6+1 JASNÝCH signálov, že si len jej kamarát

0

V článku s videom ti prezradím 6+1 jasných signálov, ktoré ti žena vysiela, keď ťa berie len ako kamaráta a bútľavú vŕbu.

Ak spozoruješ niektorý z týchto náznakov, tak pochopíš, že je ZLE a si v skupinke LEN KAMARÁT.

Chceš vedieť, o aké signály ide?

Pozri si video až do konca a dozvieš sa to.




Odoberaj CHLAP 2.0 videá

 

Toto je 6+1 jasných signálov, že si len jej kamarát:

1. Vyplakáva sa ti

Neustále sa ti vyplakáva, hovorí ti o iných chlapoch, ako ju ten hajzlík nechal, ako sa jej neozval, ako chce toho druhého chlapa, aký úžasný sex spolu mali, ako ho strašne ľúbi… Spomína ti bývalých a sťažuje sa ti na všetko možné.

Jednoducho ti hovorí o iných chlapoch, akoby si neexistoval a si pre ňu len bútľavá vŕba. „Gratulujem ti“, nechválne, toto je jasný signál, že si len jej kamarát.

 

2. Nevysiela ti žiadne náznaky záujmu

Druhý signál, že si pre ňu len kamarát je to, že ti nevysiela žiadne náznaky záujmu.

To znamená, že sa ti nechce páčiť – nedotýka sa ťa, nehrá sa s vlasmi, neusmieva sa pri tebe, nechichoce sa, nesnaží sa nahodiť sa do sexi oblečenia…, pretože ťa nevníma ako chlapa, ktorého by chcela získať.

Pokiaľ ti nevysiela žiadne signály záujmu, tak to znamená, že si len jej kamarát a neberiem ťa ako niečo viac. V tomto momente z toho nič viac nemôže byť.

 

3. Flirtuje s inými pred tebou

Ďalším jasným signálom toho, že ťa berie len ako kamaráta je to, že sa túli, bozkáva sa, dotýka sa, flirtuje… pred tebou s inými chlapmi. Vôbec si nevšimne, že si tam alebo jej to nevadí a nepríde jej to čudné, že takéto veci robí pred tebou.

To znamená, že voči tebe neprejavuje žiadnu náklonnosť, nepáčiš sa jej a nevie si predstaviť, že by s tebou niečo riešila a radšej to rieši s niekým iným. Je to kruté, ale je to pravda.

 

4. Nebaví sa s tebou ako s chlapom

Štvrtým jasným signálom, že chce byť s tebou len kamarátka je to, že sa s tebou nebaví ako s chlapom.

Neflirtuje s tebou, nedáva ti žiadny náznaky záujmu, nehovorí ti žiadne sexuálne narážky, nesnaží sa byť pri tebe sexi, nesnaží sa byť upravená či oholená, občas je neslušná, nedáva si pozor, čo hovorí, nesnaží sa ti žiadnym spôsobom zapáčiť, aby si ju tiež chcel viac ako len kamarátku.

Toto je jeden z tých najčastejších signálov.

 

5. Nevyvíja žiadnu aktivitu

Ďalším signálom, že si len jej kamarát je to, že nevyvíja žiadnu aktivitu, aby ti sama napísala, aby ti sama zavolala, aby ťa vytiahla von, aby s tebou trávila čas, samozrejme popri tom, aby ti nevyplakávala, nehovorila ti o iných chlapoch, alebo tam nebola s niekým iným (kamoškou/kamošom)…

Nechce byť LEN s tebou. Nechce ísť len s tebou do kina, na večeru, na rande…

 

6. Pomáha ti so ženami

Žena, ktorá by ťa chcela získať, tak by sa ťa nesnažila dohodiť nejakej svojej kamoške alebo niekomu inému, pretože by si ťa chcela nechať sama pre seba, žiarlila by a nechcela by, aby boli v tvojej prítomnosti aj iné ženy.

Ak ti teda bude radiť ohľadom žien, bude ti chcieť nejakú kamošku dohodiť, tak je to jasným signálom, že o teba nemá záujem.

 

7. Bonusový tip

Keďže rád dávam niečo navyše, tak ti prezradím aj bonusový tip.

Akonáhle začneš riešiť, že či by chcela ísť s tebou von a započuje tam nejaký náznak rande alebo nejaký náznak záujmu z tvojej strany, pokiaľ ťa berie len ako kamaráta, tak sa budem snažiť prepočuť to, bude to ignorovať, bude sa tomu vyhýbať alebo ti povie niečo v štýle: „Dúfam, že od toho nič neočakávaš. Nerada by som pokazila ten pekný vzťah medzi nami.“

Takže akonáhle to na ňu vybavíš alebo prejdeš za nejakú pomyselnú čiaru, kedy sa už necíti bezpečne pri tebe, tak ti to dá jasne najavo.

 

Toto bolo 6+1 jasných signálov a náznakov, že ťa berie len ako kamaráta.

To, čo som ja pochopil v minulosti pri ženách bolo práve to, že pokiaľ prestaneš robiť chyby, ktoré spomínam v knihe Príťažlivosť, v ďalších článkoch na blogu alebo vo videách, tak ženy ťa nebudú brať ako kamaráta a budeš sa môcť tomuto ich správaniu vyhnúť.

Ak sa ti toto video páčilo, pomohlo ti, byť lepším chlapom, tak ho určite zdieľaj a odporuč ho aj svojim kamarátom.

Pridaj sa aj na odber môjho Youtube kanálu a blogu chlap20.sk, kde sa dozvieš, ako môžeš byť vysokohodnotným chlapom a prinášať ženám lepšie zážitky.

[chlap_webinar]

Michal Kopecký je zakladateľom hnutia CHLAP 2.0 a jeho cieľom je pomôcť mužom a ženám nájsť, získať a udržať si svojho vysnívaného partnera, s ktorým budú šťastní vo vzťahu. Napísal knihu Aj ja som CHLAP 2.0, ktorú môžeš získať napr. na Martinuse tu »

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here