Moje účinkovanie v Neskoro večer: Talkshow Petra Marcina

9



Dostal som pozvanie zúčastniť sa Talkshow Petra Marcina, ktorú vysielala STV 14.2. o 21:45 v rámci Valentínskeho špeciálu.

Ak si chceš pozrieť celú reláciu aj so záverečnou scénkou (ktorá hore vo videu chýba), klikni na archív STV a začni pozerať od minúty 31:28.

Rozhovor s Petrom Marcinom o tom, čo robím, ako pomáham chlapom a ako som sa zoznámil s mojou ženou
Vydareno-Nevydarená scénka s improvizovaným prvým rande dvoch vybratých ľudí z publika
Záverečné fotenie všetkých hostí aj s Petrom Marcinom
3 kočky ma poprosili, či by som sa s nimi odfotil. Veľmi rád 🙂

Týmto sa chcem poďakovať programovému riaditeľovi, že do mňa vložil svoju dôveru a pozval ma na natáčanie. Je to skvelý pocit, keď niekto takto ocení vašu prácu a dodá jej dôležitosť.

Chcem sa poďakovať aj Petrovi Marcinovi, že ma počas záverečnej scénky zachraňoval a hasil toto improvizované rande svojimi skúsenosťami a dôvtipom.

A chcem sa poďakovať aj strihačom, že to celé perfektne pripravili a dokonca aj ja som sa na tom celom bavil.

No a na záver sa chcem poďakovať aj tebe. TEBE, ktorý čítaš môj blog, pozeráš moje videá a podporuješ moje poslanie. Veríš mi a stojíš za mnou.

Tento deň bol pre mňa veľkým úspechom. No nezastavujem sa.

Pokračujeme a zdvíham latku ešte vyššie!

[chlap_webinar]

Michal Kopecký je zakladateľom hnutia CHLAP 2.0 a jeho cieľom je pomôcť mužom a ženám nájsť, získať a udržať si svojho vysnívaného partnera, s ktorým budú šťastní vo vzťahu. Napísal knihu Aj ja som CHLAP 2.0, ktorú môžeš získať napr. na Martinuse tu »

9 KOMENTÁRE

  1. ach tie pi*e na uvod čo sa smiali ma hneď vytočili.. Ale super reklama Michal, zvládol si to 🙂 inak kde sa da kuknuť zvyšok toho videa.. tu scenku?

  2. Michal pravdu, bol si aj nervózny z toho? 🙂 lebo je to ťažké takto verejne vystúpiť a prezentovať niečo, čomu ľudia nie sú až tak otvorení a ešte sa ti aj smejú tam :)… ale tak to je život…
    lebo zvládol si to perfektne – ako hovoríš – prirodzene a normálne a zato ťa obdivujem. fakt palec hore! teraz som všimol, že vlastne nie som sám, kto ťa za toto pochválil, tak ma napadol taký typ na článok… že jak sa človek dostane do pohody v novej/nepohodlnej situácii alebo také niečo 😉 … lebo ja som celkom presvedčený nebáť sa pustiť do bárs čoho kde vidím potenciál, len tá nervozita ( u mňa konkrétne z cudzích ľudí) občas zväzuje a chvíľu trvá než zo seba dostanem to najlepšie 🙂 ..ak takéto články už máš, tak sa ospravedlňujem za nepozornosť. Pekný deň.

    • Pravdaže som bol nervózny! 🙂 Že váhaš… Bol som tam už 3 hodiny v predstihu a na rad som išiel posledný. Čiže cca 5 hodín čakania. Prepotená košeľa.

      Ale už mám niečo za sebou. Svoju komfortnú zónu som rozšíril dostatočne – prednášky pred desiatkami ľudí, točenie vyše stovky videí, rozhovory… Ale toto bolo predsa len niečo nové. Ak by som to robil stý krát, tak by som bol úplne suverénny… O tom to je. O dostatočnom množstve akcie.

      To máš ako so ženami. Keď ideš na prvé rande, ideš sa posrať od strachu a nervozity. Ale čo sté rande? Máš na saláme a užívaš si to ty aj ona 🙂

      Na to nepotrebuješ siahodlhé články či návody. Stačí robiť to, z čoho máš strach a opakovane. Následne sa dostaneš do pohody.

  3. perfektné, chlape, toto ti vyšlo. je to dôkaz toho, že robíš správne, hodnotné veci. Určite budú ľudia čo ťa budú kopírovať a niektoré takí už aj sú, ale toto je najlepší spôsob ako im (a ostatným) ukázať, kto je tu TOP. Držím palce.

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here