Rozhovor s Evkou: Nemám rada, keď mi muž okamžite leží pri nohách, bez toho, aby ma spoznal

4

Ako by sa ti páčilo, keby si mal informácie o ženách priamo od nich?

Áno, častokrát samé nevedia, čo chcú, s tým súhlasím – ale občas sa medzi riadkami dozvieš niečo, čo ti veľmi pomôže do budúcna.

A presne to bol v minulosti jeden z mojich skvelých zdrojov, ktorý mi pomáhal lepšie pochopiť myslenie žien (a viac im dávať to, čo na ne funguje a menej toho, čo nefunguje).

Začal som sa teda znovu pýtať svojich zaujímavých kamarátok otázky na telo a trochu som ich pre teba vyspovedal.

Eva 1 (600 x 397)

V rozhovoroch sa ženy s tebou podelia o svoje názory a pohľady na chlapov. (Tu nájdeš predchádzajúci rozhovor so Zuzkou, ak si ho ešte nevidel, tak si ho prečítaj teraz.)

Verím, že ti to pomôže v tom, aby si sa stal lepším a schopnejším chlapom a prinášal si ženám lepšie zážitky s tebou.

A okrem toho to pomôže aj iným ženám, ktoré si možno konečne prídu na svoje, keď sa chlapi poučia, čo robiť a čo nie 🙂

Chcem ti teda dnes prestaviť Evku, slobodnú 25 ročnú nezávislú, samostatnú a pracujúcu mladú ženu, ktorá je veľmi úprimná a prezradila toho mnoho. Máš sa rozhodne na čo tešiť.

Poďme na to.

 

Aký si typ ženy? Prezraď niečo o sebe, čím si charakteristická.

Eva 6 (400 x 600)Myslím, že som veľmi vnímavá. Veľakrát vnímam omnoho viac, ako poviem slovami. Som tvrdohlavá, ale dokážem priznať, keď sa mýlim.

Veľa ľudí má problém s mojou úprimnosťou, preto keď sa ma niekto pýta na názor, zvyknem sa opýtať či chce úprimnosť, alebo útechu. Nemám rada nespravodlivosť. Ak viem, že mám pravdu bojujem o ňu všetkými zbraňami.

Mám stráááášne veľa kladných vlastností, ale je to tak priamo úmerné s tými zlými. Keď milujem, tak na stôl vykladám všetky karty okamžite a dávam maximum. Som verná, spoločenská, občas viem byť aj milá.

Mám silne vyvinutú intuíciu, som citlivá, ale na povrchu to nie je viditeľné. Na druhej strane však viem byť malicherná, keď niečo chcem idem si za tým hlava nehlava až kým to nedosiahnem, občas som impulzívna, panovačná, pomstychtivá a som neskutočne žiarlivá, podozrievavá nedôverčivá a majetnícka. Ruky preč. 🙂

 

Čo ťa na chlapoch najviac priťahuje?

Eva 4 (429 x 600)Asi to bude znieť zvláštne, ale je to vôňa. Mám rada, keď muž vonia silno. Ale najlepšia je aj tak vôňa tela. Mám záchytné body na tele a to sú pri spánkoch, na líci a nad kľúčnou kosťou . Keď mi muž nevonia, viem okamžite výsledok budúcnosti.

Priťahujú ma pekní a elegantní muži, ktorí nosia aj mikiny bez zipsu a s kapucňou. 🙂 Ďalšia moja úchylka. To sa už len nalepiť na hruď a silno držať.

Taktiež ma priťahujú múdri muži so všeobecným rozhľadom. Položím otázku, očakávam odpoveď. Niečo ako Google :)… I keď na to sú vždy lepšie ženy. 🙂

Páči sa mi, keď sa muž o ženu zaujíma – aký máš deň, je všetko ok, netrápi ťa niečo, jedla si, nepotrebuješ niečo atď… A taký, čo si vypočuj problémy, na ktoré neodpovie len 1 slovom. To všetko sú znaky, že mu žena nie je ľahostajná.

 

Čo ťa naopak na chlapoch dokáže odradiť?

Nevhodné správanie v spoločnosti. Nemám rada drzých, povýšeneckých mudrlantov, bitkárov, detinské typy, chválenkárov.

