O čom je kniha Aj ja som CHLAP 2.0?

0

Možno sa pýtaš, čo je v mojej knihe, čím sa odlišuje od tých predchádzajúcich a ako ti pomôže.

To je úplne prirodzené! Sám by som nekupoval mačku vo vreci a niečo, o čom by som najprv aspoň trochu nevedel.

 

Mám na teba otázku

„Chceš byť lepším chlapom po všetkých stránkach?“

Nie kvôli ženám, ale pre seba. Človek, s ktorým sa budeš každé ráno do konca svojho života zobúdzať, si ty sám.

A ešte dôležitejšie otázka znie: „Si ochotný pre to aj niečo spraviť?“

Ak nie (a ja som s tým maximálne v pohode), tak ani nechci túto knihu, pretože ťa bude maximálne vytáčať, že je nutné pre to, aby si mal konečne život, peniaze a ženy, o ktorých si vždy sníval, aj niečo robiť.

Táto kniha je pre tých, ktorí chcú od života niečo viac. Je pre ľudí, ktorí sa nechcú baviť o nudných témach s nudnými ľuďmi, vstávať unavení do svojho nudného a priemerného života po boku ženy, kde iskra už dávno vyprchala a sú iba spolubývajúcimi, jedia priemerné jedlo, pozerajú telku, vyzerajú priemerne, majú priemernú prácu, večer idú spať a ráno sa to opakuje celé odznova.

Toto, myslím, nie je tvoja vízia života, aký chceš prežiť, mám pravdu?

 

O čom je kniha Aj ja som CHLAP 2.0?

Knihu som rozdelil do 2 častí. V prvej sa budeme baviť o tom, čo je vlastne hodnota. Prečo je to tá najdôležitejšia vec zo všetkých, na ktorú by si sa mal sústrediť a na čom pracovať, z čoho všetkého hodnota pozostáva a ako vôbec zistíš, akú máš hodnotu ty.

V druhej časti sa už pozrieme konkrétne na to, ako môžeš zvýšiť svoju hodnotu v 10 dôležitých oblastiach, ktoré z teba robia lepšieho chlapa, aby si priťahoval do svojho života lepšie ženy, príležitosti a ľudí.

APLIKOVANÍM INFORMÁCIÍ A RÁD Z KNIHY AJ JA SOM CHLAP 2.0 DOSIAHNEŠ ZLEPŠENIE V DESIATICH SMEROCH:

  1. Zvýši sa tvoje sebavedomie a budeš si viac veriť v akejkoľvek situácii.
  2. Na druhých budeš pôsobiť okúzľujúco a budú ťa pokladať za charizmatického, vďaka čomu na nich získaš väčší vplyv.
  3. Zlepšíš svoj image, ženy sa budú za tebou otáčať a budeš získavať viac komplimentov.
  4. Budeš vyzerať a cítiť sa vo svojom tele oveľa lepšie a príťažlivejšie.
  5. Staneš sa neotrasiteľným, získaš viac istoty a tvoja hlava ťa nebude viac sabotovať.
  6. V tvojom okolí bude viac atraktívnych žien, z ktorých si budeš môcť ty vyberať.
  7. Ľudia ťa budú pokladať za hodnotnejšieho a budú chcieť byť v tvojej spoločnosti.
  8. Objavíš svoju vášeň, tvoj život získa zmysel a začneš sa venovať niečomu, čo budeš milovať.
  9. Budeš mať viac peňazí, vďaka čomu získaš slobodu pre seba a tvojich blízkych.
  10. Budeš sa vedieť baviť s kýmkoľvek o čomkoľvek s úplnou ľahkosťou, staneš sa fantastickým spoločníkom a vždy budeš vedieť, čo povedať.

 

Ako si tým môžem byť taký istý?

Pomohol som už tisícom chlapov ako si ty, ktorí mi rad za radom hlásili tieto výsledky na základe tipov a rád, o ktoré som sa s nimi v mojich prémiových kurzoch podelil.

Som presvedčený a verím, že aj ty to dokážeš, no potrebuješ k tomu niekoho, kto si tým už prešiel, vie ti ukázať správnu cestu a ako na to.

Vedz, že nasledovať nejaký overený recept je oveľa rýchlejšie a jednoduchšie, ako prichádzať na všetko sám. Môžeš na to prísť metódou pokusu a omylu alebo sa to jednoducho naučíš a budeš už do smrti ovládať ten recept.

V tejto knihe chcem s tebou zdieľať tie recepty, ktoré ti pomôžu zvyšovať tvoju hodnotu krok po kroku, až sa nakoniec staneš lepšou verziou seba samého a budeš do svojho života priťahovať lepšie ženy, príležitosti a ľudí.

