Kedysi som bol ja nervózny pri nich, dnes sa karty otočili

0

Cez víkend som mal riadne déjà vu a neveril som, že sa mi to stalo. Ale pekne poporiadku.

 

Niekoľko rokov dozadu som bol iný, ako som dnes

Introvertný, hanblivý, nesebavedomý chalan, ktorý mal problém čo i len stáť pri žene, ktorá sa mu páčila.

Keď som sa mal baviť so ženou, ktorá bola krásna a žiadaná, ihneď som znervóznel. Potili sa mi ruky, sčervenal som, zovrelo mi žalúdok a celý som bol v kŕči.

Nevedel som, čo jej povedať. Chcel som ju zaujať a nechcel som, aby som spravil chybu a pokazil som to. A tak to vždy aj dopadlo…

Ženy sa na mňa len usmievali, ale nepreskočila žiadna iskra. Bol som neprirodzený, strojený a bolo na mne vidieť, že mi na tom príliš záleží. A im?

O päť sekúnd ani nevedeli, že existujem, zatiaľ čo ja som na to myslel ešte hodiny a dni potom, ako som si zažil ďalší trapas. Cítil som sa hrozne. Zas, ďalšia…

A ono sa to nijak nezlepšovalo, skôr to bolo len horšie, čím dlhšie som bol sám a bez baby.

 

Zhrnuté a podčiarknuté, ženy ma nechceli

Nestáli o mňa. Nevideli ma ako chlapa – potenciálneho partnera či milenca.

Videli ma (v tom lepšom prípade) ako kamaráta, bútľavú vŕbu a brata. Bavili sa so mnou keď riešili iných chlapov alebo sa potrebovali posťažovať.

 

Prešlo niekoľko rokov a dnes stojím na druhej strane

Cez víkend sa mi stalo niekoľko nečakaných situácií. Pozoroval som mladého chalana, ako sa snaží zapáčiť jednej krásnej a k tomu úspešnej babe. Bol neupravený, mal vyťahané tričko, rifle, botasky a doslova z neho sršalo, ako je z nej hotový a nervózny.

Snažil sa ju zaujať, v skutočnosti ho však chcela ešte menej. Bolo na nej vidno, ako by chcela byť v tom momente kdekoľvek, len nie v konverzácii s ním.

Prišlo mi ho ľúto. O to viac, keď sa potom bavila so mnou a tentokrát ona bola v jeho pozícii. Usmievala sa na mňa, točila si vlasmi, snažila sa byť v mojej blízkosti a očividne som sa jej páčil. Viem si predstaviť, ako musel na mňa v duchu nadávať. A ja?

Lichotilo mi to, ale ja už tú svoju vysnívanú ženu mám.

Vyvrcholením bolo, keď prišiel za mnou brat jednej dievčiny, ktorá sa so mnou chcela odfotiť, ale nemala odvahu. Zavolal ju ku mne, nesmelo za mnou prišla, predstavila sa a očividne sa hanbila. Keď sme stáli vedľa seba a fotili sme sa spolu, tak som jej s úsmevom povedal:

„Nikdy som si nepredstavoval, že raz budú krásne ženy nervózne zo mňa, vždy som bol nervózny ja z nich.“

 

A je to zaujímavý pocit! Prečo ti to ale opisujem?

Nie, nepotrebujem tu teraz pred tebou machrovať, ako sú ženy zo mňa hotové. Skôr som ti chcel ukázať, že to, čo sa ti deje pri ženách, ktoré sú krásne, žiadané a páčia sa ti, nie je tvoj osud.

Je to dočasný stav a dá sa zmeniť. Vieš to otočiť. Ale nebude to zo dňa na deň a nestane sa to samé od seba.

Budeš musieť zdvihnúť zadok, povedať si dosť a zaviazať sa k tomu, že to chceš INAK. Že už nechceš viac zažívať odmietnutia a pocit, že ťa tá, ktorú ty chceš, nechce.

Ako prvý krok a skvelý základ ti odporúčam moju knihu Aj ja som CHLAP 2.0 alebo knihu Príťažlivosť.

[chlap_webinar]

Michal Kopecký je zakladateľom hnutia CHLAP 2.0 a jeho cieľom je pomôcť mužom a ženám nájsť, získať a udržať si svojho vysnívaného partnera, s ktorým budú šťastní vo vzťahu. Napísal knihu Aj ja som CHLAP 2.0, ktorú môžeš získať napr. na Martinuse tu »

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here