Mužov čo potrebujú byť za každú cenu stredobodom pozornosti, keď sa predvádzajú, čumia po iných ženách a majú nevhodné a oplzlé poznámky (tie patria inde :)) a ani mužov, čo si potrebujú niečo dokazovať. A tiež neznášam hrubé chovanie k zvieratám.

[MT_zoznamenie]

 

Ako si ťa dokáže chlap získať? Je niečo, na čo by ťa určite zbalil?

Eva 2 (460 x 600)Humor je pre mňa veľmi dôležitý. Musí ma rozosmiať aj keď sa snažím tváriť urazene. Trochu sarkazmu a doberania. Smiech na chybách a trápnych situáciách.

Taký, čo si vie robiť srandu sám zo seba, zo mňa, ktorý sa za mňa vždy postaví pred ostatnými, keď niečo pokazím, ale medzi 4 očami mi vynadá. Mám rada gentlemanov. I keď ich je už pomenej.

Musí mať vlastný názor, no rešpektovať aj ten môj… a následne ten svoj zmeniť. :)))) Mám rada aktívnych mužov, čo majú vždy nejaké plány a zamestnajú ma naplno a ak niečo nevyjde, tak majú v zálohe plán B.

Nemám rada, keď mi muž okamžite leží pri nohách a skladá básne bez toho, aby ma trochu spoznal. To pre mňa znamená, že berie hocičo, len aby možno nebol sám. A ja netúžim byť hocičo. 🙂 Musí mať rád zvieratá a deti. Nie je krajší pohľad ako na muža s kočíkom, alebo so psom. Alebo na koni.

 

Oslovujú ťa chlapi vonku bežne alebo sa ťa skôr boja? Ak áno, akým spôsobom?

Málokedy sa stane, že ma muži oslovia osobne. Ale asi pre nich lepšie, lebo okamžite odhadnem o akého jedinca ide a je veľakrát zatratený skôr, ako povie druhé slovo hneď po ahoj.

Veľakrát sa ale stane, že si zistia meno a vypisujú mi cez sociálnu sieť trápne správy typu: „Ahoj, ako sa máš, čo máš nové?“…. – „Ahoj, dobre a nič.“ Vymazať, sevas…

 

Aké najčastejšie chyby pri tebe chlapi robia?

Eva 3 (429 x 600)Nakoľko dokážem vidieť hlbšie do človeka, okamžite odhadnem, aký ten človek je a preto nemá zmysel hrať sa na niekoho iného. Máloktorí muži vedia byť úprimní. Boja sa.

Ak mi však na tej osobe trošku záleží, snažím sa ukázať, že úprimnosť si cením viac, aj keď nie je vždy príjemná. Nikdy sa za pravdu neurážam. Ak to nepochopí, nie je šanca.

Tiež strácajú svoj názor, aby zaujali. Stane sa však presný opak. Nie je nič horšie ako muž bez názoru.

 

Spomínaš si na niektoré rande, ktoré bolo vyslovene, že skvelé? Čím to bolo?

Úprimne, nenapadlo mi momentálne žiadne, takže asi ani jedno nestojí za spomenutie. Dnešní muži sú bez fantázie. Samé večere, obedy, kino, káva.
Nič na nadchnutie a nič na čo by som spomínala do konca života.

 

Máš nejaký vtipný zážitok s chlapom, o ktorý sa chceš podeliť?

Mám ich nespočetne veľa, nakoľko rada priťahujem trapasy. Ale o tom by som mohla písať blogy ja. 🙂 A momentálne mi ani žiadny slušný a zverejniteľný nenapadá. 🙂

 

Ak by mal chlap kocky na bruchu, bavoráka a veľa peňazí, pomohlo by mu to zbaliť ťa? Záleží ti na tom alebo to ide aj bez toho?Eva 8 (600 x 400)

Raz ma oslovil jeden muž. Mohol mať tak do 30 rokov a vyzeral fakt dobre. Niečo z neho vyžarovalo, silná charizma a sexappeal a veľmi pekný úsmev.

Aj to oslovenie bolo veľmi príjemné, skoro som si objednávala svadobné šaty, že toto bude môj budúci muž. Škoda, že v rozhovore pokračoval.

