Zamilovala sa do teba baba, o ktorú nemáš záujem?

12

Zamilovala sa do teba baba, o ktorú nemáš záujem?Stalo sa niečo, čo si nepredpokladal.

Zamilovala sa do teba baba, o ktorú nemáš záujem.

Zo začiatku ti to trochu lichotilo, ale teraz nevieš, čo s tým.

Je na nej vidno, že je v tom až po uši, a ty jej nechceš ublížiť.

Niektorí borci by mohli navrhnúť, aby si si s ňou aspoň užil, a potom ju nechal tak.

Ja som zásadne proti takémuto riešeniu. Považujem ho za úmyselné ubližovanie. Nemám nič proti nezáväznému sexu, pokiaľ obaja vedia, že ostane len pri tom.

Avšak, ja nie som zástanca zneužívania situácie, keď si baba myslí, že spolu chodíte a ty ju berieš ako kamarátku s výhodami.

 

S veľkou mocou prichádza veľká zodpovednosť

Kto ešte nezažil vyššie postaveného človeka, ktorý zneužíva svoju moc? A nemusíme sa pozerať len do parlamentu :).

Myslím si, že na situáciu, keď žena je do teba zaľúbená, platí to isté pravidlo.

Neexistuje správne alebo nesprávne riešenie, pretože zrejme jej tak či onak ublížiš. Dôležitý je úmysel, s ktorým budeš konať.

 

Ak sa to dá, skús tomu predísť

Žena sa nezaľúbi na prvý pohľad. Môže mať k tebe väčšie sympatie, ale len zriedkakedy to bude láska na prvý pohľad.

Takže zrejme si urobil niečo také, čím si si ju získal. Predísť sa tomu dá teda logicky tak, že nebudeš robiť to, čím by si si ju mohol získať.

Mne sa to raz stalo, že sa do mňa zaľúbila baba, o ktorú som nemal záujem a nevyriešil som to najlepšie.

Potom som sa toho bál, že sa to znovu stane, takže som niekedy bol možno až prehnane opatrný a držal som si väčší odstup, ako bolo nutné.

Tým som si, samozrejme, aj ja sám eliminoval možnosti, čiže ani svoju metódu neodporúčam.

Myslím, že najlepšie je správať sa ku každej babe, na ktorej nám až tak nezáleží, ako ku kamošom. S kamošmi nemusíš tráviť každý deň, dokonca sa im nemusíš každý deň ozvať.

Kamošom nemusíš vysvetľovať, prečo si sa neozval a kde si posledné dni bol. Kamošom určite nebudeš dávať darčeky len tak bezdôvodne.

fashion-person-woman-hand

Ako zistíš, že sa na teba baba namotáva?

Dostávaš od nej až príliš veľa sms, prezváňa ťa niekoľkokrát za deň a každý deň alebo často potrebuje od teba „pomoc“ s niečím, čo by určite zvládla aj sama?

Daj si pozor.

 

A čo keď už je zaľúbená?

Keď už je zaľúbená, môžeš ju skúsiť ignorovať, a keď sa stretnete, budeš sa tváriť, že sa nič nestalo. To ale určite daný problém nevyrieši.

Ak totiž budeš vysielať zmiešané signály, bude ju to môžno ešte viac priťahovať. My ľudia sme už takí, že chceme mať to, čo mať nemôžeme.

Radšej odporúčam povedať jej to priamo do očí. Niektorí radšej povedia priamo niečo v zmysle „nikdy nebudeme spolu, lebo ma nepriťahuješ“.

Ty to môžno budeš chcieť skúsiť jemnejšie „mám ťa rád, ale iba ako kamarátku“. Kým to prvé jej určite ublíži viac, zoberie jej aj nádej a možno sa z toho skôr dostane.

Ak zvolíš jemnejší spôsob, ublížiš jej síce menej, ale možno bude dúfať, že časom zmeníš názor a nakoniec budeš musieť aj tak použiť tvrdšiu metódu.

Ak si myslíš, že tebe sa to nemôže stať, tak omyl. To, že si myslíš, že baby o teba nemajú záujem, neznamená, že to tak naozaj je.

Na začiatku to môže byť síce pekné, keď ti niekto povie, že ťa miluje. Ak časom zistíš, že pre teba ten človek veľa neznamená a nevieš, ako mu to povedať, môže sa to zmeniť na nočnú moru.

Ak si takúto situáciu v minulosti nezvládol, musíš si uvedomiť, že čo bolo v minulosti, už nezmeníš.

Treba sa poučiť a ísť ďalej.

 

Aký je tvoj názor na etiku vo zvádzaní?

The New Guy je vekom najstarším autorom blogu chlap20.sk. So svojou priateľkou sú vo vzťahu už 9 rokov a majú spolu malého syna. Vo svojich článkoch sa zameriava hlavne na to, ako si získať vzťah a ako ho následne udržať.

12 KOMENTÁRE

  1. Mne sa raz stala taka situacia ze som sa spoznal s takymi dvoma babami.A jedna z nich po mne strasne sla lenze mne sa pacila ta druha.A navyse ta jej kamaratka ktora sa pacila mne sa nas velice snazila dat dokopy a nevedel som co robit v takej situacii.Navyse aj keby som zbalil tu druhu co sa pacila mne tak tu druhu by to
    asi nepotesilo a navyse by sa tak mohlo aj znicit ich kamaratstvo tak preto
    som to nechal tak radsej lebo prilis dramy na mna.Ale co robit v takej situacii ked su dve baby ktore su dobre kamaratky tej jednej sa pacim ale mne sa paci ta druha a ta druha sa nas snazi dat dokopy :O.

