvoj čas, tvoje pozvanie alebo to, že budú môcť si s tebou písať alebo byť s tebou osobne.

Ak sa ti toto video páčilo, pomohlo ti, byť lepším chlapom, tak ho určite zdieľaj a odporuč ho aj svojim kamarátom.

Pridaj sa aj na odber môjho Youtube kanálu a blogu chlap20.sk, kde sa dozvieš, ako môžeš byť vysokohodnotným chlapom a prinášať ženám lepšie zážitky.

Chceš byť lepším chlapom? Klikni sem a pridaj sa aj k nášmu hnutiu CHLAP 2.0!

Michal Kopecký je zakladateľom hnutia CHLAP 2.0 a jeho cieľom je pomôcť mužom a ženám nájsť, získať a udržať si svojho vysnívaného partnera, s ktorým budú šťastní vo vzťahu. Napísal knihu Aj ja som CHLAP 2.0, ktorú môžeš získať napr. na Martinuse tu »

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here