Rozprávali sme sa dokopy asi 2 minúty. Za tie dve minúty mi stihol povedať, že sa akurát vrátil z Kuby a o týždeň ide do Dubaja, pretože ešte potrebuje dovolenku a či nepotrebujem odvoz, lebo blízko ma odparkovaného bavoráka.

Jeho meno som zabudla skôr, ako do neho nastúpil. Keď je toto jediná vec o ktorej si myslí, že dokáže zaujať, tak toho ponúkol oveľa menej, ako si myslel.

Nezáleží na kockách na bruchu – záleží, aby sa o seba staral. Nezáleží na aute a nezáleží ani na tom, či je milionár – záleží však na tom, aby na sebe pracoval a posúval sa. Každý muž by sa mal snažiť, aby jedného dňa dokázal dať svojej rodine čo najviac.

 

Čím dokážeš chlapa podľa teba najviac zaujať?

Eva 5 (400 x 600)Neviem, nie som chlap :)… Možno tým, že som nevypočítateľná a neprečítateľná.

Myslíš si, že spravím A, ale ja urobím B. Aj keď si myslíš, že určite spravím B, tak spravím ak nie A, tak C určite.

Tie slabé kusy z toho majú strach, pretože to nemajú pod kontrolou, no tí silnejší muži to berú ako výzvu.

 

Existuje podľa teba čisto priateľstvo medzi mužom a ženou?

„Friendship often ends in love, but love in friendship never.

Možno na chvíľu. Nechcem pôsobiť príliš skepticky, ale ja tomu veľkú šancu teda nedávam. Ak sú muž so ženou len dobrí priatelia, znamená to len toľko, že láska tam nedostala šancu z niektorej strany. Celé to však podľa mňa nemôže byť plne úprimné a jeden z nich zotrváva v tomto priateľstve len preto, že keď neprší, aspoň kvapká.

 

Je niečo, čo by si chcela chlapom a čitateľom tohto blogu odkázať?

Radšej nie. Zvýšila by som počet samovražedných sklonov na Slovensku. 🙂

 

Úprimnosť jej veru nechýba

Ufff, dala ti zabrať, čo?

Na Evke si cením jej úprimnosť. Je to skvelé, že bola ochotná sa podeliť aj o množstvo osobných informácií takto verejne. Na budúci týždeň sa už môžeš tešiť na ďalšiu skvelú ženu.

[chlap_webinar]

Michal Kopecký je zakladateľom hnutia CHLAP 2.0 a jeho cieľom je pomôcť mužom a ženám nájsť, získať a udržať si svojho vysnívaného partnera, s ktorým budú šťastní vo vzťahu. Napísal knihu Aj ja som CHLAP 2.0, ktorú môžeš získať napr. na Martinuse tu »

4 KOMENTÁRE

  1. „Radšej nie. Zvýšila by som počet samovražedných sklonov na Slovensku. 🙂 “

    Toto mě dostalo. Slečna má evidentně smysl pro humor dobře vyvinutý.

    „Samé večere, obedy, kino, káva.

    Nič na nadchnutie a nič na čo by som spomínala do konca života.“

    Kdysi jsem zval slečny na motokáry. Věděl jsem, že je to dobrý nápad, ale holt mi to slečny odmítaly, a tak jsem na to nějak zapomněl. Znovu jsem si vzpomněl až teď. Třeba s lepším výsledkem 🙂

    Jediné, co mě trochu mrzí, je že nemá ráda oslovení. Tenhle rozhovor jsem si otevřel díky propagačnímu mailu, kde se mj. psalo, že ženy mají rády, když je někdo osloví, ale u ní ne.

  2. Ved sama pise ze ruky prec 😀 ale nie, podla toho rozhovoru mi pride ako typicka zena, skoro podla ucebnice 🙂 presne potvrdzuje to, co citame na tomto blogu

  3. „som neskutočne žiarlivá, podozrievavá nedôverčivá a majetnícka“ … tak tieto vlastnosti to zabili hned na zaciatku. To su najhorsie zenske povahove crty, ktorymi u mna dotycna okamzite konci a pritazlivost je na nule.

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here