    • velmi dobra otazka… ono je velmi dolezite ake dobre kamaratky naozaj su… vedel by som rozpravat hodiny o pretvarke, ktorej su nielen zeny schopne…

      druha vec je ako velmi Ti na tej zene zalezi a ci vobec mas realne sancu…

      Ak mas pocit, ze je to uzasna zena a ze aj ona o Teba ma zaujem, tak smelo do toho… ak ta kamaratka je naozaj kamaratka, tak toto nemoze ich kamaratstvo znicit…

      len ak Ta objekt Tvojho zaujmu dohadzoval kamaratke, predpokladam, ze velky zaujem nemala…

      vsetko su to len domienky… kazdopadne Tvoje riesenie v danej situacii by som povazoval za najlepsie mozne 😉

      • No pacila sa mi ale zase az taky nejaky hotovy som z nej nebol a aj preto som to radsej nechal tak lebo to bola zbytocne komplikovana situacia pre mna.

  2. stalo sa mi to len raz a hneď na rovinu som jej povedal že z mojej strany tam nie je záujem, samozrejme veľmi jemne. bola z toho nešťastná, ale nakoniec (aj keď po dlhom čase) to pochopila. dnes normálne spolu fungujeme ako kamaráti.podľa mňa je to ten najlepší spôsob ako to vyriešiť. určite by som aj ja radšej chcel aby mi baba na rovinu povedala že tam nie je záujem, akoby ma mala nejak naťahovať, aj keď v dobrej vôle mi neublížiť 😉

  3. No- dlhodobo tu piseme o chybach ktore nerobit ked zeny chceme, a co tak ich zamerne robit ked nechceme? Napr. hovorit o sebe aky som neschopny, neovladam svoj zivot, stale ju pozyvat na vecere, platit, vypisovat sms. Lajkovat na fb obrazky? 🙂 Viete tie emocie tej nudy…su silne. Jasne ked je zena zamilovana je to tazke, ale skutocne, skusal som to- nefunguje to na 100% ale po case zacne ta slecna vytriezvievat z teba. Zacne viac a viac pocitovat tvoju neschopnost, a negativitu…a hlavne NUDU!!!! Treba ju unudit k smrti a potom…na rovinu ist. Nebude sa citit tak zle lebo sa moze vyhovorit na to(sama sebe obhajit neuspech) ze napr. ma 30 a zije s rodicmi, je to „rohlik“, je mozno impotentny, je mozno teply, nema dobru pracu, zaraba malo, a pod….Skusil som to. Zaver musel byt ten co sme hovorili,ale predtym toto odporucam ako predohru

    • Velmi zaujimavy nazor… UNUDIT ju samozrejme moze fungovat 🙂 Otazka je, ze ci to je dobre spravat sa neprirodzene po dlhsiu dobu len aby si sa baby striasol… Lebo ked je zalubena, bude mat s tebou sex aj v byte tvojich rodicov, ked rodicia budu spat vo vedlajsej izbe 🙂

      • sex je vzruso. nahod hlupy pokec o technickych parametroch auta- idealne Suzuki SX4 ktore jej pride „sladucke“ A koniec koncov, ved to robila vacsina z nas roky,tak to treba skusit robit to znova

  4. Zažil som podobnú situáciu, chcel som jednu ženu, ktorá ma nechcela a naschvál to naťahovala. Vyhovovalo jej to a tak využívala, že som ju chcel za každú cenu. Vtedy sa do mňa zamilovala jej kamarátka, nevedel som čo s tým, ale nechcel som spraviť to, čo mne robila tá čo som chcel. Povedal som jej do očí, že chcem inú a bol som za najväčšieho k****a a obidve sa naschvál začali zadrbávať s mojími kamarátmi. A to ženy vravia, ako sme my chlapi svine…

    • Kazdy z nas robi to co povazuje za spravne… a kazdy z nas ma to co si zasluzi… zivot je spravodlivy… Je pravda, ze my chlapi sme casto svine a aj preto som pisal tento clanok… je to totiz jeden velky rozdiel medzi chlapom a zenou… stavil by som sa, ze ta baba, ktora ta natahovala, nemala s tebou sex… vo vacsine pripadov zeny nebudu mat sex s chlapmi, o ktorych nemaju zaujem a su do nich zalubeni… opacne si myslim, ze to velmi casto sexom skonci…

    • Ináč ja mám podobnú skúsenosť.. Jedna baba ma chcela ale išla na to zaujímavo.. Najprv sa pchala môjmu najlepšiemu kamarátovi do postele, potom s ním flirtovala (samozrejme predo mnou), ale nejak ma to nesralo lebo ja som o ňu nemal záujem. Je to typ ženy ktorá stále na niečo nadáva, stále jej niečo vadí a chová sa ako decko. A samozrejme ma ani fyzicky nepriťahovala. Až po tom ma pozvala do kina.. Možno si myslela že vo mne vzbudí záujem alebo čo.. no myslím si že z toho vyšla ako pekná je*nutá ku*vička.. 🙂

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here