Čo by mal vedieť každý chlap o darovaní kvetov žene

0

darček, valentín, kvetyValentín. O pár dní ho tu máme zase.

Niekto ho neznáša a niekto ho naopak uznáva.

Využi ho vo svoj prospech a ukáž jej, že ti nie je ľahostajná. O ženy sa treba zaujímať neustále. Nie len vtedy, keď majú nejaký sviatok.

Možno stále nevieš, čo jej máš kúpiť alebo kam by si ju mal zobrať. Možno niekedy zabúdame na ozajstný význam tohto „sviatku“. Nejde o to, aby si jej dal drahý darček, ale hlavne, aby v ňom bol „kúsok z teba“.

Nápad na darček, ktorý mám pre teba, môžeš využiť NIE LEN na Valentína.

V každom prípade, ak sa ju chystáš očariť, chceš jej ukázať, že ti na nej záleží, chceš jej prejaviť svoju náklonnosť bez toho, aby ťa odmietla, tak čítaj ďalej.

Tento darček budú ženy milovať.

Chceš vedieť, čo to je?

 

Určite vieš, o čom hovorím

Áno, sú to KVETY.

Teraz si možno prevrátil očami a myslíš si, že si z teba robím srandu, keďže ti všade odporúčam nedžgať ženám na prvom stretnutí do rúk kyticu ruží. A za tým si stále stojím!

Existuje však niekoľko prípadov, v ktorých sa kvety hodia:

  • Prepáč mi: Ak si niečo posral a chceš sa jej ospravedlniť. Tento spôsob ospravedlňovania je síce otrepaný, ale zaručene funguje (hmm… aj u mojej manželky).
  • Len tak: Toto je veľmi dôležité. Pozorne čítaj. MUSÍŠ – opakujem MUSÍŠ jej dať kvety (ak ich má rada, sú totiž ženy, ktoré kvety nemusia) pri hocijakej príležitosti (párkrát do roka), proste LEN TAK. Nemaj v tom systém, proste to sprav týždeň či dva týždne pred, prípadne po nejakom sviatku, po veľkej hádke alebo… Vďaka tomuto NEsystému budeš nepredvídateľný (nečakané prekvapenie vo forme kvetov dokáže viac potešiť).

  • Narodeniny: Ak ste sa nespoznali práve tento týždeň a už máte čo to za sebou (áno, je už viac ako iba tvoja kamarátka), je úplne v poriadku, keď jej dáš k jej sviatku kvety. Nemusíš to preháňať gýčovými kyticami červených ruží (typu – za každý rok jej života jedna ruža), úplne stačí menšia kytica tulipánov či ľalií.
  • Výročie: Ukáž jej, že si nezabudol a že sa o ňu zaujímaš. Výročie patrí medzi šťastné a skvelé časy. A preto by ste si takéto okamihy mali robiť výnimočnými.
  • Ráno „po“: Ak ste vo vzťahu a mali ste výnimočný sex, prekvap ju a pošli jej kvety trebárs do práce.
  • Valentín: Netreba myslím ani vysvetľovať…

 

6 spôsobov, ako jej môžeš podarovať kvety

Vyber si ten, ktorý sa ti bude najviac pozdávať alebo sa ti to bude hodiť podľa situácie:

      1. Nazbieraj jej malú kyticu kvetov, keď je s tebou: Ak budete niekde na prechádzke, na lúke, v lese… Od jari až do jesene nájdeš vždy nejaké kvety. Bacha, aby si náhodou nezbieral nejaké chránené kvety (je za to mastná pokuta). Opatrne. Správaj sa k prírode s rešpektom. Taktiež to nemusí byť len vo forme kytice. Môžeš jej uviť veniec z púpav alebo odtrhni jeden kvet, ktorý jej dáš do vlasov/za ucho a povieš jej nejaký kompliment.
      2. Nazbieraj jej malú kytičku po ceste k nej: Ak pôjdeš k nej alebo pôjdeš niekam po ňu, tak jej môžeš po ceste nazbierať kvety. Kľudne to môže byť len jeden kvietok. Ak ti môžem poradiť, nekradni kvety od susedov zo záhradky! Či? 😀
      3. Kvety v črepníku vydržia „navždy“: Kúp jej kvet v črepníku. Možno sa ti to nebude zdať dostatočne romantické gesto v porovnaní s kyticou ruží, ALE poznám ženy, ktoré majú radšej kvety, ktoré vydržia dlhšie a nezahynú. Dôležité je, aby si vyberal pekné kvety, ktoré sa hodia (napr. orchidea). Určite nie kaktus. 😉 Ako som to raz spravil ja (dostal som riadne vyžrať).
      4. Kúp jej kyticu na trhu od miestneho predajcu: Podporíš miestnych pestovateľov a budeš mať aj peknú kyticu. Toto sprav, keď bude s tebou. Napríklad, ak sa vyberiete na miestny trh na nákupy, tak sa môžeš zastaviť pri predajcovi s kvetinami. Väčšinou majú spravené nejaké kytičky na ukážku. Alebo jej kúp trebárs jednu slnečnicu a hneď jej ju podaruj.
      5. Kúp jej kvety v kvetinárstve: Aranžérky v kvetinárstve ti určite rady poradia a spravia pre tvoju drahú polovičku niečo skvelé. V kvetinárstve majú veľký výber druhov či farieb kvetín. Budeš si mať z čoho vyberať. Neboj sa štýl kytice či druh kvetín striedať a vyberaj aj podľa príležitostí.
      6. Objednaj jej kyticu online a nechaj všetko na profesionálov. Ujo Google ti so správnou voľbou určite poradí.