Najlepšie je, že knihu Aj ja som CHLAP 2.0 nemusíš čítať kapitolu po kapitole, ale môžeš si vybrať, na ktorej oblasti potrebuješ najviac zapracovať.

K tomu ti pravdaže poslúžia aj aktivity a cvičenia v závere každej kapitoly. Pripravil som ich pre teba tak, aby ti pomohli čo najrýchlejšie zapracovať dané veci, ktoré si sa v kapitole dozvedel, do praxe a ty si vedel, čo presne máš robiť. Nepotrebuješ toho v tom momente viac vedieť. Stačí, keď budeš robiť, čo už vieš. Pretože platí, že gram činu je viac ako tona vedomostí.

Navyše, na konci týchto kapitol dostaneš odo mňa akési zhrnutie v podobe konkrétnych tipov, ktoré ti pomôžu zvyšovať tvoju hodnotu, a odhalím ti zlozvyky, ktorých sa potrebuješ zbaviť, aby si svoju hodnotu zbytočne neznižoval.

 

V čom sa táto kniha odlišuje od tých predchádzajúcich?

„Nebude to to isté, čo si opisoval aj v knihách Príťažlivosť či Ako ju získať, iba inak podané?“ mohlo by ti napadnúť. A je to oprávnené.

Môžem ťa však ubezpečiť, že kniha Aj ja som CHLAP 2.0 má s mojimi predchádzajúcimi knihami len pramálo spoločné. Maximálne 3% obsahu (kniha má 77 tisíc slov = 2310 slov = jeden dlhší článok) sa zhodujú alebo som nejakým spôsobom spomínal aj v predchádzajúcich knihách, aby som vytvoril určitý kontext.

Kniha Príťažlivosť je zameraná na budovanie osobnej príťažlivosti a zdieľam v nej všetky moje princípy a techniky (napr. Princíp Príťažlivosti 80/20, Princíp preselekcie, Pravidlo 5-tich, Taktika nezáujmu, Metóda daj a vezmi…), ktoré ti pomôžu k tomu, aby si ženy priťahoval aj bez miliónov na účte, bavoráka v garáži, tehličiek na bruchu či výzoru Taliana.

Kniha Ako ju získať bola voľným pokračovaním knihy Príťažlivosť a riešil som v nej cestu, ako stretnúť, spoznať a získať ženu svojich snov.

Kniha Aj ja som CHLAP 2.0 nie je pokračovaním týchto kníh, ale stojí PRED nimi. Dokonca by som si dovolil tvrdiť, že vôbec nie je o ženách, aj keď ich používam často ako príklad a zameriavam dané koncepty z nej na ne (pretože vás zaujímajú predovšetkým ženy). No pomôže ti aj v ostatných oblastiach života – kariére, vzťahoch, peniazoch či biznise. Budeš vnímaný ako celkovo hodnotnejší chlap po všetkých stránkach – Sebavedomie, Vystupovanie, Obliekanie a Image, Výzor, Myslenie, Atraktívne ženy v okolí, Sociálny status, Vášeň, Peniaze, Komunikácia. 

 

Je kniha aj pre ženy?

Táto kniha je primárne určená chlapom a komunikujem priamo k nim.

Avšak musím (aj po predchádzajúcich skúsenostiach s mojimi predošlými knihami) povedať, že si z nej mnohé odnesú aj ženy.

Kniha je zameraná na zvyšovanie hodnoty, aby si človek pritiahol do svojho života lepšieho partnera, príležitosti a ľudí a zvyšuje ju cez oblasti ako Sebavedomie, Vystupovanie, Obliekanie a Image, Výzor, Myslenie, Ženy, Sociálny status, Vášeň, Peniaze a Komunikácia.

Každá z týchto kapitol dá niečo aj ženám (a kapitolu “Ženy” si môžu otočiť na mužov).

V dnešnej dobe iba „byť pekná“ nestačí. Je toho oveľa viac, čo si hodnotní chlapi na ženách všímajú a podľa čoho si ich vyberajú. A zvýšiť svoju hodnotu môžeš vďaka všetkým týmto oblastiam aj ty.

Musím ti povedať, že mám knihu aj pre ženy s názvom Žena snov.

[kniha_chlap]

Michal Kopecký je zakladateľom hnutia CHLAP 2.0 a jeho cieľom je pomôcť mužom a ženám nájsť, získať a udržať si svojho vysnívaného partnera, s ktorým budú šťastní vo vzťahu. Napísal knihu Aj ja som CHLAP 2.0, ktorú môžeš získať napr. na Martinuse tu »

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here