 

Kvety by si už mal, ako ich k nej dostať?

Ono to nie je len o tom, že jej kúpiš kyticu, dôležité je aj jej darovanie. V bodoch vyššie som ti už niečo načrtol. Chcem ti to však ešte trochu zhrnúť.

  • Kvety jej môžeš natrhať/kúpiť, keď je s tebou a podaruješ jej ich ihneď. Je to spontánne, dobrodružné a sexi. Môžeš použiť aj kompliment.
  • Kvety môžeš dať doma do vázy na stôl. Keď príde domov alebo k tebe na návštevu, tak ju tam už budú čakať. Povieš jej niečo pekné a môžeš to spojiť aj s nejakým iným prekvapením. Ale nie je to nutné, aby si na to nezvykla a neočakávala to stále. 😛
  • Môžeš jej dať kvety osobne, keď ju pôjdeš vyzdvihnúť z práce, keď príde domov (ak spolu bývate), keď pôjdeš k nej domov…
  • Kvety jej môžeš poslať po tvojom kamarátovi, jej kamarátke… jednoducho po niekom známom a nezabudni pripojiť odkaz len pre jej oči, prípadne jej napíš klasický list.
  • Taktiež to môžeš nechať na profesionálov a vybaviť to online.

 

Prečo využiť pomoc profesionálov?

  • Nemusíš ísť do kvetinárstva, stačí, ak si otvoríš ich web stránku a vyberieš si kyticu, ktorá sa ti najviac páči, resp. ktorá by sa mohla páčiť tvojej partnerke.
  • Kyticu kvetov doručia priamo k tvojej žene (bude príjemne prekvapená, ak jej ich pošleš domov alebo do práce), bude to ako z nejakého romantického filmu (ktoré ženy tak žerú).
  • Ku kytici môžeš priložiť aj textový odkaz. Napr., ak jej objednáš kyticu na Valentína (prípadne aj deň pred) a máte sa potom stretnúť, tak tvoj odkaz môže vyzerať aj nejako takto: „Teším sa večer na teba.
  • Ak si trúfneš, môžeš jej poslať špeciálny video odkaz, ktorý by ju určite dostal.
  • Super na tom je, že žena očakáva (na Valentína, prípadne, ak má nejaký sviatok), že jej kvety donesieš osobne. Avšak ty jej ich pošleš (domov, do práce…) už cez deň. Nielenže ju tým prekvapíš, ale ak k tomu pripojíš aj nejaký šteklivý odkaz, tak ju tým už úplne dostaneš.

Ak máš niečo proti tomuto „sviatku“ a bojkotuješ ho (už len z princípu), tak môžeš svoju kamarátku, partnerku, manželku… obdarovať aj hociktorý iný deň. 🙂 Bude príjemne prekvapená, pretože to nebude čakať.

Určite mi potom napíš dole do komentárov, ako sa jej páčil tvoj darček. Budem sa tešiť.

 

Článok vznikol v spolupráci s Martinou Trepákovou

Michal Kopecký je zakladateľom hnutia CHLAP 2.0 a jeho cieľom je pomôcť mužom a ženám nájsť, získať a udržať si svojho vysnívaného partnera, s ktorým budú šťastní vo vzťahu. Napísal knihu Aj ja som CHLAP 2.0, ktorú môžeš získať napr. na Martinuse tu »

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here